Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша подорож Європою

"Зробіть перший крок і подорожуйте с задоволенням!"

Відгук туриста Аккорд тур Светлана (Хмельницький) на тур
ще
16
фото
Поїздка: 26 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Супер бліц!!! Краків, Прага, Мюнхен, Відень, Будапешт!

Рейс № 683 (26.07.2017-30.07.2017)

Краків – Прага – Мюнхен (замок Нойшванштайн) – Відень – Будапешт.

Чудовий букет міст для знайомства з Європою. Ми з донькою вперше були в такій далекій подорожі і вперше з Аккордом. Є надія, що не в останнє:) Вже є плани на нові пригоди і, звичайно, з Аккордом.

"Аккорд-тур" дійсно вразив! Організація, відповідальність, комфорт - все про Вас. Велика подяка компанії!

Дуже вдячні керівнику групи Мар’яні Міськевич і водіям! Завдяки їм ми почували себе спокійно і захищеними. Дальня дорога не була дуже важкою. Просто треба налаштуватись на позитив і отримувати задоволення від кожної миті:) І ще хочеться відмітити, що в нашому турі зібрались дуже приємні люди. Люди, яким дійсно цікаво відкривати для себе щось нове і прекрасне в цьому житті.

Тим, хто мріє про інші країни, але досі не зібрався в дорогу, моя порада: "Не бійтесь, зробіть перший крок. І побачите, що мрії збуваються! " Так в моєму випадку - збулась моя мрія познайомитись з Європою, і знайомство вийшло просто чудовим.

А замок Нойшванштайн - це взагалі щось нереальне! Коли ти усвідомлюєш куди добрався (Баварія, Альпи) і бачиш таку красу - сльози навертаються на очі від емоцій. "Новий лебединий камінь" - так перекладається назва замку. І дійсно, ніби в величезному гнізді на скалах зручно вмостилась білосніжна, струнка, тендітна споруда, як білий лебідь. А навкруги гори, альпійські ярко-зелені луги. Обов’язково відвідайте це місце!

Взагалі, в цій подорожі ми змогли відчути, що таке дух міста. У кожного міста свій характер, своя атмосфера. Це відчувається, навіть не зважаючи на мільйон туристів різних націй.

Краків дуже по духу схожий на наш рідний Львів. Але із своєю тисячолітньою історією - історією польських королів. Старовинні споруди, видатні події, відомі люди - це Краків, культурна столиця Польщі. Барбакан, Маріацький костел, торгові ряди Сукеніце, Ягелонський університет, замок Вавеля - це Краків.

Прагу хочеться назвати казковим містечком. Коли прогулюєшся її вуличками, ніби знаходишся в якомусь казковому світі. Кожний будинок - архітектурний шедевр. В кожного своє місце в історії. Прекрасні Староміська площа, храм Діви Марії перед тином, Астрономічний годинник, Карлів міст. На одному з пагорбів, на високому лівому березі річки Влтави розташований символ Чехії - величний Празький Град з собором Святого Віта, який вражає своєю пишністю і готичною загадковістю. З пагорба відкривається прекрасний краєвид, червоні черепичні дахи - середньовічна традиція, яка ще більше підкреслює казковість міста.

Мюнхен - серце Баварії. Враження від міста подвійне. Мюнхен одночасно ультрасучасне місто і місто історичних пам’яток. Місто народних традицій і велосипедів. В історичному центрі можна побачити багато вишуканих споруд. Особливо хочеться виділити церкву Фрауенкірхе (Собор святої Богородиці), стару та нову ратушу на площі Марієнплац. Красиве місто, побудоване з розмахом. А ще, це батьківщина автомобіля BMW. До речі, в Мюнхені ми ночували дві ночі. Готель дуже сподобався.

Відень зустрів нас чудовою сонячною погодою. На фоні яскравого голубого неба світлі, парадні, урочисті споруди ніби світились зсередини. Дух міста - це світло, це чарівність, це розкіш, це мистецтво, це спокій, який застиг в безлічі пам’ятників, статуй, барельєфів. Це музей під відкритим небом, по якому йдеш і не знаєш на чому зосередити погляд. Стільки деталей, які вражають. Кожний крок, кожний погляд, і нова краса. Площа Марії Терезії, Хофбург - резиденція імператорів Австрії, і, звичайно, національний символ Відня Собор Святого Стефана. В Відень треба приїздити надовше, є ще про що мріяти:)

Будапешт ми побачили вже в темноті. Там побували майже проїздом. Але красу парламенту, королівського палацу, витончених мостів над Дунаєм, які ефектно підсвічуються вночі, вдалось розгледіти. І це ще один пункт до мрії.

Море вражень, море емоцій і море вдячності за здійснення мрій!

Номінації відгука "Перша подорож Європою"

1
Реклама
Відгуки про інші тури