UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Італія - спокушені смаком!

Днів: 14, без нічних переїздів
Львів - Прага - Чеський Крумлов - Верона - Флоренція - Рим - Ріміні - Венеція - Відень - Львів
Італія
Австрія
Німеччина
Чехія

Ми відкриємо для вас кращі куточки Італії… спокушаючи Вас день за днем…

Львов - Прага - Чешский Крумлов - Верона - Флоренция - Рим - Адриатическое побережье - Венеция - Вена

В вартості: Прага, Чеський Крумлов, Верона, Флоренція, Рим, Венеція,Відень!
• Можливість відвідати: Дрезден, Пізу, Ватикан, Сан-Маріно!!!
Комфортний тур БЕЗ нічних переїздів!!!

День 1. 
08.30 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.

День 2. 
Сніданок. Переїзд в Прагу.
Екскурсія “Знайомство з Прагою”. В лабіринтах маленьких вуличок ви зануритесь в таємничу атмосферу Старого міста: древня Порохова вежа, театр, перший Празький університет, костел діви Марії перед Тином. Старомістська площа, Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейский квартал Йозефів, Карлова вулиця… і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитись, для того щоб загадати бажання! Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:
Прогулянка на кораблику по Влтаві (Дорослі 30€/діти до 12 років 18€). Аперетиви, шведський стіл і хороша музика у супроводі ціквих розповідей.. Ось вони незабутні миттєвості життя…
“Пивними дорогами Праги…" (Дорослі 18€/ діти до 12 лет без дегустації пива 10€). «Куди би не занесла чеха доля на своїх міцних крилах, навіть на край світу, є місце куди він буде повертатись, туди, де варять чеське пиво». — Я. Неруда. Можливість відвідати відомі пивні і послухати історії про них. Також нас чекає дегустація.
Вечірня розвага. Празький ексклюзив – синтез традиційного чеського театру з мюзиклом и пантомімою, середньовічною містикою і алхімією. Вистави Чорного театру суміш фантастичного і реального, коли світ зачорованих предметів просинається до життя (Дорослі вх.квиток - 550 крон, діти до 12 років 480 крон, 1 євро приблизно 26 крон). Ночівля в Чехії.

 

День 3. 
Сніданок. Вільний час в Празі. Екскурсії на вибір:
“Карлові Вари” (Дорослі 30€/ діти до 12 років 18€). Наш шлях пролягає в одну з живописних долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бєхеровки, скла і фарфору. Місто з чарівною архітектурою, спокійним джурчанням води, солодким запахом вафель і романтичної музики курортних оркестрів.. Вільний час для відпочинку, купання в термальних джерелах, купівлі подарунків… Час повертатись в Прагу… Вечірня програма. Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою. (990 крон, діти до 12 років 490 крон. 1 евро=біля 25 крон). Вас чекає вечір в корчмі, яка перенесе Вас на сотні років назад.. в саме середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера…Самостійне повернення в готель.
АБО Пішохідна екскурсія “Таємниці королів…” (Дорослі 10€/ діти до 12 років 6€). Дізнатись про життя королів і придворних, про місцеві інтриги і заговори, злочини і покарання, які здійснювались із найсвітліших намірів - в ім’я віри і держави. Все починається з відомого Страговського монастиря. Далі нас чекають скарби Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценберзький палац і зміна варти в Парадних дворах Празького граду.
“Багата і красива Північна Богемія” (Дорослі 36€/ діти до 12 лет 18€ ). Наш шлях протікає в маєток французьких принців крові де Роган - замок Сіхров. Розкішний і таємничий, з багатими колекціями живопису, зброї і незмінною присутністю Чорної Дами, він розповість свої таємні історії. А потім ми поїдемо з вами в містечко Турнов, де знаходится галерея виробів з гранату і ювелірний магазин. Ночівля в Чехії.

 

День 4. 
Сніданок. Вільний час в Празі. Екскурсії на вибір:
«Вишеград - колиcка легенд» (Дорослі 10€/діти до 12 років 8€). Ми пройдемося трьома вишеградськими воротами: Таборськими, Шпичка і Леопольдовими, відвідаємо найдревнішу романську ротонду в Празі. Ми насолодимось прекрасними панорамними видами Праги на річку Влтаву і Празький град. І звичайно, історичні факти, міфи, і легенди, легенди, легенди.
Екскурсія в срібне місто Кутна Гора і замок Штейнберг (Дорослі 36€/діти до 12 років 30€). Це старовинне місто срібних рудокопів з маленькими будиночками, кам’яними майстернями і скляними мазагинчиками. Тут знаходиться королівський Монетний двір, ду були відчеканені перші празькі срібні гроші. В передмісті знаходиться костел всіх Святих – Костниця. Незвичайна споруда, інтер’єр якої виконаний з людських кісток. Бажаючі увійти оплачують вхідний квиток
самостійно. Далі замок - Чеський Штейнберг. Замок був заснований в XIII столітті предками сучасних Штернбергів і був названий за геральдичним знаком роду - Золотою зіркою. Ми побачимо репрезентовані кімнати замку, наповнені родовими колекціями Штернбергів
“Тіні старого міста” (Дорослі 13€/ діти до 12 років 10€). Пропонуємо забути на цей вечір історичні дати і факти і повністю зануритись в казкову Прагу. Празький ексклюзив – синтез традиційного чеського театру з мюзиклом і пантомімою, середньовічною алхімією і містикою. (Дорослі вх.квиток - 550 крон, діти до 12 років 480 крон, 1 евро приблизно 26 крон).
АБО Пропонуємофакультативну поїздку в древню столицю Саксонії – Дрезден (Дорослі 38€/діти до 12 років 30€). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і чудової панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Розкішні забудови Цвінгера… Вільний час.
Можна відвідати Дрезденску картинну галерею. (Дорослі 23€, діти до 12 років 10€). По-німецьки галерея називається «Старі майстри» тут знаходиться «Сикстинська мадонна» Рафаеля, багатющі зібрання полотен Рембрандта. Ночівля в Чехії.

День 5. 
Сніданок. Виселення з готеля.
Запрошуємо Вас в мальовничу і величну Південну Чехію. Романтичний край з безкрайніми лісами і озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми…. Тут затишно, спокійно і дуже красиво… Край славиться багатою історією і хорошим вином… Обяв’язково потрібно зайти в один з середньовічних замків і відчути себе справжнім дворянином. Відвідання замку Глубока над Влтавою (вх. квиток оплачується додатково дорослі 300 крон, діти 250 крон, 1 евро =26 крон). Далі наш шлях лежить в Південну Чехію - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з середніх віків... Екскурсія по місту і вільний час для прогулянок… Для всіх бажаючих вечірній відпочинок „Легенди средньовічного міста” (Дорослі 30€/діти до 12 років 18€). Вечірня прогулянка по загадковому Крумлову. В товаристві екскурсовода в старовинному костюмі, Ви проведете незабутні години…. Поселення в готель в Південній Чехії. Ночівля.

 

День 6. 
Ранній сніданок. Переїзд в Італію. Починаємо знайомство з Італією. Країна така непередбачувана, емоційна, музична, експресивна, весела та легка: ця країна подурувала нам Мікелянджело, Рафаеля і Ботічеллі. Піццу, гондоли і червоний «Феррарі». Оперу, морозиво і сумочки «Prada»…. Екскурсія "Верона-столиця закоханих". Сьогодні перед нами відкриються «ворота Італії». Це блогородне місто, яка приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Попадаючи сюди, відчуваєш свою приналежність до Величного і Вічного. У Верону приїжджають справжні романтики і гуляють прохолодними вуличками в надії зустріти таке ж кохання як у героїв Шекспіра… Пізнє поселення в готель. Ночівля на території Італії.

День 7. 
Сніданок.
Обзорна екскурсія «Квітуче місто» - прекрасна Флоренція. Сьогодні ми перемістимося в епоху Відродження. Тут жили і творили генії: Мікеланджело, Челліні, Джотто. Здалека долинають ніжні звуки органу і спів вуличних музикантів, прямо на мостових місцеві художники малюють свої картинии, в ресторанчиках веселі господарі пригощають гостей тосканським вином, а на галасливих площах очі розбігаються від розмаїття сувенірів... Ось вона Флоренція – древня і сучасна… Вільний час.
Запрошуємо Вас в величну Пізу "На допомогу до падаючій вежі" ( Дорослі 38€/ діти до 12 років 18€). Піза – родзинка Італії. Давним-давно це була одна з чотирьох великих морських республик Італії, сьогодні – улюблене «Таємниче місто з білого мармуру». Ночівля на території Італії.

День 8.
Сніданок. Переїзд в Рим. УВАГА!!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО РИМУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ!!! (Квиток опл.самостійно 4€). Сьогодні ми побачимо велике місто на семи пагорбах. Екскурсія «Всі дороги ведуть в Рим». Рим – столиця світу, яка дихає вічністю… Тут кожен камінчик – вже історія. Імперії піднімались та переживали занепад, старі боги замінювались новими, і тільки Рим залишався Римом… Мудреці говорять, що неможливо зрозуміти Італію, не побувавши в її серці - Римі. Ну що ж… начинаємо знайомство. Вільний час.
"Музика Тівольських фонтанів" (38€/30€). Відвідання заміської вілли кардинала Д'Есте, яку вважають одним з найбільш вдалих у світі втілень садово-паркових мистецтв.
Запрошуємо на екскурсію "Рим - місто Імператорів" (дорослі – 36€/ діти до 12 років – 30 €). Колізей, Римський і Імператорський форуми, Капітолійський пагорб - священне місце богів і ціль всіх переможців полководців.
Вечірній Рим (18€/10€). Яскрава і романтична прогулянка по прекрасному місту, яке зачаровує грою світла і тіней.
Поселенння в готель. Ночівля на території Італії.

День 9.
Сніданок. Вільний час в Римі. УВАГА!!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО РИМУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ!!! (Квиток опл.самостійно 4€). Пропонуємо екскурсію в Державу Ватикан «Дотик до вічночті» (Дорослі 43€/діти до 12 років 30€). Священний світ мистецства і релігії… Наш лежить до найменшої країни в світі, яка розмістилась на території одного міста. Ватикан оголошений ЮНЕСКО пам’ятником світової культурної спадщини. Ми зможемо здійснити прогулянку по святих місцях і доторкнутись до живої історії християнства. Побачити Собор Святого Петра, музеї Ватикану, відвідати неперевершену Сикстинську капеллу… Для всіх бажаючих відвідання Галереї Боргезе (36€/18) – справжня скарбниця культури, заснована ще в 17 столітті кардиналом Боргезе, де зберігається колекція полотен Тіціана, Рафаеля, Рубенса…
«Фонтани і мости Риму» (дорослі-23€, діти до 12 років-13€). Рим – це фонтани, монументальні мости, древні аквідуки і римські порти. Фонтани і вода – візитна карточка Вічного міста. «Середньовічний Рим» (дорослі – 23€, діти до 12 лет – 18€). Трастевере – це не просто один з районів міста, а той, що претендує на право вважатись єдиним, що зберіг народний дух. Тут можна зануритись в «старий» Рим, такий, яким він був багато століть назад, побачити перші культові християнські забудови, які з’явились в місті. Зв’язує центральну частину Риму з Трастевере маленький острів Тіберина і з нього починається наша прогулянка, для того щоб закінчитись в самому серці Трастевере, на площі Санта Марія. Залишивши за спиною галасливі дороги і метушливі натовпи, і занурившись в закутки цих районів, ми побачимо непримітні площі, церкви, фонтанчики і багато іншого. Поселення в готель в Італії. Ночівля.

День 10.
Сніданок. Вільний час в Римі.
УВАГА!!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО РИМУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ!!! (Квиток опл.самостійно 4€).
Запрошуємо послухати "Неаполитанську пісню Італії" (дорослі - 43€/ діти до 12 років - 30€). В одній з старовинних легенд говориться про те, що після створення світу Господь захотів рівномірно розподілити красу по всій землі, але випадково чхнув , і краса, вислизнувши з рук Творця, впала на одне-єдине місце - Неаполь. У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір: екскурсію "Гарячий подих Везувію" (дорослі - 30€, діти до 12 років - 18€) – відвідання античного міста Помпеї! На Апеннінському півостріві знаходиться один з найкрасивіших вулканів в Європі – Везувій. Віддавна люди селились на його схилах через незвичайно родючу Землю і райський клімат.
Гламурний острівець Капрі «Острів мрії і любові» (дорослі – 68 Є, діти до 12 років - 60€) …смарагдова гладь Тірренського моря, заворожує своєю кришталевою красою, загадкові кам’яні колоси Фаральони виступають з морських глибин і чарують неповторністю!!! Острів чарівний і витончений, острів скель і пахучих садів, розкішних ресторанів і модних бутиків. Тут кожен знаходить свою насолоду: кожною миттю, кожною квіткою, смарагдовим кольором моря і просто атмосферою. А найголовніше - тут відпочиває душа, тут забуваєш про все! Повернення в Рим.
Переїзд на Адріатичне узбережжя. Поселення в готель в Італії. Ночівля.

День 11.
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час на Адріатичному узбережжі. Для бажаючих:
Пропонуємо "Маленьке чудо - Сан-Маріно" (Дорослі 38€ /діти до 12 років 18€). Нас запрошує найстаріша європейська держава, яка розташована на гірських пагорбах. Мешканці цієї маленької країни живуть в казкових містах-замках: Аквавіва, Серравальє, Борго-Маджоре, Фаетано, Доманьяно…. Місто, оточене фортечними стінами з такою ж назвою, що і країна, височить на вершині гори… Незабутні пейзажі відкриваються нашому зору, а вервички сувенірних магазинів піднімуть настрій. Переїзд в район Венеції. Поселення в готель на території Італії. Ночівля.

День 12.
Ранній сніданок. Виселення з готелю.
Нас запрошує "заручена з морем", - так говорять про Венецію – найвитонченіше і таємниче місто в Італії. (Квитки на катер 18€). Красуня на воді - так говорять про Венецію. Це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його твоїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні будівлі і вузенькі вулички, безмовні канали і і шумні ринки, а на площі Сан-Марко прямо на долоню сідають голуби… Вільний час.
Можна дізнатись “Таємниці венеціанських каналів” з шампанським (26 €). Венеціанські гондоли, наче чорні лебеді, ніжно колишуться на хвилях. Вправні гондольєри в тільняшках і солом’яних капелюхах зможуть показати вам всі принади цього чудового міста. Або відвідати з екскурсоводом відомий “Палац Дожів”(33/30€). "Секрети Венеції" (Дорослі 23€/Діти до 12 лет 16 €) Знайомство з секретною історією Венеції, вигаданою - і не тільки. Для тих, хто любить історію в привидах, дивних випадках, куртизанках, курйозах, Отелло, Казанові. Переїзд в Чехію. Поселення в готель. Ночівля.

День 13.
Сніданок.
Переїзд в відоме місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків і чудового вина… Вас запрошує Відень. Оглядова пішохідна екскурсія з можливістю побачити головні історичні визначні місця: Парламент, Ратушу, Віденську Оперу і Хофбург, прогулятись під столітніми деревами Рінгу - “обручального кільца Відня”… Місто продовжує жити своїм минулим.
«Музика живе по всюди» (Дорослі 23 € / діти до 12 років 18 €) Відень - по праву вважається музичною столицею Європи. Тут жили і творили Моцарт, Бетховен, Штраус, Гайдн, Шуберт, Брамс і багато інших геніальних композиторів .. Ніде більше ви не побачите стільки концертних та оперних залів як у Відні. Тут досі дотримуються традиції проведення балів... Ночівля на території Чехії.

День 14. 
Ранній сніданок. Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страховка (групова)
• У випадку коли вік туриста сягає більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + =35€
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонарі до 21р.
Візовий центр сплачують всі.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом
ОБОВЯЗКОВИМ Є НАЯВНІСТЬ ЧІТКОЇ ПРОПИСКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ПАСПОРТІ.


Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Якщо Ви бронюєте даний тур по варіанту «11+1», то 3(три) екскурсії, які потрібно замовити просимо вибрати з наведених нижче:
"Легенди середньовічного міста" ( Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €).
" Карлові Вари " (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €).
Екскурсія в срібне місто Кутна Гора і замок Штейнберг ( Дорослі 36 € / діти до 12 років 30 €).
У стародавню столицю Саксонії - Дрезден ( Дорослі 38 € / діти до 12 років 30 €).
" На допомогу падаючій вежі" ( Дорослі 38 € / діти до 12 років 18 €).
" Музика Тівольських фонтанів " ( 38 € / 30 €).
"Маленьке диво - Сан-Марино " (Дорослі 38 € / діти до 12 років 18 €).
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Доплата за одномісне розміщення:
- Стандартні дати +321 євро/тур. 
- Святкові дати, Різдво, травневі свята + 390 євро/тур.

• Компанія залишає за собою право змінити кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої у автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої у кафе, авто грилях і т.д.
• Для туристів, котрі бажають подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка -3% від вартості туру. Кількість місць обмежена (4-5 місць) і їхня нумерація може змінюватись взалежності від конфігурації автобусу .

Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готе ля і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638