<<  назад

... Я танцюю танець іспанської пристрасті, каблуки стукають і злітають спідниці,
Мереживо тіней виплітають руки ... І кружляють карти чирвової масті ...

Струни іспанського серця… 
Милан ,  Ніцца , Барселона , Венеція , Верона !

Днів: 9, 1 нічний переїзд
Львів - Прага - Мілан - Ніцца - Барселона - Венеція - Верона - Львів
Іспанія
Італія
Франція
Чехія

Чудове  поєднання Чехії, Італії і Іспанії!
ТІЛЬКИ ОДИН НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД!
У  вартості  екскурсії по:  Кракову, Празі, Ніцці, Барселоні  і Падуї!
Можливіть відвідати  гору  Монсеррат, гламурний Мілан, розкішне Монако, заручену з морем - Венецію! 
Продегустувати  вино в Токаї і пиво в Празі і сангрію в Барселоні! 

День 1.

Львів - Краків

06:00-08:00 Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Переїзд по Польщі.
Екскурсія по Кракову «Королівський шлях». Краків-місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопауза. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци. 
Можливість за додаткову плату відвідати «Пивний Краків»(26€). У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох. Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.

День 2.

Прага

 Сніданок. Переїзд в Прагу.
Екскурсія "Тємниці, що повідала Прага". В лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця ... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання! Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:
Екскурсія "Таємниці королів"(18€/13€). Дізнатися про життя королів і придворних, про придворні інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас чекає Лоретта, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду.
"Пивними дорогами Праги ..."(26€/без дегустації пива 21€). «Куди б не занесла чеха доля на своїх потужних крилах, навіть на край світу, є місце, куди він буде повертатися завжди, - туди, де варять чеське пиво ». Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Прогулянка на кораблику по Влтаві(30€/26€). Аперитиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миті в житті ...
"Український слід у історії Праги" (18 € / 13 €). Відомі українці в Чехії, важливі події для України і для Чехії, цікаві факти і можливість почути і побачити все найцікавіше. Місце першого друку «Кобзаря» Шевченка, мова І.Франка на Слов'янському з'їзді, життя Івана Пулюя. Тісний зв'язок з історією Чехії: Храм Діви Марії Сніжної, Національний театр, Танцюючий будинок. Багато незвичайного дізнаємося ми на цій екскурсії.
"Прогулянка на історичному трамваї" (18 € / 13 €). Перші трамваї в Празі з'явилися в 1875 році, тоді трамвайні склади тягли коні. Екскурсовод розповість цікаві історії, музикант зіграє нам національні мелодії, а ми зможемо подивитися на життя Праги з вікна через призму історії.
Розміщення в готелі на території Німеччини. Ночівля.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Мілан

 Сніданок. Переїзд в Італію.
Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди - місто Мілан(23€/18€). Мілан витончено поєднує у своєму образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали ... Вирушаємо в саме серце Мілану - П'яццо Дуомо, де розташований символ міста - Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. Поруч знаходяться Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілана і перлина світу - «Ла Скала» - найвідоміший оперний театр всіх часів і народів, прославлений Россіні і Белліні, Верді і Пуччіні, Карузо і Каллас .. . Тут кожен знайде те, що шукав. 
Поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 3 - Мілан День 3 - Мілан День 3 - Мілан День 3 - Мілан
День 4.

Ніцца - Монако

Сніданок. Переїзд на Лазурний берег. Ах, цей Лазурний Берег синонім блиску, краси і безкінечного задоволення.
Переїзд в Красуню - Ніццу. Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Відвідавши Ніццу, ми ніколи не забудемо ласкаве море, гомінкі площі і тихі вулички і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього незвичайного міста. Вільний час. 
Для всіх бажаючих "Розкіш і краса"(46€/38€). Нас запрошує Князівство Монако. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі бабусі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені. В Монако сильні світу цього крутять романи, програють дуже великі суми в казино і віддаються іншим радощам життя. 
Ночівля в Іспанії.

День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако
День 5.

Барселона - Фламенко шоу

 Сніданок.
В Іспанії в одну гримучу суміш злилися фламенко і корида, давні міста і вікові традиції, відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси, палкість Кармен і неповторність Дон Жуана .... Нас запрошує одна з 17 іспанських провінцій - Каталонія і столиця Барселона.
Екскурсія "Магія готичного кварталу". У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі, добрі і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Аромат, таємниці, чарівності, флірт носиться в самому повітрі; сутінки крадуть і без того незначні ознаки дня сьогоднішнього в готичному кварталі, і, варто на секундочку задуматися, перебуваючи де-небудь на вулиці Парадіз або площі Короля - і ти вже в 1333 -м році, і навіть жебраки на паперті біля Кафедрального собору - звідти, з середньовіччя .... А ввечері після прогулянки по Готичному кварталу можна відвідати концерт Іспанської гітари (вх квиток). Незвичайна атмосфера, запалені свічки, стародавні кам'яні стіни, що зберігають історію поколінь і ніжні ритми гітари - все це зіллється воєдино і зробить вечір чарівним.
"Монтсеррат- дорога до небес і винні погреби"(52€/48€ + вхідний квиток.). Святе місце - гора Монтсеррат. Монсеррат - одне з небагатьох місць на Землі, які, варто один раз побачити, врізаються намертво в пам'ять і залишаються там назавжди. Ми зробимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир береже зображення головної святої цих місць - Чорної діви Монтсеррат. У Чорної діви просять здоров'я, сімейного щастя і благополуччя. Монсеррат змінює людину, робить його іншим. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики , оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою ... Головна святиня Каталонії розташована в оточенні безкраїх виноградників. Вся історія виноробства, починаючи з доби середньовіччя, безпосередньо пов'язана з діяльністю монастирів. Ми відвідаємо один з винихпогребів (вхідний квиток), де нам розкажуть про вино і обов'язково дадуть продегустувати прекрасні, з яскравим смаком і ароматом місцеві вина, а потім і відвідати магазин, де можна буде пляшечку божественного нектару і відвезти їх з собою, на батьківщину - як нагадування про гостинну і сонячну Каталонію. Повернення в Барселону.
Вечірні розваги "Все життя-Фламенко"(38€/30€). Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша ... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко ... Ночівля в Іспанії.

День 5 - Барселона - Фламенко шоу День 5 - Барселона - Фламенко шоу День 5 - Барселона - Фламенко шоу День 5 - Барселона - Фламенко шоу
День 6.

Монсеррат - Барселона

Сніданок. Вільний час. Для бажаючих додаткові програми:
Автобусна оглядова екскурсія "Барселона - місто, яке посміхається"(23€/18€). Барселона - дивовижно красиве місто, багато чудес якого створені великим чарівником Гауді. Площа Іспанії, Національний Палац, Гора Монтжуік, Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт, Район Ешампле. Зупинки на фотопаузи. У тому, що у міст є душа, після відвідування Барселони вже не сомневаешся ....
"Гауді і його творіння"(26€+ вхідний квиток). Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей ...
"Незнайома Барселона - Тібідабо"(21€/16€+ вх. Квитки). Ця екскурсія допоможе нам побачити місто з іншого боку. Нам відкриються чарівні і віддалені від стандартних туристичних маршрутів, куточки міста. Ми побачимо верхню Барселону з її престижними приватними районами, Павільйони Гуель, розарій та храм Педральбес. Місце, звідки відкривається найкрасивіша панорама міста і його околець - храм Святого Серця, що піднімається над всією Барселоною. Можна відвідати один з найстаріших в Європі Парк атракціонів, а також легендарний Камп Ноу - найвідоміший стадіон Іспанії домашній стадіон футбольного клубу Барси.
"Іспанське Село і Співаючі фонтани"(21€/16€ + вх. Квитки). Іспанське село було побудоване в 1927 році.
За кілька годин ми з вами зможемо побувати у всіх куточках величезної Іспанії. Побачимо Пласа Майор - головну площу, споруди Каталонії і Кастилії. Пам'ятки Андалусії, шедеври Наварри і будинки Валенсії. Ми відвідаємо різні майстерні, магазинчики, де корінні жителі досі займаються ремеслом, виконуючи різні види ручної роботи, відроджуючи культуру Іспанії. Дізнаємося секрети сангрії, таємниці блиску оливкового масла і скуштуємо найсмачніший хамон. Далі насчекає відвідування Магічного фонтану. Оригінальний світломузичний супровід перетворює рух струменів фонтану в справжнє диво.
Нічний переїзд в Італію.

День 6 - Монсеррат - Барселона День 6 - Монсеррат - Барселона День 6 - Монсеррат - Барселона День 6 - Монсеррат - Барселона
День 7.

Венеція

 По дорозі зупинка на сніданок (оплачується самостійно). Переїзд в Падую. Вільний час в Падуї.
Екскурсія по Падуї - велике місто в Венето, відоме найдавнішим університетом. Згідно з легендою, Падуя була заснована в 1132 році до н.е. троянським принцом Антенором, який врятувався з зруйнованого міста. Падуя розташована між двома річками Брента і Баккільоне. Це невелике місто має виняткову красу і особливу чарівність. Своєю тисячолітньою історією і тихим характером Падуя здатна зачарувати навіть самого вимогливого туриста. 
Екскурсія до Венеції (43€/38€). "Заручена з морем", - так кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби .... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії .... Вільний час. За додаткову плату можна відвідати програми "Таємниці венеціанських каналів", "Палац Дожів". Ночівля на території Італії.

День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція
День 8.

Верона

 Сніданок. Виселення з готелю. Для бажаючих:
Екскурсія "Верона-столиця закоханих"(30Є/23Є). Сьогодні перед нами відкриються «Ворота Італії». Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди - відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного .... У Вероні є Арена третій за величиною амфітеатр у світі, над рікою Адідже височить величезний Кастель Сан П'єтро, давні храми прикрашають вулиці міста, а десь на затінених вуличках принишкли будинки закоханих - Ромео і Джульєтти. У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра. 
Поселення в готель в Угорщині. Ночівля.

День 8 - Верона День 8 - Верона День 8 - Верона День 8 - Верона
День 9.

Токай - Львів

 Ранній сніданок. Виїзд на Україну.
При бажанні групи можлива зупинка на дегустацію токайських вин і «угорський гуляш»
Батьківщина відомого вина - «Короля вин - вина королів!» - Місто Токай(18€).
Виїзд на Україну. Перетин кордонів. Можливо від'єднання від групи в Стрию.
Час прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону).
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом тур класу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3* зі сніданками.
• Екскурсійна програма
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € +25 Є
• !! Міський податок (city tax) в готелях Іспанії від 1,5 до 3 євро / ніч
• !! Міський податок (city tax) в готелях Італії від 3 до 6 євро / ніч
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі.
• У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .