UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Хай буде так. Такий сюжет - його змінити ми невладні...
Щомиті і щочасно… я бачу світло вдалині...

Центральний експрес: Прага - Дрезден - Берлін

Днів: 6, 1 нічний переїзд
Львів - Прага - Карлові Вари - Дрезден - Берлін - Львів
Німеччина
Чехія

 Львів - Прага - Карлові Вари - Дрезден – Берлін

Прага, Дрезден і Берлін у вартості туру!!! 

День 1. 
ВІВТОРОК 
Львів. Зустріч кожного туриста представником компанії Аккорд Тур.
Автобусно-пішохідна екскурсія “Тільки у Львові…”. Запрошуємо на прогулянку по середньовічному Львову. Тут завмирає час... По вузеньким вуличкам розливається аромат ранкової кави, кличуть своїми дзвонами святині... Костел Успіння, Домініканський Собор, гостинно відкриває свої двері Стара Аптека, а кожен камінчик на площі Ринок несе крізь віки свою історію... Вільний час.
15.00 Виїзд зі Львова. Перетин кордонів. 

День 2. 
СРЕДА Переїзд в Прагу. Екскурсія “Знайомство з Прагою”. Усе розпочинається з відомого Страговського монастиря… Далі нас очікують скарби Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценбергский палац та зміна варти в парадних подвір'ях Празького граду, собор Св.Віта, Старий королівський палац. Продовжуємо екскурсію і поринаємо в таємничу атмосферу Старого міста: дстародавня Порохова вежа, Ставовський (Становий) театр, Каролінум – перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, і звичайно ж, Карлів міст! Ми зобов’язані тут зупинитись і загадати бажання! Добра стара легенда стверджує, що тут вони здійснюються!
Для бажаючих прогулянка на кораблику по Влтаві (Дорослі 20€/діти до 12 років 15€). Аперетиви, шведський стіл і чудова музика у супрововді цікавих розповідей… Ось вони, незабутні миттєвості життя… Ночівля.

День 3. 
ЧЕТВЕР 
Сніданок.
Пропонуємо факультативну екскурсію “Місто живої води - Карлові Вари” (Дорослі 35€/ діти до 12 років 25€). Наш шлях веде в одну із мальовничих долин Західної Чехії, в курортне місто - Карлові Вари… Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровки, скла та порцеляни. Місто з чарівною архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів... Не забудьте взяти з собою купальники! Вхід в басейн оплачується додатково (100 крон близько 4€). Вільний час для відпочинку, купання в термальних басейнах та купівлі подарунків рідним та близьким… Вам не захочеться залишати ці місця, але час повертатися в Прагу...
Для всіх бажаючих екскурсія “Пивними дорогами Праги…" (Дорослі 20€/ діти до 12 років без дегустації пива 10€). Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація. Ночівля.

День 4. 
П'ЯТНИЦЯ Сніданок. Виселення з готелю.
Наш шлях лежить в Древню Саксонію. Спочатку ми вирушимо в гості до Августа Сильного в мисливський замок Моріцбург (вх. квиток дорослі 10€/ діти до 12 років 5€). Нас чекає справжній замок у стилі бароко, який розташувався на маленькому острівку. Тут можна прогулятись по дорогим інтер'єрам, які вмебльовані меблями роботи німецьких майстрів, помилуватись колекцією майсенської порцеляни і згадати улюблену дитячу казку… це один із замків, в якому знімали фільм «Три горішка для Попелюшки». Невеликий переїзд і ми - в Дрездені. Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Тут було винайдено першу європейську порцеляну і першу оригінальну систему європейських гімназій. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Величні будівлі Цвінгера, Резиденція правлячої династії Веттинів, «Балкон Європи» - тераса Брюля…  Вільний час.
Можна відвідати Музей Порцеляни, Фізико-математичний салон, Збройну палату або безцінний Музей Коштовностей або Дрезденську картинну галерею. (Дорослі 18€, діти до 12 років 5€). По-німецьки галерея називається "Старі майстри", тут зберігається "Сикстинська мадонна" Рафаеля, багаті зібрання полотен Рембрандта, італійців, малих голандців... Поселення в готель на території Німеччини. Ночівля.

День 5. 
СУБОТА Сніданок. Ексурсія: “Велич могутнього Берліну”. І ось ми в Берліні –  величезному мегаполіі. Нам здається, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне... Берлін проявляє себе у всіх сферах, він дбайливо зберігає подарунки століть і з надзвичайним смаком вписує їх у сьогодення. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейстаг, витончений палац Шарлоттенбург, величний Берлінський собор, колона Перемоги, увінчана статуєю богині Вікторії, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота. Вільний час. Виїзд на Україну.

День 6. 
НЕДІЛЯ Переїзд по території Польщі. Перетин кордону. Прибуття до Львова приблизно 15.00.

 Вартість туру при оплаті
Дорослі
Діти
 За 7 тижнів
 175 €
145 €
 За 6 тижнів
 180 €
150 €
 За 5 тижнів
 190 €
160 €
 Менше 5 тижнів
 200 €
170 €

Увага!! На всі тури з датою виїзду з 01.06.2011 зміна вартості туру!!

 Вартість туру при оплаті
Дорослі
Діти
 За 7 тижнів
 180 €
150 €
 За 6 тижнів
 185 €
155 €
 За 5 тижнів
 195 €
165 €
 Менше 5 тижнів
 205 €
175 €

У вартість включено
• Страхування (групове)
• Зустріч представником компанії
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-керівника по всьому маршруту
• Проживання по маршруту готель 3*зі сніданками.
• Екскурсії, вказані в програмі.

Подарунок від компанії:
• DVD диск з фільмом про Прагу
• Екскурсія по Львову 

У вартість не включено 
• Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти.
• Проїзд в громадському транспорті.
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми.
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Консульський збір 35 €. Крім категорій громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

ВАЖЛИВО

• Доплата за одномісне розміщення + 120 євро /тур.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах!!!
• Документи приймаються від 60 до 10 днів до виїзду.
Під час туру ПАСПОРТИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ У КЕРІВНИКА ГРУПИ!!!
(БЕЗ ОСОБИСТОГО ПІДПИСУ ТУРИСТА У СПЕЦІАЛЬНІЙ АНКЕТІ, ЯКИЙ ОЗНАЙОМЛЕНИЙ І ЗГІДНИЙ З ДАНИМ ПУНКТОМ, ДОКУМЕНТИ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ)

• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, день та час екскурсій або ж замінювати їх на рівноцінні.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування власності готелю та автобусу.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої (чай, кава) в автобусах готуватись НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3 - 3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях тощо.
• Мінімальні кількість для виконання факультативних програм - 30 осіб
Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено

Просимо Вас ознайомитись з основними правилами і корисними порадами тут!

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ "АККОРД ТУР" НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ,
А ТАКОЖ ЗА КОРКИ ТА РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638