Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Вікторія (Львів) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 31 серпня 2013
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2013
Голосов 4 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Лазурна інтрига! Ніцца, Канни, Монако, Генуя и Венеція

Привіт усім, рейс №111 (31/08/2013-08/09/2013р) Лазурна інтрижка!!!!

Декілька днів тому повернулася і вперше (подорожую часто, з Аккордом вже 4-й раз) виникло бажання залишити відгук про подорож, хоча це зовсім не означає, що попередні подорожі цього не заслуговували, але мабуть саме ця подорож була особливою.

І так…. поїхали………………

День перший в дорозі, оскільки виїжджали в 14,00. В Будапешті були ввечері, ніяких екскурсій не передбачалось, що дало можливість відпочити від переїзду в готелі, який це дозволяє зробити досить комфортно (Арена). Наступного дня цілий день в Будапешті, програма туру передбачає декілька варіантів, як можна провести час, особисто я просто гуляла по місту і була приємно вражена, оскільки там не вперше, і минулого разу була навіть розчарована. Цього ж разу завдяки екскурсоводу (Лєна), маршруту, зовсім по-іншому змогла «оцінити» місто.

Третій день ми провели у двох країнах: Словенії та Італії. Любляна - столиця Словені дуже миле, симпатичне містечко, де у нас був час і на заплановану екскурсію, і на обід, і просто погуляти або піти в супермаркет (все розказали, показали). Містечко відносно дуже маленьке, хоча це не завадило мені вперше в житті заблукати, (чого не бувало у величезних мегаполісах Європи, якщо в ньому побуваєте, зрозумієте наскільки це смішно) Але завдяки нашому керівнику Андрію Шевченко (про нього трошки пізніше), це зовсім не стало проблемою, він одразу прийшов мені на допомогу. Отож з певною порцією адреналіну я вже прямувала в Італію, а саме у Верону. Верона нас зустрічала вже вечірня, і в цю мить промайнула думка, про те, що можливо було б краще менше часу бути в Словенії, а більше там, але це суто моя суб’єктивна думка, оскільки після подорожі до Італії минулого року я просто закохалася в цю країну і планую там побувати ще не один раз. Дворик Джульєти вже був зачиненим, але це зовсім не розчарувало, оскільки у Вероні нам проводила екскурсію дуже хороша екскурсовод (нажаль не памятаю всіх імен, сорі), було цікаво. Саме місто все в мраморі, цікаво так.

4-го дня ми були вже у Франції, а саме в Ніцці. Це потрібно просто бачити (для цього обов’язково викладу фото), оскільки описати красу самої природи, міста це нереально. Величезним плюсом було розміщення готелю (за що велика вдячність Аккорду). 10 хв. по головній вулиці міста і ви вже біля моря, це просто суперрррррррррррр. Незважаючи на переїзд з Італії першого дня в Ніцці залишається час на пляж, на супермаркет, на просто вечерю в ресторані, і звичайно вас чекає знайомство з містом через оглядову екскурсію.

День 5, мабуть день який саме для мене був найвражаючим, це факультатив, який би я усім радила……………. адже цього дня нас чекав Сан Поль де Ванс, Антіби, Канни……………….. Перше містечко ну зовсім не схоже на будь-які інші міста, надзвичайно красиве, незвичне, середньовіччя там усюди. Антіби – поєднання природньої та «матеріальної» розкоші (хоча це можна сказати і про все Лазурне узбережжя). Канни……почитавши відгуки інших туристів боялася, ну що зовсім буду розчарована, але ні…теж красиво….. плюс перебування там те, що ви можете або погуляти по місту, по магазинах, або просто поплавати і поніжитись на сонці………І знову вечір, і знову Ніцца……….. час також є.

6 день передбачав ще один факультатив – Монако. Чергова порція розкоші, але нажаль ми там були ну зовсім мало часу, це єдиний день за тур, коли часу дається зовсім мало, уявлення вже буде, але це так на одному дихані, думаю на таке місце потрібно трохи більше часу. Але я і цьому рада, оскільки тверезо розумію, що в таких турах ти не можеш подивитись все докладно, тому щоб небуло зайвих розчарувань налаштуйте себе на те, що це поки просто знайомство…………

В цей самий день вже була знову Італія, а саме – Генуя………аналогічна історія, уявлення буде, хоча толком думаю її не бачили. Наступного дня - Венеція, раджу і гондоли (каталась попереднього разу), побувати на башті на площі Сан-Марко -----всього за 8 євро надзвичайної краси краєвиди, які дозволяють оцінити тобі місто по - новому.

8 день - озеро Балатон, спокійний день, звичайний відпочинок на озері, там все є для цього.

День 9. «Я їду додому……» прозвучав Океан Ельзи коли ми з готелю вирушили в напрямку кордону, в цю мить усвідомлюєш…. от і все………………….

Стосовно таких моментів як: автобус: 5+, готелі 4+/-, сніданки 4+. (це все просто відносно інших подорожей, я принаймі не була розчарована). Не скажу, що все було ідеально, але в цілому світі немає нікого і нічого досконалого, тому вважаю озвучувати ці моменти зайвим. Великим плюсом цього туру є те, що є достатньо вільного часу, при бажанні можна багато чого встигнути. Думаю так склалося і завдяки нашому керінику. Позитивний, легкий, виважений, відповідальний, уважний, терплячий –Андрій Шевченко. Цікавився нашою думкою, враховував наші побажання. Ти – молодець!!! Нажаль не всі оцінили тих зусиль, яких докладав Андрій для того, щоб подорож вдалася, іноді його просто мучили «питанями» до яких, він як керівник групи ну впринципі немає відношення, і неможе впливати. Але він все дуже чемно вислуховував і чим міг тим і допомагав, ніразу не дозволивши собі нічого зайвого, я заздрю його витримці. Нажаль при замовлені туру немає можливості вибирати керівника групи, я б знову обрала його.

Якщо коротко резюмувати мій довгий відгук ---------раджу усім цю подорож, ви побачите багато цікавих місць при цьому зможете відпочити і на морі. Сподіваюсь цей відгук кому не будь допоможе зробити вибір!!!!

Інші відгуки Вікторія

Календарь 26.10.2013 - відгук на тур Моя любов!
Голосов 3
Реклама
Відгуки про інші тури