Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Natalija (Тернопіль) на тур
Поїздка: 28 грудня 2011
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2012
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Турецький сапфір - Істанбул...

Вітаю усіх.

Нещодавно я повернулась із новорічного туру "Турецький діамант Стамбул" і хочу поділитись своїми враженнями. Перш за все, скажу що подорож в Стамбул я планувала довго і вибрала саме цей тур тому що була зручна дата виїзду і максимально коротка та насичена програма туру (я не могла собі дозволити довшої відпустки).

І я не помилилась.

Першим ми побачили Бухарест. Екскурсія у нас була оглядова з автобуса, проте дуже цікава. Вразив парламент - найбільша адміністративна споруда в Європі. А щоб ближче познайомитись з Румунією і зокрема Бухарестом я думаю варто обирати інші тури.

Далі Болгарія, а саме Бургас. Раніше я і не чула про таке місто. Але мені дуже сподобалось!!!

Атмосфера свята відчувалась усюди: святково прикрашені ялинки на вулицях, в магазинах, торгових центрах. До речі мене здивували і порадували ціни в Болгарії: галантерея, одяг, продукти - все дешевше чим у нас і вибір набагато більший. Саме цим я і скористалась і практично весь вільний день насолоджувалась шопінгом.

А ще згадаю про "Болгарське село". Гостинні болгари, смачна вечеря, запальні танці - ми дуже гарно провели час. Всім раджу.

Далі омріяний Стамбул та Новорічна ніч. Стамбул зустрів нас дощем (нам просто не повезло з погодою), але це не зіпсувало нам враження. Айя Софія, Голуба мечеть, Палац Топкапи, колоритні Єгипетський базар та Гранд Базар це щось надзвичайне. В Стамбул варто повертатись ще і ще. Новий 2012 рік ми зустріли на кораблику по Босфору. Приємна атмосфера, смачна кухня, уважний персонал, запальні танці зробили це свято незабутнім.

А далі - Софія. Я була приємно здивована - надзвичайно красиве та цікаве місто, дуже багато храмів, історичних памяток.

Щодо готелів в Бургасі, Стамбулі та Софії, то я би сказала що це супер трійки. Умови проживання в номерах та сніданки були на висоті.

Звичайно ж, не можу не згадати і про керівника нашої групи - Шитева Анатолія. Чудовий гід. Завжди усміхнений, коректний, позитивний, намагався знайти до кожного підхід та прислухатись до побажань та зауважень туристів.

У цій подорожі мене засмутило дві речі: погода в Стамбулі та компанія в автобусі.

Знаєте, є такий тип людей яким все не подобається: автобус, водії, гід, готелі, сніданки, екскурсії. Для мене така позиція є дивною, адже я трачу свій час і гроші на поїздку і хочу максимально гарно провести час. Тому я намагаюсь не звертати увагу на якісь дрібні мінуси, а просто насолоджуюсь відпочинком. Правду кажучи, я вперше зіткнулась із такою неповагою і хамством збоку деяких туристів щодо керівника групи, водіїв а в результаті і всіх інших.

Тому, я бажаю вам незабутніх подорожей та приємних зустрічей. І не забувайте вдома парасольки, хороший настрій та позитив.

Реклама
Відгуки про інші тури