UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Відчути солодку красу Бельгії ...
... Познайомитись з екстравагантною Голландією ...
... Побувати в маленькій казці під назвою Люксембург ...
Воістину Королівський ВРАЖЕННЯ!

Королівські вогні Бенілюксу

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів - Ланцут - Ерфурт - Люксембург - Долина Мозеля - Брюссель - Антверпен - Брюгге - Гент - Амстердам - ​​Дельфт - Гаага Заансе - Сханс - Волендам - Целле - Варшава - Львів
Бельгія
Люксембург
Нідерланди
Німеччина
Польща
Львів - Ланцут - Ерфурт - Люксембург - Долина Мозеля - Брюссель - Антверпен - Брюгге - Гент - Амстердам - ​​Дельфт - Гаага Заансе - Сханс - Волендам - Целле - Варшава - Львів

Тур без нічних переїздів!!!

День 1. 
ЛЬВІВ Зустріч кожного туриста представником компанії Аккорд - тур. 08:30 - переїзд Польщу в.
У залежності від проходження кордону та за наявності часу: відвідування резиденції родини Потоцьких. Ланцутскій замок - колись «Мекка» польських аристократів, а сьогодні - (.. Вх. Квитки опл додатково) місце захоплення красою і багатством прекрасного палацового комплексу, оранжерей і знаменитого каретного двору. Переїзд в готель. Поселення та нічліг.

День 2. 
ЕРФУРТ Сніданок. Виселення з готелю. 
Нас чекає середньовічне містечко з декоративними будиночками, замріяними містками через тиху річку Геру, і вузенькими вуличками, які «ховають» архітектурні скарби міста. Екскурсія «Ерфурт – історія середньовіччя»: університетський квартал, ринкова площа, ратуша, Соборна Гора з готичним Собором і церквою Святого Северія, старовинні фасади і скеровані у вись шпилі церков. Ми прогуляємось по єдиному у свому роді мосту крамарів Кремербрюке - найдовшому в Європі мосту-вулиці з традиційними фахверковими і багатими будинками патриціїв… Переїзд по території Німеччини.
Нас чекає невелика, але дивовижно прекрасна країна: скелі і ліси, казкові міста, мальовничі села і романтичні замки – все це Велике герцогство Люксембург! Поселення і ночівля в готелі.

День 3. 
ЛЮКСЕМБУРГ - долина МОЗЕЛЯ
Сніданок. 
Уникальне місто-фортеця запрошує на екскурсію «Маленька казка – Люксембург»: звивисті середньовічні вулички приведуть до скельної капели Сен-Кірен, готичному собору Сен-Мішель, розкішної торгової вулиці Гранд Рю, герцогському палацу і кафедральному собору Нотр - Дам, в якому зберігається ікона Богоматері, покровительки міста. А з оглядового майданчику на краєчку скелі, який називають «Балконом Європи», перед Вами відкриється перехоплюючий подих пейзаж: вкриті лісом Арденські гори, пагорби, скеровані у вись шпилі соборів і церков... Вільний час.
Рекомендуємо екскурсію «Винною долиною Мозеля» (дорослі-40 €, діти до 12 років-30 €) відомою виноградними плантаціями, Мозельською «винною» рікою, виноробними містечками і численними винними погрібками, в яких виготовляється чудове шипуче вино. Саме там перед нами гостинно відкриє свої двері древній винний погріб, запрошуючи скуштувати цінні сорти ігристого мозельського вина! Нас чекає мандрівка «Слідами древніх римлян»: давньоримське місто Реміх з мальовничими еспланадами. Продовжимо наш шлях в долину ріки Ур, де знайшло прихисток одне з найкрасивіших і наймальовничіших містечок Люксембурга - Вьянден! Головна родзинка міста - Вьянденський замок, який височить над містом, готична церква Св. Трійці з гарним внутрішнім двориком і бароковим вівтарем, тронний і обідній зали з чудовими гобеленами і величними меблями переносять в добу середньовіччя....!
Повернення в Люксембург. Ночівля.

День 4. 
ЛЮКСЕМБУРГ - БРЮССЕЛЬ
Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в місто на семи пагорбах, збудоване у формі серця, столицю Королівства Бельгії - Брюссель.
Екскурсія «Історія краси - Брюссель» - історія, яка творилась віками. Симфонія тріумфуючого блиску панує в районі Європарламенту з просторими парками і вулицями, на площі біля королівського палацу, в міській Ратуші, а також на одній з найкрасивіших площ Європи - Гранд Платс. Вдень площа нагадує театр квіткового ринку, а ввечері – п'єсу красивого кохання і захоплення! Ви познайомитесь з історією минулого і сьогодення знаменитого Палацу Правосуддя, який є найграндіознішою спорудою в Європі, Національної Базиліки Святого Серця, а головне, Ви зможете відчути добродушний і веселий характер бельгійців, бо ж не даремно одним з символів цього міста є знаменита бронзова скульптура - фонтан "Манекен Піс "…
У вільний час рекомендуємо:
 відвідати Королівський музей витонченого мистецтва – поєднання древнього і сучасного мистецтва (дорослі-20€, діти до 12 років-15€)
 здійснити мандрівку по парку мініатюр «Міні Європа»: мініатюрні споруди (близько 350), 80 містечок, поїзди і кораблики, які рухаються, Ейфелева вежа і венеціанські канали, палаци і замки, іграшкові фігурки закоханих парочок, які прогулюються крихітними вуличками Амстердаму… (вх. квитки опл. дод.).
Ті, хто вважав, що байдужий до пива, в Бельгії стають його фанатами! Пиво в Бельгії варять з давніх давен, це істинно народне бельгійське ремесло. І ми переконаємось - бельгійці дійсно розуміються на цьому! Запрошуємо на екскурсію "Пиво... високий і всесильний напій" (Дорослі-35€, діти до 12 років-20€). … 4000 пивоварень… понад 600 сортів... кисловаті і гіркуваті, медові і фруктові, безсолодові і на травах… В кожного – свій неповторний смак, для кожного передбачений свій особливий келих, і навіть своя температура подачі. Запрошуємо отримати насолоду від смаку  благородного за походженням і витонченого в процесі приготування бельгійського пива! Завершительний акорд екскурсії – відвідування пивоварні, яка береже традиції ремісничого виробництво унікального Брюссельского пива. ...Брюссель - це мода, мереживо, фруктове пиво і шоколад… місто естетів, романтиків і гурманів…
Поселення в готель. Ночівля.

День 5. 
БРЮССЕЛЬ Сніданок. Вільний день в Брюсселі.
Рекомендуємо екскурсію «Маленьке королівство синього птаха» (дорослі-55€, діти до 12 років-50€)! «Діамантовий Антверпен» - алмазна столиця світу, де розкіш коштовних каменів виблискує в «Алмазному кварталі». Незвичайна таємничість мешкає в кожному будинку, вуличці, в кожному камінчику центральної площі «Гроте Маркт», в її серці - Старій ратуші і в старовинному замку Стеен. А ще… Антверпен - хранитель світових шедеврів Рубенса, полотна якого прикрашають гордість Бельгії - Кафедральний собор Св. Богоматері! 
Вражає своєю розкішною оздобою чудове фламандське містечко Гент: дзвінниця Баффруа, висотою 90 метрів, з дзвоном “Клокке Роланд”, могутня Ратуша в стилі палаючої готики, королівський палац Сінт-Йорісхоф, знаменитий Собор Святого Бавона, де зберігається загадковий Гентський вівтар - “Містичний Агнець”. Атмосфера давнини і таємничості не покидає це місто, наче в очікуванні чуда... І на завершення - поетичний і романтичний рай для закоханих, колодязь чудес для дітей і дорослих – «Чарівний сон – шоколадний Брюгге»! Образ міста неповторний: Базиліка – хранительниця реліквії Святої Крові, Ратуша, Церква Святої Діви, де зберігається образ Мадонни з немовлям на руках пензля знаменитого Мікеланджело! Брюгге схожий на пряничне містечко з вигадливими різнобарвними фасадами, тонкими шпилями, кам'яним мереживом і рікою темно-білого шоколаду...
Повернення в Брюссель. Ночівля.

День 6. 
БРЮССЕЛЬ - АМСТЕРДАМ Сніданок. Виселення з готелю.
Приїзд в Амстердам – коштовний камінь в короні голандських королів! Оглядова екскурсія по місту - «Скарби минулого і теперішнього» - старі «вигнуті» споруди, бруківка, незліченні канали, набережні, які є на 3 метри нижче рівня океану, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і відомий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика Coster Diamonds, спадкоємиця ювелірних традицій, - вся ця краса подвоєна дзеркалом води, чарівним відображенням якого можна милуватися вічно! Вільний час.
Рекомендуємо: прогулянку по мальовничим каналам "Лабіринтами Амстела" (20€). Поселення в готель.
Вечірня екскурсія «У світлі червоних ліхтарів» (30€ - тільки для дорослих) - прогулянка по найкрасивішій частині міста: колишньому порту. Ми пройдем по найцікавішому і прихованому від очей звичайних туристів району Червоних ліхтарів, розкажемо про таємниці життя його мешканців! А після екскурсії радимо продовжити вечір у неординарному театрі "Касса Росса" (вхідний квиток від 35€)!!! Вільний час. Ночівля.

День 7. 
АМСТЕРДАМ Сніданок. Вільний день в Амстердамі. 
Для всіх бажаючих пропонуємо факультативну екскурсію «По перлинам Голландії» (40Є/30Є). Спочатку відвідаємо "Місто принців - Делфт»: палацові комплекси, величні будівлі, храми вздовж каналів і, звичайно, резиденція герцогів Оранських, Ринкова площа міста - найгарніша у країні. Відвідавши середньовічний Делфт, ми зануримося в атмосферу 15-16 століть: Східні ворота, фабрика блакитного фарфору, 109 метрова Нова церква, де в підземній дзвінниці розміщується усипальниця Нідерландської Королівської сім'ї - сама історія Амстердаму розмовляє з нами ... Їдемо на прийом до королеви в "Місто королівського двору - Гаагу» - політична столиця Нідерландів, "місто - резиденція" королеви Беатрікс Оранської-Нассау. Гордістю і славою міста є Вайвер - водне міста дзеркало, в якому відображаються прекрасні шедеври Гааги ... Знайомство з Гаагою залишає незабутнє враження ... Хочете побачити всю Голландію за годину? Дивовижний парк "Madurodam" - найменше "місто" в країні, варто десь в країні з'явитись якій-небуть архітектурній новинці, як її копія, зменшена в 25 разів, виростає тут. Найменші відвідувачі відчують себе гостями казкового міста, а дорослі побачать Нідерланди з висоти!

День 8. 
АМСТЕРДАМ
 Вільний час в Амстердамі. 
Є можливість відвідати на вибір:
«Побачення з кумиром» або музей мадам Тюссо - тут «живуть» двійники наших кумирів. По Музею мадам Тюссо можна блукати безкінечно – на зміну однієї кімнати приходить інша, відкриваючи перед нашим поглядом всі нові і нові персонажі, а також сцени з їх життя. До того ж, є унікальна можливість стати свідком створення воскових шедеврів (вх. квитки опл. додатково);
музей Ван Гога, де ми познайомимось з найбільшою в світі колекцією робіт голандського художника: двісті полотен, пятсот рисунків і близько семисот листів великого майстра. Тут же відбуваються надзвичайно цікаві виставки з музейного архіву і приватних колекцій цього загадкового художника (вх. квитки опл. додатково).
Місцеві жителі кажуть  «хто не бачив провінції - той не бачив Голандії»! 
Запрошуємо «По "глибинці" Голандії»! (дорослі-35 €, діти до 12 років-25 €) Фольклорне село вітряних млинів - Заансе Сханс перенесе Вас у Голландію XVII століття. П'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan. Млини в Нідерландах - це життя. Також подивимся, як в симпатичних зелених дерев'яних будиночках роблять твердий голандський сир. На фабриці національного взуття ми побачимо як майстер вправно виріже дерев'яні черевички - кломпи, в яких голандці ходять досьогодні! Продовжить знайомство з Голандією невелике селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Це село, жителі якої живуть до цього часу в дерев'яних будинках рибалок і ходять в національних костюмах. Тут Ви матимете можливість скуштувати дуже свіжого малосоленого оселедця і надзвичайно смачного копченого вугра, які приготовані за старовинними рецептами!!!
Повернення в Амстердам. Ночівля.

День 9. 
ЦЕЛЛЕ Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд по території Німеччини. 
Відвідування розкішного містечка – Целле. Екскурсія «Німецька казка – Целле»! 
Тут все наче в казці: вузкі середньовічні вулички, герцогський палац, церква, де за давньою традицією сурмач сурмує фанфари і неймовірно красиві будиночки XVI століття, які надають місту його незабутньої чарівністі і своєрідності. Кожен фахверковий будиночок неповторний, елементи декору змінюються крок за кроком, створюючи нові і нові візерунки... 
Вільний час. Переїзд в Польщу. Поселення і ночівля в транзитному готелі.

День 10. 
ВАРШАВА Сніданок. Виселення з готелю.
Перееїзд в столицю Польщі - Варшаву - місто королівських резиденцій, місто музики Шопена, місто, якому властива неповторна і унікальна атмосфера… Оглядова екскурсія по Варшаві - чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! "Старе Място" - зачаровує кольоровими будиночками з декоративною скульптурою і розписами; суворо-величні костели, на чолі із найголовнішим і найдавнішим - костелом Святого Яна, колона Сигизмунда ІІІ Вази, палац Радзивилів - діюча резиденція президента республіки Польща. Вся ця краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці - Варшавська Сирена, яка передбачила рибалкам, що тут буде засноване велике місто. І найцікавіше, що це передбачення здійснилось!
Поселення і ночівля в транзитному готелі.

День 11. 
ЛЬВІВ Сніданок. Виселення з готелю. Повернення в Україну. Приблизно в 16.00 прибуття до Львова.
Подарунок від компанії: Пішохідна екскурсія “Тільки у Львові...” Запрошуємо на прогулянку середньовічним Львовом. Тут зупиняється час... Вузенькими вуличками розливається аромат ранкової кави, кличуть своїми дзвониками святині...Тут завмирає час...

 Вартість туру при оплаті
Дорослі
Діти
до 12 років
 Більше 7 тижнів
 515 €
 495 €
 Більше 6 тижнів
 520 €
 500 €
 Більше 5 тижнів
 530 €
 510 €
 Менше 5 тижнів
 540 €
 520 €
Вартість туру відрізняється від звичайної:
* Сезонна доплата 10 євро;
** Сезонна доплата 20 євро;
НГ-Новорічні свята 25,12 н.р. , 28,12 н.р. (Зміни програми, тарифів і вартості туру)

У вартість входить:
• зустріч представником компанії;
• проїзд автобусом єврокласу;
• проживання в готелі 3*, сніданки;
• оглядові екскурсії згідно програми;
• страхування (групове);
• супровід гіда-керівника по всьому маршруту;

Подарунок від компанії:  
екскурсія по Львову 

У вартість не входить: 
• рекомендовані програми, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
консульський збір - 35€ (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років… згідно угоди про спрощення візового режиму)
КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНС. ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ. 


ВАЖЛИВО 
Доплата за одномісне розміщення + 200 євро / тур.
• Оплата туру здійснюється в гривнях за фіксованим комерційним курсом. При кожному замовленні курс уточнювати!
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах!
Документи приймаються від 60 до 20 днів до виїзду.
Під час туру ПАСПОРТИ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА РУКАХ У КЕРІВНИКА ГРУПИ!
(БЕЗ ОСОБИСТОГО ПІДПИСУ ТУРИСТА, у спеціальній анкеті, який ознайомлений і згідний з цим пунктом, документи в роботу не приймаються).

• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися не будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрілях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю та автобуса.
• Мінімальна к-ть для виконання факультативної програми 30 чоловік.
Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
 

Просимо Вас ознайомитись з основними правилами і корисними порадами тут!

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ "АККОРД ТУР" НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ,
А ТАКОЖ ЗА КОРКИ ТА РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638