UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

З вітерцем до Європи

Днів: 4, без нічних переїздів
Львів - Попрад - Татранська Ломниця - Кежмарок - Штребське плесо - Спішський Град - Кошице - Львів
Польща
Словаччина
Угорщина

на дату виїзду 06.08
готель у Попраді POPRAD HOTEL 3* 
готель у Кошице GLORIA PALAC 3*

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!


Гори, повітря, термальні джерела, ... дегустації
Вікенд до Словаччини з можливістю відкриття мультивізи!
Дегустація словацької, польської, угорської та закарпатської кухні!
Релакс в термальних водах Аквапарку «АКВАСІТІ», купальнях Врбове і Мішкольц -Тапольце!

Екскурсія по Кошице у вартості туру!!!

День 1.

Львів - Попрад

 07:30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
08:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Можливість приєднання до групи в Стрию та Ужгороді. Перетин кордонів. При бажанні вечерю і танці в cловацкой колибі (23€/18€) - мисливські трофеї, брязкальця на стінах, старовинні каміни, дерев'яні стіни, стільці, столи. Душевна атмосфера не залишить байдужим нікого ... Цього вечора Вам буде запропоновано лише словацьку національну кухню. Ночівля на території Словаччини (Район Попраду).

День 1 - Львів - Попрад День 1 - Львів - Попрад День 1 - Львів - Попрад День 1 - Львів - Попрад
День 2.

Татранська Ломніца - Штребське Плесо

 Сніданок.
Бог нагородив Словаччину чарівною природою, яка надихає і лікує. Люди тут відпочивають душею і тілом. У нас є можливість зануритися в світ природи, краси і релаксу. Пропонуємо на вибір:
Катання на човнах по озеру Штребске плесо (13 € / 11 €). Традиція катання на човнах на Штрбском озері має більш ніж 130-річну історію. Пропонуємо Вам відпочити неквапливо розсікаючи веслами водну гладь, насолоджуючись прекрасним видом на гору Соліско і милуватися спокійною поверхнею цього унікального природного світу, що його навіть боролося за звання одного з семи чудес світу.

День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо «Такий чудовий день» (23є / 13Є + вх. квитки). Татранська Ломниця, Кежмарок, купальні Врбове. Природа, фото, дегустація словацького віскі і купальні - коротка програма нашого дня. Розочнемо з гірськолижного курорту Татранська Ломниця розташованого у Високих Татрах. Найвища з гір - Ломницький штит (2632 м), до його вершини можна дістатися на підйомниках. Фотографії у Вас будуть просто приголомшливі. Переїзд в Кежмарок. дегустація національного напою жителів Татранских гір - TatraTea - оригінальный чайний лікер із Словаччини. Затишне і цікаве містечко залишить у нас лише позитивні емоції. І на завершення нашого цікавого дня - релакс в купальному комплексі Врбове. Тут ми знайдемо справжню геотермальну воду, яка вважається однією з найкращих мінеральних вод у Центральній Європі за вмістом важливих мінеральних речовин.

При наявності часу відвідування Татранского аквапарку "АКВАСІТІ" в Попраді (розташований на джерелі з термальною водою і у всіх басейнах використовується тільки термальна вода) (вх. квитки дод. оплачуються).

День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо АБО Поїздка в столицю польських Татр - Закопане (26Є / 16Є). Закопане - чудова природа, колорит гуральского фольклору і широкий вибір розваг !!! 

Рекомендуємо відвідати ідеальне місце для відпочинку - водний комплекс Терма Буковина Татранська (10€+ вх квиток): дитячі майданчики, гірки, сауни, парні і 12 басейнів з хвилями і течіями - наповнені водою з термальних джерел, температура якої 28-36 ° С.
Охочі зможуть познайомитися з гуральськими традиціями і скуштувати частинку культури поляків - «Гуральський вечір»! (23/18€) "Бундз" - чудовий сир, "осціпек" - солений овечий сир, "москол", свинина, ягнятко, баранина, "квашница" і, звичайно ж, чай горянина - всесвітньо відомий "гжанець". Під гуральські акорди вечеря в національній гуральській колибі (23/18€). Ночівля в Словаччині (Район Кошице).

День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо
День 3.

купальні Мішкольц-Тапольца - Токай

 Сніданок. Вільний час в Кошице. Екскурсії на вибір:

День 3 - купальні Мішкольц-Тапольца - Токай «Чудова прогулянка» (23€/13є+вх. квитки). Ми зробимо невеликий переїзд в Спішський Град - найбільшу фортецю Словаччини. Замок височить на доломітових скелях на висоті майже 200 метрів над довколишніми полями і містечком Спішський Град. Далі – старовинне місто Левоча розташоване на сході Спішського регіону, - справжній культурно-історичний скарб серед словацьких міст з безліччю архітектурних пам'яток, які свідчать про події історії міста. Місто і замок належать до світової спадщини ЮНЕСКО.

Печерні купальні в Мішкольц-Тапольце (10 € + вхідний квиток). Наш шлях лежить туди, де термальні води виходять на поверхню просто в печерах посеред скель, де кришталево чисте повітря, де царство підземних річок і озер ... Ми відвідаємо підземний грот гори Верхедь - печерні купальні в Мішкольц-Тапольце. Ще римляни давним-давно оцінили переваги купання в термально-мінеральній воді. Світлові ефекти, таємничість і загадковість принесуть незабутні враження. Купання в термальних басейнах і водні атракціони. Тільки при придбанні купален Мішкольц-Тапольце можливо.
Відвідання міста Токай. Дегустація токайских вин и «угорський гуляш»! (18€). Нічлег в Словаччині( Район Кошице).

День 3 - купальні Мішкольц-Тапольца - Токай День 3 - купальні Мішкольц-Тапольца - Токай День 3 - купальні Мішкольц-Тапольца - Токай День 3 - купальні Мішкольц-Тапольца - Токай
День 4.

Кошице - Львів

 Сніданок.
Нас запрошує друге за величиною місто Словаччини - Кошице. Маленький, але впертий струмочок, спускаючись з гір, створив форму та історію цього міста. Ми пішки прогуляємося по старому місту. Виїзд до України.
Можливість спробувати страви закарпатської кухні в одному з ресторанів Ужгорода.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Переїзд на поїзди на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

День 4 - Кошице - Львів День 4 - Кошице - Львів День 4 - Кошице - Львів День 4 - Кошице - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-організатора по маршруту
• Проживання по маршруту готель 3 * зі сніданками.
• Екскурсії, зазначені в програмі.
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Консульський збір 35 € + 16 € кол-центр.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі.
• При відмові НЕ повертається (Виняток для іменинників, у яких в подорож День народження - витрати покриває Акорд-тур).

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638