Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Tariella (Біла Церква) на тур
Поїздка: 04 липня 2013
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2013
Голосов 16 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Смарагдові береги!

Дві доби тому повернулась з туру, і досі не можу включитися в буденне життя. Це було просто казково... Емоції переповнюють, саме тому хочу поділитися з вами враженнями про відпочинок. Почну з початку.

Їхали відпочивати вдвох з подругою, приєднатися до групи вирішили в Чернівцях, щоб не їхати цілий день по нашим „європейським” дорогам. За 3 години до вказаного часу виїзду нам зателефонував керівник групи Тарас, ще раз детально пояснив де нас забере автобус і о котрій годині. За 15 хв до часу виїзду зателефонував ще раз і попередив, що автобус вже під’їжджає. Ще не поїхавши в тур, ми вже були вражені. Кілька разів до цього подорожували з іншими тур-операторами і нам самим доводилось телефонувати керівникам груп і бігати по вокзалам с речами, щоб знайти автобус.

Автобус приїхав в чітко зазначений час і місце, нас зустрів Тарас, як справжній джентльмен допоміг з чемоданами та провів в автобус. Далі ще раз (спеціально для нас) керівник озвучив всі організацій моменти. І ми вирушили...

По дорозі до кордону та під переїзду до Бухаресту наступного дня Тарас дуже детально розповів нам про факультативні екскурсії, на які ми можемо поїхати. Ми з подругою вирішили відвідати хамам, Памуккале, поїхати на пікнік на яхті, та завітати в Айю-Софію та Цистерну Базиліку в Стамбулі.

Бухарест вразив своєю красою, а кваліфікований гід цікаво розповів про історію міста.

Нічний переїзд в Кушадаси виявився не таким виснажливим, як ми собі уявляли, а поромна переправа через протоку Дарданелли була казковою. Керівник групи по дорозі багато розповідав про Туреччину, побут в ній та історію виникнення цієї держави. Показував документальні та популярні фільми про цю країну.

І от нарешті ми потрапили в Кушадаси. Дуже гарне та колоритне місто. Проживати вирішили в готелі Флора, тому що він недалеко від центра міста (10 хв на маршрутці) та має власний облаштований пляж. В готелі Альбора, в який ми заїхали першим, щоб висадити туристів, для нашої зручності нас зустрів керівник паралельної групи – Богдан, який допоміг Тарасу швидко розселити туристів, які мали там проживати та поїхав разом з Тарасом в наступні готелі. Так само як і Тарас, Богдан виявився відповідальним та зібраним, і нас з іншими членами групи вони вдвох швидко розселили по номерам та озвучили організаційні моменти. Готель виявився навіть кращим, ніж ми думали. Єдиним мінусом було те, що пляж знаходиться трохи далекувато від готелю, але до нього нас відвозив та забирав трансфер з патріотичною назвою „Turkish fiat”:)))

Ввечері до нас приїхав Тарас для вирішення можливих питань і проблем з готелем, та розповів про дати та час факультативних екскурсій. А тепер коротко про них.

Пікнік на яхті: просто маса позитивних вражень! Відкрите море, сонце, прекрасні краєвиди, смачний обід та привітний персонал.

Хамам: релакс в дуже гарній мармуровій кімнаті лежачи на теплому камені... А потім загорілий турецький баньшик робить пілінг та мильний масаж. Вийшли з відти відпочивші та довольні.

Памуккале... не вистачає слів, щоб описати цю красу! Все в білому та ніжно блакитному кольорах. Чаши води перетікають одна в іншу і здається, що ти купаєшся в молоці. Дуже рекомендую відвідати поїхати на цю екскурсію. До речі, туди ми їздили разом з паралельною групою. Керівник паралельної групи – Маркіян разом з Тарасом по дорозі також багато розповідали про історію, культуру та пам'ятки міст, які ми проїжджали.

Але, нажаль, все хороше має властивість закінчуватися... Так само закінчився наш відпочинок на морі. Але попереду у нас був Стамбул. Це місто нас дуже вразило! А завдяки ідеальній організації з боку керівника групи ми отримали цілу купу позитивних вражень. Це дуже яскраве і колоритне місто, яке дозволяє повноцінно поринути у культуру та колорит Туреччини. Дуже порадував гід в Стамбулі. Провів прекрасну екскурсію.

Після культурної столиці Туреччини ми поїхали в Болгарію – в місто Велико Тирново. Чесно кажучи, після Стамбула воно здавалося сірим та маленьким... Але це не зіпсувало вражень про відпочинок вцілому.

І в заключення, хочу подякувати Аккорду за гарно сформований тур, за кваліфікованих керівників: Тараса, Богдана та Маркіяна, та за незабутній відпочинок! Дякую!!!

Реклама
Відгуки про інші тури