UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Разом весело гуляти: Штутгарт, Леголенд, Европапарк!

Днів: 5
Штутгарт-Леголенд-Европапарк
Німеччина

5 днів/4 ночі

День 1.

Штутгарт

 Приліт в Штутгарт.
Зустріч в аеропорту. Трансфер в готель.
Розміщення в готелі після 14:00. Вільний час.
Рекомендуємо прогулятися по Кенігштрассе - улюбленому місцю штутгартців і гостей міста для променаду та шопінгу, відвідати ресторанчики та кав'ярні, які удосталь розкидані по всій довжині вулиці.
Ночівля в готелі.

День 2.

Штутгарт

 Сніданок в готелі.
10:00 - Оглядова екскурсія по Штутгарту. Місто розташоване в незвичайно мальовничому місці, оточеному підвищеннями зарослими лісом і виноградниками, а на сході виходить до річки Некар, майже половину загальної площі Штутгарта займають парки. Ми побачимо прекрасний Театр опери, драми та балету - один з найбільших у світі. Старовинні пам'ятки архітектури Штутгарта перенесуть нас в різні історичні періоди. Грандіозний Старий замок споруди 10 століття, а поблизу від нього - Новий замок, який будували майстри 18 століття в стилі бароко. Вільний час. Рекомендуємо відвідати:
- Новий палац і Шлоссплатц. Сьогодні в палаці, що складається з 365 кімнат, розміщується міністерство культури та фінансове міністерство. Шлоссплатц, або Палацова площа, прикрашена скульптурами, зеленими галявинами і фонтанами, становить один архітектурний ансамбль з палацом і служить місцем проведення дозвілля туристів і городян.
- Старий замок і Вюртембергський музей. Замок - одне з найстаріших міських будівель, віддане під Вюртембергський земельний музей, який експонує значну колекцію предметів мистецтва, включаючи королівські регалії, швабські скульптури, середньовічні картини, музичні інструменти, текстиль та костюми, монети і годинники.
- Музей Мерседес-Бенц і музей Порше. Сучасні будівлі цих музеїв відкрилися в 2006 році і 2009 році. Тут обов'язково треба побувати й помилуватися колекціями нових розкішних моделей, гоночних автомобілів, а також старих добрих автомобільних раритетів, визнаних класикою автомобілебудування.
- Замок Солітюд. Витончена світла будівля 19 століття, більше схожа на віллу багатого землевласника, ніж на замок, сьогодні тут розташувалася Художня академія.
- Телевізійну вежу. Для тих, хто абсолютно не побоюється висоти і любить споглядати навколишні панорами з висоти пташиного польоту, Штутгартська телевежа, яка як і раніше є діючою, люб'язно пропонує відвідати дві її оглядові майданчики. З них можна побачити Шварцвальд і виноградники долини річки Некар.
- Ботанічний сад і зоопарк «Вільгельма» - найбільший в Європі сад, що налічує 10 000 видів флори і фауни. Його прикрашають вправні споруди в мавританському стилі, що створюють непередаваний колорит і дають можливість зробити вражаючі фото міських красот.
- Штутгарт дуже зручне місце для любителів пройтися по магазинах. Тут розташовані великі універмаги відомих торгових мереж і невеликі елегантні бутіки. А для тих хто хоче заощадити - можливість здійснити шопінг в аутлет - центрі в Метцінгені.
Поїздка в аутлет-центр в Метцінген здійснюється на приміському поїзді (відправлення кожні 30 хв. від головного вокзалу) або на таксі (30-40 євро в одну сторону).
Інформація в інтернеті: www.outletcity-metzingen.com/ru/8/nopopup
Ночівля в готелі.

День 2 - Штутгарт День 2 - Штутгарт День 2 - Штутгарт День 2 - Штутгарт
День 3.

Леголенд

 Сніданок в готелі.
Поїздка на цілий день в Леголенд (у вартості туру, вх. квитки оплачуються додатково! Тривалість 8-9 годин). Це дитяча країна, яка не відає кордонів у винахідливості і фантазії юних конструкторів, розвиваюча креативне мислення і кличе у світ пригод та відкриття нових горизонтів! 17 травня 2002 всесвітньо відома фірма Лего відкрила двері першого в Німеччині розважального парку Legoland Парк, який пропонує більше 50 атракціонів, орієнтованих на дітей від 2 до 13 років і дорослих. З 50 мільйонів кубиків можна сконструювати різні будови, фігури тварин, моделі будинків, фантастичних персонажів висотою до 7 метрів. Тут і діти і дорослі зможуть втілити всі свої фантазії, а можливо і відкрити в собі талант до бажаної професії?!
Тут можна також побачити зменшені копії баварського замку Нойшванштайн, пам'яток Мюнхена, Берліна, Венеції, Швейцарії, різні інтерактивні ігри, шоу та вистави на найвищому технічному рівні. Парк розташований в баварському містечку Гюнцбург, в 70 км від Мюнхена. Величина території 140 га (або 26 футбольних полів).
Детальніше див. тут: http://www.legoland.de/
Повернення в Мюнхен. Вільний час.
Ночівля в готелі.

День 3 - Леголенд День 3 - Леголенд День 3 - Леголенд День 3 - Леголенд
День 4.

Європа-парк

 Сніданок в готелі.
Поїздка на цілий день в Європа-парк (включено у вартість, вх. квитки оплачуються додатково! Тривалість 9-10 годин).
Якщо Ви зібралися на відпочинок з дітьми й самі не проти поринуть в барвистий світ дитинства, то Ви просто зобов'язані відвідати один з найбільш захоплюючих і цікавих парків розваг - Europa Park! Цей чудовий парк за своєю масштабністю набагато перевищує багато парки атракціонів в Європі і вважається другим за відвідуваністю після Діснейленду. Парк розбитий на 11 різнопланових за тематикою частин, відповідних певним країнам, таким як: Великобританія, Німеччина, Франція, Австрія, Росія, Голландія, Швейцарія, Скандинавські держави. Також тут можна приємно провести час у загадковій «Країні Вікінгів», відвідати чарівну «Шоколадну землю», розкішний «Палацовий Парк» і побачити безліч інших чудес - і це все в одному місці!
Ласкаво просимо в Європа-парк!
Ночівля в готелі.

День 4 - Європа-парк День 4 - Європа-парк День 4 - Європа-парк День 4 - Європа-парк
День 5.

Штутгарт

 Сніданок в готелі.
Виселення з готелю. Вільний час.
Трансфер в аеропорт в залежності від часу вильоту.
Виліт з Штутгарта.

Умови резервування і наявність місць просимо уточнювати додатково!

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• 4 ночі в Штутгарті в готелі вибраної категорії;
• Сніданок: шведський стіл;
• Групові трансфери: аеропорт Штутгарта-готель-аеропорт Штутгарта;
• Пішохідна екскурсія по Штутгарту з російськомовним гідом (2 години);
• Поїздка та відвідування Европапарку (вхідні квитки за дод. плату);
• Поїздка та відвідування Леголенду (вхідні квитки за дод. плату);
• медична страховка;
• візова підтримка.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• авіапереліт Київ-Штутгарт-Київ (увага рейс з пересадкою! Вартість запитуйте у менеджерів);
• факультативні екскурсії;
• вхідні квитки;
• проїзд в громадському транспорті, особисті витрати і сувеніри;
• консульський збір – 35 €/дорослий (окрім пенсіонерів та дітей до 18 років).
• послуги візового центру 22 €/особа.

Важливо:
• Компанія залишає за собою право змінювати порядок екскурсій та відвідування об'єктів, зберігаючи їх кількість, а також змінювати попередньо заявлені в турі готелі на рівноцінні або вищої категорії;
• Вартість факультативних екскурсій актуальна при групі від 6 осіб;
• Тримісне розміщення тільки під запит і на розсуд готелю;
• Бронювати додаткові екскурсії/поїздки бажано одночасно з бронюванням туру. У зв'язку з обмеженою кількістю місць в автобусі ми, на жаль, не можемо гарантувати екскурсію/поїздку при її бронюванні в Німеччині;
• Заселення в готелях за міжнародними правилами з 15.00, розрахунковий час в 11.00, в деяких готелях в 10.00. Переконливе прохання дотримуватися пунктуальності, про зміни попереджати заздалегідь;
• При заселенні в готелі від категорії 4 * і вище необхідно буде надати кредитну карту в якості гарантії або залишити в якості депозиту 50 євро/кімната/ніч (залежить від рівня готелю) на рецепції за користування, наприклад, мінібаром. Гроші повернуть клієнтам при здачі кімнати, якщо у клієнтів не було додаткових витрат;
• Наявність місць та ціни просимо уточнювати при бронюванні!
• Можливе продовження туру. Зверніться за інформацією, будь ласка, до наших менеджерів.

Трансфер:
• зустріч з водієм з табличкою в вказаний в польотних даних час прильоту, біля виходу з позначенням вашого рейсу, відразу після видачі багажу;
• у разі непередбачених обставин, таких, як скасування, перенос або затримка рейсу, довге проходження митного контролю, затримка з отриманням багажу, туристи повинні повідомити про це згідно наведеного телефону. В іншому випадку агентство залишає за собою право відкликати водія при затримці більше ніж на 30 хвилин, при цьому гроші за трансфер не повертаються і клієнт добирається до місця призначення самостійно;
• в разі переваги валіз, додаткові витрати на їх транспортування бере на себе клієнт. Послуги носія не включені в тариф.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638