UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Які асоціації викликає у вас столиця Голландії?
Тюльпани, смачний сир, велосипеди або численні канали...
По праву місто фантастичне і дуже незвичайне...

Must seе - Amsterdam або 2 дні в Амстердамі!

Днів: 6, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Львів – Вроцлав -  Берлін – Амстердам – парк Кекенхоф - парк Ефтелінг - Делфт - Гаага - Роттердам - Саксонська Швейцарія -Дрезден – Прага-Краків - Львів
Нідерланди
Німеччина
Польща
Чехія
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Перемишль
 – 
Краків
 – 
Катовіце
 – 
Вроцлав
 – 
Легниця
Німеччина:  
Берлін
Нідерланди:  
Амстердам

3 екскурсії вже у вартості туру:
по чаруючому Берліну,
запальному  Амстердаму,
старовинній Празі.
Парк квітів Кекенхоф з 21.03 по 12.05.
Парад квітів Bloemencorso Bollenstreek 20.04 -21.04.
День Короля 27.04

День 1.

Львів

Збір групи на залізничному вокзалі.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд у Вроцлав

Місто гномів - Вроцлав

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Рекомендуємо екскурсію по місту 12 островів і більше 100 мостів - легендарну колиску Польщі! Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії.
Переїзд в готель. Ночівля.
День 1 - Львів
День 1 - Львів
День 1 - Львів
День 1 - Львів
День 2.

Берлін

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в Берлін
Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Відвертість Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму...
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Берлін крізь часи

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія з фотопаузами.  Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна –Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд

Зачарований Берлін

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в минулих століттях...

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося, що таке "метр пива" і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, ніж берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачний вечерю в кращих німецьких традиціях!!!

Музей Пергамон

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Архітектурні шедеври Стародавнього світу: знамениті ворота Іштар з Вавилону, ворота Мілетського ринку – і всі ці скарби в оригіналі!
Нічний переїзд в Амстердам
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 3.

АмстердамВолендамЗаансе СхансКекенгоф

Зупинка на сніданок (опл. додатково).
Екскурсія

Амстердам – скарби минулого і теперішнього

(входить у вартість туру)
Cтарі "вигнуті" будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, які  на 3 метри нижче рівня моря, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика, спадкоємиця ювелірних традицій – вся ця краса подвоєна дзеркалом води, чарівним відображенням якого можна милуватися вічно!
Рекомендуємо відвідати

Королівський Парк квітів – Keukenhof

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Пропонуємо відвідати парк квіткової розкоші – "Кекенхоф" – одне з найкрасивіших місць на планеті. Навряд чи можна словами передати всю красу, яка відкривається: алеї старих розлогих лип, струмки і мальовничі ставки, дзюрчання фонтанів, безперервний спів птахів і, звичайно, квіти!!! (в програмі туру в період з березня до травня)
Королівський парк квітів Кекенхоф - відеоогляд

Тиха Голандія: Заанс Сханс, Волендам

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Трансфер в фольклорне село вітряних млинів - Заансе Сханс і рибальське селище - Волендам. Заансе Сханс перенесе нас до Голландії 17 століття. П'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan, за допомогою яких місцеві жителі, як і їх предки, багато років тому, розпилюють дошки, збивають масло, виробляють знамениту заанську гірчицю. Млини в Нідерландах - це життя! Також ми подивимось, як в симпатичних зелених сільських будиночках робиться твердий голландський сир. На фабриці національного взуття, ми побачимо, як майстер вправно виріже дерев'яні черевички - кломпи, в яких голландці ходять до цих пір. Величезна колекція різних форм, розмірів та кольорів - кращого сувеніру годі шукати ... Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище - Волендам - чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Селище, жителі якого живуть досьогодні в дерев'яних будиночках і ходять в національних костюмах.
Тиха Голандія: Заанс Сханс, Волендам

Лабіринтами Амстелу

(Дорослий: 23€ / Діти: 21€)
Прогулянка по мальовничих каналах Амстердаму

Таємниці вечірнього Амстердаму

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Вічно-юний, притягує і зачаровує. Він виблискує вночі, тягне нас за собою, посвячує у свої таємниці, зачаровує... Забуваючи про сьогодення, насолоджуючись тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Кекенгоф
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Кекенгоф
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Кекенгоф
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Кекенгоф
День 4.

АмстердамГаагаДелфтпарк ЕфтелінгРоттердам

Сніданок.
Вільний час в Амстердамі. Для всіх бажаючих пропонуємо відвідати:

По перлинках Голландії: Гаага та Делфт

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Спочатку відвідаємо "Місто принців – Делфт": палацові комплекси, величні будівлі, храми вздовж каналів і, звичайно, резиденція герцогів Оранських, Ринкова площа міста – найкрасивіша в країні. Відвідавши прекрасно збережений середньовічний Делфт, ми зануримося в атмосферу 15-16 століть: Східні ворота, фабрика блакитного фарфору, 109 метрова Нова церква, де в підземній дзвінниці розміщується усипальниця Нідерландської Королівської сім'ї – сама історія Нідерландів говорить тут з нами ... Їдемо на прийом до королеви в "місто королівського двору – Гаагу" – політична столиця Нідерландів, "місто-резиденція", королеви Беатрікс Оранської-Нассау. Гордістю і славою міста, є Вайвер – водне дзеркало, в якому відображаються прекрасні шедеври Гааги... Знайомство з Гаагою залишає незабутнє враження... Далі, ми відвідаємо найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген.
По перлинам Голландії - відеоогляд

Голландський Манхеттен – містечко Роттердам

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Це місто знамените своїми фантастичними творами архітектури: міст Еразмус, знаменитий на весь світ Кубічний будинок, а ще побачимо перший хмарочос в Європі!!!

Парк "Madurodam"-Нідерланди за годину.

(дод. оплата)
Хочете побачити всю Голландію за годину? Пропонуємо відвідати дивовижний парк "Madurodam" – Голландія в мініатюрі. Це найменше "місто" в країні. Варто лише щоб в Нідерландах з'явилась яка-небуть архітектурна новинка, як її копія, зменшена в 25 разів, виростає тут. Найменші відвідувачі відчують себе гостями казкового міста, а дорослі побачать Нідерланди з висоти...

Голландська Венеція – Гітхорн

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Цікаво, якби рай на Землі був можливий, яким би він був? Обов'язковими складовими, напевно, були б: чисте повітря, зелена трава, дзюрчання води і, можливо, "пряникові" будиночки. Хммм. У такому випадку його аналогом можна назвати голландське селище Гітхорн. Гітхорн розташувався на водних каналах, загальною протяжністю близько 7,5 км. Заснували селище в 1230 році. Для пересування  використовують велосипедну доріжку і численні водні канали. А милі човники є основним видом транспорту. Вони «працюють» абсолютно безшумно і не порушують мир і спокій в цій мальовничіому селищі.
Голландська Венеція - Гітхорн - відеоогляд

Парк розваг Efteling

(Трансфер: 26€ + вх. квиток)
І для дорослих і для дітей буде цікавим дивовижний парк розваг Ефтелінг з найбільшою в Європі частиною "Казковий світ". Парк атракціонів Ефтелінг в Голландії є одним з найстаріших серед сьогодні існуючих. Ефтелінг працює щодня цілий рік, пропонуючи відвідувачам велику різноманітність атракціонів і розваг. Ефтелінг – це справжня країна казок. Тут оживають герої Андерсона, братів Грімм, Шахеризади. Атмосфера всіх семи королівств парку своя, унікальна, зовсім не схожа на Disneyland.
Нічний переїзд в Дрезден
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – парк Ефтелінг – Роттердам
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – парк Ефтелінг – Роттердам
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – парк Ефтелінг – Роттердам
День 4 - Амстердам – Гаага – Делфт – парк Ефтелінг – Роттердам
День 5.

ДрезденСаксонська ШвейцаріяМайсен

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
Приїзд в місто казку, місто мрію - Дрезден!
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Саксонський монарх – Дрезден

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дрезденський оперний театр – один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все...! Адже саме завдяки красі архітектурного ансамблю Театральної площі Дрезден отримав ім'я "Флоренція на Ельбі", уздовж якої знаходиться тераса Брюля! Дрезден – це широка Ельба, саксонська кухня, смачне саксонське вино і загадковий саксонський діалект...

Дрезденська картинна галерея

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€)
У галереї старих майстрів одне з найбільших у світі зібрань живопису XV-XVIII століть. Найвідоміші шедеври колекції: "Сікстинська Мадонна" і "Динарій кесаря" Тіціана.

Саксонська Швейцарія – чарівність Ельби

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Немає меж захопленню... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди... Спочатку відвідаємо скелястий парк "Бастай" – цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками... незабутнє враження!!!

Місто білого золота – Мейсен

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Свідок тисячолітньої історії. Він відомий у всьому світі завдяки порцеляні... Середньовічні вулички, сходи, сповнені життя площі, будинки, які бачили не одне століття, з магазинчиками і кафе – все це місто "легенд", яке розкинулось навколо гори. А на горі – величний замок Альбрехтсбург, в якому була заснована Саксонська порцелянова мануфактура ...

Три замки на Ельбі

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми з вами відвідаємо іншу частину Дрездена, побачимо три відомих замки, розташованих на підвищенні правого береза Ельби в Дрездені, в районі Лошвіц. Насолодимось найкрасивішими видами на Ельбу, відвідаємо дворик художників Кунстхофпассаж, також дізнаємося історію найкрасивішого у світі молочного магазину в Європі, який внесений до книги рекордів Гіннесса!!!
Переїзд в Прагу.
Екскурсія

Прага – місто легенд

(входить у вартість туру)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й не перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима... 
Вільний час.

Тіні старого міста

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Вечірня Прага сповнена шарму, різних несподіванок, і вся її краса постає перед нами в особливому вечірньому світлі, а містика витає в повітрі. Прага покаже нам себе зовсім з іншого боку, розкриє багато загадок, розповість багато цікавого. 

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд
Ночівля.
День 5 - Дрезден – Саксонська Швейцарія – Майсен
День 5 - Дрезден – Саксонська Швейцарія – Майсен
День 5 - Дрезден – Саксонська Швейцарія – Майсен
День 5 - Дрезден – Саксонська Швейцарія – Майсен
День 6.

ПрагаКраківЛьвів

Сніданок. Виселення з готелю.
При бажанні групи ранкова екскурсія:

Таємниці королів – Градчани

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Брно - столиця Моравії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Це прекрасне чеське містечко храмів і монастирів, воно не схоже на інші чеські міста і тому дуже цікаве. Тут особливі люди, особливі характери, манера одягатись та й діалект інший - моравський... Це місто багате легендами та історичними пам'ятками.
Переїзд до Кракова.

Краків -королівський шлях

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де Ви можете придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини...
Повернення в Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 6 - Прага – Краків – Львів
День 6 - Прага – Краків – Львів
День 6 - Прага – Краків – Львів
День 6 - Прага – Краків – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• доплата за одномісне розміщення
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638