UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Я танцюю танець іспанської пристрасті, каблуки стукають і злітають спідниці,
Мереживо тіней виплітають руки ... І кружляють карти чирвової масті ...

Струни іспанського серця… 
Милан ,  Ніцца , Барселона , Венеція , Верона !

Днів: 9, 1 нічний переїзд
Львів - Прага - Мілан - Ніцца - Барселона - Венеція - Верона - Львів
Іспанія
Італія
Франція
Чехія

Чудове  поєднання Чехії, Італії і Іспанії!
ТІЛЬКИ ОДИН НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД!
У  вартості  екскурсії по:  Кракову, Празі, Ніцці, Барселоні  і Падуї!
Можливіть відвідати  гору  Монсеррат, гламурний Мілан, розкішне Монако, заручену з морем - Венецію! 
Продегустувати  вино в Токаї і пиво в Празі і сангрію в Барселоні! 

День 1.

Львів - Краків

06:00-08:00 Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Переїзд по Польщі.
Екскурсія по Кракову «Королівський шлях». Краків-місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопауза. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци. 
Можливість за додаткову плату відвідати «Пивний Краків»(26€). У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох. Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.

День 2.

Прага

 Сніданок. Переїзд в Прагу.
Екскурсія "Тємниці, що повідала Прага". В лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця ... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання! Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:
Екскурсія "Таємниці королів"(18€/13€). Дізнатися про життя королів і придворних, про придворні інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас чекає Лоретта, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду.
"Пивними дорогами Праги ..."(26€/без дегустації пива 21€). «Куди б не занесла чеха доля на своїх потужних крилах, навіть на край світу, є місце, куди він буде повертатися завжди, - туди, де варять чеське пиво ». Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Прогулянка на кораблику по Влтаві(30€/26€). Аперитиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миті в житті ...
"Український слід у історії Праги" (18 € / 13 €). Відомі українці в Чехії, важливі події для України і для Чехії, цікаві факти і можливість почути і побачити все найцікавіше. Місце першого друку «Кобзаря» Шевченка, мова І.Франка на Слов'янському з'їзді, життя Івана Пулюя. Тісний зв'язок з історією Чехії: Храм Діви Марії Сніжної, Національний театр, Танцюючий будинок. Багато незвичайного дізнаємося ми на цій екскурсії.
"Прогулянка на історичному трамваї" (18 € / 13 €). Перші трамваї в Празі з'явилися в 1875 році, тоді трамвайні склади тягли коні. Екскурсовод розповість цікаві історії, музикант зіграє нам національні мелодії, а ми зможемо подивитися на життя Праги з вікна через призму історії.
Розміщення в готелі на території Німеччини. Ночівля.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Мілан

 Сніданок. Переїзд в Італію.
Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди - місто Мілан(23€/18€). Мілан витончено поєднує у своєму образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали ... Вирушаємо в саме серце Мілану - П'яццо Дуомо, де розташований символ міста - Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. Поруч знаходяться Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілана і перлина світу - «Ла Скала» - найвідоміший оперний театр всіх часів і народів, прославлений Россіні і Белліні, Верді і Пуччіні, Карузо і Каллас .. . Тут кожен знайде те, що шукав. 
Поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 3 - Мілан День 3 - Мілан День 3 - Мілан День 3 - Мілан
День 4.

Ніцца - Монако

Сніданок. Переїзд на Лазурний берег. Ах, цей Лазурний Берег синонім блиску, краси і безкінечного задоволення.
Переїзд в Красуню - Ніццу. Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Відвідавши Ніццу, ми ніколи не забудемо ласкаве море, гомінкі площі і тихі вулички і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього незвичайного міста. Вільний час. 
Для всіх бажаючих "Розкіш і краса"(46€/38€). Нас запрошує Князівство Монако. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі бабусі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені. В Монако сильні світу цього крутять романи, програють дуже великі суми в казино і віддаються іншим радощам життя. 
Ночівля в Іспанії.

День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако
День 5.

Барселона - Фламенко шоу

 Сніданок.
В Іспанії в одну гримучу суміш злилися фламенко і корида, давні міста і вікові традиції, відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси, палкість Кармен і неповторність Дон Жуана .... Нас запрошує одна з 17 іспанських провінцій - Каталонія і столиця Барселона.
Екскурсія "Магія готичного кварталу". У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі, добрі і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Аромат, таємниці, чарівності, флірт носиться в самому повітрі; сутінки крадуть і без того незначні ознаки дня сьогоднішнього в готичному кварталі, і, варто на секундочку задуматися, перебуваючи де-небудь на вулиці Парадіз або площі Короля - і ти вже в 1333 -м році, і навіть жебраки на паперті біля Кафедрального собору - звідти, з середньовіччя .... А ввечері після прогулянки по Готичному кварталу можна відвідати концерт Іспанської гітари (вх квиток). Незвичайна атмосфера, запалені свічки, стародавні кам'яні стіни, що зберігають історію поколінь і ніжні ритми гітари - все це зіллється воєдино і зробить вечір чарівним.
"Монтсеррат- дорога до небес і винні погреби"(52€/48€ + вхідний квиток.). Святе місце - гора Монтсеррат. Монсеррат - одне з небагатьох місць на Землі, які, варто один раз побачити, врізаються намертво в пам'ять і залишаються там назавжди. Ми зробимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир береже зображення головної святої цих місць - Чорної діви Монтсеррат. У Чорної діви просять здоров'я, сімейного щастя і благополуччя. Монсеррат змінює людину, робить його іншим. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики , оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою ... Головна святиня Каталонії розташована в оточенні безкраїх виноградників. Вся історія виноробства, починаючи з доби середньовіччя, безпосередньо пов'язана з діяльністю монастирів. Ми відвідаємо один з винихпогребів (вхідний квиток), де нам розкажуть про вино і обов'язково дадуть продегустувати прекрасні, з яскравим смаком і ароматом місцеві вина, а потім і відвідати магазин, де можна буде пляшечку божественного нектару і відвезти їх з собою, на батьківщину - як нагадування про гостинну і сонячну Каталонію. Повернення в Барселону.
Вечірні розваги "Все життя-Фламенко"(38€/30€). Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша ... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко ... Ночівля в Іспанії.

День 5 - Барселона - Фламенко шоу День 5 - Барселона - Фламенко шоу День 5 - Барселона - Фламенко шоу День 5 - Барселона - Фламенко шоу
День 6.

Монсеррат - Барселона

Сніданок. Вільний час. Для бажаючих додаткові програми:
Автобусна оглядова екскурсія "Барселона - місто, яке посміхається"(23€/18€). Барселона - дивовижно красиве місто, багато чудес якого створені великим чарівником Гауді. Площа Іспанії, Національний Палац, Гора Монтжуік, Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт, Район Ешампле. Зупинки на фотопаузи. У тому, що у міст є душа, після відвідування Барселони вже не сомневаешся ....
"Гауді і його творіння"(26€+ вхідний квиток). Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей ...
"Незнайома Барселона - Тібідабо"(21€/16€+ вх. Квитки). Ця екскурсія допоможе нам побачити місто з іншого боку. Нам відкриються чарівні і віддалені від стандартних туристичних маршрутів, куточки міста. Ми побачимо верхню Барселону з її престижними приватними районами, Павільйони Гуель, розарій та храм Педральбес. Місце, звідки відкривається найкрасивіша панорама міста і його околець - храм Святого Серця, що піднімається над всією Барселоною. Можна відвідати один з найстаріших в Європі Парк атракціонів, а також легендарний Камп Ноу - найвідоміший стадіон Іспанії домашній стадіон футбольного клубу Барси.
"Іспанське Село і Співаючі фонтани"(21€/16€ + вх. Квитки). Іспанське село було побудоване в 1927 році.
За кілька годин ми з вами зможемо побувати у всіх куточках величезної Іспанії. Побачимо Пласа Майор - головну площу, споруди Каталонії і Кастилії. Пам'ятки Андалусії, шедеври Наварри і будинки Валенсії. Ми відвідаємо різні майстерні, магазинчики, де корінні жителі досі займаються ремеслом, виконуючи різні види ручної роботи, відроджуючи культуру Іспанії. Дізнаємося секрети сангрії, таємниці блиску оливкового масла і скуштуємо найсмачніший хамон. Далі насчекає відвідування Магічного фонтану. Оригінальний світломузичний супровід перетворює рух струменів фонтану в справжнє диво.
Нічний переїзд в Італію.

День 6 - Монсеррат - Барселона День 6 - Монсеррат - Барселона День 6 - Монсеррат - Барселона День 6 - Монсеррат - Барселона
День 7.

Венеція

 По дорозі зупинка на сніданок (оплачується самостійно). Переїзд в Падую. Вільний час в Падуї.
Екскурсія по Падуї - велике місто в Венето, відоме найдавнішим університетом. Згідно з легендою, Падуя була заснована в 1132 році до н.е. троянським принцом Антенором, який врятувався з зруйнованого міста. Падуя розташована між двома річками Брента і Баккільоне. Це невелике місто має виняткову красу і особливу чарівність. Своєю тисячолітньою історією і тихим характером Падуя здатна зачарувати навіть самого вимогливого туриста. 
Екскурсія до Венеції (43€/38€). "Заручена з морем", - так кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби .... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії .... Вільний час. За додаткову плату можна відвідати програми "Таємниці венеціанських каналів", "Палац Дожів". Ночівля на території Італії.

День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція
День 8.

Верона

 Сніданок. Виселення з готелю. Для бажаючих:
Екскурсія "Верона-столиця закоханих"(30Є/23Є). Сьогодні перед нами відкриються «Ворота Італії». Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди - відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного .... У Вероні є Арена третій за величиною амфітеатр у світі, над рікою Адідже височить величезний Кастель Сан П'єтро, давні храми прикрашають вулиці міста, а десь на затінених вуличках принишкли будинки закоханих - Ромео і Джульєтти. У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра. 
Поселення в готель в Угорщині. Ночівля.

День 8 - Верона День 8 - Верона День 8 - Верона День 8 - Верона
День 9.

Токай - Львів

 Ранній сніданок. Виїзд на Україну.
При бажанні групи можлива зупинка на дегустацію токайських вин і «угорський гуляш»
Батьківщина відомого вина - «Короля вин - вина королів!» - Місто Токай(18€).
Виїзд на Україну. Перетин кордонів. Можливо від'єднання від групи в Стрию.
Час прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону).
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом тур класу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3* зі сніданками.
• Екскурсійна програма
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € +25 Є
• !! Міський податок (city tax) в готелях Іспанії від 1,5 до 3 євро / ніч
• !! Міський податок (city tax) в готелях Італії від 3 до 6 євро / ніч
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі.
• У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638