UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... “ Звучала музика і танула душа,
А почуття були різні, як фарби,
Мелодія пливла кришталево, не поспішаючи,
Квітковим вальсом з забутої казки! "...

Музичні серця!

Днів: 4, без нічних переїздів
Львів - Краків - Прага - Дьор - Відень - Будапешт - Егере - Чоп - Львів
Австрія
Польща
Угорщина
Чехія
День 1.

Краків - Львів - Прага

 Безплатні трансфери з залізничного вокзалу до Терминалу-А».
Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд до Польщі. Прибуття до Кракова.
Оглядова екскурсія «Магічний Краків» (16€/10€) - місто древніх легенд і оповідей, династій польських королів і видатного Міцкевича, народного героя Тадеуша Костюшко, вузьких вуличок з бруківкою і величних костелів. Про красоти древнього Кракова, про музейні скарби Вавельського замку, про дракона Смока відомо стільки легенд, що вже важко відрізнити правду від вигадки. Кажуть, магія Кракова полягає в тому, що в місті зберігається святий камінь - чакрам, один з семи світових джерел таємничої сили. Правда це чи ні, але дуже справедливо кажуть: «Хто хоче пізнати душу Польщі, нехай шукає її в Кракові!»
Переїзд в Прагу. Поселення і ночівля в готелі на території Чехії.

День 1 - Краків - Львів - Прага День 1 - Краків - Львів - Прага День 1 - Краків - Львів - Прага  
День 2.

Прага - Дьйор

 Сніданок. Виселення з готелю..
09:00 – Оглядова екскурсія «Прага - місто легенд» (18€/10€) - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця. ... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима ... Для всіх бажаючих рекомендуємо:
«Таємниці королів» (18€/10€). Під час екскурсії ми дізнаємося про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас очікують скарби Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду.
• прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/18€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода…. Ось вони незабутні миті в житті…
"Тіні старого міста"(18€/13€). Пропонуємо забути на цей вечір історичні дати і факти і повністю зануритись у казкову Прагу. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним.
18:00 –Переїзд в гостинну Угорщину - країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихорам історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії сусідять з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо-неприступними фортецями середньовіччя,.. Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 2 - Прага - Дьйор День 2 - Прага - Дьйор День 2 - Прага - Дьйор День 2 - Прага - Дьйор
День 3.

Відень - Будапешт

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Дьорі.
Для всіх бажаючих рекомендуємо «Відень - столиця Габсбургів» (38€/18€). Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Під час пішохідної екскурсії ми побачимо: площу Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! 
У вільний час рекомендуємо:«Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
"Блиск і занепад Великої Імперії" (16 € + вх. Квиток) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!
«Тут музика звучить всюди» (13€+вх. билет). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+вх. билет). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!
15:00 – Виїд з Відня. Повернення в Дьор і переїзд в Будапешт.
19:00 - Запрошуємо Вас на невелику вечірню екскурсію «Шарм нічного Будапешта». Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні! Сюди приходять не лише за покупками, а ще й погуляти, зустрітись з друзями і полюбуватись видом на Будайську фортецю. Ввечері, коли запалюються вогні, на фоні зоряного неба майорить Королівський палац, Рибацький бастіон і статуя єпископа Геллерта. Відчуйте – Ви в Будапешті!!!! У вечірній час рекомендуємо:
«У світлі тисячі вогнів» (23€/18€) з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю ...
• Під запальні акорди в національному ресторані «Пробуємо Угорщину на смак» (30€/18€).
Повернення в готель і ночівля (Будапешт).

День 3 - Відень - Будапешт День 3 - Відень - Будапешт День 3 - Відень - Будапешт День 3 - Відень - Будапешт
День 4.

Будапешт - Егер - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. 
Зранку запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вх. квиток) - заряд бадьорості і енергії на цілий день! (пересування на громадському транспорті)
Переїзд на Північ Угорщини. Для всіх бажаючих дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь !!! (16€). Саме відоме вино - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина».
Повернення в Україну. Прибуття в Чоп орієнтовно в 18:00.
Прибуття до Львова в комплекс Терминал «А» орієнтовно в ~ 23: 00. Вільний час.
Для туристів, які вирушають на Львівський залізниці вокзал - трансфер з Комплексу Терминал «А» в 23.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелях категорії Standart зі сніданками
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, страхування
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Базові готелі категорії Standard в Празі:
Ilf, Juno, Abito та інші
Базові готелі категорії Standard в Будапешті:
Budapest, Eben та інші
Додатково оплачується:
• індивідуальне медичне страхування на період туру
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638