UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1337
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.04.24
1€ = 42.76 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7003
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Сонячні канікули в Ніцці

Днів: 6, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4

Львів- Краків * -Мюнхен- Ніцца- Монако * -Сан-Ремо - Венеція - Львів

Італія
Монако
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

4 екскурсії вже у вартості туру !!!

День 1.

ЛьвівКраків

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків. АБО Вільний час в одному з торгових центрів.Трансфер в центр міста 10€.

Королівський шлях

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Переїзд в столицю Баварії – місто Мюнхен.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Сучасний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і захоплює знову і знову. Ми побачимо "Німецький Рим" – місто епохи Людвіга I, знаменитий "Мюнхенський Монмартр" – квартал Швабинг, в якому проживали багато відомих людей: Кандинський, Томас Манн, Рільке, художники-авангардисти. Чудовий палац і парк Німфенбург – Замок Німф. І в завершенні стадіон і олімпійський парк 1972 року – історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном – штаб-квартира і виставковий центр БМВ.

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена.
Мюнхенська резиденція - відеоогляд
Можливе відвідування музеїв (доп. Оплата) «Стара і Нова Пінакотека», «Резиденція Баварських королів», палацово-парковий комплекс Нимфенбург. Або

Фантазії Короля Людвіга - замок Нойшвайнштайн

(Дорослий: 48€ / Діти: 36€)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться. Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Екскурсія

Вулички Старого Мюнхена

(входить у вартість туру)
Екскурсія по Мюнхену. Мюнхен пройшов довгий шлях від монастирського подвір'я до блискучого міста. Ми дізнаємося історію його зльоту, послухаємо міські легенди і правдиві історії про чудеса, які не раз відбувалися в Мюнхені і рятували місто і його жителів. Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво (оплата по меню).
Нічний переїзд на Лазурове Узбережжя.
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3.

НіццаМонако

Переїзд на Лазурове узбережжя. Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення...
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...
Вільний час для купання в морі.

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Ніцца – Монако
День 3 - Ніцца – Монако
День 3 - Ніцца – Монако
День 3 - Ніцца – Монако
День 4.

КанниАнтібСан-Ремо

Сніданок. Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі. Лазурове узбережжя створене для щастя. Люди на Землі поділяються на тих, хто в нього закоханий, і тих, хто там не був.

Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Канни - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на йогo сходинках побували найвідоміші люди сфери кіномистецтва. А про золоту пальмову гілку- символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя... Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт. Антіб – дивовижно приємне містечко - затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб
Переїзд в Італію.
Екскурсія

Сан-Ремо

(входить у вартість туру)
Заїзд в Сан Ремо на фотопауза. Сан-Ремо - столиця квіткової Рів'єри. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання по греблі, автомобільні гонки. У маленьких кафе, на набережній, можна випити чашечку справжнього італійського еспресо.
Ночівля на території Італії.
День 4 - Канни – Антіб – Сан-Ремо
День 4 - Канни – Антіб – Сан-Ремо
День 4 - Канни – Антіб – Сан-Ремо
День 4 - Канни – Антіб – Сан-Ремо
День 5.

Лідо Ді ЄзолоВенеція

Сніданок. Один з найвідоміших курортів Італії, розташованого на півночі країни, на узбережжі Адріатичного моря - Лідо-ді-Єзоло. Відпочинок на морі. Головне достоїнство Лідо ді-Єзоло - пляжі і шопінг. (додаткова оплата громадський транспорт 30€/28€)

Заручена з морем Венеція

"Заручена з морем", – так кажуть про Венецію – найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії.
Орієнтовно 23:00 нічний переїзд в Угорщину.
День 5 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 5 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 5 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 5 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 6.

БудапештЛьвів

Переїзд по Угорщині. По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню). При бажанні всієї групи:

Купальні графа Сечені

(вх. квиток)
Запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені – заряд бадьорості і енергії на цілий день!
Час прибуття до Львова орієнтовно 21:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• 

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638