UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

В гостях у Санта Клауса ...Новорічне Північне сяйво в Лапландії…

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів - Рига - Стокгольм - Турку - Рованіемі - Хельсінкі - Таллін - Львів
Естонія
Латвія
Литва
Фінляндія
Швеція

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Лапландський та Шведський
Санта Клаус в одному турі!!!


Найповніший і цікавий тур для діточок
та їх батьків, чия мрія побачити Санта Клауса !!!!


Можливість відвідати: Побувати в гостях у Санта Клауса, в «Санта Парку», Арктичному зоопарку Райнаупарк, побачити Юнібакен –музей казкових персонажів Астрід Ліндгрен, Побачити Фрегат Vasa!!!!

День 1.

Львів

 Увага! Відправлення і прибуття турів компанії «Аккорд Тур" здійснюється з туристичного комплексу «Термінал А». «Термінал А» - місце відправлення і прибуття всіх рейсів компанії Акорд тур.
На «Терміналі А» знаходиться ваш автобус, ваш керівник групи. Там ви пройдете реєстрацію на рейс і отримаєте документи в тур. Увага! «Термінал А» НЕ знаходиться на території вокзалу.
Дістатися до «Терміналу А» можна самостійно або трансфером з ж.д. вокзалу. Трансфер організований для тих, хто прибуває поїздом на залізничному вокзал. Трансфери здійснюються по мірі прибуття поїздів.
Детальніша інформація - у Інфолисті.
8:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів.
Переїзд в Литву. Ночівля в Литві.

День 2.

Рига - Юрмала

 Сніданок. Переїзд в Латвію.
Запрошуємо на екскурсію «Рига - Маленький Париж Півночі». Так, так, саме так у 30-і роки XX століття називали Ригу за її бурхливе нічне життя, що зберігає в собі безліч таємниць і загадок. Рига - місто хорошої кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе. Скрізь вирує життя і витає надія ... Вільний час.
17:30 - відплиття порому з Риги до Стокгольма. Ночівля на поромі.

День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала
День 3.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Рекомендуємо замовити сніданок. 10:00 - прибуття в Стокгольм.
Стокгольм - столиця Швеції, відомий не тільки своєю красою, але й тим, що є найбільшим містом в Скандинавії. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивовижних фактів. Ми побачимо саму вузьку 90-сантиметрову вуличку Стокгольма і найменшу скульптурку хлопчика, якого дбайливі городяни завжди поспішають одягнути по погоді. Все це і багато іншого дізнаємося з нашої подорожі по Старому місту! Вільний час. Для бажаючих екскурсії на вибір:

День 3 - Стокгольм Автобусна екскурсія з фотопаузами «Місто на воді - Стокгольм» (18 € / 10 €). Королівський палац, набережена озера Мелером, фото на тлі озера та Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.

«Таємний Фрегат Vasa» (18€+вх.квиток). Нас чекає єдиний у світі, що зберігся до наших днів корабель 17-го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але .... Про це наша історія. Він пролежав на дні 333 року і зберігся майже на 90 відсотків. Ми дізнаємося, як вдалося зберегти цей корабель протягом багатьох століття, дізнаємося про ті предметах, які вдалося підняти з глибини і зберегти для нащадків. Це найбільш відвідуваний музей у Скандинавії.
«Стокгольмська Ратуша» (13€+вх.квиток). Це не тільки місце засідань уряду міста, але й місце проведення знаменитого Нобелівського банкету. Це головна прикраса і символ міста, яка багато про що може розповісти. Запрошуємо дізнатися незвичайну історію Ратуші, відвідати зал засідань уряду з унікальним стелею, що нагадує корабель вікінгів.
«Королівський Стокгольм» (30 € /18 €). Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи- офіційна робоча резиденція короля Швеції Карла XVI Густава. До наших днів зберігся гарний ритуал зміни варти у внутрішньому дворику двору. Ми познайомимося з історією сучасної шведської королівської сім'ї, розберемося, чому королівська сім'я гордо носить французьку прізвище Бернадот і чому Шведський король не носить корону на голові. Переїзд на нічліг. Ночівля на території Швеції.

День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм
День 4.

 Сніданок. Переїзд по Швеції.
Запрошуємо на зустріч з шведським Санта Клаусом-Томтеном. Там, де казка стає дійсністю «Світ Санти - парк Томтеленд» (38€). У чудовому світі Санта Клауса - цілорічно відбувається що-небудь непередбачуване, захоплююче! Тут ми обов'язково побачимо Королівство тролів, землі чудесній Принцеси Лісів, сади прекрасної феї, сільце ельфів і ще багато чарівних місць, про які досі ми читали тільки в казках. Тут, у світі Томтена, у вас є шанс зустріти і познайомитися з дивовижними героями з Країни Казки! Деякі з них будуть раді пограти з вами, наприклад, Відьма або помічники Санта Клауса. Інші персонажі: феї і Принцеса дерев - трохи сором'язливі, а є й дикі, і навіть небезпечні ... тролі! Але все, ж більшість героїв милі і пустотливі, як Флора, приручений троль, або злегка холодні, як Король та Королева Зими. Самий добрий і мудрий з усіх, звичайно ж, Томтен. Отже, беріть кого-небудь за руку і зануримося в світ чудес, магії і фантазії!
Посадка на пором до Фінляндії. Ночівля на поромі в каютах вибраної категорії.

День 4 - День 4 - День 4 - День 4 -
День 5.

Турку

 Сніданок. Прибуття до Фінляндії.
Прогулянка по Турку - самому древньому місту Фінляндії. До 1812 року Турку був столицею цієї країни, поки не було прийнято рішення перенести столицю в Гельсінкі. У ході оглядової екскурсії нас чекає знайомство з памятками міста - церква Фінляндії, Стару Велику площу (Vanha Suurtori) - серце міста, Середньовічний замок в гирлі річки Аура ... Переїзд по території Фінляндії. Ночівля на території Фінляндії..

День 6.

 Сніданок. Переїзд в сторону Лапландії. Далеко-далеко на півночі, за Полярним колом, там, де закінчуються Фінляндія, розташувалася зимова країна чудес з морозним повітрям, яке забарвлює щоки в червоний колір. Тут все інакше. Навіть пір року більше: крім традиційних зими, весни, осені і літа існує таємниче час опівнічних сутінків, час незвичайних фарб і спокою. Коли сонце не піднімається вище лінії горизонту, а небо осяває таємниче мерехтіння Північного сяйва. Тут, у фінській Лапландії, на горі Корватунтурі, разом з безліччю працьовитих гномів живе Санта Клаус. Ми поринемо в екзотику Фінської Лапландії і красу північної природи. За бажанням:
Катання на упряжках з північними оленями (за-домовленістю, залежно від кількості людей) - хвилююча і незабутня пригода! Засніжений ландшафт, чудесне тепло оленячої шкури, веселий передзвін дзвіночків і щасливі обличчя ... «Хаскі- північні друзі» (по-домовленості залежно від кількості людей). Екскурсія на ферму собак породи Хаскі. Порода Хаскі виведена спеціально для перевезення людей і вантажів в арктичних умовах. Ми познайомимося з цими дружелюбними тваринами.
"В гостях у лапландського шамана" (за-домовленістю, залежно від кількості людей). Нам належить стати учасниками таємничого ритуалу очищення від злих духів.
«У пошуках Північного сяйва» (
за-домовленістю, залежно від кількості людей). Так що ж це за примарне сяйво в небі? Фіни називають його 'revontulet', що в перекладі означає «вогняні лисиці». Кращий час для того, щоб його побачити, пізній вечір ... тільки уявіть себе ... сріблястий сніг, Лапландія, Дорогу нам спочатку висвітлюватимуть віддаляються вогні міста, а потім фари снігоходів. Ми попрямуємо на зручне місце для спостереження за північним сяйвом, де вогні цивілізації не заважатимуть спостереженню за небом. Якщо нам пощастить, то ми побачимо захоплюючу гру світла!

Ночівля на території Фінляндії.

День 6 - День 6 - День 6 - День 6 -

 

за-домовленістю, залежно від кількості людей
День 7.

 Сніданок.

День 7 - «У гості до Санта Клаусу» (38€). Кожен дорослий, і тим більше дитина знає, що Санта Клаус народився і живе в Лапландії. Село Санта Клауса знаходиться прямо на перетині з Полярним колом. У нас з вами буде можливість побачитися з Санта Клаусом, шепнути на вушко заповітне бажання, відвідати пошту Санта Клауса, відправити друзям листівки, завірені його особистою печаткою, і прогулятися по окрузі, де розташовано безліч цікавих розваг. Вільний час. Далі наш шлях лежить в Санта Парк (вхідний квиток оплачується самостійно). Тут ми зможемо перетнути Полярне коло під землею в печері Санта Клауса, викарбувати монету і відвідати кабінет, де приймає відвідувачів сам Санта Клаус, зустрітися з гномами і ельфами, проїхати на підземному казковому поїзді через чотири пори року. У казковій кондитерської розфарбувати пряники і з'їсти прямо на місці, одягнути шубки і відвідати казкову крижану печеру, посидіти на кріслі Снігової королеви, навчитися основам магії і багато багато інших корисних речей.

«Snowland - казкова сніжна країна» (23€). Ми побачимо цілу країну, зроблену зі снігу, сніговий готель. У величезному сніжному ресторані, все - стільці, крісла, меблі, світильники, камін і навіть деякий посуд зроблені з льоду. Проведіть чарівний вечір в Snowland.
Музей "Арктікум" (вх.квиток). Історії про природу Арктики, корінних жителях півночі, їх звичаях і традиціях.
Ночівля на території Фінляндії.

День 7 - День 7 - День 7 - День 7 -

 

День 8.

 Сніданок. Переїзд по території Фінляндії.
Трансфер в «Арктичний зоопарк Рануа» (30€ трансфер+Вхідний квиток Оплачується самостійно). Нас чекає найпівнічніший зоопарк світу. Ми побачимо кілька десятків видів арктичних та північних диких тварин: білі і бурі ведмеді, рисі, вовки, лосі, сови, північні олені. Далі нас чекає магазин солодощів Санта Клауса і шоколадна лавка всесвітньо відомої марки Fazer. Бажаючі можуть відвідати винарню, а також вибрати і забрати з собою, вподобаного м'якого лапландського звіра, щоправда іграшкового .... Ночівля на території Фінляндії.

День 8 - День 8 - День 8 - День 8 -
День 9.

Гельсінкі

 Сніданок.
Нас чекає столиця Фінляндії - Гельсінкі. Екскурсія «Гельсінкі- коктейль Сходу і Заходу». Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Ми побачимо Старий Хельсінкі, з його мереживними дерев'яними будиночками, парками і набережними. Вільний час. Для бажаючих можна відвідати:
«Науковий центр Еврика» (10€ трансфер+вх.квитокоплачується додатково). Тут всі експонати, у тому числі з новітніми досягненнями науки і техніки, можна чіпати руками, створено умови для проведення експериментів з ними і вирішення завдань. АБО Акваріум "Sea Life Center Helsinki" (30 € / 18 €). Круглий рік в ньому можна познайомитися з сотнями морських тварин з усього світу, різноманітних видів і розмірів. Мешканці плавають у величезному акваріумі), що складається зі скляних тунелів. До послуг відвідувачів ресторани, ігрові зали, магазини сувенірів. Прибуття в порт. Пором в Естонію. Ночівля в Талліні.

День 9 - Гельсінкі День 9 - Гельсінкі День 9 - Гельсінкі День 9 - Гельсінкі
День 10.

Таллінн

 Сніданок.
Нас запрошує «Лицар Балтійського моря - Таллінн». Столиця Естонії - це місто-музей під відкритим небом. З перших хвилин нам стає ясно, що ми потрапили в іншу епоху. Мереживне переплетення вузьких вуличок заворожує, хочеться нескінченно блукати по них до ранку. У такій тиші часом починає здаватися, що потрапив до раю. Вільний час.
Можна відвідати (оплата по меню) пивоварню Beer House, часниковий ресторан Balthasar, ресторани зі середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts. Ресторан "Old Hansa".

День 10 - Таллінн Екскурсія «Легенди та історії Старого Таллінна Рига» (13 € / 6 €). Старий Таллінн наповнений багатою історією, в якій переплітаються перекази і легенди.

Переїзд в Литву. Ночівля.

День 10 - Таллінн День 10 - Таллінн День 10 - Таллінн День 10 - Таллінн
День 11.

Львів

 Сніданок. Виїзд на Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 21:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3 * зі сніданками.
• оглядові екскурсії в містах: Рига, Стокгольм, Турку, Таллін
• Проїзд на поромі Гельсінкі - Таллінн. Без харчування.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Обов'язково! Доплата за спальне місце на поромі в каютах:
Місце в 4-х місцевій каюті (два пороми) без вікна / з вікном -118Є / 133Є
Місце в 2-х місцевій каюті (два пороми) без вікна / з вікном -140Є / 168Є
Місце в 1 -но місній каюті без вікна / с вікном - 236Є / 268Є
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років. Сплачується при кожній подачі.
Візовий центр 25 €.
Візовий центр оплачують всі.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
• У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .

ВАЖЛИВО:
Доплата за одномісне розміщення: + 360 євро / тур.
• Для туристів, охочих подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка 3%. Кількість місць обмежена (4-5) та їх нумерація може змінюватись залежно від конфігурації автобуса.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох людей: розміщення може бути два основних місця і третя додаткове ліжко або диван !!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть.
Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна к-ть для виконання факультативної програми 30 чоловік.
Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638