UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Мелодії: та хороша, А ця - чарівна!
Напевно, музика - душа, ніж нам і цікава!

Вона… Словаччина 
Братислава, Попрад, Ясна + Відень,  Будапешт і Мішкольц Тапольце!

Днів: 5, без нічних переїздів
Львів - Токай - Попрад - Ясна - Бешенева - Братислава - Св. Юра  - Відень  -Будапешт  -Мишкольц- Тапольце Львів
Австрія
Словаччина
Угорщина

 Відпочинок в Словаччині 4 ночі з можливістю отримання мультивізи!
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!
Релакс в термальних водах Аквапарку «АКВАСІТІ» і купальнях Бешенева!
Дегустація словацької, австрійської та угорської кухні!
Життя таке прекрасне, знайдіть у ньому трохи часу для відвідування Словаччини!
Екскурсія по Братиславі у вартості туру!

День 1.

Львів - Кошице - Попрад


06:00-08:00 Безкоштовні трансфери «ж/д вокзал - Термінал-А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». 
Можливість приєднання до групи в Стрию та Ужгороді. Перетин кордонів.

Переїзд на Батьківщину відомого вина - «Короля вин - вина королів!» - Місто Токай. Вільний час.
Розпочати подорож найкраще зі знакомства:). Ніщо так не створює атмосферу, як хороше вино і смачна їжа. 
Запрошуємо на дегустацію токайських вин і «угорський гуляш»!(18€).
При наявності часу відвідування Татранского аквапарку "АКВАСІТІ" в Попраді (розташований на джерелі з термальною водою і у всіх басейнах використовується тільки термальна вода) (вх. квитки опл. дод.).

Ночівля на території Словаччини (Район Попрада).

День 1 - Львів - Кошице - Попрад День 1 - Львів - Кошице - Попрад День 1 - Львів - Кошице - Попрад День 1 - Львів - Кошице - Попрад
День 2.

Ясна - Бешеньова - Братислава

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Низькі Татри.
Курорт Ясна є відмінним місцем для проведення відпочинку. Знаходиться курорт в серці Словаччини, в мальовничій Демановській долині на території національного парку Низькі Татри прямо біля підніжжя гори Чопок. Зупинка на фотопаузу на тлі Низьких Татр. Можливість піднятися на гору Чопок в ресторан Rotundа або відвідати на вибір:
Демяновські печери - дивовижний підземний лабіринт (18€ + вхідний квиток). У Словаччині природа гідна захоплення. Тут знаходиться Печера Свободи і Крижана печера. Ми відвідаємо печеру Свободи. Тут ніби попрацював невідомий дизайнер. Озера з назвами: Смарагдове, Золоте, Чудове озеро і Озеро Водної лілії.
Комплекс «Водний рай - Бешенева»(11€ + вхідний квиток). Бешенева функціонує на основі гарячої термальної води круглий рік. Купання в зовнішніх і внутрішніх басейнах, ексклюзивний Велнес & Спа центри, масаж і фітнес. Купаючись в басейнах можна помилуватися чудовими краєвидами на Низькі Татри, Західні Татри і Фатри. Вода благотворно впливає на опорно-руховий і дихальний апарат, надає косметичну дію на шкіру. Переїзд в Братиславу.
Екскурсія по Братиславі. Братислава чекає своїх гостей і пропонує здійснити захоплюючу прогулянку по історичній частині міста .... Тут всіх зачарують старовинні вулички, могутня архітектура палаців і фортець, тиша парків і повноводний Дунай. Ночівля в Словаччині (Братислава).

День 2 - Ясна - Бешеньова - Братислава День 2 - Ясна - Бешеньова - Братислава День 2 - Ясна - Бешеньова - Братислава День 2 - Ясна - Бешеньова - Братислава
День 3.

Відень - Братислава

 Сніданок. Вільний час в Братиславі. Для бажаючих:
«В обіймах Словаччини» (26€/18€). Перед нами надзвичайно красивий замок - Червени Камінь, який височить серед мальовничих пагорбів Малих Карпат. Далі ми познайомимося з одним з найзнаменитіших виноробних районів в Словаччині - Св. Юр. Прохолодні сутінки підземелля, світло свічок, сомельє з посмішкою наповнює Ваш келих чудовим вином. Саме словацьким вином вищої якості наповнений келих. Його рецептура дбайливо передається з покоління в покоління і вдосконалюється з XII століття, а в наші дні користується повагою і популярністю в усьому світі. Шануємо традиції смачної їжі і прекрасного вина.
Або екскурсія "Віденський вальс"(30€/23€). Пішохідна екскурсія. Відень - місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Вільний час у Відні. 
Для охочих "Шопінг в Австрії"(26€/18€). Насолодитися унікальним шопінгом можна відвідавши популярний торговий центр з більш ніж 170 брендових бутиків. Дизайнерський аутлет Парндорф цілий рік пропонує покупцям товари популярних брендів зі знижкою від 30 до 70%.
Вечірні розваги: екскурсія в Замок Бойніце (26€ + вх. квиток), Цей замок називають Замком з привидами. Страшно? Нам ні. Багато легенд ходить про Бойніцький замок, старовинний і романтичний - він запрошує нас на вечірню прогулянку і розповість багато секретів .... Ночівля в Словаччині (Братислава).

День 3 - Відень - Братислава День 3 - Відень - Братислава День 3 - Відень - Братислава День 3 - Відень - Братислава
День 4.

Братислава - Будапешт

 Сніданок.
Екскурсія в кріпосний комплекс Девін і в Братиславський Замок(18€/13€+вхідні квитки). Фортеця Девін знаходиться в однойменній частині Братислави. Це мальовниче місце для екскурсії, прогулянок і відпочинку. Після знайомства з фортецею настане час спробувати вино зі смородини, що володіє лікувальними властивостями. Виробництвом вина зі смородини Девін славиться вже майже 100 років. При бажанні можна повернутися з Девіна в старе місто Братислави на прогулянковому катері по Дунаю.
Переїзд через територію Словаччини та Угорщини. По дорозі у нас чарівне місто -Будапешт. Для бажаючих:
«Ключ до серця Будапешта» (23€/18€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі будівництва фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешні винаходи техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і відходячий у далечінь Дунай. Тут все місто як на долоні!
«Прогулянка на кораблику по Дунаю»(26€/18€). Хто сказав, що не можна себе побалувати шампанським? Шампанське без обмежень на кораблику і по Дунаю ... краса ... Ночівля в Словаччині (Кошице).

День 4 - Братислава - Будапешт День 4 - Братислава - Будапешт День 4 - Братислава - Будапешт День 4 - Братислава - Будапешт
День 5.

купальні Мішкольц-Тапольца - Львів

 Сніданок. Вільний час в Кошице. Для бажаючих:
Печерні купальні в Мішкольц-Тапольце (18€ + вхідний квиток). Наш шлях лежить туди, де термальні води виходять на поверхню просто в печерах посеред скель, де кришталево чисте повітря, де царство підземних річок і озер ... Ми відвідаємо підземний грот гори Верхедь - печерні купальні в Мішкольц-Тапольце. Ще римляни давним-давно оцінили переваги купання в термально-мінеральній воді. Світлові ефекти, таємничість і загадковість принесуть незабутні враження. Купання в термальних басейнах і водні аттракціони. Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м. Львова. До нових зустрічей!

День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца - Львів День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца - Львів День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца - Львів День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3 * зі сніданками.
• Екскурсійна програма
• City tax (міський податок) в Словаччині від 1,5 євро/особа/ніч 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• City tax (міський податок) в Словаччині від 1,5 євро/особа/ніч
Консульський збір 35 € + 16 € call-centre.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі.
• При відмові Консульський збір НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638