UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…Я хочу туда, на дальний берег моря, где светлый луч играет на снегу.
Я хочу в мир северных просторов, в ту прекрасную холодную страну…

Три +Два…І…Скандинавія…

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів - Варшава - Рига - Стокгольм - Осло - Гетеборг-Копенгаген-Гданськ
Данія
Латвія
Норвегія
Польща
Швеція

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Три країни Скандинавії: Швеція, Норвегія,Данія
Три столиці Скандинавії: Стокгольм, Осло,Копенгаген
Дивовижні міста: Варшава, Рига, Гетеборг і Гданськ!
Дві поромні переправи!!!
Розмірений тур для тих хто цінує красу і любить природу!


Цей тур для Вас! 

День 1.

Львів - Варшава

09.00 Збір на екскурсію на Львівському ж.д. вокзалі.
10:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал "А". Розміщення в готелі Польщі. Ночівля.
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту в якому панує неповторна і унікальна атмосфера. "Варшава - місто королів" - чудові вулиці утворюють Королівський тракт, по обидві сторони якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також одразу три королівські резиденції! "Старе Място" - зачаровує кольоровими будиночками з декоративними скульптурами і розписом; суворо-величні костели, на чолі з самим древнім - костелом святого Яна, колона Сигизмунда ІІІ Вази, і звичайно палац Радзивилів - діюча резиденція президента. Краса... Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці - Варшавська Сирена.
Ночівля.

День 2.

Рига - Юрмала

Сніданок. Переїзд у Латвію.
Оглядова екскскурсія по столиці Латвії Ризі. Рига – одне із найзатишніших, старовинних міст Латвії, і найбільше в країнах Балтії. Місто- натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига - місто доброї кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе. Під час пішохідної екскурсії по Старій Ризі, ми дізнаємося про що розповідають будинки та вулиці старого міста, познайомимося з багатьма архітектурними пам'ятками середньовіччя. Якщо винекне бажанняможем- продегустувати Ризький бальзам (оплата по меню). Вільний час. Для бажаючих:
"Метрополія Югендстиля" (дорослі - 13 € / діти до 12 років - 6 €). Що ж таке "югендстиль"? На самому початку 20 століття серед людей мистецтва з'явилося прагнення до чогось нового, що і вилилося в архітектурі в стиль модерн. І тепер в Ризі є квартал, де кожна будівля - шедевр архітектури. Ось про це наша історія. Бажаючі зможуть відвідати музей інтер'єру югендстилю Риги (вхідний квиток оплачується самостійно). У музеї у нас буде унікальна можливість поринути в атмосферу початку XX століть - оригінальна меблі, предмети інтер'єру та ті предмети, які використовували в побуті. Тут можна послухати, як грає старовинний грамофон і відчути атмосферу старої Риги ....
"Місто музикантів і квітів - Юрмала" (дорослі - 18 € / діти до 12 років - 10 €). Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали - спогади про минуле в стилі модерн .... Ми прогуляємося самими видатними міісцями: пляж, концертний зал «Дзінтарі», вул. Йомас, парк Дзінтарі ...
23.00 Відплиття із Вентспілсу порому. Ночівля на поромі.

День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала  
День 3.

Стокгольм

Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття у Швецію. Порт Нюнесхамн. Переїзд у Стокгольм.
Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою, але і тим, що є найбільшим містом в Скандинавії. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія центральною частиною міста «Gamla Stan -серце Стокгольму». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички та площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів. Ми побачимо саму вузьку 90-сантиметрову вуличку Стокгольму і найменшу скульптурку хлопчика, якого дбайливі городяни завжди поспішають одягнути по погоді. Все це і багато іншого дізнаємося з нашої подорожі по Старому місту! Вільний час. Для бажаючих екскурсії на вибір:
Автобусна екскурсія з фотопаузами «Місто на воді - Стокгольм» (дорослі - 18 € / діти до 12 років - 13 €). Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядову площадку, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
«Таємний Фрегат Vasa» (дорослі -23 € / діти до 12 років - 10 €). Нас чекає єдиний у світі збережений до наших днів корабель 17-го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але. .. Про це наша історія. Він пролежав на дні 333 роки і зберігся майже на 90 відсотків. Ми дізнаємося, як вдалося зберегти цей корабель протягом багатьох століття, дізнаємося про ті предмети, які вдалося підняти з глибини і зберегти для нащадків. Це найвідвідуваніший музей в Скандинавії.
«АВВА в Стокгольмі» (дорослі - 30 € / діти до 12 років - 18 €). Швеція пишається своїми музикантами. Країну прославили Roxette, Ace of Base, Army of Lovers, Secret Service, The Cardigans, але найбільше галасу наробила група ABBA. Запрошуємо в музей групи, на музичну інтерактивну виставку. Під час екскурсії ми дізнаємося про життя і кар'єру всіх учасників групи, про їх внесок у світову культуру, про шведську музику сьогодні. Поселення в готель в районі Стокгольму. Нічліг.

День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм
День 4.

Сигтуна - Стокгольм

Сніданок. Вільний час у Стокгольмі.
Можливість відвідати старовинні купальні Cetralbadet, спроектовані ще в 1904р. Це унікальне поєднання красивої архітектури в стилі арт-нуво з елементами романтизму, і цілющих якостей води, якою наповнені басейни. Вона має здатність дарувати почуття повної релаксації і спокою (вхідні квитки).
Бажаючі зможуть погуляти по звіриним острову -Юргорден. Відвідати дитячий тематичний парк Юнибакен -музей казкових персонажів Астрід Ліндгрен або етнографічний музей під відкритим небом Скансен, який називають «Швецією в мініатюрі». Спробуємо щойно спечені найсмачніші шведські булочки і проїдемось залізницею в країну дитинства і наших улюблених дитячих казок .... (Вхідні квитки оплачуються самостійно).
«Стокгольмська Ратуша» (дорослі - 23 € / діти до 12 років - 16 €). Це не тільки місце засідань уряду міста, а й місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.
«Королівський Стокгольм» (дорослі - 30 € / діти до 12 років - 18 €). Найбільший за площею діючий Королівський палац Европи- офіційна робоча резиденція короля Швеції Карла XVI Густава. До наших днів зберігся красивий ритуал зміни варти у внутрішньому дворику двору. Ми познайомимося з історією сучасної шведської королівської сім'ї, розберемося, чому королівська сім'я гордо носить французьку прізвище Бернадот і чому Шведський король не носить корону на голові. Або запрошуємо на побачення з історією Швеції: «Легендарна Сигтуна» (дорослі 30 €, діти до 12 років 18 €). Або Їдемо на прийом в літню резиденцію королівської сім'ї - палац Дроттнінгхольм! (дорослі 38 €, діти до 12 років 23 €). Королівський острів - поєднання шарму і натхнення, він запрошує помилуватися шедеврами палацового ансамблю: фонтаном Геркулеса з бронзовими фігурками, Китайським павільйоном, палацовим театром, а також бароковим і англійським парками. Повернення в Стокгольм. Нічліг.

День 4 - Сигтуна - Стокгольм День 4 - Сигтуна - Стокгольм День 4 - Сигтуна - Стокгольм День 4 - Сигтуна - Стокгольм
День 5.

Осло

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Норвегію.
Переїзд у «Столицю землі Вікінгів - Осло». В Осло поєднана старовина і сучасність! У перебігу століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми. ... Оглядова екскурсія по місту. Вільний час.
«Парк скульптур Густава Вігеланна» (23 € / діти до 12 років-13 €). Ні на що несхожий парк скульптур. Він вміщує 600 скульптур різного віку і настроїв. Наш екскурсовод знає, про що думають і чим живуть ці скульптури. Ми зможемо побачити гордість жителів Осло. ... Рекомендуємо поглянути на «Осло з висоти пташиного польоту і піднятися на трамплін Хольменколлен (10 €).
«Музейний острів» (30 € / діти до 12 років 18). Музейний острів - це вілли, потопаючі в квітучих садах, до яких примикають пристані з білосніжними яхтами і безліч музеїв .... Всі бажаючі зможуть відвідати музей з екскурсоводом і почути захоплюючі історії. Відвідування Музею кораблів вікінгів. На завершення екскурсії прогулянка на кораблику !!!
Норвегія очима художників (26 € / діти до 12 років - 16 €). Екскурсія в національну галерею, де представлені роботи відомих норвезьких живописців, творіння Мунка, а також найдорожча картина в світі «Крик». Вся ця краса викликає загальне захоплення і похвали сучасників. Про це наша історія ...
Екскурсія у відому всьому світу будівлю, де щороку в церемоніальному залі, прикрашеному полотнами Хенріка Сьоренсена, щорічно вручається Нобелівська премія миру - Міська Ратуша Осло (23 € / діти до 12 років - 16 €). Ночівля.

День 5 - Осло День 5 - Осло День 5 - Осло День 5 - Осло
День 6.

Осло - Согне-фіорд

Ранній сніданок. Вільний час в Осло.
Поїздка «У царство норвезьких фьордів" (дорослі - 43 € / діти до 12 років - 30 €). Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Нас чекають гори Хемседала, найдовший дорожній тунель у світі Лердальский - 24,5 км, самий довгий і вузький фіорд Норвегії - Согнефьорд. Неповторні ландшафти, засніжені вершини, які відображаються в прозорій глибині моря, грандіозні водоспади, смарагдова гладь фьордів, які, виблискуючи на сонці, кружляють між завмерлими у своїй величі горами. .. Ось що нас чекає! (виїзд з готелю орієнтовно 6:00 (сніданок «сухий пайок»)).
«Круїз на кораблику» (дорослі-48 €, діти до 12 років-38 €). Два мальовничих рукава Согнефьорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфьорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) і широкий і величний Еурлендфьорд.
Незабутня поїздка «Фломською залізницею» (дорослі-53 €, діти до 12 років-46 €). Ми побачимо все саме-саме. Піднімемося на висоту 867 м над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри - гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося біля мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню. ..
Повернення в Осло. Ночівля.

День 6 - Осло - Согне-фіорд День 6 - Осло - Согне-фіорд День 6 - Осло - Согне-фіорд День 6 - Осло - Согне-фіорд
День 7.

Гетеборг

Сніданок. Переїзд у Гетеборг.
Нас очікує чудова природа і розвинена економіка, найбагатша історія і доброзичливі люди. Як це по-скандинавськи. «Душа Швеції Гетеборг. ..». Гетеборг - столиця західного узбережжя Швеції. Це море, сонце, вітер і атмосфера південного шведського міста. ... Оглядова екскурсія по місту з оглядом визначних пам'яток і можливістю спробувати найвідоміший «бутерброд з креветками» в ресторані неба. Вільний час.
«Прогулянка на кораблику каналами Гетеборга» (дорослі - 30 € / діти до 12 років - 18 €). Місто з води виглядає надзвичайно красиво Ми пропливемо під 20 містками і побачимо набережну Гетеборга. ...
«Музей Концерну" Volvo "» (дорослі - 30 € / діти до 12 років - 18 €). Гетеборг є столицею найвідомішого в світі шведського автомобільного концерну. Саме слово "VOLVO" стало синонімом якості, надійності, безпеки та стилю. Переїзд по території Швеції. Зупинка на фотопаузу біля замку Кронборг - "фортеці Гамлета". Назва замку Кронберг в Ельсинорі повинно викликати у вас посилене серцебиття: адже це саме той самий замок, який Шекспір описав у «Гамлеті»! Паромна переправа в Данію. Ночівля в Данії.

День 7 - Гетеборг День 7 - Гетеборг День 7 - Гетеборг День 7 - Гетеборг
День 8.

Копенгаген

Сніданок.
Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла краса вражаючих заходів сонця, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність датчан. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця". Запрошуємо на автобусну екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо. ..». Почуємо історію Датського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопаузи. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки, яка ось вже майже 100 років сидить на набережній Ланглінье. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амаліенборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена - Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Кристиансборг - данський Парламент. Вільний час. Для бажаючих на вибір:
Пішохідна екскурсія «Копегаген для душі ...» (18 € / діти до 12 років - 10 €). Для тих, хто хоче детальніше пізнати Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу. Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішої гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглої вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста, будівлею Біржі, церква Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена ...
«Розенборг - замок троянд» (дорослі - 33 € / діти до 12 років - 18 €). Це справжній замок, представник епохи Відродження. Замок витончений, ніжний, повітряний, схожий на казковий палац. Слово «троянда» лягло в основу назви палацу «Розенборг» - «замок троянди». Король Крістіан IV захоплювався розведенням троянд. Він виписував сорти з різних країн світу, сам виводив нові. Ці троянди, троянди епохи Відродження, і зараз ростуть біля замка.Старинний стиль і історія великого перетворювача Копенгагена - короля Крістіана IV чекає нас. Ночівля.

День 8 - Копенгаген День 8 - Копенгаген День 8 - Копенгаген День 8 - Копенгаген
День 9.

Копенгаген

Сніданок. Вільний час у Копенгагені.
Всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію « Таємниці і легенди Королівських Замків » ( дорослі - 60 €, діти до 12 років - 38 €) : замок «Гамлета » - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг ! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який вінчає владика морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, прогулявшись розкішним королівським парком: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди. .. Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - " коронний замок " датських королів.
Повернення в Копенгаген.
«Галоші щастя Андерсена» (дорослі - 18 € / діти до 12 років - 8 €). Не випадково головний казкар всіх часів і народів Андерсен жив і працював саме в Копенгагені. Ми пройдемо по старих кам'яних мостових, які ще збереглися, ступимо на плити тротуарів, по яких ходив Андерсен. І звичайно, побуваємо в будинку, де жив великий казкар. Привиди, чарівники, покровителі снів виникають саме в такій атмосфері. Здається, що казкові персонажі ховаються в тінях будинків, або миготять у великих освітлених вікнах, або розгулюють довгими анфіладами кімнат зі свічками в руках. Переїзд по знаменитому Ересуннському мосту між Данією і Швецією. Це унікальна споруда, що не має аналогів в світі. Довжина переправи -16 кілометрів. Спочатку тунель, що пролягає по самому дну протоки Зунд, що виходить потім на поверхню насипного острова Пеберхольм і що перетворюється на вантовий міст. Ця переправа з'єднує між собою не просто два міста, а континентальну Європу і Скандинавський півострів. Переїзд по території Швеції.
Посадка на паром. 20:00 - Відплиття на поромі у Гдиню. Ночівля на поромі.

День 9 - Копенгаген День 9 - Копенгаген День 9 - Копенгаген День 9 - Копенгаген
День 10.

Гданськ

Сніданок на паромі (оплачується додатково). 09:30 - прибуття до Гдині. Переїзд у Гданськ.
Нас запрошує прекрасний і старовинне місто в Польщі - місто Гданськ. Розташований він на березі Гданської затоки біля південних берегів Балтики, і є світовою столицею бурштину. Разом з містами Гдиня і Сопот він утворює агломерацію, звану Труймясто (Трехградье). Гостинний Гданськ запрошує на чарівні вулиці і в історичні інтер'єри, на морські купальні пляжі, елегантні ресторани і ліричні кафе. Бажаючих запрошуємо здійснити захоплюючу прогулянку на піратському кораблику (дорослі - 30 € / діти до 12 років - 18 €).
Запрошуємо в «Подорож по середньовіччю» (дорослі-38 €, діти до 12 років-30 €) - величний замок Мальброк, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні стіни з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності. А колекції бурштину, старовинної зброї і лицарських обладунків перенесе нас у часи могутності хрестоносців! Повернення в Гданськ.
Переїзд на нічліг. Поселення в готель в Польщі. Н0чівля.

День 10 - Гданськ День 10 - Гданськ День 10 - Гданськ День 10 - Гданськ
День 11.

Львів

Сніданок. Переїзд в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 17:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховка (групова) У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі
• Внутрішні пароми.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Обов'язково! Доплата за спальне місце на поромі в каютах:
Низький сезон
Місце в 4-х місній каюті (два пароми) без вікна / с вікном -118Є / 133Є
Місце в 2-х місній каюті (два пароми) без вікна / с вікном -140Є / 168Є
Місце в 1 -но місній каюті без вікна / с вікном - 206Є / 268Є
Високий сезон-червень, липень, серпень
Місце в 4-х місній каюті (два пароми) без вікна / с вікном -123Є / 138Є
Місце в 2-х місній каюті (два пароми) без вікна / с вікном -148 Є / 176Є
Місце в 1 -но міснійї каюті без вікна / с вікном - 268Є / 288Є
Консульський збір + Візовий Центр =35€ +22€ Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонарі до 21р.
Візовий центр сплачують всі.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ.

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо!
Згідно вимог Консульства, і відповідно з візовим кодексом країн ЄС,
Анкета (аплікаційна форма) заповнюється / підписується тільки ОСОБИСТО туристом.
ОБОВ'ЯЗКОВИМ є наявність чіткої ПРОПИСКИ В український паспорт.
Шановні Туристи, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана третіми особами!
Так як документи, які підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконувати порядок покроково з оформлення візової анкети - це значно зменшує ризик отримання відмови у візі.

Важливо:
• Доплата за одномісне розміщення
Стандартні дати + 268 Є +каюта
Святкові дати Різдво, травневі свята + 288 Є +каюта

• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638