UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Високо над сім’єю гір, Казбек,
твій царський шатер сяє вічними променями.
(О. С. Пушкін)

Грузія - відпочинок на висоті

Днів: 8
Тбілісі - Мцхета - Кутаїсі - Зугдіді - Местія - Кутаїсі – Мартвілі - Боржомі - Уплісціхе - Тбілісі
Грузія

8 днів/7 ночей

День 1.

Київ - Тбілісі

Прибуття в Тбілісі. Трансфер в готель.
Розміщення. Вільний час.

День 2.

Тбілісі - Мцхета - Кутаїсі

Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Знайомство з Тбілісі. Першим нас зустріне найграндіозніший храм Грузії - Кафедральний собор Самеба, який вражає красою і величчю своєї архітектури, пишністю стилю і зовнішнього декору. Піднімемося на Святу гору Мцатмінда, де знаходиться пантеон відомих грузинських діячів і знаменитий парк «Фунікулер», звідки відкривається вид на весь Тбілісі. Далі відвідаємо стародавню фортецю Нарікала - найвідоміший пам'ятник Тбіліської старовини, городяни звуть її «душею і серцем міста».
Виїзд на екскурсію в «Мцхета» - найдавніший місто, столиця стародавньої Грузії. Саме тут зберігається одна з головних християнських святинь - Хітон Господній. Завдяки цій святині Мцхета називають «другим Єрусалимом». І саме тут, зберігся головний християнський собор всієї Грузії - Светіцховелі. А щоб повністю відчути красу міста, який називають - Другий Єрусалим, ми піднімемося в монастир Джварі (V в), звідки відкривається прекрасна панорама древньої столиці.
Тут Ви відвідаєте винний домашній льох і грузинську селянську гостинну сім'ю, де проведемо дегустацію грузинських вин і чачі, уроки грузинської кухні і скуштуємо справжній селянський грузинський смачний обід, який Вам запам'ятається на довго. Дегустація проводиться з глиняних піал і протягом дегустації він повідає Вам всю історію виноградної культури і виробництва вина в Грузії.
Переїзд в центр Імереті - Кутаїсі - друге за величиною місто Грузії в її західній частині, який був заснований приблизно 40 століть тому, колишня столиця західного грузинського царства Колхіди, з якою пов'язаний міф про Золотий Руне і Аргонавтів. Розміщення в готелі. Домашня імеретинська вечеря. Вільний час.

День 2 - Тбилиси День 2 - Тбилиси День 2 - Тбилиси День 2 - Тбилиси
День 3.

Кутаїсі

Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Відвідаємо адміністративний центр - серце Сванетії, місто Зугдіді. На кожному кроці ми тут побачимо сквери, парки, клумби і дуже багато зелених дерев.
У самому місті ми відвідаємо одну з головних визначних пам'яток - великий Палац мегрельських князів Дадіані, він вважається музейним комплексом свого міста, що датується XIX століттям. Тут ми побачимо багато цікавого: посмертні маски імператора Наполеона, музей Дадіані, церква, а також ботанічний сад Дадіані. Його загальна площа становить 26,4 га. Деякі дерева в саду налічують близько 200 років і є одиничними екземплярами на Євразійському континенті. Є тут ще більше значуща реліквія - плащаниця Діви Марії і якщо пощастить, ми зможемо прикластися до частинки шати Пресвятої Богородиці, це відбувається раз на рік. Далі виїжджаємо в високогірне селище Местія, розташований на висоті 1500 метрів в Кавказьких горах.
Прибуття в легендарну Сванетію, а саме центр регіону - Местію. Вечеря і ніч в гостинному домі.

День 3 - Кутаїсі День 3 - Кутаїсі День 3 - Кутаїсі День 3 - Кутаїсі
День 4.

Сванетія

Сніданок в гостинному домі. У Грузії є свій «Загублений світ». Місце, про яке більшість знає лише з чуток або з телепередач. Місце, яке практично не змінило свій вигляд за останні століття. Місце, в яке складно дістатися навіть в 21 столітті. Це місце - Сванетія. Гори з усіх боків захищають цей куточок Грузії від чужих очей. Навіть зараз до віддалених сіл добираються лише вельми цілеспрямовані люди, а кілька століть назад потрапити до Сванетії було практично неможливо, особливо, якщо цього не бажали самі Сван.
Сьогодні ознайомимося з цим загадковим регіоном, відвідаємо старі церкви і археологічний музей Местії, побачимо легендарні Сванські Вежі. Під час воєн з нескінченними ворогами Грузії Сванетія служила своєрідним сейфом. З часів цариці Тамари сюди на час набігів турків, монголів, іранців привозили на збереження державної скарбниці і самі святі реліквії.
Вечеря в гостинному домі. Вільний час.

       
День 5.

Сніданок в гостинному домі. Звільнення номерів. По дорозі ми побачимо неймовірно красиві місця і перша зупинка - каньйон Мартвілі, який паразит Вас своєю незайманою природою, який немов у казці сховав свій маленький світ - смарагдова вода і могутні стіни каньйону, подарують вам відчуття спокою і райського умиротворення. Далі відвідаємо унікальну природну печеру Сатаплі, недалеко від Кутаїсі. Головні три пам'ятки заповідника - павільйон зі збереженими слідами динозаврів, карстова печера і скляний балкон - оглядовий майданчик на вершині гори Сатаплі (вища точка заповідника). Сліди динозаврів були знайдені в 30-х роках ХХ століття одним з жителів навколишніх сіл, через кілька років на цьому місці і організувався заповідник.
Переїзд в Кутаїсі, прогулянка по місту. Розміщення в готелі. Домашня імеретинська вечеря. Вільний час.

       
День 6.

Кутаїсі

Сніданок в гостинному домі. Звільнення номерів. Повернення до столиці Грузії - Тбілісі. Дорога має бути по Рікотського перевалу, де Ви не будете зводити очей з дороги, і вдивлятися в ті краси, які будуть Вас оточувати за вікнами. Далі проїмо Хашурі, піднімемося вище в гори, і зробимо зупинку в Боржомі - місто-курорт мінеральних вод. Огляд знаменитого національного парку Боржомі і спробуємо справжній Боржомі з джерела. Далі ми зупинимося у міста-легенди, титанічної роботи древніх зодчих, міста часів цариці Тамари - Уплісціхе.
Прибуття в Тбілісі. Поселення в готель. Вільний час.

 День 6 - Кутаїсі День 6 - Кутаїсі   День 6 - Кутаїсі  
День 7.

Сніданок в гостинному домі. Вільний час. Факультативно пропонуємо відвідати екскурсії:
(Вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
• Екскурсія «Для закоханих в гори» Казбегі, з зупинкою в Ананурі і Гудаурі. Сьогодні ми повторимо маршрут А.С. Пушкіна і по Військово-грузинській дорозі піднімемося до фортеці і монастирю Ананурі, які красуються на березі бірюзових дзеркальних вод Жінвальского водосховища. Побачимо два казкових поселення в горах Кавказу, які придбали славу відомих гірськолижних курортів Грузії - Гудаурі, розташований на висоті 2195м і Степацмінда. Огляд Казбегі. Обов'язково піднімемося до Троїцької церкви в Гергеті, де отримаємо задоволення божевільними видами Казбегі і зробимо масу пам'ятних фотографій. Факультативно пропонуємо: обід в горах, гірський хінкалі просто незрівнянне ласощі.
Повернення в Тбілісі.

       
День 8.

Cніданок у готелі. Виселення з готелю.
Трансфер в аеропорт Тбілісі.
Завершення обслуговування.

 

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ

• Групові трансфери з і в аеропорту Тбілісі під всі авіа рейси;
Групові трансфери здійснюються тільки в гарантовані дні заїздів:
в день заїзду: з 10:00 (ранок) до 4:00 (ранок) наступного дня (наприклад: з 10:00 в п'ятницю до 04:00 в суботу)
в день виїзду: до 22:30
Перенесення трансферу на інший день оплачується додатково!

• Трансфер по програмі;
• Проживання в Тбілісі в готелі «Альянс» або «Графіка», або «Епік» 3* на базі сніданків;
• Проживання в Кутаїсі і Местії з дворазовим харчуванням, готелі гостинного рівня 3*;
• Екскурсії по програмі;
• Вхідні білети;
• Квиток на підйомник в Тбілісі (фортеця Нарікала);
• Обід в Мцхета, з дегустаціями вина і чачі і уроками грузинської кухні.

Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• авіа переліт Київ-Тбілісі-Київ - від 200 $;
• страховка;
• додаткові екскурсії;
• додаткове харчування, особисті витрати, чайові.

Документи:
Дорослі - діючий закордонний паспорт;
Діти (до 16 років), які подорожують з батьками: діючий дитячий проїзний документ або закордонний паспорт одного з батьків (вписаний + вклеєне фото дитини).
• Якщо дитина подорожує з одним з батьків обов'язково необхідно мати нотаріально - завірений дозвіл від батька, який не їде з дитиною!
• Для школярів необхідно нотаріально - завірений дозвіл від обох батьків на ім'я керівника!
Для громадян України віза до Грузії НЕ ПОТРІБНА !!! 

Важно:
• Просимо уточнювати вартість туру, програму і наявність місць;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Про ранній від'їзд туристів просимо повідомляти при бронюванні туру;
• У разі запізнення туристів на час проведення екскурсій, туристична компанія не несе відповідальності за ненадані послуги.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638