Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Наталі (Вінниця) на тур
Поїздка: 13 липня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2014
Голосов 1 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур В Привабливому Парижі + Мюнхен та Діснейленд!!!

Вітаю! =)

Хочеться поділитись враженнями від своєї поїздки " В Заманчивом Париже" і висловити подяку Аккорд-туру за вдало сплановану програму, нашому супроводжуючому Міші Перехресту, водіям і взагалі всім екскурсоводам без яких поїздка не була б такою захоплюючою, якою вона залишилась у моєму серці!

О шостій годині ранку нас забрав автобус Аккорду і повіз до терміналу А, в якому ми поснідали, переодягнулись відпочили і врешті вирушили своїм рейсом 663.

Перебування в усіх готелях було дуже зручним і все влаштовувавало, часмо навіть перевершувало мої очікування. Сніданки були смачними і містили в собі великий вибір їжі.

Берлін - це місто, котре сподобалось мені найбільше. Ніколи не очікувала, що саме Берлін перехопить мій дух і захват. Наша екскурсовод постаралась на славу, і ввечері навіть перевиконала свої обов"язки, так як водила нас по цікавих місцях і не дивлячись на втому, всі були задоволені.

Париж, два дні в Парижі. Два дні захвату і яскравих вражень. Досі важко підбирати слова, аби висловити свій захват. Дуже задоволена що не відмовилась від екскурсії, по річці Сені, воно дійсно того варте. Дуже багато можна побачити, архітектура будинків захоплює! Пішохідні екскурсії цікаві, не встигаєш оглянути все, тому що в кожному куточку тебе чекає щось нове. Але найголовніше це - вечірня екскурсія! ІВАН ІВАНОВИЧ - це людина, на яку я буду рівнятись і брати приклад, я була б щаслива ще хоча б раз його зустріти. Неймовірна, талановита людина - наш екскурсовод по вечірньому Парижу. Безмежно йому вдячна, тому що він вселив в весь автобус життя, так як під вечір багато хто втомився, але Іван Іванович зробив так, що його всі слухали з посмішкамиі цікавістю. Дуже дякую Вам! =)

Другий день в Парижі був Лувр. Лувр - це те, що не можна оминути, будучи в Парижі. Після нього ми на електричці поїхали до Діснейленду. Здійснилась мрія всього мого життя, я дуже хвилювалась що не набереться людей, але все таки набралось 12 чоловік (це мінімум для груп) і я була щаслива. Він неймовірний, казковий, персонажі з мультфільмів, атракціони, сувеніри, ресторанчики і кафе, музика котра лунає і кожному куточку парку досі не залишають мене. Я планую ще раз відвідати його як тільки буде можливість.

Дрезден після Парижу, це як небо і земля, так як Париж - це велике місто і сповнене людьми, туристами, а Дрезден був спокійним і затишним, екскурсія ранкова була дуже цікавою, екскурсовод молодець. Поїздка на Ельбу запам"яталась, наш екскурсовод Герольд - справжній молодець, гарно володіє мовою, людина своєї справи, цікава особистість і просто приємний і добрий. На Ельбу я поїхала тому, що не набралась екскурсія в Дрезденську галерею, але коли ми мали після Ельби дві години вільного часу, можна було піти і самому її відвідати так як там всі історичні будівлі і галерея знаходяться в одному місці, і це не зайняло б багато часу.

Краків, він затишний, багато вуличок, будинків, ратуша, і на жаль наша екскурсія була коротка, але ж там так багато історичних будівель, і повз багатьох ми просто проходили і нам навіть не казали як вони називаються, але місто прекрасне, люди привітні, усміхнені і щирі.

Повернулись в Україну десь близько одинадцятої. Пробули в Терміналі А півгодини і в 23:45 вирушили на вокзал. Дуже шкода було розставатись з нашими друзями з якими так здружились під час поїздки. Я страшенно сумую за ними. Згадуючи їх я лише посміхаюсь. Це саме ті люди, котрих дуже хочеться побачити ще багато-багато разів=)

Я ще раз дякую за таку чудову поїздку. Це був перший досвід поїздки за кордон. Вже планую наступного року їхати знову, хоча хто зна можливо випаде нагода поїхати і раніше! =)

Номінації відгука

1
Реклама
Відгуки про інші тури