UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Я танцюю танець іспанської пристрасті, каблуки стукають і злітають спідниці,
Мереживо тіней виплітають руки ... І кружляють карти чирвової масті ...

Струни іспанського серця… Новий рік в Барселоні!

Днів: 9, 1 нічний переїзд
Львів - Прага - Мілан - Ніцца - Барселона - Венеція - Верона – Львів
Іспанія
Італія
Франція
Чехія

ТІЛЬКИ ОДИН НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД!

День 1.

Львів

 07:30 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А»
08.30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи екскурсія по Кракову (10€/6€). Місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Ночівля на території Польщі.

День 2.

Прага

 Сніданок. Переїзд в Прагу. Автобусно-пішохідна екскурсія "Зустріч з Прагою".В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, де кожну годину симпатичний скеле тик дзвонить в свій дзвіночок та у віконці з'являється процесія з дванадцяти апостолів ... Далі-єврейський квартал Йозефів, Клементінум, Карлова вулиця ... і звичайно ж, Карлів міст! Вільний час. Для бажаючих вечірня прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/18€). Аперитиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ...
"Український слід у історії Праги" (18 € / 13 €). Відомі українці в Чехії, важливі події для України і для Чехії, цікаві факти і можливість почути і побачити все найцікавіше. Місце першого друку «Кобзаря» Шевченка, мова І.Франка на Слов'янському з'їзді, життя Івана Пулюя. Тісний зв'язок з історією Чехії: Храм Діви Марії Сніжної, Національний театр, Танцюючий будинок. Багато незвичайного дізнаємося ми на цій екскурсії.
"Прогулянка на історичному трамваї" (18 € / 13 €). Перші трамваї в Празі з'явилися в 1875 році, тоді трамвайні склади тягли коні. Екскурсовод розповість цікаві історії, музикант зіграє нам національні мелодії, а ми зможемо подивитися на життя Праги з вікна через призму історії.
Розміщення в готелі на території Німеччини. Ночівля.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Мілан

 Сніданок. Переїзд в Італію.

День 3 - Мілан Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди - місто Мілан (10Є/6Є). Мілан витончено поєднує у своєму образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали ... Вирушаємо в саме серце Мілану - П'яццо Дуомо, де розташований символ міста - Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. Поруч знаходяться Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілана і перлина світу - «Ла Скала» - найвідоміший оперний театр всіх часів і народів, прославлений Россіні і Белліні, Верді і Пуччіні, Карузо і Каллас .. . Тут кожен знайде те, що шукав. 

Поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 3 - Мілан День 3 - Мілан День 3 - Мілан День 3 - Мілан
День 4.

Ніцца - Монако

 Сніданок. Переїзд на Лазурний берег.
Ах, цей Лазурний Берег синонім блиску, краси і безкінечного задоволення ... Переїзд в Красуню - Ніццу. Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Відвідавши Ніццу, ми ніколи не забудемо ласкаве море, гомінкі площі і тихі вулички і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього незвичайного міста .... Вільний час. 
Для всіх бажаючих "Розкіш і краса" (43€/30€). Нас запрошує Князівство Монако. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені. В Монако сильні світу цього крутять романи, програють дуже великі суми в казино і віддаються іншим радощам життя ....
Ночівля в Іспанії.

День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако День 4 - Ніцца - Монако
День 5.

Барселона

 Сніданок. Прибуття в Іспанію.
В Іспанії в одну гримучу суміш злилися фламенко і корида, давні міста і вікові традиції, відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси, палкість Кармен і неповторність Дон Жуана .... Нас запрошує одна з 17 іспанських провінцій - Каталонія і столиця Барселона. Екскурсія "Магія Готичного кварталу". У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі, хороші і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за плином життя міста, за зміною поколінь.
Зустріч Нового Року на центральній площі Барселони! Для бажаючих Святкова Новорічна вечеря !!! (Доп плата.) Ночівля на території Іспанії.

День 5 - Барселона День 5 - Барселона День 5 - Барселона День 5 - Барселона

Вітаємо з Новим 2017 Роком!!!

День 6.

Монсеррат - Барселона

 Сніданок. Вільний час в Барселоні.
Для бажаючих екскурсія: "Барселона - місто, яке змушує посміхатись" (18€/10€). Барселона - дивовижно красиве місто, чимало чудес якого створені великим чарівником Гауді. У тому, що в міст є душа, після відвідування Барселони вже не сумніваєшся.
"Дорога до небес - Монтсеррат" (51€/30€). Недалеко від Барселони є священне місце - гора Монтсеррат. Ми здійснимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир береже зображення головної святої цих місць - чорної діви Монтсеррат. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою ...
Вечірні розваги "Все життя-Фламенко" (38€/30€). Сонце сідає за горизонт і в наступаючої темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша ... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко ...
Нічний переїзд в Італію.

День 6 - Монсеррат - Барселона День 6 - Монсеррат - Барселона День 6 - Монсеррат - Барселона День 6 - Монсеррат - Барселона
День 7.

Венеція

 Прибуття до Венеції.
Екскурсія "Заручена з морем - Венеція" (квитки на катер + екскурсія 26 €, Трансфер + квитки на катер 18 €) Красуня на воді - так кажуть про Венецію. Це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби .... Вільний час. Можна довідатись "Таємниці венеціанських каналів" з шампанським (23€/16 €). Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Вмілі гондольєри в смугастих футболках і солом'яних капелюхах зможуть показати всю красу цього чудового міста. Або відвідати з екскурсоводом знаменитий "Палац Дожів" (18€+вх.квиток).Ночівля на території Італії.

День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція
День 8.

Верона

 Сніданок. Виселення з готелю.

День 8 - Верона Екскурсія "Верона-столиця закоханих" (23Є/18Є). Сьогодні перед нами відкриються «Ворота Італії». Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди - відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного .... У Вероні є Арена третій за величиною амфітеатр у світі, над рікою Адідже височить величезний Кастель Сан П'єтро, давні храми прикрашають вулиці міста, а десь на затінених вуличках принишкли будинки закоханих - Ромео і Джульєтти. У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра ....

Поселення в готель в Угорщині. Ночівля.

День 8 - Верона День 8 - Верона День 8 - Верона День 8 - Верона
День 9.

Львів

 Ранній сніданок. Виїзд на Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом тур класу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3 * зі сніданками.
• Оглядові екскурсії по Празі, Ніцці, Барселоні
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € +25 Є
• !! Міський податок (city tax) в готелях Іспанії від 1,5 до 3 євро / ніч
• !! Міський податок (city tax) в готелях Італії від 3 до 6 євро / ніч
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі.
• У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638