UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Друзі, щастя більшого нема, ніж в казці побувати не дарма:
відволіктися від усіх турбот, і зарядитись позитивом весь рік

Неділька казки в Німеччині!

Днів: 8, 1 нічний переїзд
Львів – Берлін – Кьольн (замки и долина Рейну) – Франкфурт-на-Майні – Хайдельберг – Вюрцбург – Ротенбург – Нюрнберг – Мюнхен (замок Нойшванштайн) – Регенсбург - Зальцбург - долина Зальцкаммергут - Львів
Австрія
Німеччина
Польща

Нас чекає романтичний шлях від
Берліну через Кьольн, Франкфурт, Вюрцбург і Нюрнберг до Мюнхену і Регенсбурга!!!

День 1.

Львів - Вроцлав

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Залежно від проходження кордону та за наявності часу відвідати Вроцлав (16Є / 10Є) - легендарну колиску Польщі! Екскурсія "Священна квітка Європи" - вважається одним з найзеленіших міст Польщі, яке вирізняється прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії. Переїзд в готель. Ночівля на території Польщі.

День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав
День 2.

Берлін

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в столицю Німеччини. Оглядова екскурсія «Одкровення Берліну» по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму ...
У вільний час є можливість відвідати:
Є можливість відвідати музей Пергамон (26€+вх.квиток) - архітектурні шедеври Стародавнього світу: знамениті ворота Іштар з Вавилону, ворота Мілетського ринку - і всі ці скарби в оригіналі!

День 2 - Берлін Рекомендуємо екскурсію «Зачарований Берлін» (21€/16€). Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в колишніх століттях ... 

автобусну екскурсію «Берлін крізь часи» (23 € / 18 €) Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота.
Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію «Пива багато не буває» (30 € / 26 €). Вчасно, якої ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося, що таке «метр пива» і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, ніж берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачний вечерю в кращих німецьких традиціях !!!
Поселення і ночівля в готелі на території Німеччини.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Кельн - замки Рейна

 Сніданок. Оглядова екскурсія «Кельн-золото Рейну». Велич, витонченість і ажурність спрямованих увись форм - Кельнський собор - найбільший собор Німеччини і один з найбільших соборів Європи, шедевр готики, який зберігає велику християнську святиню - мощі трьох святих волхвів. А далі: Старе місто, Кельнська Ратуша, єврейський квартал, Будинок Фаріни - батьківщина одеколону, кельнськая набережна... Про Кельн можна довго розповідати, але головне - його треба відчути! Вільний час.
У пошуках нових вражень рекомендуємо подорож «Зачаровані замки Рейну» (52 € + вх. Квиток) - екскурсія слідами найвідоміших переказів - долини Рейну, з низкою казкових середньовічних містечок і чудових замків. А прогулянка на кораблику по романтичному Рейну, не залишить сумніву про те, що кожна миля сповнена древніми легендами ... Чарівний Лінц, місто тисячолітньої історії, Кобленц - місце злиття Мозеля і Рейну, фортеця Еренбрайтштайн, неприступний замок Марксбург, легендарна скеля Лореляй, оспівана Гейне - залишати незабутні спогади! Повернення в Кельн.
Все істинно кельнське починається на букву «К» - Кельн, Карнавал, Кельша... Пиво «Кельш» - національний напій кельнців, який має більш ніж 1000-річну історію, а численні затишні Кельнські «Будинку пива», немов магнітом притягують до себе ... пропонуємо вечірню екскурсію «Пивними ріками Кельна» (33€/26€) - вулиці старого міста проведуть Вас по найзнаменитішим пивним і розкажуть не тільки про історію пивоваріння і користь цього чудового напою, але і нададуть можливість скуштувати різні сорти пива. Вечір продовжимо в історичному ресторанчику на березі Рейну.
Ночівля на території Німеччини.

День 3 - Кельн - замки Рейна День 3 - Кельн - замки Рейна День 3 - Кельн - замки Рейна День 3 - Кельн - замки Рейна
День 4.

Франкфурт-на-Майні - Гайдельберг

 Сніданок. Виселення з готелю. Сьогодні ми відвідаємо місто контрастів, європейський Нью-Йорк - Франкфурт-на-Майні (16€). Під час екскурсії ми отримаємо задоволення переплетенням сучасних традицій і справжньої німецької старовини. Банківський центр міста (район Манхеттен) рясніє хмарочосами в кращих американських традиціях, тут життя вирує і кипить... У той же час вузькі вулички старого міста, фахверкові будинки і аромат місцевого яблучного вина змушує забути про міську метушню і насолодитися атмосферою старої Німеччини.
У вільний час рекомендуємо відвідати екскурсію в один з наймиліших міст Німеччини - «Романтика Німеччини - місто Хайдельберг» (38€/28€)!!! Напівзруйнований замок-привид на горі, блакитна вода Неккара, старовинний міст, вузькі вулички старого міста, найстаріший університет країни, Вежа Відьом і головна пішохідна вулиця з безліччю чарівних магазинчиків і лавок - додає місту особливу чарівність. Після екскурсії ми отримаємо задоволення панорамними видами на місто з Філософської стежки, а також побачимо Хайдельберзький замок - один з найкрасивіших і романтичних в Німеччині. Переїзд в готель. Ночівля в транзитному готелі.

День 4 - Франкфурт-на-Майні - Гайдельберг День 4 - Франкфурт-на-Майні - Гайдельберг День 4 - Франкфурт-на-Майні - Гайдельберг День 4 - Франкфурт-на-Майні - Гайдельберг
День 5.

Вюрцбург - Нюрнберг - Ротенбург-на-Таубері

 Сніданок. Сьогодні ми відвідаємо старовинний Вюрцбург - батьківщину франконського вина. Екскурсія "Романтична дорога замків" - вузенькі вулички з гостроверхими будиночками приведуть нас від міської Ратуші і собору Св.Климента до резиденції Вюрцберзьких єпископів, яка за своєю красою не поступається Шенбруну і Версалю. Скрізь панує атмосфера гармонії та спокою...
У вільний час рекомендуємо здійснити подорож крізь німецьку історію, долиною ріки Таубер в місто Ротенбург, який називають серцем "Романтичного шляху Німеччини" (33€/26€). Неймовірно гарне та затишне місто, як з казок братів Грімм. Могутні середньовічні бастіони, які сьогодні тонуть в зелені і квітах, міська Ратуша, чарівні, немов іграшкові, будиночки. Тут знаходиться найбільший в світі магазин і музей Різдвяних іграшок, який працює цілий рік - і ми неодмінно зануримося в ньому в атмосферу дитинства і чарівних казок... Тут все незвичайне все - і тому в кафе гостям подають традиційну страву роттенбурзьців - солодкі сніжки.
Переїзд в місто, де правили всі Німецькі імператори - середньовічний Нюрнберг. Оглядова екскурсія «Імператорське місто»: Міська ратуша, Імператорський замок, ринкова площа, церква Богоматері з годинником "Менляйнлауфен", будинок-музей Дюрера, собори св. Себальда і св. Лоренцо... А ще місто красується пишними готичними церквами, чудовими фонтанами, і знаменитий як європейська столиця іграшок, пряників, єдиного в Німеччині червоного пива і знаменитих «братвурст» - нюрнберзьких сосисок, смаком яких Ви можете насолодиться у вільний час... Переїзд в столицю землі Баварії місто Мюнхен. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 5 - Вюрцбург - Нюрнберг - Ротенбург-на-Таубері День 5 - Вюрцбург - Нюрнберг - Ротенбург-на-Таубері День 5 - Вюрцбург - Нюрнберг - Ротенбург-на-Таубері День 5 - Вюрцбург - Нюрнберг - Ротенбург-на-Таубері
День 6.

Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Регенсбург

 Сніданок. Екскурсія "Мюнхен - Легенда Баварії ...". Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест". У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати на вибір:
«Мюнхенську резиденцію» (23€+вх.Квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антиквариум.
автобусна екскурсія «Дивовижний Мюнхен» (23€/18€). Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4 х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.
«Фантазії Короля Людвіга ...» (48€+вх. Квиток). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ( "Новий лебединий камінь") - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який набув шаленої популярності у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення Чайковського для балету "Лебедине озеро" і втіленням любові Людвіга II до музики Вагнера.

День 6 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Регенсбург «Вільне місто Регенсбург» (38 € / 28 €). Опинившись на його старовинних вуличках, ми попадемо в Середньовіччя: готичний собор Святого Петра, Стара ратуша, церква Св. Якоба, найдавніший храм Німеччини Еммерамскірхе, будинок Голіафа, палац герцогів Турн унд Таксіс, висотні будинки багатих городян. Але не тільки це зможе нас здивувати - тут є найстаріший кам'яний міст, унікальна сосискова, якій понад 800 років, а також перша кав'ярня Німеччини. Регенсбург пишається своїм пивом - тут працює 3 пивоварних заводи і безліч пивних ресторанчиків. Гуляючи по місту ми опинимося біля резиденції єпископа, стіну якої прикрашає старовинна брама Porta Praetoria, збудована римлянами, завдяки їм, Регенсбург часто називають найбільш північним містом Італії.

Переїзд і поселення в готель.

День 6 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Регенсбург День 6 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Регенсбург День 6 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Регенсбург День 6 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Регенсбург
День 7.

Зальцбург - Зальцкаммергут

 Сніданок. Екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів» (21€/16€). Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті... Адже красу міста плекали століттями... Князі-архієпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга «Рим Півночі».
Запрошуємо відвідати «Озерний рай - долина Зальцкаммергут» (48 € / 38 €) - регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер, уздовж яких розкидані маленькі, затишні альпійські городки. Ми прямуємо до озера Вольфгангзее і місту Санкт-Гільген - батьківщину мами Вольфганга Амадея Моцарта, далі наш шлях лежить в містечко Санкт Вольфганг, де знаходитися знаменитий п'ятсотрічний вівтар Михайла Пахера в паломницької церкви, а також відомий готель Біла Кінь ... і ось ми вже в околицях місячного озера - Мондзеє, в його прозорій воді - відображаються величні Альпи ... По дорозі милуємося приголомшливим видом на гору Шафберг, озеро Вольфгангзее, озеро Кроттензее, неспроста в цій місцевості проходили зйомки голлівудського фільму Звуки музики. Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ...

   

Провести час в Августинській пивоварні (30€/23€) - найбільшій пивній Австрії! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування. Вважалося, що пиво робить контакт з Богом легшим і замінює під час посту деякі продукти харчування. Спочатку монахи варили пиво в невеликих кількостях для власного споживання, а потім стали продавати його "спраглим" біля воріт монастиря. Через 2 роки пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до сих пір, ось уже 400 років, приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою.
Повернення в Україну. Нічний переїзд до Львова.

День 7 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 7 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 7 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 7 - Зальцбург - Зальцкаммергут
День 8.

Львів

 Перетин кордону. Прибуття до Львова орієнтування 14:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 15:00 Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638