Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

В активному пошуці ЙОГО...

"В активному пошуці ЙОГО..."

Відгук туриста Аккорд тур Аліна (Вінниця) на тур
Поїздка: 08 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Р-р-рєбята, р-р-рєбятулічки, їхати треба однозначно! Як то кажуть - у погоню за враженнями, хоча тут хотілось би не погодитись: у цьому турі враження самі Вас переслідуватимуть, головне – не чинити опору (наприклад, не варто зникати у величезному супермаркеті на весь день у свій вільний час, як це полюбляють робити наші туристи ;)). Тур цей драйвовий, цікавий і дуже насичений – саме те, що треба, аби підзарядити себе на цілий рік морем позитивних емоцій:)

Їздили рейсом № 813. Користуючись нагодою, хочу передати величезний привіт усім членам нашої дружньої та веселої команди:) Відзначу теж керівника групи – Арсена Лисаковського.

День Перший

Прибуття на «Термінал-А», що знаходиться за 11 км від Львівського залізничного вокзалу. Звідти відправлення в тур здійснилось о 08.30. Перші знайомства з колективом особисто для мене виявились найбільш вдалими (дуже пощастило!) і подальші враження від поїздки ми розділяли у такому ж колі осіб, що й заходили до автобусу у Львові:)

Перетин українсько-польського кордону та факультативна екскурсія у Вроцлаві. Ми послугами екскурсовода не користувались, тому за екскурсію нічого не розповім. Зазначу лише, що Вроцлав є одним з найгарніших міст у Польщі, тому наполегливо раджу його відвідати (можна самостійно, користуючись легким у користуванні мобільним додатком «jakdojade. pl», який підкаже Вам потрібний маршрут до головних пам’яток цього міста). Побувши півтори-дві години у Вроцлаві, вирушили до Легниці, де ми швидко заселились до готелю. Оскільки було ще не дуже пізно (всього-навсього десята – одинадцята година вечора), можна було прогулятись цим казковим містом, але я вирішила зробити це вранці наступного дня:)

День Другий

Як я й згадувала, після сніданку (варто зазначити, що готелі і шведські столи майже всюди були дуже класні, готель у Легниці не був винятком:)) пішли на прогулянку містом і залишились задоволені. Після повернення – швидке пакування валіз і виїзд з готелю.

Перетин польсько-німецького кордону і переїзд до безмежно гарного міста у Німеччині – Дрездену. Місто-казка, місто-мрія – ніяке не перебільшення в інформаційному листі:) Раджу всім обійти його вздовж і впоперек, оглянути з усіх можливих сторін, використовуючи максимально весь відведений для цього час, адже прогулянка цим містом принесе шалену насолоду:)

Я обрала факультативну екскурсію – «Чарівність Ельби» - і залишилась нею задоволена. На Вас чекатимуть дивовижні, захоплюючі краєвиди; Ви милуватиметесь пейзажами, що колись були основою для «Malerweg» (що в перекладі з німецької означає – Стежка художників). Зрештою, парк Бастай (розташований на кордоні Німеччини і Чехії) – це один з найгарніших парків Європи, ну як там можна не побувати? Must see! Під час поїздки з Дрездену, так і на зворотньому шляху, екскурсовод розповідатиме Вам цікаві історії про околиці столиці Саксонії, зачитуватиме рядки з творів відомих людей, що висловлювали своє захоплення парком. Ви обов’язково почуєте зворушливу історію кохання фаворитки Августа Сильного – Анни Козель. Ваші враження після цієї розповіді в додатку до фантастичних краєвидів будуть настільки живими, що по завершенню туру Ви неодмінно візьмете до рук однойменну книгу польського письменника Юзефа Крашевського.

Заселення у затишний готель.

День Третій

Сніданок. І виїжджаємо до Амстердаму!!! Відверто зізнаюсь, що від самого початку інтригуюча назва туру «мріючи про НЬОГО…» в мене асоціювалась саме з цим своєрідним містом. Цитуючи авторів програми туру: «Он бывает многолик, романтичен и велик, бывает жгуч и полон страсти, шальной, азартный и без масти…», ну і, хіба не про Амстердам? :)

Половина нашої групи залишилась в Амстердамі для того, щоб самостійно погуляти по місту, інша її половина (зокрема я) поїхала на факультативну екскурсію «По «глибинці» Голландії». На нас чекало мальовниче, мов іграшкове, місто Заансе Сханс з його казковими вітряками, що в наших думках блискавично ототожнювалися зі знаменитими іспанськими аналогами, зображеними у романі Сервантеса:) А як цікаво було спостерігати за виготовленням дерев’яних черевичків – кломпів – і приміряти ті моделі, які сподобались найбільше… Пізніше: поїздка на сирну фабрику, де можна було скуштувати відомі голландські сири, смачну гірчицю та голландські смаколики: шоколад та вафлі. Потім поїхали у Волендам – рибацьке селище дивовижної краси. У вільний час можна було скупатись в озері з місцевою дітворою, перекусити рибкою або пройтись по сувенірним крамничкам.

Після повернення до Амстердаму відбулась оглядова екскурсія. Його живописні канали, архітектурні шедеври та барвисті квіти перевершили усі наші сподівання. По закінченню відведеного нам самостійного часу - екскурсія «Під світлом червоних ліхтарів…». Прогулянка по кварталу червоних ліхтарів виявилась загалом непогана, хоча мої враження від неї залишились неоднозначні. Скажімо, що екскурсія на любителя…

Переїзд до готелю на території Нідерландів.

День Четвертий

Сніданок. Бельгія! Антверпен – Брюссель – Гент!

Неповторний, казковий та витончений Брюссель. Після оглядової екскурсії (факультативної, але, здається, що її дружньо обрала уся наша команда) за ціль було поставлено спробувати справжні бельгійські вафлі – справді варто! Я обрала вафлю з полуницею (без жодних більше додатків) – а вже було дуууже смачно ;)

Факультативна поїздка у Гент! Треба їхати! Гент для мене особисто став родзинкою всього туру. Щире, чарівне, яскраве та таке затишне місто..! Справжня казка! Квіткова столиця Бельгії і, на мою власну думку, всієї Європи:)

Переїзд на територію Франції. Ночівля в розкішному готелі у самому Парижі!

День П’ятий

Сніданок нашвидкуруч, адже нас чекає Париж!!!

Оглядова екскурсія. Не описуватиму власних емоцій, бо це словами і передати не вдасться… Сорбонна, Єлисейські поля, Лувр, Нотр Дам, музей парфумів – Fragonard. А далі цілий день в Парижі на Ваш розсуд:) Особисто для мене метою поїздки було відвідати Діснейленд. Тому, не вагаючись, групою з трьох чоловік ми самостійно відправились в подорож у дитинство:) Що ж, день в Діснейленді пролетів швидко завдяки тому, що групка наша виявилась організованою і весь час панувала дружня атмосфера, кожному з нас вдалось побувати на тих атракціонах, які обрали:) Побачили усі 5 районів парку Діснейленд. #dreamscometrue ;)

А ввечері на нас вже чекала наступна факультативна екскурсія «Вогні нічного Парижа»:) Район Ла Де Фанс, Тріумфальна арка і мерехтлива красуня - Ейфелева вежа (підчас цієї екскурсії Вам обов’язково запропонують келих вина:)).

Повернення у наш розкішний готель!

День Шостий

Сніданок. Самостійно відвідали Монмартр і прекрасну базиліку – Сакре-Кер - яка з першого ж погляду нас зачарувала! Після двох - чи навіть трьохгодинної насолоди найвищим і найвідомішим пагорбом усього Парижа, ми вирішили ближче познайомитись з серцем магічного Парижа – відвідати легендарний Нотр Дам зсередини. Варто! Навіть якщо знадобиться простояти у довжелезній черзі біля храму… Прогулянка по Латинському кварталу. А далі: сад Тюїльрі і традиційне годування голубів:) э

Переїзд до готелю у Німеччині. Якщо вже мушу на щось поскаржитись у цьому турі:) – то нехай це буде даний готель, адже сподобався він найменше. Інтер’єр самого приміщення і окремих номерів, в порівнянні до вищезгаданих готелів, сильно програвав. Інтернет був за окрему плату і то ледве працював на ресепшені, не кажучи вже про поверхи і кімнати. : (: (: (

День Сьомий

Сніданок. Отож, знову Німеччина, тільки цього разу на нас чекали Вюрцбург і Ротенбург. Наша компанія на факультативну екскурсію у Вюрцбургу не пішла, тому мусили знайомитися з місцевими жителями і вже разом досліджувати місто:) Вюрцбург для мене виявився своєрідним міксом міста Гент і парку Діснейленд… Справа в тім, що в даному місті панує такий самий затишок і казкова атмосфера Середньовіччя, що і у Генті. У Вюрцбургу ми знайшли величезний Луна-парк, що нагадував про ще нещодавно відвіданий мною Діснейленд. Це я все до чого? Місто чудове! Прогулюйтесь і насолоджуйтесь! :)

Поїздка на факультативну екскурсію – до Ротенбургу - відбувалась місцевими електричками. Таких казкових будиночків як у цьому місті, здається, більше ніде не знайти:) Та й взагалі неймовірна прогулянка містом. Найбільший в світі магазин різдвяних ялинкових іграшок знаходиться саме тут. У ньому можна, не перебільшуючи, заблукати на півтори-дві години (так вийшло і в моєму випадку:))... Під час екскурсії спробували теж традиційну страву роттенбуржців – солодкі сніжки ;)

Нічний переїзд на територію Польщі.

День Восьмий

Факультативна екскурсія – відвідування Кракова - де знову ж таки наша групка обрала самостійну прогулянку. Місто, звичайно, дуже гарне і цікаве. Тільки варто звернути увагу, що навряд чи справить на Вас таке ж враження, як воно на те заслуговує, після тих міст, які Ви встигнете побачити за час туру: три європейські столиці, п’ять незабутніх країн…

Перетин польсько-українського кордону, приїзд на «Термінал-А» і одразу ж переїзд на Львівський залізничний вокзал.

P. S.

«Подорожі множать всі людські емоції» - так звучить вислів відомого датського письменника. І я з ним повністю згодна. Їдьте обов’язково «на позитиві», знайомтесь з новими людьми, пізнавайте нові культури, адже воно того варте! Потім ще весь рік (а, можливо, й довше ;)) Вас зігріватимуть теплі спогади про міста, які Ви відвідали, яскраві емоції, які Ви пережили за такий відносно короткий час подорожі…

P. P. S

Хочеться висловити подяку, по-перше, моїм батькам, які допомогли обрати і подарували саме цей тур! По-друге, представникам компанії «InterLink», з якими завжди було надійно та весело:) По-третє, всій нашій групі загалом, водіям, супроводжуючому та всім екскурсоводам, що своїми цікавими екскурсіями допомогли нам полюбити ті міста та країни, що були на нашому маршруті…

Номінації відгука "В активному пошуці ЙОГО..."

11

Інші відгуки Аліна

Реклама
Відгуки про інші тури