UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1337
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 27.04.24
1€ = 42.76 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7003
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Якщо вірити в чудеса, то збуваються мрії
Імена на небесах зліва я, а справа ти ...

Аккорд для Парижа…

Днів: 8, без нічних переїздів
Львів-Вроцлав * - Лейпциг-Париж (3Н) -Нюрнберг -Краків * -Львів
Німеччина
Франція

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!

Мрія ...
Мрії бувають різні: нездійсненні і які досягаються, красиві і милі.
Їх треба любити, чекати, за них страждати, або пристрасно хотіти.
Цей тур для тих, хто любить життя і вміє мріяти!
У вартості: Чарівний Париж, Музичний Лейпциг, Нюрнберг!

Можливість відвідати: Вроцлав, Замки Луари, Нормандію!

День 1.

Львів - Краків

08.30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». При швидкому перетині кордонів
Прогулянка по легендарної колиски Польщі - "Священна квітка Європи" (10 €). Одне з найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним із найкрасивіших в Польщі, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського.
Ночівля на території Польщі.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Лейпциг

 Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Запрошуємо насолодитися красою міста мислителів і поетів - Лейпцига. Екскурсія «Лейпциг - місто музики». Лейпциг - старовинне німецьке місто, місто ярмарків і конгресів, книгодрукування і культури. Це найбільше місто в Саксонії. Лейпциг - також відомий завдяки музиці. Йоганн Себастьян Бах тісно асоціюється з Лейпцигом. Моцарт і Мендельсон виконували в місті свої безсмертні твори. Вагнер народився тут в 1813 р «Місто біля лип» вражає своєю гармонійною атмосферою: численні парки, озера, вузенькі вулички і будівлі 16-х і 17-х століть.
Ночівля в Німеччині.

День 2 - Лейпциг День 2 - Лейпциг День 2 - Лейпциг
День 3.

Париж

 Сніданок.
Переїзд до Франції. Франція - країна дивна, різноманітна і багатолика ... ..
Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів ... Вільний час.
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх квитки).
"Таємниці річки Сена" (13 € / 10 €). Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.
"Легендарний Монмартр" (18 € / 10 €). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати ... Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого ...
Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж" (Час 23: 00-118 €) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів допоможуть Вам отримати заряд хорошого настрою і відчути Париж по-справжньому!
Поселення в готель. Ночівля Франція.

День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж
День 4.

Діснейленд - Нормандія

 Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
Діснейленд (23€ + вх. квиток). Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Тут ми зможемо прокататись в старовинному по тязі залізницею, побачити героїв різних диснеївських мультфільмів, зануритися в атмосферу всесвітньо відомих казок. Зустрітися з вогнедихаючим драконом, здійснити політ на літаючому кораблі над нічним Лондоном, побувати в будинку знаменитого Робінзона Крузо на вершині дерева. Ми зможемо потоваришувати з піратами Карибського моря і відвідати замок з загадковими привидами ... Всі мрійники зможуть вирушити у захоплюючу мандрівку на машині часу і здійснити політ до зірок ... і ще багато-багато атракціонів і розважальних програм чекають нас в Діснейленді.
"Сентиментальна Нормандія" (68 € / 30 €). У цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де приголомшливо красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками ... Старовинний Руан - найбільше норманське місто. Ми вирушимо в Довіль - до господаря морського узбережжя, в місто- "подарунок", втомленій від метушні аристократії. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль.
Повернення в Париж. Ночівля Франція.

День 4 - Діснейленд - Нормандія День 4 - Діснейленд - Нормандія День 4 - Діснейленд - Нормандія День 4 - Діснейленд - Нормандія
День 5.

Париж

Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати на вибір:
Для тих, хто вже був на класичних екскурсіях по Парижу і хоче чогось новенького на вибір:
Шедеври музею Орсе (18 € / 10 € + вх. Квиток). Для багатьох музей Орсе в Парижі - це музей імпресіоністів. Уже тільки з цієї причини - цей музей Парижа включають в лист обов'язкових музеїв для відвідування. У Орсе зібрані десятки робіт таких метрів імрессіонізма як Ренауар, Моне, Мане, Піссаро, Сезанн, Дега ...
Кінопрогулка по Парижу (30 € / 18 €). Місця зйомок культових фільмів: Амелі, До заходу, Недоторканні, Північ у Парижі та багатьох інших. Ми спробуємо побачити Париж таким, яким його бачили кращі режисери світу. Ми зможемо відновити картину подій і порівняти Париж в кадрі з тим, що ми побачимо на прогулянці. Зрозуміло, магія кіно створює у кожного свій неповторний образ Парижа.
Париж завтрашнього дня: прогулянка в квартал Сен-Мартен (18 € / 10 €). Квартал, який пережив за останні десятиліття глобальні зміни, перетворившись з бридкого каченяти в прекрасного лебедя, не перестає радувати паризьку публіку. Відтепер околиці каналу Сен-Мартен вдають із себе квінтесенцію захоплень і радостей паризької золотої молоді. Тут Париж відпочиває від самого Парижа, від властивих йому натовпів туристів, музейних черг, від міського шуму великого міста. Це місце успішних, що живуть в гармонії з собою і навколишнім світом парижан, які отримують від життя суцільне задоволення.
Квартал Маре. Від тамплієрів до Віктора Гюго (18 € / 10 €). Прогулюючись по вуличках і затишних двориках кварталу, ми побачимо замок королеви Марго, улюблене місце дуелей дворян ХVII століття, найстаріший будинок в Парижі, що належав алхімікові Ніколя Фламелю, найдавніші підвали міста, резиденції графа Каліостро і освіченої куртизанки Ніно де Ланкло, особняк камеристки Анни Австрійської та інші місця, пов'язані з легендарними персонажами, чиї долі і померкла слава нерозривно переплелися з долею кварталу Маре.
Вулиця Муфтар (18 € / 10 €). Життя на вулиці Муфтар кипить і кличе приєднатися до неї, стати частиною божевільного виру вуличних паризьких розваг. Відкрийте для себе всю красу цього свята життя з його яскравими неординарними магазинчиками, колоритними художниками і артистами, спокусливими запахами кави і свіжої здоби. Прогулянка по вулиці Муфтар подарує вам не менше вражень, ніж огляд паризьких пам'яток, і залишить море барвистих спогадів.
Найкреативніші бари Парижа (30 €). Відкрийте нічний Париж з несподіваного боку, відвідавши найоригінальніші бари, де можна спробувати чарівний мохіто, на дні якого захований солодкий секрет, або перенестися на острів, щоб випити коктейль прямо з палаючого вулкана. Ця фантастична прогулянка дозволить вам осягнути саму суть міста, адже Париж - це не тільки палаци і музеї, а й смак до життя, свобода і пізнання незвіданого. Всі напої оплачуються самостійно.
Кот Да Винчи, прогулянка в квартал Сен-Жермен, або Енциклопедія паризького життя (18 € / 10 €). Квартал Сен-Жермен - це одне з найзатишніших, гармонійних і улюблених місць Парижа. Сліпучий бульвар Сен-Жермен, залитий вечорами теплим театральним світлом, притулок привільно гуляють городяни. Квартал-вітрина, квартал-атракціон, що зберіг всю красу справжнього Парижа. Тут було відкрито одне з найстаріших кафе Парижа, де Вольтер випивав по сорок чашок кави в день. Тут же розмістилися легендарні літературні кафе Cafede Flore і Les Deux Magots, де сидів свого часу Хемінгуей. А в церкві Сен-Сюльпіс, де вінчався Віктор Гюго, можна відшукати нульовий меридіан або лінію троянди за описами Дена Брауна ..
Ночівля Франція.

День 5 - Париж День 5 - Париж День 5 - Париж День 5 - Париж
День 6.

Париж

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати на вибір:
"Банти і діаманти" (26 € + вхідні квитки). Королівська резиденція Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль-символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк з морем квітів, численні статуї і басейни, безкінечні паркові алеї .... «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі .... ». Зовнішній огляд Версаля і фотопауза. Далі наш шлях веде в Фонтеблоо. Фонтенбло - одна з найстаріших резиденцій французьких королів. Палац епохи Ренесансу - одне з улюблених місць монархів. Фонтенбло - скарбниця унікальних творів мистецтва, тут збережені в хорошому стані всі архітектурні споруди минулих століть: каплиці, галереї і королівські покої. Відвідування замку.
"Енциклопедія століть - Лувр" (21Є + вхідний квиток). Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври. Лувр - один з найбагатших музеїв в світі. Тут можна годинами милуватися роботами Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тициана, Рафаэля…. Мона Лиза, Богиня Ника, Венера Милосская….
Ночівля на території Франції.

День 6 - Париж День 6 - Париж День 6 - Париж День 6 - Париж
День 7.

Нюрнберг

 Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Імперський Нюрнберг - імперське місто запрошує на прогулянку найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, пятикілометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличкам . Нюрнберг відкриє безліч секретів - тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.
«Секрети Баварського пивоваріння» (23 € / 18 € без дегустації). Пропонуємо Вам відвідати одну з найвідоміших нюренбергского пивоварень "Tucher", розкрити для себе секрети пивоваріння та продегустувати кілька сортів прекрасного освіжаючого пива з Баварської Королівської броварні ...
Ночівля на території Польщі.

День 7 - Нюрнберг День 7 - Нюрнберг День 7 - Нюрнберг День 7 - Нюрнберг
День 8.

Краків - Львів

 Сніданок. При бажанні:
Екскурсія по Кракову (10 €). Місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Для того, щоб від Барбакана пройтися по Флоріанській вулиці до Ринкової площі, послухати сурмача в Маряцькому костелі, зайти і вибрати сувенір на старовинних торгових рядах Сукенніци.
Виїзд на Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». До нових зустрічей

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом Євро класу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3 * зі сніданками.
• внутрішні пороми
• Екскурсії, вказані в програмі.
Додатково оплачується:
• Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Візовий центр 30 €.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• !!! У місті введено податок (city tax) в готелях Франції від 1,5 до 3 євро / ніч
• При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638