UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

. І діти і дорослі знають, що справжній Санта Клаус з незапам'ятних часів живе
далеко-далеко, на сопці Корватунтурі, у фінській Лапландії ....

Зимовий сон… Подорож до Санта Клауса!

Днів: 10, без нічних переїздів
Львів - Рига -Таллін-Хельсінкі- Рованіемі- Каунас- Львів
Естонія
Латвія
Литва
Фінляндія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Захоплюючий тур для дітлахів та їхніх батьків, яких мрія побачити Санта Клауса !!!!

День 1.

Львів

 Увага! Відправлення і прибуття турів компанії «Акорд Тур" здійснюється з туристичного комплексу «Термінал А». «Термінал А» - місце відправлення і прибуття всіх рейсів компанії Акорд тур.
На «Терміналі А» знаходиться ваш автобус, ваш керівник групи. Там ви пройдете реєстрацію на рейс і отримаєте документи в тур. Увага! «Термінал А» НЕ знаходиться на території вокзалу.
Дістатися до «Терміналу А» можна самостійно або трансфером з ж.д. вокзалу. Трансфер організований для тих, хто прибуває поїздом на залізничний вокзал. Трансфери здійснюються по мірі прибуття поїздів.
8:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Поселення в готель на території Литви.

День 2.

Рига

 Сніданок. Переїзд в Латвію.
Запрошуємо на екскурсію «Рига - Маленький Париж Півночі». Так, так, саме так у 30-і роки XX століття називали Ригу за її бурхливе нічне життя. Що зберігає в собі безліч таємниць і загадок, з плином часу Рига стає все більш привабливою. Вільний час.

День 2 - Рига «Серце Риги - Старе місто» Уявімо собі, що крім нас в цьому місті нічого не існує, тільки дома і між ними - середньовічні вузькі лазівки Старого міста (16€ / 10€). Всі бажаючі зможуть випити чашечку кави і продегустувати Ризький бальзам (оплачується додатково по меню).

 Ночівля на території Латвії.

День 2 - Рига День 2 - Рига День 2 - Рига День 2 - Рига
День 3.

Таллінн

 Сніданок. Переїзд в Естонію.
Нас запрошує «Лицар Балтійського моря - Таллінн». Столиця Естонії - це місто-музей під відкритим небом. З перших хвилин нам стає ясно, що ми потрапили в іншу епоху. Мереживне переплетення вузьких вуличок заворожує, хочеться нескінченно блукати по них до ранку. У такій тиші часом починає здаватися, що потрапив до раю. Вільний час.
Можна відвідати (оплата по меню) пивоварню Beer House, часниковий ресторан Balthasar, ресторани зі середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts. Ресторан "Old Hansa".

День 3 - Таллінн Екскурсія «Легенди та історії Старого Таллінна Рига» (13€/6€). Старий Таллінн наповнений багатою історією, в якій переплітаються перекази і легенди.

Ночівля на території Естонії.

День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн День 3 - Таллінн
День 4.

Гельсінкі

 Сніданок. Переїзд в Порт. Відплиття порома на Хельсінкі.
Нас чекає столиця Фінляндії - Хельсінкі. Екскурсія «Хельсінкі- коктейль Сходу і Заходу» (10Є/6Є). Це один з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Ми побачимо Старий Хельсінкі, з його мереживними дерев'яними будиночками, парками і набережними. Вільний час. Для бажаючих можна відвідати:
«Науковий центр Еврика» (10 € трансфер + вхідний квиток оплачується самостійно). Тут всі експонати, у тому числі з новітніми досягненнями науки і техніки, можна чіпати руками, створено умови для проведення експериментів з ними і вирішення завдань. Всесвіт, розрахунок температури зірок, будова людини, хімічні досліди. Поруч розташована експозиція "Всесвітнє село", Для самих юних відвідувачів центру є можливість покататися на цирковому велосипеді, провести досліди з мильними бульбашками або побувати на Місяці.
АБО Акваріум "Sea Life Center Helsinki" (30 € /18 €). Круглий рік в ньому можна познайомитися з сотнями морських тварин з усього світу, різноманітних видів і розмірів. Мешканці плавають у величезному акваріумі), що складається зі скляних тунелів. До послуг відвідувачів ресторани, игрові зали, магазини сувенірів. Переїзд в сторону Лапландії. Нічліг на территорії Фінляндії.

День 4 - Гельсінкі День 4 - Гельсінкі День 4 - Гельсінкі День 4 - Гельсінкі
День 5.

 Сніданок.
Далеко-далеко на півночі, за Полярним колом, там, де закінчуються Фінляндія, розташувалася зимова країна чудес з морозним повітрям, який забарвлює щоки в червоний колір. Тут все по-іншому. Навіть пір року більше: крім традиційних зими, весни, осені і літа існує таємниче час опівнічних сутінків, час незвичайних фарб і спокою. Коли сонце не піднімається вище лінії горизонту, а небо осяває таємниче мерехтіння Північного сяйва. Тут, у фінській Лапландії, на горі Корватунтурі, разом з безліччю працьовитих гномів живе Санта Клаус. Ми поринемо в традиційну екзотику Фінляндії і красу північної природи.
«Арктичний зоопарк Рануа»(30 € трансфер + вхідний квиток оплачується самостійно). Нас чекає найпівнічніший зоопарк світу. Ми побачимо кілька десятків видів арктичних та північних диких тварин: білі і бурі ведмеді, рисі, вовки, лосі, сови, північні олені. Далі нас чекає магазину солодощів Санта Клауса і шоколадна лавка всесвітньо відомої марки Fazer. Бажаючі можуть відвідати винарню, а також вибрати і забрати з собою, вподобаного м'якого лапландського звіра, щоправда іграшкове ....Переїзд у території Фінляндії. Ночівля на території Фінляндії.

День 5 - День 5 - День 5 - День 5 -
День 6.

 Сніданок. Вільний час. Для бажаючих:

День 6 - «У гості до Санта Клауса» (38€). Кожен дорослий, і тим більше дитина знає, що Санта Клаус народився і живе в Лапландії. Село Санта Клауса знаходиться прямо на перетині з Полярним колом. У нас з вами буде можливість побачитися з Санта Клаусом, шепнути на вушко заповітне бажання, відвідати пошту Санта Клауса, відправити друзям листівки, завірені його особистою печаткою, і прогулятися по окрузі, де розташовано безліч цікавих розваг. Вільний час. Далі наш шлях лежить в Санта Парк (вхідний квиток оплачується самостійно). Тут ми зможемо перетнути Полярне коло під землею в печері Санта Клауса, викарбувати монету і відвідати кабінет, де приймає сам Санта Клаус, зустрітися з гномами і ельфами, проїхати на підземному казковому поїзді через чотири пори року. У казковій кондитерській розфарбувати пряники і з'їсти прямо на місці, одягнути шубки і відвідати казкову крижану печеру, посидіти на кріслі Снігової королеви, навчитися основам магії і багато багато інших корисних речей.

«Snowland - казкова сніжна країна» (23€). Ми побачимо цілу країну, зроблену зі снігу, сніговий готель. У величезному сніжному ресторані, все - стільці, крісла, меблі, світильники, камін і навіть деякий посуд зроблені з льоду. Проведіть чарівний вечір в Snowland.
Музей "Арктікум" (вх.квиток). Історії про природу Арктики, корінних жителях півночі, їх звичаях і традиціях.
«У пошуках Північного сяйва» (по-домовленістю, залежно від кількості людей). Так що ж це за примарне сяйво в небі? Фіни називають його 'revontulet', що в перекладі означає «вогняні лисиці». Це ім'я бере свої витоки в культурі саамів, за легендою яких Aurora Borealis з'явилося через лисицю, яка пробігає по покритим снігом пагорбах і посилає своїм хвостом снігові іскри в небо. Кращий час для того, щоб його побачити, пізній вечір ... тільки уявіть собі ... сріблястий сніг, Лапландія, Дорогу нам спочатку освітлюватимуть вдалині вогні міста, а потім фари снігоходів. Ми попрямуємо на зручне місце для спостереження за північним сяйвом, де вогні цивілізації не заважатимуть спостереженню за небом. Якщо нам пощастить, то ми побачимо захоплюючу гру світла! 
Ночівля на території Фінляндії.

День 6 - День 6 - День 6 - День 6 -
День 7.

 Сніданок. За бажанням:
Катання на упряжках з північними оленями (по-домовленістю, залежно від кількості людей) - хвилююча і незабутня пригода! Засніжений ландшафт, чудесне тепло оленячої шкури, веселий передзвін дзвіночків і щасливі обличчя ...
«Хаскі- північні друзі» (по-домовленістю, залежно від кількості людей). Екскурсія на ферму собак породи Хаскі. Порода Хаскі виведена спеціально для перевезення людей і вантажів в арктичних умовах. Ми познайомимося з цими дружелюбними тваринами.
«Зустріч з Місіс Клаус» (по-домовленістю, залежно від кількості людей). Нас чекає зустріч з доброю і милої леді - дружиною Санти і його гномами. Разом з ними ми навчимося прикрашати ялинку, робити пряниковий будиночок, а так само співати пісні і танцювати разом з Санта Клаусом і його домочадцями. Для кожної дитини у Санта Клауса знайдеться маленький подаруночок.
«У пошуках Кая і Снігової королеви» (по-домовленістю, залежно від кількості людей). Пошуки Кая приводять в справжній крижаний замок Снігової Королеви, підступна володарка ніяк не хоче відпускати хлопчика і йде на всілякі хитрощі, що б затримати його і непрошених гостей. Однак кмітливість і дружня участь всієї групи дозволяють перемогти її чари і розтопити навіть крижане серце Снігової королеви. Ночівля на території Фінляндії.

День 7 - День 7 - День 7 - День 7 -
День 8.

 Сніданок. Переїзд по території Фінляндії.
"Лапландські шамани" (по-домовленістю, залежно від кількості людей). Нам належить стати учасниками таємничого ритуалу очищення від злих духів.
«В гостях у тролів» (по-домовленості, в залежності від кількості людей) За таємним лісовими стежками, що втрачаються серед могутніх ялин, ми відправимося в гості до троллів. Вони розкажуть нам про своє життя і традиції, познайомлять нас зі своїми іграми, повідають про свої пристрасті в їжі. На вершині пагорба розташована їхня печера, але що б до неї дістатися, потрібно пройти чимало випробувань. А коли всі «труднощі» позаду, нас чекає теплий прийом в колі сім'ї тролів.
Ночівля на території Фінляндії.

День 9.

 Сніданок. Прибуття в порт. Пором в Естонію. Переїзд по Естонії та Латвії.
За бажанням групи відвідування Рундальського Палацу (10€+вх.квиток). Рундальський палац унікальний, це одне з небагатьох місць в Латвії, де зберігається дух 18-го століття.
Переїзд в Каунас. Каунас мирно розташувався біля річок Нямунаса і Неріс. Дуже древнє місто, друга столиця Литви.
Прогулянка містом, вільний час. Ночівля в Литві.

День 9 - День 9 - День 9 - День 9 -
День 10.

Львів

 Сніданок. Виїзд на Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 21:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховка (групова)
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршрут
• Проживання в готелях 3 * зі сніданками.
• оглядові екскурсії в містах: Рига, Таллін
• Проїзд на поромі Таллін- Гельсінкі.
Без харчування.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору за договором про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років.
Візовий центр оплачують все.
• ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
• У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .

ВАЖЛИВО:
Доплата за одномісне розміщення
Святкові дати Різдво + 360 євро / тур

• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах,
• де третя додаткове ліжко або диван !!!
• Час прийому документів вказується в Підтвердженні Замовлення.
• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
• Компанія - оператор залишає за собою право вносити зміни в програму туру
• без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638