Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Мандаринка (Львів) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 12 травня 2013
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Май 2013
Голосов 69 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Подаруй мені зірки Півночі Скандинавія + Фіорди 

І так, продовження:

День 7 – круїз по Согнефйорду і Флом (загальний кілометраж 520км = 8год)

Цей день був одним з найпрекрасніших і найвидовищішних в турі. О 8-00 нас чекав невеличкий переїзд у Гудванген (150км=2год), а за вікном – сонечко, гори, ріки, водопади. У Гудвангені було 1.5 год вільного часу для фотографій і сувенірів, а після цього – круїз на кораблику по Нерофйорду і Аурландфйорду 2год 15хв– відчуття і емоції від якого словами не опишеш, це треба пережити в житті хоча б раз кожному. До Флому приплили ми о 14-00, і для бажаючих з 14-30 була заброньована 2-годинна поїздка на Фломській залізниці. А в решти групи 2.5год вільного часу, який ми використали на прогулянку по Флому і підйом до водопаду Бреккефоссен. Видовище неймовірне, але мушу попередити, що в травні він потужний настільки, що за 2хв перебування на оглядовій площадці, яка знаходиться на достатній відстані від водопаду, ми промокли наскрізь (хвала богам, що було тепло + 25 і сонячно). Тому для фотографій довелось відійти подалі, з цієї ж площадки відкривається чудовий краєвид з гори на сам Флом, гори і фйорд. Після чого нас чекав переїзд до Осло (350 км = 5.5год) з фотопаузою у Лаердальському тунелі. В готель приїхали близько 22-30.

День 8 – Осло (5год) і Гетеборг (2год) (485км дороги = 7год)

Після недовгого переїзду підземними тунелями Осло о 8-45 розпочалась цікава 2.5-годинна оглядова екскурсія з фотопаузами в центрі, біля Опери, на набережній і музейному острові. Після неї – 2.5 години вільного часу, бажаючі відправились на факультатив до Хольменколлену і парку скульптур, а наша гальорка пішла до Ратуші, де вручають Нобелівську премію миру, а далі – гуляти містом, самостійно добравшись до того ж таки парку Вігеланна. А в 13-45 відправились вже до Гетеборга, де нас чекала 1,5-годинна виключно автобусна екскурсія і пів години вільного часу. Гетеборг – велике, сучасне, індустріальне місто, яке в туристичному плані є малоцікавим. По закінченню екскурсії вся група однозначно висловилась, що краще б цих 2 години ми провели в Осло…) До готелю ми прибули близько 21-30, де нас знову чекала компенсація і приємний сюрприз у вигляді сауни..)

День 9 – Копенгаген (6год) і дорога з 2 паромними переправами (загальна відстань 390км)

Дорога до столиці Данії складалась з 175км автобусом і 20-хвилинної паромної переправи з Хельсінборгу. В Копенгаген приїхали близько 11-00, де нас чекала детальна 3.5-годинна автобусно-пішохідна екскурсія, під час якої ми встигли оглянути і пофотографувати практично все, і 2.5 години вільного часу, який ми використали на прогулянку Stroget і годинний круїз каналами Копенгагена (40SEK) з Ньюхавену – рекомендую. Далі нас чекало 150км до порту і 2-годинна паромна переправа до Ростоку (кафешки, дьюті-фрі, верхня палуба для фото). До готелю в Ростоку добрались біля 22-30.

День 10 – Берлін (10год) (222км дороги = 3 год)

З Ростоку до Берліну ми добрались за 3год, де в 11-00 почалась екскурсія містом у виконанні «гестапо-екскурсовода», буквально крок вліво-крок вправо-клац фотоапаратом – і розстріл на місці..). Після цього ще 7 годин вільного часу, якими кожен розпорядився на свій розсуд – музей Пергамон, акваріум, зоопарк, Рейхстаг, музей ГДР, прогулянки, шоппінг, кафе-ресторани…. А о 21-15 збір групи і від»їзд додому

День 11 – нічний переїзд до Львова (930км + проходження кордону = 16год)

Після довгого, але не втомливого переїзду, повні вражень від побаченого, почутого і відчутого під час подорожі, близько 13-30 ми добралися до Львова, де когось ще чекала прогулянка містом, а когось дорога додому..)

Це було класно! Дякую всім за компанію, підтримку і хороші емоції, і до зустрічі у наступних поїздках!

П. С. Про готелі – тури на північ Європи у Аккорду суттєво відрізняються від інших напрямків на порядок кращими готелями (хороші 3-і 4-зірки) та сніданками (помимо стандартного набору всюди було багато фруктів, овочів, м»ясних і рибних страв)

Про екскурсоводів – всі майстри своєї справи, цікаві розповіді, за винятком тітоньки у Стокгольмі і Гетеборзі.

Про погоду – ще зі Львова ми взяли з собою в дорогу сонечко, яке нас супроводжувало впродовж подорожі, лише в Бергені та Гетеборзі накрапав дощик, але він у цих містах падає постійно…) Температура коливалась в межах 18-25 градусів.

І на закінчення слова великого класика: "На смертному одрі ми будемо жаліти лише про одне - що мало любили, і мало подорожували". Отож любіть, творіть, подорожуйте і насолоджуйтесь життям!

Інші відгуки Мандаринка

Реклама
Відгуки про інші тури