UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

...Мелодії: ця хороша, а ця - чарівна!
Напевно, музика - душа, тим нам і цікава!

Вона… Словаччина…

Днів: 5, без нічних переїздів
Львів - Кошице - Попрад - Татранська Ломниця* - Кежмарок* - Штребське плесо* - Спишський Град* - Ясна - Братислава - Св. Юр* - Ужгород - Львів
Австрія
Словаччина
Угорщина

4 ночі в Словаччині!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!


Відпочинок в Словаччині з можливістю відкриття мультивізи!
Гори, повітря, термальні джерела, ... дегустації
Релакс в термальних водах Аквапарку «АКВАСІТІ»,
купальнях Врбове і Бешенева!

Дегустація словацької, австрійської та угорської кухні!
Провести час в оточенні природи, краси і хороших людей!
Життя таке прекрасне, виберіть у ньому трохи часу для відвідування Словаччини!


Екскурсія по Кошице та Братиславі у вартості туру!

День 1.

Львів - Кошице

 07:30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
08:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Можливість приєднання до групи в Стрию та Ужгороді. Перетин кордонів. Нас запрошує друге за величиною місто Словаччини - Кошице. Маленький, але впертий струмочок, спускаючись з гір, створив форму та історію цього міста. Ми пішки пройдемось по старому місту. Прогулянка по місту.
Переїзд в Попрад. Місто Попрад - головне місто регіону Високі Татри. Попрад - відомий курорт Словаччини, який розташовується в долині між Високими і Низькими Татрами.
При наявності часу відвідування Татранського аквапарку "АКВАСІТІ" (розташований на джерелі з термальною водою і у всіх басейнах використовується тільки термальна вода) (вх. квитки дод. оплачуються ).
При бажанні вечерю в «Словацькій Колибі» (23є) - мисливські трофеї, брязкальця на стінах, старовинні каміни, дерев'яні стіни, стільці, столи. Душевна атмосфера не залишить байдужим нікого ...Цього вечора Вам буде запропоновано лише словацьку національну кухню. Ночівля на території Словаччини (Район Попраду).

День 1 - Львів - Кошице День 1 - Львів - Кошице День 1 - Львів - Кошице День 1 - Львів - Кошице
День 2.

Татранська Ломніца - Штребське Плесо - Закопане

 Сніданок.
Бог нагородив Словаччину чарівною природою, яка надихає і лікує. Люди тут відпочивають душею і тілом. У нас є можливість зануритися у світ природи, краси і релаксу. Пропонуємо на вибір:
«Такий чудовий день» (23є / 13Є + вх. квитки). Татранська Ломниця, Кежмарок, Nestville Парк, купальні Врбове. Природа, фото, дегустація словацького віскі і купальні - коротка програма нашого дня. Почнемо з гірськолижного курорту Татранська Ломниця розташованого у Високих Татрах. Найвища з гір - Ломницький штит (2632 м), до його вершини можна дістатися на підйомниках. Фотографії у Вас будуть просто приголомшливі. Невеликий переїзд і ми в невеликому селищі Hniezdne. Тут знаходиться Nestville Park. Це більше, ніж винокурня, крім дегустації першого словацького віскі, тут можна ознайомитися з історичними винокурними ремеслами. Переїзд в Кежмарок. Затишне і цікаве містечко залишить у нас тільки позитивні емоції. І на завершення нашого цікавого дня - релакс в купальному комплексі Врбове. Тут ми знайдемо справжню геотермальну воду, яка вважається однією з найкращих мінеральних вод у Центральній Європі за вмістом важливих мінеральних речовин.
Або «Чудова прогулянка» (23 € / 13Є + вхідний квиток). Гори, фортеці і старовинні містечка чекають нас сьогодні. Отже, Штребське плесо, яке знаходиться в районі Високих Татр. Ці гори чудові! Їхні сніжні піки, ущелини льодовики, водоспади і альпійські луки надзвичайно красиві. А ще тут чисте гірське повітря, насичене ароматом хвойних дерев. Щоб відпочити і насолодитися панорамою гір, чудово покататися по озеру на човні. Насолодившись природою, ми зробимо невеликий переїзд в Спішський Град - найбільшу фортецю Словаччини. Замок височить на доломітових скелях на висоті майже 200 метрів над довколишніми полями і містечком Спішський Град. Далі – старовинне місто Левоча розташоване на сході Спішського регіону, - справжній культурно-історичний скарб серед словацьких міст з безліччю архітектурних пам'яток, які свідчать про події історії міста. Місто і замок належать до світової спадщини ЮНЕСКО.

День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо - Закопане АБО Поїздка в столицю польських Татр - Закопане (26Є / 16Є). Закопане - чудова природа, колорит гуральского фольклору і широкий вибір розваг !!! Рекомендуємо відвідати ідеальне місце для відпочинку - водний комплекс Терма Буковина Татранська (вх квиток): дитячі майданчики, гірки, сауни, парні і 12 басейнів з хвилями і течіями - наповнені водою з термальних джерел, температура якої 28-36 ° С. Охочі зможуть познайомитися з гуральськими традиціями і скуштувати частинку культури поляків - «Гуральський вечір»! "Бундз" - чудовий сир, "осціпек" - солений овечий сир, "москол", свинина, ягнятко, баранина, "квашниця" і, звичайно ж, чай горянина - всесвітньо відомий "гжанець". Під гуральські акорди вечеря в національній гуральській колибі (оплата по меню). 

Ночівля в Словаччині (Район Попраду).

День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо - Закопане День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо - Закопане День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо - Закопане День 2 - Татранська Ломніца - Штребське Плесо - Закопане
День 3.

Ясна - Бешеньова - Братислава

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Низькі Татри.
Курорт Ясна є хорошим місцем для проведення відпочинку. Знаходиться курорт в серці Словаччини, в мальовничому середовищі Дем’яновській долині на території національного парку Низькі Татри просто біля підніжжя гори Хлопок. Зупинки на фотопауза на тлі Низьких Татр. Можливість піднятися на гору Бавовна в ресторан Rotundа або відвідати на вибір:
Дем’яновські печери- дивовижний підземний лабіринт (10 € + вхідний квиток). У Словаччині природа гідна захоплення. Існує Печера Свободи і Крижана печера. Ми відвідаємо печеру Свободи. Тут ніби попрацював невідомий дизайнер. Він взяв оздоблювальні матеріали дивовижних квітів - від рожевого до теракотового і прикрасив приміщення дивними скульптурами, та наче розмістив їх посеред озер. Озера з назвами: Смарагдове, Золоте, Чудове озеро і Водної лілії.
Аквапарк «Татраландія» (10 € + вхідний квиток). Термальні басейни з лікувальною мінеральною водою, безліч водних атракціонів. Розваги на будь-який смак для дорослих і дітей.
Комплекс «Водний рай - Бешенева» (10 € + вхідний квиток). Бешенева засновано на базі гарячої термальної води весь рік. Купання в зовнішніх і внутрішніх басейнах, ексклюзивний Велнес і Спа центри, масаж і фітнес. Купаючись в басейнах можна спостерігати чудові краєвиди на Низькі Татри, Західні Татри і Фатра. Вода благотворно впливає на опорно-руховий і дихальний апарати, має косметичну дію на шкіру.
Переїзд до Братислави. Екскурсія Братиславою. Братислава чекає своїх гостей і пропонує здійснити захопливу прогулянку по історичній частині міста .... Тут всіх зачарують старовинні вулички, надійна архітектура палаців і фортець, тиша парків і повноводний Дунай. Ночівля в Словаччині (Братислава).

День 3 - Ясна - Бешеньова - Братислава День 3 - Ясна - Бешеньова - Братислава День 3 - Ясна - Бешеньова - Братислава День 3 - Ясна - Бешеньова - Братислава
День 4.

Братислава - Відень

 Сніданок. Вільний час в Братиславі. Для охочих:
Екскурсія в кріпосний комплекс Девін і Братиславський Замок (16 € / 6 € + вхідні квитки). Фортеця Девін знаходиться в однойменній частині Братислави. Це мальовниче місце для екскурсії, прогулянок і відпочинку. Після знайомства з фортецею настане час спробувати вино зі смородини, що володіє лікувальними властивостями. Виробництвом вина зі смородини Девін славиться вже майже 100 років. При бажанні можна повернутися з Девіна в старе місто Братислави на прогулянковому катері по Дунаю.
«В обіймах Словаччини» (23 € / 13 €). Перед нами надзвичайно красивий замок - Червени Камінь, який височить серед мальовничих пагорбів Малих Карпат. Далі ми познайомимося з одним з найзнаменитіших виноробних районів в Словаччині - Св. Юр. Прохолодні сутінки підземелля, світло свічок, сомельє з посмішкою наповнює Ваш келих чудовим вином.
Саме словацьким вином вищої якості наповнений келих. Його рецептура дбайливо передається з покоління в покоління і вдосконалюється з XII століття, а в наші дні користується повагою і популярністю в усьому світі. Шануємо традиції смачної їжі і прекрасного вина.
Або екскурсія "Віденський вальс" (26 € / 13 €). Пішохідна екскурсія. Відень - місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Вільний час у Відні. Є можливість відвідати екскурсії:
«Віденський модерн» (18Є / 10Є). "Часу його мистецтво, мистецтву його свободу". Народження віденського модерну. Сецессіон. Густав Клімт, «Бетховенський фриз», Отто Вагнера, Адольф Лоос. Цікаво і незвично.
«Код да Вінчі у Відні» (18Є / 10Є). «А чи знаєте ви, що саме у Відні ми найближче до розгадки коду да Вінчі?». Церква мінорітов, Каплиця Св. Вергілія. Таємничі знаки в архітектурі собору Святого Стефана. Авсгустінеркірхе, Церква Tевтонського ордену, Віденська масонська ложа.
«Кавовий Відень» (18Є / 10Є). Свій розквіт віденські кав'ярні пережили в 19 столітті. У віденських кафе спілкувалися, читали газети, грали в доміно, писали листи, закохувалися і розлучалися. Звичайно, у Відні є кафе зі світовим ім'ям. Наприклад, Захер, є містечко, де готують чудове печиво і макаруни, ми покажемо кондитерську, де найсмачніші шоколадні цукерки. Тут праліне з нугою, кокосом, шампанським, мигдалем і марципаном зроблені вручну. Цукерки, як ювелірні вироби, продаються в шкатулочках. Солодке життя - воно прекрасна ....

День 4 - Братислава - Відень Для охочих "Шопінг в Австрії" (18 € / 13 €). Насолодитися унікальним шопінгом можна відвідавши популярний торговий центр з більш ніж 170 брендових бутиків. Дизайнерський аутлет Парндорф цілий рік пропонує покупцям товари популярних брендів зі знижкою від 30 до 70%.

Ночівля в Словаччині (Братислава).

День 4 - Братислава - Відень День 4 - Братислава - Відень День 4 - Братислава - Відень День 4 - Братислава - Відень
День 5.

Будапешт - Львів

 Сніданок. Переїзд через територію Словаччини та Угорщини. По дорозі у нас розташоване чарівне місто - Будапешт. Можливість відвідати купальні Сечені (вх. квиток). Для охочих екскурсії на вибір:

День 5 - Будапешт - Львів «Ключ до серця Будапешту» (18 € / 10 €). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі будівництва фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешні винаходи техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і заходячий у далечінь Дунай. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі Pick, сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і, звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлисейських полях» - парадного Будапешта проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв.

«Прогулянка на кораблику по Дунаю» (23 € / 18 €) Хто сказав, що не можна себе побалувати шампанським при сонячному світлі? Шампанське необмежено, на кораблику і по Дунаю ... краса ...
Виїзд до України. Можливість закінчити нашу захопливу і душевну поїздку в Ужгороді.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:30 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

День 5 - Будапешт - Львів День 5 - Будапешт - Львів День 5 - Будапешт - Львів День 5 - Будапешт - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд маршрутом автобусом єврокласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3 * зі сніданками.
• Екскурсійна програма.
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Консульський збір 35 € + 16 € кол-центр.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі.
• При відмові НЕ повертається (Виняток для іменинників, у яких в подорож День народження - витрати покриває Акорд-тур).

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638