UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

По-літньому налаштований, ярокий, пекучий, по-літньому вогню живого повний,
Крізь хмари прорвався сонця промінь і великим сріблом обсипав хвилі...

На Старт! Увага... Прибалтика і Скандинавія !!!

Днів: 8, без нічних переїздів
Львів – замок Тракай - Рига – Таллин – Хельсінки – Стокгольм – Осло – Копенгаген – Львів
Данія
Естонія
Латвія
Литва
Норвегія
Фінляндія
Швеція

Латвія – Естонія – Фінляндія – Швеція – Норвегія – Данія

Тур без нічних переїздів!!!
6 кольорових країн – 6 казкових столиць

День 1.

Львів - Люблін

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Переїзд в готель. Поселення в готель на території Литви.

День 2.

Тракай - Рига - Юрмала

 Сніданок. Переїзд по території Литви. При наявності часу рекомендуємо відвідати колишню столицю Великого князівства Литовського, «Середньовіччя казковий замок - Тракай !!!» (16€ + вх. Квиток). Примітне і унікальне місто з чотирьма озерами і безліччю острівців, які ваблять своєю красою. А між ними височить гордість міста і Литви, знаменитий середньовічний Тракайський замок! Єдиний замок на воді у всій Східній Європі, розкішні зали якого прикрашають вітражі і фрески, а місцевий музей гордо зберігає пам'ять про історію країни.
Переїзд до столиці Латвії - Риги. Пішохідна екскурсія «Місто черепичних дахів - Рига» (18€). Багато зелені і води, чудова архітектура, безліч кафе і ресторанчиків - це і є Рига, частинка "старої доброї" Європи. В історичному центрі Риги помістилася майже вся історія архітектури від Середньовіччя і до початку ХХ століття. Це споруджена в XIII столітті церква св. Петра, церква св. Георгія, церква св. Іоанна, відреставрована частина міського валу і дивовижний середньовічний дворик Янясета. У вільний час рекомендуємо відвідати:
«Місто на хвилі - Юрмала» (28Є/23€). Дивовижне містечко, де ніхто нікуди не поспішає, де всі із задоволенням насолоджуються чистим повітрям соснових лісів, архітектурою Ризького морського узбережжя, прогулюються піщаними білими пляжами і насолоджуються неймовірною красою Ризької затоки! Саме для цього і ми вирушаємо в Юрмалу... Вільний час. Повернення в Ригу.
Пропонуємо прогулятися «Давнім Бурштиновим Шляхом» (30€/23€) і продегустувати пиво в національній латвійській таверні Старого міста!!! Традиційна «жива» музика, народні костюми, латвійська кухня і, звичайно ж, 100% латвійське пиво з чотирьох різних провінцій...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Латвії.

День 2 - Тракай - Рига - Юрмала День 2 - Тракай - Рига - Юрмала День 2 - Тракай - Рига - Юрмала День 2 - Тракай - Рига - Юрмала
День 3.

Таллінн

 Ранній сніданок. Переїзд в Таллінні. Екскурсія «Казкове місто на березі Балтійського моря». Дух середньовіччя відчувається в цьому місті всюди - в вимощених бруківкою вуличках, черепичних дахах, шпилях церков, у полум'ї факелів, які кидають таємничі тіні на вкриту мохом кам'яну стіну замку Тоомпеа, у звуці прибою Балтійського моря ... Середньовічна архітектура, маленькі магазинчики, вузенькі вулички Старого міста, галасливі таверні і найголовніше - посмішки людей, які завжди раді гостям. У вільний час рекомендуємо на вибір:
«Таємниці міської Ратуші» (23€/18€). Талліннська ратуша - єдина збережена середньовічна ратуша в Північній Європі. Старенька-ратуша, розташована в серці Старого міста, гідно відзначила своє 600 річчя і отримала нагороду Культурної спадщини ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ. Перед нами відкриється безліч таємниць .... Хто і як керував старовинним містом, чим торгувало місто, як і за якими законами жили люди в старовину .... На завершення нас чекає знаменитий суп з лося!!!
автобусна екскурсія «Більше про Таллінн» (23Є/18Є). Під час екскурсії ми проїдемо поряд з цікавими районами міста: квартал - Ротерманн, побачимо дерев'яну архітектуру Таллінну початку 20 х століття. Прогулятися по парку Кадріорг, з чудовим бароковим палацом, побачимо діючу резиденцію Президента, відвідаємо знамените Співоче поле. Ще вас чекає прекрасний краєвид на затоку з дворянської садиби, де знімався фільм «Собака Баскервілів», далі побачимо руїни середньовічного монастиря св.Брігітти. Проїдемо колишнім олімпійським селом, адже в Таллінні проходила олімпійська регатта, а ще нас чекає зупинка біля пам'ятника затонувшого в кінці 19 століття броненосця Русалка.
Поселення в готель. Ночівля.

День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн
День 4.

Гельсінкі - Фортеця Свеабор

 Сніданок. Сьогодні рекомендуємо відвідати на вибір:
столицю Фінляндії - Хельсінкі (68€ - оплата порому). У вільний час в Хельсінкі пропонуємо:
пішохідну екскурсію «Хельсінкі - коктейль Сходу і Заходу» (23€/18€). Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Ми побачимо старий Хельсінкі, з його мереживними дерев'яними будиночками, парками і набережними, пам'ятник Маннергейму, будівля Ратуші і Успенський собор, який є найбільшою православною церквою в Північній Європі, відвідаємо елегантну Сенатську площу з величним Кафедральним лютеранським собором середини 19 століття.
«Таємниці фортеці Свеаборг» (28€/23€). На річковому трамвайчику відправимось в одну з найбільших морських фортець світу - Суоменліна, побудовану на шести островах. Нас чекає справжній музей під відкритим небом - церква, більше нагадує маяк і оточена старовинними гарматами, лабіринти в фортечних мурах, мостики через протоки і підземні каземати. Фортеця з її виставками, музеї, романтичне кафе і затишні ресторани залишають незабутні враження.
АБО
Замок в Раквере (30€+вх.білет). На місці поселень естів середини XIII століття данці звели кам'яне укріплення, яке в подальшому німці, росіяни і шведи розбудували в могутню фортецю. У наші дні на території замку діє історичний музей, що включає капелу, приміщення зі зброєю та обладунками, зал історії Лівонського ордену, винний льох і зал магістра. На подвір'ї замку знаходяться гармата, вози з сіном, вівці, що пасуться, облогова вежа, мішені, в які можна постріляти з лука та багато інших предметів середньовічного побуту. Тут же розташовується і кузня, де відвідувачі можуть особисто викувати підкову на щастя або цвях.
Повернення в Таллінн. Переїзд в порт. Розміщення на борту порома. Нас чекає Швеція - країна озер і бурхливих річок, тисяч маленьких островів і жвавих міст. Ніч на поромі.

День 4 - Гельсінкі - Фортеця Свеабор День 4 - Гельсінкі - Фортеця Свеабор День 4 - Гельсінкі - Фортеця Свеабор День 4 - Гельсінкі - Фортеця Свеабор
День 5.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт. Нас вітає королівська столиця Швеції - Стокгольм. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів.
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:

День 5 - Стокгольм Автобусна екскурсія з фотопауза «Місто на воді - Стокгольм» (26€/21€). Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.

«Стокгольмська Ратуша» (18€ + квиток). Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.
«Королівський Стокгольм» (38€/28€). Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи. Ми зайдемо в Скарбницю і зможемо дізнатися, чому Шведський король не носить корону на голові.
«Таємний Фрегат Vasa» (18€+вхідний квиток). Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель 17-го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Швеції.

День 5 - Стокгольм День 5 - Стокгольм День 5 - Стокгольм День 5 - Стокгольм
День 6.

Осло

 Сніданок. Раннє виселення з готелю. Норвегія - це гори, фьорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі .... в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекає «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми... Вільний час. Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:
автобусна екскурсія «Місто чотирьох королів - велика прогулянка по Осло» (26€). Ми побачимо чудові місця, будемо слухати цікаві історії і робити зупинки на фотопаузи.

День 6 - Осло «Парк скульптур Густава Вігеланна» (26€ екскурсія). Ні на що не схожий парк скульптур. Він вміщує понад 600 скульптур різного віку і настроїв. Наш екскурсовод знає, про що думають і чим живуть ці скульптури... Кульмінацією екскурсії буде гордість жителів Осло – трамплін Хольменколлен (Трансфер 10€). Трампліну Хольменколлен більше ста років…

Норвегія очима художників (18€+вхідний квиток). Екскурсія в національну галерею, де представлені роботи відомих норвезьких художників, твори Мунка, а також найдорожча картина в світі «Крик». Вся ця краса викликає загальне захоплення і похвали сучасників. Про це наша історія...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Швеції.

День 6 - Осло День 6 - Осло День 6 - Осло День 6 - Осло
День 7.

Копенгаген

 Сніданок. Переїзд в місто Ганса Християна Андерсена - Копенгаген. Запрошуємо поринути в казку! Пішохідна екскурсія «Копенгаген - місто королівських чудес»: для тих, хто хоче детально пізнати Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу. Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглої вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста, будівлею Біржі, церква Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена... У вільний час рекомендуємо на вибір:
• здійснити прогулянку на кораблику «По каналах Копенгагена» (18€).
• автобусну екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо ...» (26Є/21Є). Почуємо історію Датського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопаузи. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Лангліньє. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена - Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Крістіансборг - датський Парламент.
«Крістіансборг - Королівські палати» (26€+ вхідний квиток). Палац унікальний не тільки своїм внутрішнім і зовнішнім оздобленням. Розкіш палацових залів, ефектні бальні кімнати і прекрасні апартаменти. Королівська сім'я часто користується цим замком для проведення прийомів.
«Королівський Копенгаген - замок Розенборг» (26€+вхідний квиток). Данська монархія - найстаріша в світі, і зараз столиця країни - це місто королеви. Нас чекають історії про королівської династії, замок Росенборг, Королівська скарбниця, найстаріші Королівські сади. Ми немов здійснимо подорож в минуле, відкриємо вікно, крізь яке можна заглянути в світ монархів Данії і побачити, як вони жили в далеко пішли від нас днями.
Переїзд в Швецію через протоку Балтійського моря по грандіозному Ересуннський міст з прилеглими до нього тунелями й естакадами (3,5 кілометра дороги проходить через тунель, 8 кілометрів над водою і 4,5 кілометра по штучному острову - ось воно, чудо інженерної думки!!!)
Прибуття в порт. Орієнтовно 20:00 розміщення на борту порома і відправлення в Польщу.

День 7 - Копенгаген День 7 - Копенгаген День 7 - Копенгаген День 7 - Копенгаген
День 8.

Львів

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт.
Переїзд по території Польщі.
Повернення в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 1:00 Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
• Проїзд в 4-х місцевій каюті економ - класу (спальне місце) без вікна на нижній палубі БЕЗ сніданку
  на поромах Таллінн - Стокгольм; Карлскруна - Гдиня.
• У каютах: душ, туалет. Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається.
• Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки і факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• Доплата за розміщення в каютах більш високого класу на поромах Таллінн - Стокгольм; Карлскруна - Гдиня:
в 2-х місній каюті - 60 євро / чол.
в 1-но місній каюті - 180 євро / чол.
• Сніданок на поромах - 30 євро / чол. (два пароми).
Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638