UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

О Балтії творіння! Капризної богині вітряний сюрприз,
Веселий промінь, сльози земної , що стікає янтарною каплею вниз…

Балтійська прогулянка! 
Три столиці Прибалтики і Гельсінкі !

Днів: 6, 2 нічних переїзди
Львів – Вільнюс- Таллінн - Хельсінкі - Рига-Юрмала-Львів
Естонія
Латвія
Литва
Фінляндія

Три столиці Прибалтики в одному турі!
Екскурсія по Вільнюсу, Таллінну  і  Ризі  у  вартості туру!!!
Гельсінкі в програмі туру !

Вільний час для прогулянок і шопінгу.

День 1.

Львів

08.30 Збір на екскурсію на Львівському залізничному вокзалі.
Автобусна екскурсія по Львову «Тільки у Львові ...". Ми побачимо і зупинимося на фото паузу біля Церкви Святого Юра, проїдемо по вуличках Старого Львова, зробимо пішохідну прогулянку по центру стародавнього граду.
11.00 Для туристів, НЕ бажаючих відвідувати екскурсію- збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів.
Нічний переїзд в Литву.

День 2.

Вільнюс - Тракай

Прибуття в Литву. По дорозі зупинка на сніданок (оплачується самостійно).
Екскурсія «Побачення з Вільнюсом!» Костел Св. Анни - шедевр готики, костел Св. Петра і Павла - перлина бароко, Кафедральний собор - приклад класицизму, знаменита Гостра Брама, ворота каплиці Аушрос Вартай (XVI століття), замкова вежа Гедемінаса, монастирі кармелітів і місіонерів, палаци Огінських і Радзивіллів викликають захоплення своєю красою і неповторністю. Надають місту аромат середньовічної давнини маленькі старовинні будиночки, чарівні затишні вулички, приємні ресторанчики і романтичні набережні, звідки відкриваються чудові панорами міста. У вільний час рекомендуємо:
"Середньовічний казковий замок - Тракай !!!"(21€+ вх. Квиток). Примітне і унікальне місто з чотирма озерами і безліччю острівців, які ваблять своєю красою. А між ними височить гордість міста і Литви, знаменитий середньовічний Тракайський замок! Єдиний замок на воді у всій Східній Європі, розкішні зали якого прикрашають вітражі і фрески, а місцевий музей гордо зберігає пам'ять про історію країни.
Переїзд в Таллін. Ночівля.

День 2 - Вільнюс - Тракай День 2 - Вільнюс - Тракай День 2 - Вільнюс - Тракай
День 3.

Таллінн

Сніданок.
Пішохідна оглядова екскурсія по столиці Естонії. Нас чекає екскурсія «Лицар Балтійського моря - Таллінн». Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Старе Місто - зачаровує середньовіччям, приваблює вузькими готичними будинками, флюгерами на них, черепичними дахами, і фортечною стіною з розсипом веж. Старе Місто Таллінна збереглось дуже добре і є пам'яткою старовини ЮНЕСКО. Старе місто ділиться на дві частини: Нижнє Місто, яке називають "будинком воску і льону" і Верхнє Місто - місто-лицар. Вільний час. Для бажаючих:
Автобусна екскурсія «Більше про Таллінн»(18€/10€). Під час екскурсії ми проїдемо поряд з цікавими районами міста: кварталом - Ротерманн, діловим районом city, побачимо дерев'яну архітектуру Таллінна 19 - початку 20-х століть. Прогуляємося по парку Кадріорг, з чудовим бароковим палацом, побачимо діючу резиденцію Президента, відвідаємо знамените Співоче поле. Ще вас чекає прекрасний вид на затоку зі сходів дворянської садиби, де знімався фільм «Собака Баскервілів», далі походіть по руїнах середньовічного монастиря св.Брігітти. Проїдемо колишнє олімпійське селище, адже в Таллінні проходила вітрильна олімпійська регатта, а ще вас чекає зупинка біля пам'ятника затонулого в кінці 19 століття броненосцю Русалка.
«Таємниці міської Ратуші»(18€/10€+вх.квиток). Таллінська ратуша - єдина збережена середньовічна ратуша в Північній Європі. Старенька-ратуша, розташована в серці Старого міста, гідно відзначила своє 600-річчя і отримала нагороду Культурної спадщини Європейського Союзу. Перед нами розкриється багато таємниць .... Хто і як керував старовинним містом, чим торгувало місто, як і за якими законами жили люди в старовину ....
«Дегустація лікерів»(18€/10€
(без алкоголю)). Естонія здавна знаменита традиціями виготовлення всіляких алкогольних напоїв. Дегустація та розповідь про винахід знаменитих, традиційних естонських лікерів - Старий Таллінн, Півень на пеньку, Вежа Кійу!
Домський Собор(18€/10€). Домський собор - найстаріша церква Таллінна. Колись на цьому місці стояла дерев'яна церковка. Її багато разів перебудовували, і ми з вами зможемо побачити, що з цього вийшло.
«Легенди Талліна» (18€/10€). За час цієї екскурсії ви дізнаєтеся талліннські легенди і перекази, ми побачимо будинки, де до сих пір показуються примари ... А в кожній нашій легенді міститься частка правди. 
Можна відвідати знамениту пивоварню Beer House, часниковий ресторан Balthasar, ресторани зі середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts. Ресторан "Old Hansa" (оплата по меню). 
Ночівля в Талліні.

День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн
День 4.

Таллінн - Гельсінкі

Cніданок. Вільний час в Талліні. 
Орієнтовно 6:00 - переїзд в порт. Сніданок сухий пайок. «Гельсінкі - коктейль Сходу і Заходу»(60€/48€). Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Гельсінкі - це море, присутність якого відчувається навіть взимку. Це пам'ятки архітектури в стилях ампір і модерн і нові будівлі, що втілили в собі всі найсміливіші архітектурні рішення. Гельсінкі - місто фестивалів і свят, які не стихають круглий рік. Шанувальників дизайну не залишить байдужим Квартал дизайну, наповнений галереями, бутиками, антикварними магазинами і сувенірними крамничками. Вільний час.
Пропонуємо екскурсію на острів Свеаборг (26€/21€). Перлина країни, мальовничий оазис, наповнений чистим морським повітрям і розташований біля входу в гавань Гельсінкі. Родзинкою острова вважають фортецю Суоменлінна, побудована більше 250 років тому і по праву визнана найцікавішим історичним об'єктом Гельсінкі.
Повернення в Таллінн. Переїзд в Ригу. Ночівля в Ризі.

День 4 - Таллінн - Гельсінкі День 4 - Таллінн - Гельсінкі День 4 - Таллінн - Гельсінкі День 4 - Таллінн - Гельсінкі
День 5.

Рига - Юрмала

 Сніданок.
Пішохідна екскурсія по столиці Латвії Ризі. Рига - одне із найзатишніших, старовинних міст Латвії, і найбільше в країнах Балтії. Місто-натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига- місто доброї кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе. Під час пішохідної екскурсії по Старій Ризі, ми дізнаємося про що розповідають будинки та вулиці старого міста, познайомимося з багатьма архітектурними пам'ятками середньовіччя. Якщо захотім- продегустіруем Ризький бальзам (оплата по меню). У Ризі безліч затишних ресторанчиків. Латиська кухня проста і ситна. 
Для бажаючих автобусна екскурсія по Ризі «Душевна Рига» (18Є/13Є). Найдушевніші розповіді про столицю Латвії. Рига-місто стародавнє йому більше 800 років. Район Спікері, Центральний ринок-найбільший критий ринок в Європі! Мости Риги і район Пардаугава. Стиль Модерн - вулиці в стилі модерн, які складаються з прекрасних фасадів будинків. (Пішохідна частина) Бульвари зі скверами -Еспланада і Верманського сад. 
«Місто музикантів і квітів - Юрмала»(23€/18€). Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали - спогади про минуле в стилі модерн .... Ми прогуляємося по самим примітних місцях міста: пляж, концертний зал «Дзінтарі», парк Дзінтарі ... Повернення в Ригу.

Вільний час для шопінгу. У столиці Латвії щорічно проводяться традиційні розпродажі, під назвою pārdošana. Знижки тут - справа звична, так що шопінг в Ризі багатий на привабливі пропозиції і мега розпродажі.Можливість відвідування центру відпочинку LIDO. Оформлений в народному стилі комплекс має свій млин, ставки, пивоварню, невеликий дитячий розважальний парк. Lido Atputas Centrs - це цілий комплекс з бістро, кафе і затишним ресторанчиком. У центрі парку - сувенірні лавки, будиночки, безліч атракціонів для дітей і дорослих. У підвалах варять знамените латвійське пиво.  Виїзд в Україну. 

День 5 - Рига - Юрмала День 5 - Рига - Юрмала День 5 - Рига - Юрмала День 5 - Рига - Юрмала
День 6.

Львів

Перетин кордонів.
Година Прибуття до Львова орієнтовно 13:00 (покладів від проходження кордону).
Місце Прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!
 

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 3* зі сніданками.
• Оглядові екскурсії по програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + 35€
Візовий центр + 23€

Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р. СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638