UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Мелодії: та хороша, А ця - чарівна!
Напевно, музика - душа, ніж нам і цікава!

Це Вона… Словаччина… + Угорщина і Австрія (Новорічний тур)

Днів: 5, без нічних переїздів
Львів - Кошице - Попрад - Ясна - Бешенева * - Братислава - Св. Юра * - Відень * -Будапешт * - Львів
Австрія
Словаччина
Угорщина

4 ночі в Словаччині!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Релакс в термальних водах Аквапарку «АКВАСІТІ» і купальнях Бешенева!
Дегустація словацької, австрійської та угорської кухні!
Життя таке прекрасне, знайдіть у ньому трохи часу для відвідування Словаччини!
Екскурсія по Кошице та Братиславі у вартості туру!
Відпочинок в Словаччині з можливістю отримання мультивізи!

День 1.

Львів - Кошице

 07:00 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
08:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Можливість приєднання до групи в Стрию та Ужгороді. Перетин кордонів.
Нас запрошує друге за величиною місто Словаччини - Кошице. Маленький, але впертий струмочок, спускаючись з гір, створив форму та історію цього міста. Ми пішки прогуляємося по Старому місту. Прогулянка містом.
Переїзд в Попрад. Місто Попрад - головне місто регіону Високі Татри. Попрад - відомий курорт Словаччини, який розташовується в долині між Високими і Низькими Татрами. Ночівля в Словаччині (Район Попрада).

День 1 - Львів - Кошице День 1 - Львів - Кошице День 1 - Львів - Кошице  
День 2.

Ясна - Бешеньова - Братислава

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Низькі Татри.
Курорт Ясна є відмінним місцем для проведення відпочинку. Знаходиться курорт в серці Словаччини, в мальовничій Демановській долині на території національного парку Низькі Татри прямо біля підніжжя гори Чопок. Зупинка на фотопаузу на тлі Низьких Татр. Можливість піднятися на гору Чопок в ресторан Rotundа або відвідати на вибір:
Демяновські печери - дивовижний підземний лабіринт (16 € + вхідний квиток). У Словаччині природа гідна захоплення. Тут знаходиться Печера Свободи і Крижана печера. Ми відвідаємо печеру Свободи. Тут ніби попрацював невідомий дизайнер. Озера з назвами: Смарагдове, Золоте, Чудове озеро і Озеро Водної лілії.
Комплекс «Водний рай - Бешенева» (16 € + вхідний квиток). Бешенева функціонує на основі гарячої термальної води круглий рік. Купання в зовнішніх і внутрішніх басейнах, ексклюзивний Велнес & Спа центри, масаж і фітнес. Купаючись в басейнах можна помилуватися чудовими краєвидами на Низькі Татри, Західні Татри і Фатри. Вода благотворно впливає на опорно-руховий і дихальний апарат, надає косметичну дію на шкіру. Переїзд в Братиславу.
Екскурсія по Братиславі. Братислава чекає своїх гостей і пропонує здійснити захоплюючу прогулянку по історичній частині міста .... Тут всіх зачарують старовинні вулички, могутня архітектура палаців і фортець, тиша парків і повноводний Дунай. Ночівля в Словаччині (Братислава).

День 2 - Ясна - Бешеньова - Братислава День 2 - Ясна - Бешеньова - Братислава День 2 - Ясна - Бешеньова - Братислава День 2 - Ясна - Бешеньова - Братислава
День 3.

Відень

 Сніданок. Вільний час в Братиславі. Для бажаючих:
«В обіймах Словаччини» (23€/13€). Перед нами надзвичайно красивий замок - Червени Камінь, який височить серед мальовничих пагорбів Малих Карпат. Далі ми познайомимося з одним з найзнаменитіших виноробних районів в Словаччині - Св. Юр. Прохолодні сутінки підземелля, світло свічок, сомельє з посмішкою наповнює Ваш келих чудовим вином.
Саме словацьким вином вищої якості наповнений келих. Його рецептура дбайливо передається з покоління в покоління і вдосконалюється з XII століття, а в наші дні користується повагою і популярністю в усьому світі. Шануємо традиції смачної їжі і прекрасного вина.
Або екскурсія "Віденський вальс" (26€/13€). Пішохідна екскурсія. Відень - місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Вільний час у Відні. Є можливість відвідати екскурсії:
«Віденський модерн» (18Є/10Є). "Часу його мистецтво, мистецтву його свободу". Народження віденського модерну. Сецессіон. Густав Клімт, «Бетховенський фриз», Отто Вагнера, Адольф Лоос. Цікаво і незвично.
«Код да Вінчі у Відні» (18Є/10Є). «А чи знаєте ви, що саме у Відні ми найближче до розгадки коду да Вінчі?». Церква мінорітов, Каплиця Св. Вергілія. Таємничі знаки в архітектурі собору Святого Стефана. Авсгустінеркірхе, Церква Tевтонського ордену, Віденська масонська ложа.
«Кавовий Відень» (18Є/10Є). Свій розквіт віденські кав'ярні пережили в 19 столітті. У віденських кафе спілкувалися, читали газети, грали в доміно, писали листи, закохувалися і розлучалися. Звичайно, у Відні є кафе зі світовим ім'ям. Наприклад, Захер, є містечко, де готують чудове печиво і макаруни, ми покажемо кондитерську, де найсмачніші шоколадні цукерки. Тут праліне з нугою, кокосом, шампанським, мигдалем і марципаном зроблені вручну. Цукерки, як ювелірні вироби, продаються в шкатулочках. Солодке життя - воно прекрасна ....
Для охочих "Шопінг в Австрії" (18€/13€). Насолодитися унікальним шопінгом можна відвідавши популярний торговий центр з більш ніж 170 брендових бутиків. Дизайнерський аутлет Парндорф цілий рік пропонує покупцям товари популярних брендів зі знижкою від 30 до 70%.
Вечірні розваги: екскурсія в Замок Бойніце (23 € + вх. квиток), Цей замок називають Замком з привидами. Страшно? Нам ні Багато легенд ходить про Бойніцький замок, старовинний і романтичний - він запрошує нас на вечірню прогулянку і розповість багато секретів .... Ночівля в Словаччині (Братислава).

День 3 - Відень День 3 - Відень День 3 - Відень День 3 - Відень
День 4.

Братислава - Будапешт

 Сніданок.
Екскурсія в кріпосний комплекс Девін і в Братиславський Замок (16 € / 6 € + вхідні квитки). Фортеця Девін знаходиться в однойменній частині Братислави. Це мальовниче місце для екскурсії, прогулянок і відпочинку. Після знайомства з фортецею настане час спробувати вино зі смородини, що володіє лікувальними властивостями. Виробництвом вина зі смородини Девін славиться вже майже 100 років. При бажанні можна повернутися з Девіна в старе місто Братислави на прогулянковому катері по Дунаю.
Переїзд через територію Словаччини та Угорщини. По дорозі у нас чарівне місто -Будапешт. Для бажаючих:
«Ключ до серця Будапешта» (23€/18€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі будівництва фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешні винаходи техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і відходячий у далечінь Дунай. Тут все місто як на долоні!
«Прогулянка на кораблику по Дунаю» (23 € / 18 €) Хто сказав, що не можна себе побалувати шампанським? Шампанське без обмежень на кораблику і по Дунаю ... краса ... Ночівля в Словаччині (Кошице).

День 4 - Братислава - Будапешт День 4 - Братислава - Будапешт День 4 - Братислава - Будапешт День 4 - Братислава - Будапешт
День 5.

купальні Мішкольц-Тапольца - Львів

 Сніданок. Вільний час в Кошице. Для бажаючих:
Печерні купальні в Мішкольц-Тапольце (16 € + вхідний квиток). Наш шлях лежить туди, де термальні води виходять на поверхню просто в печерах посеред скель, де кришталево чисте повітря, де царство підземних річок і озер ... Ми відвідаємо підземний грот гори Верхедь - печерні купальні в Мішкольц-Тапольце. Ще римляни давним-давно оцінили переваги купання в термально-мінеральній воді. Світлові ефекти, таємничість і загадковість принесуть незабутні враження. Купання в термальних басейнах і водні аттракціони. Вільний час.
Відвідування супермаркету TESCO. Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м. Львова. До нових зустрічей!

День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца - Львів День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца - Львів День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца - Львів День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3 * зі сніданками.
• Екскурсійна програма
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• City tax (міський податок) в Словаччині від 1,5 євро/особа/ніч
Консульський збір 35 € + 16 € call-centre.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі.
• При відмові Консульський збір НЕ повертається (Виняток для іменинників, у яких під час подорожі День народження - витрати покриває Аккорд-Тур).

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638