UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1337
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 26.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7003
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Море шумит…Гонит волну… Море блестит, видя луну, В даль за собой Море манит…

Десять щасливих деньків

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів - Прага - Озеро Липно - Зальцбург - Венеціанська Рів'єра - Хартберг - Львів
Італія
Австрія
Польща
Чехія

Тур з відпочинким на морі в Італії і на озерах Південної Моравії і Штірії.

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

4 ночі на морі в Італії!!!

В вартості туру: Прага, Зальцбург і Неповторна Штірія!!!

День 1.

Львів

 НЕДІЛЯ
Увага! Місце відправлення в тур комплекс «Термінал А». «Термінал А» НЕ знаходиться на території вокзалу. До комплексу «Термінал А» курсує безкоштовний трансфер від ж.д. вокзалу. Детально маршрут Ви знайдете в Інфолист.
10:00 Відправлення в тур з комплексу «Термінал А». Переїзд по території Польщі, Чехії.
Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.

День 2.

Прага

 ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Переїзд в Прагу.
Екскурсія "Знайомство з Прагою". В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа. Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця ... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання! Вільний час. Можливість відвідати екскурсії: Прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/23€). Аперитиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миттєвості в житті …
Вечірні розваги. Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою (990 крон, дети до 12 лет 490 крон. 1 евро=около 25 крон. или 39€) Вас очікує вечір в корчмі, яка перенесе Вас на сотні років назад…в саме середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера…Самостійне повернення в готель. Ночівля в Чехії.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Карлові Вари - Прага

 ВІВТОРОК
Сніданок.
Пішохідна екскурсія "Таємниці королів ..." (Дорослі 10 € / діти до 12 років 6 €). Довідатися про життя королів і придворних, про двірцеві інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших міркувань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі скарби Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценберзький палац і зміна варти в Празькому граді.
“Карлові Вари" (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Заїзд на пивзавод Крушовіце для придбання пива. Далі наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів ... Вільний час для відпочинку, купання в термальних басейнах і покупки подарунків .... Все ... Вам не захочеться залишати ці місця, але час повертатися в Прагу ...
"Пивними дорогами Праги ..." (Дорослі 18 € / діти до 12 років без дегустації пива 10 €). «Куди б не завела чеха доля на своїх могутніх крилах, навіть на край світу, є місце, куди він буде повертатись завжди, - туди де варять чеське пиво» Я.Неруда. Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. А також нас чекає дегустація.
Ночівля в Чехії.

День 3 - Карлові Вари - Прага День 3 - Карлові Вари - Прага День 3 - Карлові Вари - Прага День 3 - Карлові Вари - Прага
День 4.

Липно - Чеський Крумлов

 СЕРЕДА
Сніданок.
Численні озера і ліси Південної Богемії зроблять наш відпочинок в Чехії просто незабутнім. Одне з найпопулярніших місць для відпочинку в Південній Чехії - район навколо найбільшого в країні озера - Липно. Навколо озера Липно знаходиться пляжна зона, популярна серед туристів, які люблять відпочинок і водні розваги. Ми зможемо поніжитись на сонечку, скупатись, покататись на яхті, сходити на рибалку або здійснити екскурсію на гірському велосипеді. Подорож в Серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Вечірня прогулянка по Крумлову . У супроводі екскурсовода в старовинному костюмі , ми проведемо незабутні години . Продовжити знайомство з країною та одне з одним можна у справжньому чеському ресторанчику : скуштувати вино з колекції господаря і м'ясо або рибу , засмажені на відкритому вогні (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €).
Повернення на курорт. Ночівля в Чехії.

День 4 - Липно - Чеський Крумлов День 4 - Липно - Чеський Крумлов День 4 - Липно - Чеський Крумлов День 4 - Липно - Чеський Крумлов
День 5.

Зальцбург

 ЧЕТВЕР
Сніданок. Переїзд в Зальцбург.
.... Австрія - прекрасна країна, затишно розташована в Альпах, тут нас чекають гірськолижні і термальні курорти, прекрасні міста і мальовничі озера ... Екскурсія "Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів ". Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місце, де народився Моцарт .... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург " - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани , концерти і фестивалі .... Нас приваблюють середньовічні квартали, прикрашені гербами будинки і мальовничі дворики. А ще тут безліч кафе, пивних, ресторанчиків і магазинчиків, торгують всякою всячиною - від оригінальних сувенірів до знаменитих зальцбурзьких цукерок .... Переїзд в Італію. Поселення на одному з курортів Венеціанської Рів'єри. Відпочинок на морі. Ночівля.

День 5 - Зальцбург День 5 - Зальцбург День 5 - Зальцбург День 5 - Зальцбург
День 6.

озеро Гарда - Сірміоне - Верона

 П'ЯТНИЦЯ
Сніданок. Відпочинок на морі.
Для всіх бажаючих "Таємниці Північної Італії" Ласкаво просимо на найбільше і найсвітліше озеро Італії - Благословенне Озеро Гарда. Це дивовижне місце поєднує в собі сонячну енергетику південних морів і обволікаючу меланхолію Півночі.
30 і більше 46 €
25-29 чоловік 60 €
20-24 чоловік 68 €
Відкриває свої двері для нас старовинне містечко Сермионе, розташоване на вузенькому півострові, довжиною 4 км. У центрі міста знаходяться відомі з давнини термальні лікувальні джерела. Тут безліч ресторанів, магазинів, елегантні прогулянкові набережні, галасливі площі і тихі куточки. Трошки відпочивши, ми прямуємо до Верони-столиці закоханих.
У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як у героїв Шекспіра .... Повернення на курорт. Ночівля.

День 6 - озеро Гарда - Сірміоне - Верона День 6 - озеро Гарда - Сірміоне - Верона День 6 - озеро Гарда - Сірміоне - Верона День 6 - озеро Гарда - Сірміоне - Верона
День 7.

Мілан

 СУБОТА
Сніданок. Відпочинок на морі.
Всіх запрошуємо в столицю мистецтва і моди - місто Мілан.
30 і більше 50 €
25-29 чоловік 60 €
20-24 чоловік 68 €
Мілан витончено поєднує у своєму образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали ... Вирушаємо в саме серце Мілану - П'яццо Дуомо, де розташований символ міста - Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тоненького мережива. Мілан дивує старовинними храмами: базиліка Сант Амброджо - найдавніша архітектурна пам'ятка, церква Сан-Лоренцо-Маджоре і церква Санта Марія-делла-Граціє зі знаменитою "Тайною вечерею" Леонардо да Вінчі ... Вільний час для прогулянок і покупок. Для любителів живопису: відвідання Національної картинної Галереї при Академії Мистецтв «Брера». Шедеври італійського Ренесансу - Мантенья, Белліні, Рафаеля - Караваджо, Каналетто, Пікассо і т.д. (Дорослі 20 € / діти до 12 років 15 €). Повернення на курорт. Ночівля.

День 7 - Мілан День 7 - Мілан День 7 - Мілан День 7 - Мілан
День 8.

Венеція

 НЕДІЛЯ
Сніданок. Відпочинок на морі.
Екскурсія «Заручена з морем - Венеція». Красуня на воді – так говорять про Венецію – саме красиве і таємниче Місто Італії.
30 и больше 30 €
25-29 человек 38 €
20-24 человек 50 €
Це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали і галасливі ринки, затишні кафе запрошують нас 
на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоні сідають голуби .... Вільний час. Є можливість за додаткову оплату: Відвідати з екскурсоводом "Палац Дожів", Здійснити Водний круїз "Вся Венеція!". Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водяній вулиці". Або дізнатися "Таємниці венеціанських каналів". Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Умілі гондольєри в смугастих футболках і солом'яних капелюхах зможуть показати всю красу цього чудового міста. Повернення на курорт. Ночівля.

День 8 - Венеція День 8 - Венеція День 8 - Венеція День 8 - Венеція
День 9.

Хартберг

 ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд до Австрії - земля Штирія. Відмітною ознакою цих місць є різноманітність і краса природи, горбиста і гірська місцевість з лісами і озерами притягує до себе своїми таємницями. Землю Штирія називають «Зеленим серцем Австрії» і «Землею замків». Подорожуючи по «Дорогою замків» ми зануримося в минуле цих місць. Наша дорога проходить через середньовічне місто Хартберг, миле, провінційне містечко. Далі подорож проходить через "Дорогу поломников " до дивовижного селища Поле, де в приватній пекарні пряників спробуємо їх на смак (вхідний квиток оплачується додатково). Потім наше подорож проходить через 1000 метровий перевал і екскурсія по замку графів Гербештаін. Для бажаючих дегустація пива, віскі і вечеря в селянському гостьовому дворику (Дорослі 30 € / діти до 12 років 23 €). Ночівля в Австрії.

День 9 - Хартберг День 9 - Хартберг День 9 - Хартберг День 9 - Хартберг
День 10.

Штирія

 ВІВТОРОК
Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія «Багатства землі Штирії» з відвідуванням термальних джерел Бад Вальтерсдорф. Всі вхідні квитки в цей день оплачуються додатково. Ця екскурсія дасть нам можливість скуштувати, як у прямому, так і в переносному сенсі, всі багатства землі Штирії, де гастрономічна культура має особливо важливе значення. Виробники таких відомих і популярних продуктів, як гарбузове масло, бальзамико, шнапсу і шоколаду запрошують нас на дегустацію. Завершує прогулянку відвідування термальних джерел. Переїзд до Чехії. Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.

День 10 - Штирія День 10 - Штирія День 10 - Штирія День 10 - Штирія
День 11.

Львів

 СЕРЕДА
Сніданок. Виїзд на Україну.
Прибуття до Львова орієнтовно 20.00.
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страховка (групова)
• У випадку коли вік туриста сягає більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• !Міський податок (city tax) в готелях Італії від 3 до 6 євро / ніч.
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € +20Є.
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонарі до 21р.
Візовий центр сплачують всі.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Увага! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється/підписується лише ОСОБИСТО туристом.
ОБОВЯЗКОВИМ Є НАЯВНІСТЬ ЧІТКОЇ ПРОПИСКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ПАСПОРТІ.


Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно: туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів, від Оператора Агент отримує готову Аплікаційну форму для заповнення/підпису.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом з Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Якщо Ви бронюєте даний тур по варіанту «11+1», то 3(три) екскурсії, які потрібно замовити просимо вибрати з наведених нижче:
" Карлові Вари " (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €).
Екскурсія "Заручена з морем - Венеція" .
30 і більше 30 €
25-29 чоловік 38 €
20-24 чоловік 50 €
Всіх бажаючих запрошуємо столицю мистецтва і моди - місто Мілан .
30 і більше 50 €
25-29 чоловік 60 €
20-24 чоловік 68 €
Екскурсія " Таємниці королів ..." ( Дорослі 10 € / діти до 12 років 6 €).
Чеський Крумлов ( Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €).
Для всіх бажаючих " Таємниці Північної Італії "
30 і більше 46 €
25-29 чоловік 60 €
20-24 чоловік 68 €
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
• Доплата за одномісне розміщення
Стандартні дати + 176 євро/тур
• Для туристів, котрі бажають подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка -3% від вартості туру. Кількість місць обмежена (4-5 місць) і їхня нумерація може змінюватись взалежності від конфігурації автобусу.
• Компанія залишає за собою право змінити кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої у автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої у кафе, авто грилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готе ля і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ А ТАКОЖ ЗА КОРКИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг

Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638