UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Мініатюрна подорож до Братислави або Французька пригода (Новорічний тур)

Днів: 3, 2 нічних переїзди
Львів - Братислава - Прага - Париж - Відень - Попрад - Львів
Австрія
Словаччина
Франція
Чехія

Львів – Братислава - Прага – Париж – Відень – Попрад – Кошице – Львів

У вартості туру: Братислава, Прага, Париж, Відень,Кошице!!!

День 1. 
09.30 Збір на екскурсію на Львівському залізничному вокзалі .
10:00 Автобусна екскурсія по Львову «Тільки у Львові ... " . Ми побачимо і зупинимося на фото паузу біля Церкви Святого Юра , проїдемо по вуличках Старого Львова , зробимо невелику пішохідну прогулянку по центру стародавнього граду , під'їдемо до Високому замку і по вулиці Личаківській закінчимо нашу екскурсію на вокзалі.
14.00 Для туристів , НЕ бажаючих відвідувати екскурсію збір на Львівському залізничному вокзалі . Трансфер на Термінал «А».
15:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Є можливість приєднатися до групи в Стрию і в Ужгороді. Перетин кордону. Ночівля на території Словаччини.

День 2. 
Сніданок. Переїзд до Братислави.
Пішохідна екскурсія "Чарівна Братислава". Нас запрошує маленький і затишний центр міста, де ми побачимо Михайлівські ворота, що збереглися з 14-го століття, Францисканський костел і монастир, Архиєпископський палац, в якому був підписаний відомий «Братиславський мир» з Наполеоном, Стару Ратушу, Королівські Палати, будинок Академії Істрополітана та багато іншого цікавого. Екскурсія «В обіймах Словаччини» (30 € / 18 €). Перед нами надзвичайно гарний замок - Червени Камінь, який височить серед мальовничих пагорбів Малих Карпат. В його інтер'єрах: колекція історичних меблів, картин, кераміки, порцеляни і зброї. Далі ми познайомимося з одним з найвідоміших виноробних районів в Словаччині - Св. Юр. Щоб зберегти традиції смачної їжі і прекрасного вина - пропонуємо вечерю з дегустацією лише кращих сортів вин. Повернення в Братиславу.
Екскурсія по Вечірній Братиславі (18 € / 8 €). Для нас запалають вогні перлини на Дунаї. Ми пройдемося по колишньому середньовічному передмістю, який прилягав до міської стіни, що зберігся і сьогодні. В одному із затишних, типових Братиславських винних погребів з дегустацією національних вин ми і завершимо прогулянку по вечірній столиці.
Ночівля на території Словаччини.

День 3. 
Сніданок. Переїзд до Праги.
Пішохідна екскурсія "Таємниці, які розповіла Прага...". Старе місто: стародавня Порохова вежа, Сословний театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта, Празький університет, Староміська площа, Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, де кожну годину симпатичний скелетик дзвонить в свій дзвіночок та у віконці з'являється процесія з дванадцяти апостолів, і Карлів міст ... Вільний час. Для бажаючих прогулянка на кораблику по Влтаві (дорослі - 30 € / діти до 12 років - 20 €). Аперитиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони - незабутні миті життя ... Екскурсія "Пивними дорогами Праги..." (дорослі - 18 € / діти до 12 років без дегустації пива - 10 €). Можливість відвідати відомі пивні і послухати історії про них. Також нас чекає дегустація справжнього чеського пива! Нічний переїзд до Парижу.

День 4. 
Прибуття в Париж. По дорозі - зупинка на сніданок (оплачується самостійно по меню).
Екскурсія "Перше побачення з Парижем". Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає своє найкраще вбрання, а романтика, яка літає в повітрі, роблять зустріч більш бажаною. Нас очікують: площа Згоди, витончена Ейфелева вежа, Тріумфальна арка, Єлисейські поля і Гранд Опера - гордість Парижа ...
"Легендарний Монмартр" (18 € / діти до 12 років - 10 €). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - собором Секр Кер. Є можливість здійснити прогулянку по таємничій Сені (дорослі - 13 € / Діти до 12 років - 10 €). Або самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квиток - від 10 євро). Поселення в готель. Нас запрошує нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж" (час заходу до 23:00 - 110 €) Барвисті наряди, розкішні танцівниці, французький канкан ... Самостійне повернення в готель. Ночівля.

День 5. 
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Парижі. Екскурсії на вибір:
"Енциклопедія століть - Лувр" (дорослі - 38 € / діти до 12 років - 18 €). Подорож у Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври. Французькі парфуми - елітні й вишукані. Напевно, немає в світі жінки, яка не мріяла б стати власницею заповітного флакончика. Пропонуємо відвідати одні з кращих парфумерних магазинів Парижа Benlux або Kams і придбати приємний сувенір для себе коханої.
Екскурсія по "Латинському кварталу" (23 € / діти до 12 років - 13 €). Старовинні вулички, сувенірні крамнички і книжкові магазини органічно вписуються в атмосферу кварталу. Ми побачимо Всесвітньо відомий університет Сорбонна, найвужчий будинок в Парижі, мальовничі площі, прикрашені фонтанами ... Закінчимо нашу екскурсію обідом в одному з ресторанчиків (оплата по меню). АБО відвідування «ДІСНЕЙЛЕНДА» (дорослі -68/діти до 12 років - 60 €). Тут завжди бажані не лише діти, а й дорослі, тому що Діснейленд - це Країна вічних канікул, де ніколи не замовкає музика, не стихає свято і не вичерпуються веселощі. Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг, ми стаємо героями дивовижних пригод. Нічний переїзд в Братиславу.

День 6. 
По дорозі - зупинка на сніданок (оплачується самостійно по меню). Прибуття в Братиславу.
Вільний час в Братиславі. Можливість відвідати екскурсії на вибір:
Пішохідна екскурсія "Старе місто". Під час пішохідної екскурсії по маленькому й затишному центру старого міста ви відкриєте для себе його красу. Можливість відвідати: музеї, зоопарк або зробити покупки. Переїзд у Відень.
«Імперський Відень». Пішохідна оглядова екскурсія з можливістю побачити головні історичні пам'ятки: Парламент, Ратушу, Віденську Оперу і Хофбург, а також прогулятися під віковими деревами Рингу - "обручки Відня". Рекомендуємо екскурсію «Блиск Великої Імперії» (дорослі - 23 € / діти до 12 років - 13 €). Відвідування Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу.
«Музика живе по всюди» (Дорослі 23 € / діти до 12 років 18 €) Відень - по праву вважається музичною столицею Європи. Тут жили і творили Моцарт, Бетховен, Штраус, Гайдн, Шуберт, Брамс і багато інших геніальних композиторів .. Ніде більше ви не побачите стільки концертних та оперних залів як у Відні. Тут досі дотримуються традиції проведення балів ...
Переїзд до Братислави. Поселення в готель.
Ночівля на території Словаччини.

День 7. 
Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд в Україну.
Можливість закінчити подорож в Ужгороді, Стрию.
Час прибуття до Львова орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на залізничний вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страхівка (групова)
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-організатора по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у программі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір 35€.
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульского збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонара до 21р.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється/підписується лише ОСОБИСТО туристом.
ОБОВЯЗКОВИМ Є НАЯВНІСТЬ ЧІТКОЇ ПРОПИСКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ПАСПОРТІ.


Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно: туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів, від Оператора Агент отримує готову
Аплікаційну форму для заповнення/підпису.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Якщо Ви бронюєте даний тур по варіанту «11+1», то 3(три) екскурсії, які потрібно замовити просимо вибрати з наведених нижче:
"Легендарний Монмартр" (18 € / діти до 12 років - 10 €).
Екскурсія по "Латинському кварталу" (23 € / діти до 12 років - 13 €)
Екскурсія «В обіймах Словаччини» (30 € / 18 €).
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Доплата за одномісне розміщення:
- Стандартні дати + 135 євро/тур. 
- Святкові дати, Різдво, травневі свята +177 євро/тур.

• Компанія залишає за собою право змінити кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої у автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої у кафе, авто грилях і т.д.
• Для туристів, котрі бажають подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка -3% від вартості туру. Кількість місць обмежена (4-5 місць) і їхня нумерація може змінюватись взалежності від конфігурації автобусу .

Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готе ля і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638