UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Літні вечори в Італії… Відпочинок на морі. Лігурійське і Адріатичне узбережжя.

Днів: 14, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Італія
Австрія
Монако
Угорщина
Франція

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
4 ЕКСКУРСІЇ ВЖЕ У ВАРТОСТІ ТУРУ!!!
Лігурійске і Адріатичне узбережжя!
Лазурний Берег і Озеро Гарда!
Чудовий тур для відпочинку всією родиною і дружньою компанією!

День 1.

ЛьвівКраків

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків. Або Вільний час в одному з торгових центрів.Трансфер в центр міста 10€. Для бажаючих

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Переїзд по території Чехії, Польщі. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ЗальцбургЗальцкаммергутГальштат

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Екскурсія

Знаменитий Зальцбург

(входить у вартість туру)
Симфонія звуків і пейзажів. Нас запрошує «Північна Флоренція», «Золоте місто Високого Бароко», «Альпійське серце Австрії», місце, де народився Моцарт.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Озерний рай – долина Зальцкамергут

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Регіон з первісною природою, місто круглорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз... А в прозорій воді озера – відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...

Августинська пивоварня

(Дорослий: 35€ / Діти: 30€)
Рекомендуємо побувати у найбільшій пивоварні у країні! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування і варили найсмачніше пиво.
Ночівля.
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Гальштат
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Гальштат
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Гальштат
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут – Гальштат
День 3.

ІнсбрукГросглоккнерМузей Сваровскі

Сніданок.

Тіроль, Інсбрук

(вх. квиток)
Нас чекає дорога в Тіроль. Тіроль - це гірський регіон, що знаходиться в альпійському ландшафті, він захоплює. Мальовнича природа, унікальна культура і мистецтво, старовинні фортеці і замки, і місця для відпочинку всією сім'єю чекають нас. Бути в Тіролі і не бути в гостях у Сваровскі? Це не про нас. Поїздка в містечко Ваттенс в музей "Чарівний світ Сваровскі"(вхідний квиток). У підземній печері, кожен день розквітають "Кришталеві світи Сваровскі". Тут можна знайти найбільший і найменший кристал в світі. В цілому це не звичайний музей в традиційному розумінні- це сучасний музей, зроблений за останнім словом техніки. У ньому не розповідається історія фірми Сваровскі, як можна було б очікувати, або історія кришталю, а представлений сам кришталь в самих різних його варіаціях. Підземний світ Велетня, а вважається, що всі експонати музею - це скарби велетня, запрошує відвідувачів в таємничий шлях. Різні чудеса будуть творитися на Ваших очах - чудеса світу, фарб, вимірювань, гармонії. Буде цікаво і дітям і дорослим. Також у нас буде можливість відвідати найбільший магазин фірми Сваровскі, розташований біля виходу, де представлений багатий асортимент продукції цієї компанії. 
Переїзд в Інсбрук- столицю гірськолижної землі Австрії - Тіролю. Хочете опинитися в чудовому середньовічному місті, з цікавою історією, вплітаються Габсбургів, Імератріцу Марію Терезію, Імператора Максиміліана і просто життя звичайних городяни? Подивитися на Золотий дах, палац Імператриці Сісі, відвідати Собор Святого Якова з чудовою іконою «Марія-Заступниця»? Або музей дзвонів? Або музей-депо? Тоді це тут. Блискучі на сонці засніжені гірські вершини обступили місто з усіх боків. Багатовікові традиції відчуваються в кожному будинку, в багатьох старовинних соборах і музеях. Вільний  час. 
Тирольська кухня- одна із самих смачних в Австрії. У традиційних ресторанах Інсбрука варто замовити місцеві кезешпецле-блюдо з тіста з сиром і цибулею або тірольський грёстль картопля з м'ясом і овочами на сковороді. Смакота.
Переїзд в Італію. Ночівля.
День 3 - Інсбрук – Гросглоккнер – Музей Сваровскі
День 3 - Інсбрук – Гросглоккнер – Музей Сваровскі
День 3 - Інсбрук – Гросглоккнер – Музей Сваровскі
День 3 - Інсбрук – Гросглоккнер – Музей Сваровскі
День 4.

МіланВідпочинок на Лігурійському узбережжі Італії

Сніданок.
Екскурсія

Мілан – столиця моди

(входить у вартість туру)
Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди – місто Мілан. Мілан витончено поєднує у свому образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали. Вирушаємо в саме серце Мілану-П'яццо Дуомо, де розташований символ міста – Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілану і перлина світу – "Ла Скала" – найвідоміший театр всіх часів і народів. Тут кожен знайде те, що шукав.
Вільний час. Переїзд на Лігурійське узбережжя. Відпочинок на морі. Ночівля в Італії.
День 4 - Мілан – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 4 - Мілан – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 4 - Мілан – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 4 - Мілан – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 5.

Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Лігурійського моря. Ночівля в Італії.
День 6.

МонакоНіццаСен-Поль-де-Ванс

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Лігурійського моря. Пропонуємо :

У гостях у красуні

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Відвідавши Ніццу, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і тихі вулички і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста.
У вільний час рекомендуємо:

Перлина Лазурного берега

(Дорослий: 43€ / Діти: 38€)
 На Середземноморському узбережжі, біля підніжжя Альпійських гір, розташувалася крихітна держава - Монако. Слава і популярність цього князівства, люкс і розкіш знаменитого на весь світ Монте-Карло - це винятковість, перетворена в повсякденність. Між морем і сонцем. Князівство є привілейованим місцем проживання спортивних катерів, старовинних вітрильників, яхт, модних бутиків, шикарних ресторанів. Потрапляючи на маленьку територію Монако, відчувається атмосфера аристократії і розкоші... 

Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Канни - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на йогo сходинках побували найвідоміші люди сфери кіномистецтва. А про золоту пальмову гілку- символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя... Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт. Антіб – дивовижно приємне містечко - затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб
Повернення на курорт. Ночівля.
День 6 - Монако – Ніцца – Сен-Поль-де-Ванс
День 6 - Монако – Ніцца – Сен-Поль-де-Ванс
День 6 - Монако – Ніцца – Сен-Поль-де-Ванс
День 6 - Монако – Ніцца – Сен-Поль-де-Ванс
День 7.

ДольчеаккуаСан-РемоСанта-Маргерита і Портофіно

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Лігурійського моря. Для бажаючих

Справжня Лігурія Дольчеаква

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Лігурія - це тріумф гармонії між морем і горами. Якщо ви хочете зануритися в дивовижний за своєю красою світ, що складається з оливкових гаїв, виноградників і справжніх лігурійських сіл, цей маршрут Вам сподобається. Дольчеаква (Dolceaсqua), з замком Доріа, винними магазинчиками і ательє художників. Тут варто спробувти лігурійську кухню - вона тут автентична. Тут хочеться фотографувати без зупинки, дихати цим прозорим повітрям і насолоджуватися. Так ми і зробимо. Тут неможливо поспішати, життя завмерло в цих середньовічних каменях, вежах, вузьких вуличках. Чудовий день, чудове місце....

Гармонія природи і мистецтва

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Запрошуємо вас відвідати перлини Лігуріі- Санта Маргеріта і Портофіно, улюблене місце відпочинку не тільки італійців, але і міжнародної еліти. Чарівне містечко Санта Маргеріта розташоване в самому центрі Лигурийской Рів'єри в затоці Тігулліо, оточене прекрасними пагорбами, оливковими деревами і шикарними віллами. Нас чекає невелика морська подорож на катері в містечко Портофіно. Місто мрії, яхт і незайманої природи!

No Martini, no party

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Нас чекає відвідування легендарної фабрики Мартіні в містечку Асті, де народжується біле вино Мускат і відоме у всьому світі солодке ігристе вино - Мартіні Асті; музею Мартіні, де представлені старовинні пляшки, келихи, а також етикетки і плакати в різних стилях, який по праву вже можна розцінити як твір мистецтва! Ну і звичайно, дегустація неповторного смаку божественного напою.
Повернення на курорт. Ночівля.
День 7 - Дольчеаккуа – Сан-Ремо – Санта-Маргерита і Портофіно
День 7 - Дольчеаккуа – Сан-Ремо – Санта-Маргерита і Портофіно
День 7 - Дольчеаккуа – Сан-Ремо – Санта-Маргерита і Портофіно
День 8.

ГенуяВідпочинок на Лігурійському узбережжі Італії

Сніданок. Виселення з готелю. Відпочинок на узбережжі Лігурійського моря. Виїзд з курорту.
Екскурсія

Господиня моря – Генуя

(входить у вартість туру)
Давня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя, є столицею Лігурії, а історична спадщина "портової республіки" не дає спокою багатьом дослідникам і простим шукачам нових вражень. Вузькі вулички, маленькі площі, сходи в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився знаменитий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати аристократія і зараз в його передмісті знаходиться наймодніша курортна зона країни.
Поселення в готель. Ночівля в Італії.
День 8 - Генуя – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 8 - Генуя – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 8 - Генуя – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 8 - Генуя – Відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії
День 9.

парк розваг Гардалендозеро ГардаСірміоне

Сніданок. Переїзд на Озеро Гарда в містечко Пескара. Відпочинок на озері. Можливість купатись і засмагати. Для бажаючих

Італійський Діснейленд – Гардаленд

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Найзнаменитіший в Італії парк розваг: гірки, атракціони, гойдалки, каруселі сприяють веселому проведенню часу. Тут також відбуваються вистави за участю дельфінів, проводяться балети на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників... Нас чекають американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна. Чи готові зануритися в дивовижний підводний світ?! Так? Тоді нам неодмінно потрібно потрапити в Акваріум на озері Гарда (вх. квиток). Приготуйтеся зовсім близько розгледіти барвистих морських зірок, таємничих акул, і граціозних скатів. Тут ми дізнаємося про існування морських драконів! Акули будуть пропливати занадто близько, прямо над головою.
Відпочинувши і насолодившись розвагами, рекомендуємо приділити час знайомству з чудовим регіоном Італії, в якому нам пощастило бути.

Шедевр природної краси – озеро Гарда

(Дорослий: 46€ / Діти: 41€ + вх. квиток)
Неодноразово багато відомих літератори прославляли смарагдові води озера Гарда і відзначали диво мінливих пейзажів по його берегах. Сьогодні і ми відчуємо почуття захоплення, насолоди, заспокоєння. Величні гори, в поєднанні з оливковими гаями, піщаними пляжами і смарагдовою водною гладдю. Лацізе – перше незалежне містечко в Італії. У маленькому порту знаходиться старовинна церква С. Миколая, покровителя моряків, середньовічний замок зачарує своєю високою вежею із зубцями у формі "ластівчин хвіст". Потім переїзд в містечко Бардоліно. Бардоліно оточений виноградниками, і тут виробляють однойменне вино. Знайомство з цим регіоном буде не повним без дегустації вин цієї місцевості і місцевих делікатесів(доп оплата). Тут так само виробляють оливкову олію відмінної якості і є музей історії виробництва оливкової олії. Вино і масло можна придбати безпосередньо від виробника. А тепер- знайомство з перлиною озера Гарда – казковим курортним містечком Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали артистів і письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами охайні будинки. Затишне містечко. І саме смачне морозиво. Можлива прогулянка на катері (дод. оплата).
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд
Можлива прогулянка на катері (доп оплата). Переїзд на узбережжя Адріатичного моря - Лідо ді-Єзоло. Головна перевага Лідо ді-Єзоло – пляжі. Вільний час для купання, відпочинку на морі, шопінгу. Ночівля в Італії.
День 9 - парк розваг Гардаленд – озеро Гарда – Сірміоне
День 9 - парк розваг Гардаленд – озеро Гарда – Сірміоне
День 9 - парк розваг Гардаленд – озеро Гарда – Сірміоне
День 9 - парк розваг Гардаленд – озеро Гарда – Сірміоне
День 10.

Відпочинок на Адріатичному морі Італії

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Адріатичного моря. Ночівля в Італії.
День 11.

БолоньяВеронаОстрови Мурано та БураноПадуяФеррараВенеція

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Адріатичного моря. Екскурсії на вибір:

Столиці романтиків і закоханих -Верона

(Дорослий: 33€ / Діти: 26€)
Верону називають містом вічної любові, і шедевром італійської архітектури. Потрапивши сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного. Це місто підкорить нас давньоримським амфітеатром «Арена», який є третім за величиною в світі, фортецею Скаліджерів, гідної справжньої принцеси і прекрасного принца, і звичайно, будинком Джульєтти, стіни якого на висоту в два людські зрости рясніють зворушливими записками - від тих, хто знайшов, шукає або втратив, але хоче повернути свою любов. Тут навіть закохані закохуються одне в одного ще сильніше, це місто чудес і справджених бажань. Адже якщо доторкнутися бюст бронзової Джульєтти, то будь-яке бажання просто зобов'язана збутися, а в справах серцевих неодмінно пощастить.

Бальзаміко і Пармезан

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Відвідини сироварні і дегустація сиру. Пармезан не просто те, без чого не обходиться італійська кухня - він гордість Італії. Ми простежимо всі етапи приготування сиру: від збору молока до засолу в «басейні» дозрівання, дізнаємося про деякі тонкощі цього процесу і, звичайно, продегустоємо продукт. Для гурманів будуть представлені сири з витримкою в 50, 75 і більше місяців! При бажанні, можна буде придбати високоякісний сир безпосередньо у виробника. Далі нас чекає відвідування старовинного заводу традиційного Моденского бальзамічного оцту. Уже четверте століття з покоління в покоління передаються старовинні бочки і секрети неповторного смаку однією з найбільш вишуканих італійських приправ. На екскурсії ми познайомимось з виробництвом оцту, а на дегустації зануримося в світ п'янких смаків, букетів і ароматів, якими збагачує «бальзамико» будь-яку страву.

Феррара - місто Ренесансу

(Дорослий: 43€ / Діти: 38€)
І хоча він не настільки древній, як багато інших міст Італії, але йому є чим похвалитися. Насамперед, це добре збережена архітектура середньовіччя, а також міські оборонні стіни,які дійшли до наших днів цілими, з неприступними бастіонами. Такі можна зустріти тільки в 4 містах Італії! Сьогоднішнє пишність Феррари в Італії - це спадок тих днів, коли герцоги і королі оточували себе розкішшю, бажаючи перевершити один одного. Тут можна милуватися першою резиденцією герцогів Есте- палаццо Мунічіпале, палаццо Рената ді Франча, Каза Ромей, Алмазним палацом і багатьма іншими чудесами стародавньої Італії.

Падуя – місто трьох "без"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Місто, засноване троянцями, можна сміливо вважати благословенним, у якого цілих 4 святих покровителя. Це дивовижний місто, де все дихає історією і культурою. Падуя – місто святого, шанованого у всьому світі Святого Антонія, і місто знань, де розташований один з найдавніших європейських університетів – Падуанський університет, в якому викладали Галілей і Коперник. Тут ми відкриємо для себе нову Італію... особливу і таємничу, наповнену красою і загадками.

Незабутня Венеція

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
"Заручена з морем", - так кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують  на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби.... Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо за додаткову плату: Прогулянку на гондолі «Таємниці венеціанських каналів!», екскурсію «Прекрасная венеціанськая лагуна». Відвідування з екскурсоводом «Палацу Дожів»,  екскурсія «Привиди і легенди Венеції».
Повернення на курорт. Ночівля.
День 11 - Болонья – Верона – Острови Мурано та Бурано – Падуя – Феррара – Венеція
День 11 - Болонья – Верона – Острови Мурано та Бурано – Падуя – Феррара – Венеція
День 11 - Болонья – Верона – Острови Мурано та Бурано – Падуя – Феррара – Венеція
День 11 - Болонья – Верона – Острови Мурано та Бурано – Падуя – Феррара – Венеція
День 12.

Відпочинок на Адріатичному морі Італії

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Адріатичного моря. Ночівля в Італії.
День 13.

ВенеціяВенеціанська Лагуна

Сніданок. Виселення з готелю. Відпочинок на узбережжі Адріатичного моря. Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 14.

Львів

Сніданок. Переїзд по Словенії, Угорщині.

Гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638