UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Всьому свій час! Всьому своє місце!

Осінній вікенд на Окtoberfest!

Днів: 4, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 2
Львів - Краків - Мюнхен - Егер - Львів
Німеччина
Польща
Угорщина

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

День 1.

ЛьвівКраків

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Екскурсія

Королівський шлях

(входить у вартість туру)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Для охочих:

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Переїзд до Чехії. Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

Мюнхен

Сніданок. Переїзд в Мюнхен.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми вдягають не лише на свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і тут проходить грандіозний пивний фестиваль "Октоберфест", занесений в Книгу рекордів Гіннесса як найбільше в світі свято .... Вперше він відбувся в жовтні 1810 року - тоді баварці гамірно святкували весілля Людвіга I і принцеси Терези Саксонської. З цієї нагоди на великій галявині біля міської брами були влаштовані грандіозні народні гуляння з пивом і кінними перегонами. Веселощі ці так сподобались Людвігу, що свято стало повторюватись з року в рік і в кінці кінців став традиційним .... Сьогодні і ми зможемо прийняти участь в святі. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Мюнхен і Пиво…

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Під час цієї екскурсії в Мюнхені наш гід розповість Вам як і з чого варять пиво в Баварії, про заповіді чистоти пива. Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні (оплачується по меню додатково).
Ночівля. (орієнтовно 80 км від Мюнхену)
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 3.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Свято продовжується!!! Фестиваль "Октоберфест" у самому розпалі. Величезний величезний луг, на ньому павільйони, десятки кіосків, кіосків, будок ... Святкові каруселі і веселі "американські гірки і виступи численних музикантів .... За довжелезними рядами дерев'яних столів море людей, одягнених в баварські національні костюми. Всі п'ють пиво, їдять свинячі ніжки або сосиски з капустою, танцюють і веселяться .... А танцювати дозволено прямо на столах ... Течуть річки баварського пива ... море солодощів, які можна покуштувати тільки тут чекають нас! За час проведення свята щорічно тут випивають понад 7 мільйонів кухлів пива, з'їдається близько 600 тисяч смажених курчат і стільки ж баварських ковбасок, понад 65 тисяч свинячих рулек і 85 биків .... Для охочих:

Фантазії Короля Людвіга - замок Нойшвайнштайн

(Дорослий: 48€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться. Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд

Сучасний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і захоплює знову і знову. Ми побачимо "Німецький Рим" – місто епохи Людвіга I, знаменитий "Мюнхенський Монмартр" – квартал Швабинг, в якому проживали багато відомих людей: Кандинський, Томас Манн, Рільке, художники-авангардисти. Чудовий палац і парк Німфенбург – Замок Німф. І в завершенні стадіон і олімпійський парк 1972 року – історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном – штаб-квартира і виставковий центр БМВ.

Світ автомобілів BMW

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Можливість відвідати виставковий зал BMW. Ми побачимо всі інновації в сфері техніки, дизайну, організації виробництва автомобілів. Тут можна фотографуватися в автомобілях, спробувати свої сили на авто симуляторах і познайомитися з асортиментом мотоциклів.

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена.
Мюнхенська резиденція - відеоогляд
Переїзд в Угорщину. Ночівля.
День 3 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4.

ЕгерЛьвів

Сніданок. Переїзд по Угорщині. Екскурсії на вибір:

Ключ до серця Будапешту

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі будівництва фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешнє винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вигляд на Пешт, мости і загортають у далечінь Дунай.
Ключ до серця Будапешту - відеоогляд
Ключ до серця Будапешту - відеоогляд
Або

Купальні Егерсалок

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд

Дуже смачний гуляш в Долині Красунь !!!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Заїзд на дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!! Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди, на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 4 - Егер – Львів
День 4 - Егер – Львів
День 4 - Егер – Львів
День 4 - Егер – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638