Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Ще трошки і Берлін"

"Коротенька захоплююча подорож..."

Відгук туриста Аккорд тур Христина (Ірпінь) на тур
Поїздка: 01 березня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «

Відгук на тур Happy days або 5 столиць!!! ...Берлін, Прага, Відень, Будапешт та Варшава...

Тільки повернулись з поїздки і за цей час ми встигли не раз засумувати за привітними містами... Маленькою прогулянкою по Любліну, а далі - привітна і така "сімейна" Варшава, "маленький Нью-Йорк" - Берлін та найбільший захват - романтична Прага.

Не зважаючи на те, що коли-не-коли був дощ, нічні переїзди і цілий день в містах, я певна, що атмосфера подорожі та очікування незабутніх вражень, - все це було вже неважливим.

Професіоналізм нашого гіда Вікторії Курманської, екскурсоводів, які натхненні тим, що вони роблять та водіїв зробив цю подорож такою чудовою як вона була. Маю додати, що Вікторія також справила якнайкращі враження і як гарна людина. З нею поїздка по туру мала легкий, невимушений і приємний характер, разом з тим була чуйною, доброзичливою і завжди в гарному настрої.

Хто вдома не встиг ознайомитися з визначними місцями, що саме треба відвідати або скуштувати в тому чи іншому місці, мали змогу передивитися підготовлені записи по дорозі.

Сніданки в готелях - багато, ситно, на будь-який смак (для мене головним було те, що була смачна кава)

Це був дійсно чудовий тур, який пройшов на одному диханні. Їхати додому було вже трошки сумно.

Сподіваємось, що ще не раз матимемо нагоду скористатись послугами Аккорду, особливо в компанії Вікторії, Ігоря та Романа!))

Номінації відгука ""Ще трошки і Берлін""

0
Реклама
Відгуки про інші тури