UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 02.05.24
1€ = 42.76 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7004
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…На кораблику північним морем пристаю до блакитних берегів ...
Короновані вітром простори в сріблястих безкрайніх снігах ...

Завзяті канікули для Почемучеек + Леголендд (в Парках розваг)

Днів: 3, без нічних переїздів
Львів - Рига - Таллін - Стокгольм - Осло - Копенгаген - Берлін - Львів
Данія
Естонія
Латвія
Норвегія
Німеччина
Швеція

Львів - Рига - Таллін - Стокгольм - Осло - Копенгаген - Берлін – Львів

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!
Шість столиць в одному турі!
Латвії, Естонії, Швеції, Норвегії, Данії та Німеччини!

День 1.
09.00 Виїзд зі Львова. Перетин кордонів. Ночівля на території Литви.

День 2.
Переїзд до Латвії. По дорозі зупинка на сніданок.
Запрошуємо на екскурсію «Рига – в пошуках пригод, лицарів і романтики ». Що зберігає в собі безл.іч таємниць і загадок , з плином часу Рига стає все більш привабливою. Тут рідко бувають холодні зими , і влітку не відчувається втоми мегаполісу. Тут всього рівно стільки , скільки треба , і все зроблено так , як потрібно . І це прекрасно. Рига - місто хорошої кави , джазу , маленьких смачних тістечок і стильних кафе . Скрізь вирує життя і витає надія ... Відвідування розважального центру « Лідо» . « Лідо» - це найбільший дитячий центр відпочинку в Ризі з безліччю атракціонів і інтерактивних заходів для дітей , тут можна чудово провести вечір всією сім'єю. На вибір гостей - бістро , класичний ресторан , відмінна кондитерська або «Пивний льох » з традиційною латиською кухнею. Час на обід (оплачується самостійно).
Переїзд в « Місто музикантів і квітів - Юрмала ». Юрмала - це м'який балтійський клімат і повітря, насичене ароматом сосен, просторі чисті пляжі, морські хвилі ... Ласкаво просимо в Юрмалу, місто відпочинку і романтики. Повернення в Ригу. Переїзд в Таллін. Поселення в готель. Ночівля.

День 3.
Сніданок . Нас запрошує « Лицар Балтійського моря - Таллінн ». Його історія почалася більше 850 років тому. Столиця Естонії - це місто - музей п.ід відкритим небом. З. перших хвилин нам стає ясно, що ми потрапили в іншу епоху. Мереживне переплетення вузьких вуличок заворожу, хочеться нескінченно блукати по них до ранку. Таллін поєднав у собі старовинні площі, сучасні висотні готелі, величезна кількість зелені і мальовничий порт. Прогулянка по Таллінну - це реальний дотик до середньовічної європейської культури. Всюди супроводжує кришталева чистота моря і повітря з легким ароматом імбиру. У такій тиші і гладі часом починає здаватися, що потрапив до раю. Вільний час. Для бажаючих екскурсія в Ратушу ( вх квиток). Таллін пишається своєю міською ратушею.
Відвідування « Музею Мііа - Мілла - Манда » (вх. квиток). Мііа - Мілла - Манда - так звуть маленьку дівчинку. Як і всі діти, вона досить цікава: любить ставити запитання, дивитися , слухати , дивуватися - іншими словами , вивчати все цікаве , що зустрічається їй на шляху. Однак найбільше на св.іті Мііа - Мілла - Манда любить грати з друзями. На щастя, в маленькому містечку, де живе Мііа - Мілла - Манда, є одне місце, де їй ніколи не буває нудно. У затишному жовтому будиночку з невисокою вежею можна дізнаватися нові речі, ставити запитання , слухати , дивитися , вчитися , грати . У музеї завжди раді дітям та їх батькам , а також усім тим , хто в душі залишився дитиною.
18:00 - Відплиття в Стокгольм напоромі. Ночівля на поромі.

День 4.
Сніданок на паромі ( оплачується додатково ) . 10:00 - прибуття до Стокгольму.
Оглядова екскурсія «Місто на воді - Стокгольм ». Стокгольм - столиця Швеції, відомий не тільки своєю красою , але й тим , що є найбільшим містом в Скандинавії. Нас чекає надзвичайне місто , розташоване серед зелені лісів і синяви каналів , які поділяють її на 14 островів. Архітектурні шедеври , принадність тихих вуличок , аромати в повітрі , силуети яхт і кораблів , завитки лебединих ший , ледь чутне Жужання пропелера Карлсона ... Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Вільний час. Бажаючі зможуть погуляти по звірячому острову - Юргорден . Відвідати дитячий тематичний парк Юнибакен -музей казкових персонажів Астрід Ліндгрен або етнографічний музей під відкритим небом Скансен , який називають « Швецією в мініатюрі». Спробуємо щойно спечені найсмачніші шведські булочки і покатаємося на залізниці в країну дитинства і наших улюблених дитячих казок.. ( Вхідні квитки оплачуються самостійно).
«Таємний Фрегат Vasa » ( вх квитки ). Нас чекає єдиний у світі збережений до наших днів корабель 17- го століття. Це символ людської гордості , марнославства , самовпевненості . На корабель на ті часи витратили величезні гроші. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але ... Про це наша історія.
Поселення в готель на території Швеції . Ночів

День 5.
Сніданок. Переїзд до Королівства Норвегія - це батьківщина бога Одіна і вікінгів, це саме порізане морське узбережжя, це територія гір., водоспадів і кристально чистих фіордів, це держава з одним із найвищих рівнів життя у світі і країна багатої, красивої і чистої природи. Нас чекає оглядова екскурсія «Столиця земл.і Вікінгів - Осло». Це одна з найстаріших скандинавських столиць, розташована в гирлі фіорду і Оточений пагорбами. Вільний час. Пропонуємо відвідати екскурсію: «Музейний острів» (Всі вхідні квитки оплачуються додатково самостійно). Музей народної творчості. Музей кораблів вікінгів. Музей «Кон-Тікі». По сусідству в гордій самоті височить корабель «Фрам», Фрітьоф Нансен і Руалд Амундсен борознили на ньому води Північного і Південного льодовитого океану! 17:00 - Відплиття до Копенгагена на поромі. Ночівля на поромі.

День 6.
Сніданок на паромі (оплачується додатково). Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих заходів сонця, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність датчан. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця". Запрошуємо на екскурсію по Копенгагену «Є Данія на світі, друг Гораціо ...». Різнобарвні будинки, смарагдові дахи, бронзові вежі з куполами і дзвінички роблять місто дивно привітним. Вільний час. Для бажаючих екскурсії: «Королівський Копенгаген» (вх квиток). Данська монархія - найстаріша у світі. Ми немов здійснимо подорож у минуле, заглянемо в світ монархів Данії і побачимо, як вони жили і далеко пішли від нас днях. Відвідування парку Тіволі (вх. квиток). «Tivoli» - найпопулярніша визначна памятка Скандинавії, як серед дітей, так і дорослих, третій за відвідуваністю парк атракціонів у Європі. Поселення в готель на території Данії. Ночівля.

День 7.
Сніданок. Переїзд У місто Білунд, найпопулярніше місце після Копенгагена і самий незвичайний розважальний парк для дітей Леголенд в Данії (вх квиток). Все в парку побудовано з конструктора Лего - макети всесвітньо відомих будівель, казкові герої і навіть тварини та птахи - з більш ніж 40 мільйонів цеглинок. Нас запрошує Леголенд - незвичайна країна, де височіє цегляний. Біг-Бен, ходять цегляні пароплави, літають цегляні літаки, працюють ферми, вокзали та електростанції з цеглин LEGO. Гавкають цегляні собаки, гладять цегляну білизну цегляні мами, грають цегляні вуличні музиканти і навіть у кущах причаїлися поліцейські з цеглин! Захоплюючий і незабутній відпочинок для дітей та дорослих - там, де чари не закінчується ніколи!
У травні 2012 року на території парку Леголенд, відкрився новий тематичний розділ - Полярна земля, де представлені пінгвіни і білі ведмеді, зроблені з кубиків Лего в натуральну величину а також гірки на санях,
Ми добре проведемо час. Переправа паромом на територію Німеччини. Ночівля в готелі в Німеччині.

День 8.
Сніданок.. Німеччина ... Дорога проходить через сонні середньовічні міста , повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки ... Екскурсія "Велич могутнього Берліна ". Берлін - величезний мегаполіс. Нам здасться , що ми подорожуємо у машині часу , адже тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому , а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами - побачити справжнє . Переїзд в найбільший у світі критий аквапарк Tropical Islands Resort (Вхідний квиток ) . Тут ми зможемо отримати все про що давно мріяли. Прогулянку по тропічному лісі з екзотичними рослинами і орхідеями, величезними пальмами та мангровими заростями. На тлі соковитих тропічних фарб не завжди легко відразу розпізнати чи не прогулюються павичі і фазани , по справжньому райський відпочинок в басейнах «Південне море » з двома островами , « Лагуна Балі » і незабутня пригода в справжніх тематичних зонах з будівлями в традиційному стилі : « Таїланд » , « Малайзія / Борнео » , « Балі » , « Полінезія » , « Конго » і «Амазонка ». У парку щодня проходять денні та вечірні вистави, які залучають численних глядачів дивовижними акробатичними номерами і неповторним коло

День 9.
Орієнтовно 10.00 прибуття до Львова.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Керівника групи від компанії по маршруту
• оформлення візи
• Групова медична страховка
• Проживання по маршруту:
• Готель 2 * 3 * туристичного класу зі сніданками. Сніданок - порційний: чай, кава, мюслі, хліб, масло, джем. Обов'язкове гаряче блюдо: (яєчня з сосисками і овочами або рівноцінна заміна).
• Проїзд в 4-х місцевій каюті економ - класу
(без вікна) на нижній палубі БЕЗ сніданку.
На поромах: Таллінн - Стокгольм, Осло -
Копенгаген. Кальскроне - Гдиня. У каютах: душ, туалет.
• Послуга з підселення тільки в жіночі або
чоловічі каюти не надається.
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Доплата за розміщення в каютах більш високого класу
на поромах: у 2-х місцевій каюті 110 євро / чол. (два пороми);
в 1-но місцевої каюті - 210 євро / чол. (два пороми);
• Сніданок і на 2 поромах - 38 євро / чол.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти:
• Музей сонця 3 Є
• Музей Мііа-Мілла-Манда
• Ратуша у Таллінні 11 €
• Фрегат Васа 16Є
• Музей Кон Тікі, Фрам, Вікінги 11-13 Є за музей
• Королівський копенгаген 16Є
• Тіволі: вхід на день 40 євро всі атракціони у вартості або увійти 13євро і кожен атракціон оплачується окремо.
• Леголенд дорослі 36 євро діти 32
• Tropical Islands Resort дорослі 36 діти до 14 років 25 євро
• Доп. Харчування - Напівпансіон:
• 8 обідо - вечерь = 160 євро.
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Консульський збір = 35 €.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років за договором про спрощення візового режиму.
• ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Документи:
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/649

Документи приймаються за домовленістю

Важливо:
Бонусна система для вчителів не поширюється на даний тур!
• Доплата за одномісне розміщення + 280 євро за весь період.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко
додаткове ліжко або диван!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх
на рівноцінні.
• Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не надається.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638