UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Хочу счастливо миру улыбаться, печальным настроенье поднимать
И в беспредельной радости купаться, чтоб каждый мог мой позитив перенимать…

SPO Світ позитиву…

Днів: 0, без нічних переїздів
Львів - Лейпциг - Льєж - Левен - Брюссель - Антверпен - Мелехен - Гент - Брюге - Амьєн - Компьєнь - Париж (5ночей) - Реймс - Буйон - Кельн - Львів
Бельгія
Німеччина
Франція

Бельгія і Франція в одному турі

Львів - Лейпциг - Льєж - Левен - Брюссель - Антверпен - Мелехен - Гент - Брюге - Амьєн - Компьєнь - Париж (5ночей) - Реймс - Буйон - Кельн - Львів

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Ми побачимо:
Бельгію- чарівну європейську країну з багатою архітектурою і традиціями.
Нам назавжди запам'ятаються її вузенькі вулички, будиночки, ванільно-шоколадний запах.

Тут вся атмосфера просякнута відчуттям благополуччя та свободи.
Місцеві жителі живуть за принципом «Кожен день свято»!

Францію - країну, в яку ми встигаємо закохатися ще в шкільні роки,
коли зачитуємось романами Дюма. Ми уявляємо блискучий пишністю Париж,
чарівних дам у бальних сукнях і шляхетних мушкетерів…

І ось шкільна мрія зараз здійсниться ...
Ми проведемо
 5 ночей в Парижі!!!
З'їздимо у гості на батьківщину камамберу - до Нормандії
Побуваємо на березі Ла-Маншу, Відчуємо себе корсарами у форті Сен-Мало.
Побачимо «весільну сукню Франції» - долину Луари!

Розмірений, спокійний і позитивний тур…

День 1.
08.30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
9:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

День 2.
Cніданок.
Запрошуємо насолодитися красою міста мислителів і поетів - Лейпцига. Екскурсія «Лейпциг - місто музики». Лейпциг - старовинне німецьке місто, місто ярмарків і конгресів, книгодрукування і культури. Це найбільше місто в Саксонії. Лейпциг - також відомий завдяки музиці. Йоганн Себастьян Бах тісно асоціюється з Лейпцигом. Моцарт і Мендельсон виконували в місті свої безсмертні твори. Вагнер народився тут у 1813 р. «Містечко біля лип» вражає своєю гармонійною атмосферою: численні парки, озера, вузенькі вулички і будівлі 16-х і 17-х століть.
Переїзд до Бельгії. Поселення в готель на території Бельгії. Ночівля.

День 3.
Сніданок.
Сьогодні нас чекають Бельгійські Арденни. У серці Валлонії, підносяться Ардени, один з найзагадковіших і мальовничих європейських регіонів. Тут, в одному з найстаріших гірських масивів можна побачити все: стародавні міста, ідилічні села, історичні замки та палаци, і чудову природу.
Починаємо знайомство з південною Бельгією з Льєжа. Льєж - це перше велике місто провінції Валлонія. Історичні будівлі і незліченні церкви, старовинні вулички та різнокольорові площі, затишні кафе і свій, такий невловимий і неповторний шарм. Вільний час. Для бажаючих екскурсії на вибір:
«Чарівність Валлонії» (38Є). Найбільш відвідуване місто Валлонії, в перекладі Дінан-чудова долина. Дінан-це Мекка Джазу. Тут народився і винайшов саксофон Адольф Сакс. У центрі міста знаходиться власний Нотр Дам, одна сторона якого впирається в скелю, на якій знаходиться одна з найбільш укріплених фортець - цитадель. Дінан відомий ще абатським пивом Бельгії - Leffe. Ми побачимо замок Вев, селище Сель. Вев вважається одним із шедеврів військової архітектури 15 століття. Фортеця має форму неправильного п'ятикутника, веж всього шість. Переїзд в Намюр. Столиця Валлонії. Намюр відомий своєю цитаделлю, побудованою давніми римлянами. Кафедральний собор Святого Обен, церкві Сен-Жак і Сент-Луї не залишать нас байдужими.
АБО «Таке знайоме слово СПА» (30Є). Нас чекає одне маленьке, але дивовижне містечко. Воно пишається тим, що є найстарішим у Європі оздоровчим курортом, який надав своє ім'я цілому напрямку курортного релаксу. Йдеться про бельгійське містечко Спа, розташованому в одному із затишних лісових куточків романтичних Арденн. Термальні води курорту Спа були відкриті ще давніми римлянами. Ночівля на території Бельгії.

День 4.
Сніданок. Виселення з готелю.
Бельгія ... Незліченна безліч художніх скарбів і чарівних мальовничих містечок. Це малиновий дзвін, діаманти, брюссельська капуста і пісяючий хлопчик, а ще Брейгель ... і Рубенс ... Переїзд в Левен.
Левен є одним з університетських центрів країни і відноситься до провінції Фламандський Брабант. Місто розташовується на березі річки Дейла. В даний час Левен являє собою велике університетське місто, історичний центр міста - один з найкрасивіших у Бельгії. Це місто також знаменитий тим, що саме тут вперше з'явилося відоме на весь світ пиво Stella Artois в 1366 році. Це пиво виготовлялося в стінах «Пивоварні Артура». Зараз цей будинок є архітектурно-історичним пам'ятником і головною визначною пам'яткою Бельгії.
Переїзд до Брюсселя. Нас запрошує столиця Бельгії - Брюссель. Місто-синтез, місто «всіх кольорів веселки цивілізації», місто соборів і вокзалів, парків і віадуків, фламандців і валлонців ... Оглядова екскурсія «Брюссель-столиця Європи». Кипуча сучасність уживеться в Брюсселі з тисячолітньою історією, утворюючи чарівну, але своєрідну суміш середньовічних будинків і укріплень, готичних соборів, скляних хмарочосів і неокласичних палаців. Вільний час. Ночівля на території Бельгії.

День 5.
Сніданок. Вільний час в Брюсселі. Екскурсії на вибір:
Королівський музей витончених мистецтв (30 € / 16 €). Головний музей країни - Королівський музей витончених мистецтв у Брюсселі має найбагатшу колекцію живопису, як старовинного, так і сучасного. Але, звичайно, найцінніше, це колекція старовинної фламандського живопису епохи відродження.
"Антверпен-діамантова столиця і малиновий дзвін Мехелена" (38Є/18Є). Символ Антверпена-відкрита долоня. Місто дружелюбно простягає гостям величезні кам'яні, апетитні бісквітні або крихітні шоколадні долоні. Милий і гостинний жест. У Бельгії слова-Антверпен і діаманти вже давно пов'язані один з одним. Другий за величиною порт Європи, батьківщина Рубенса, один із центрів європейської культури. Це місто-музей, місто-шедевр ... колиска мистецтва. Далі мальовниче містечко Мехелен, розташований на березі річки Дейлі. Головною визначною пам'яткою міста є собор Св. Ромбаута з 49-ю дзвонами на вежі. Струнке звучання цих дзвонів породило відомий вислів "малиновий дзвін". Мелехен-релігійна столиця Бельгії.
АБО Багатоликий Амстердам - місто контрастів (дорослі - 60 € / діти до 12 років - 30 €). Нідерланди - незабутня країна, де є відпочинок і розваги на будь-який смак ... Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто контрастів - Амстердам. Ночівля в готелі на території Бельгії.

День 6. 
Сніданок. Вільний час в Брюсселі. Можливість відвідати:
Бельгією легко захопитися ... В Бельгію легко закохатися ... Наша подорож на північний захід Бельгії, починається з середньовічної столиці графства Фландрія - Гента. Старовинний Гент - це музей середньовіччя, літопис темних епох, місто-порт на злитті рік Ліс і Еско. Його набережні наскрізь просякнуті духом історії і поезії. Гент - бунтівне місто з героїчною історією, про колишню славу і велич свідчать його архітектурні шедеври. Гент по праву носить гордий титул «місто мистецтва». Вільний час.
Всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію "Середньовіччя наяву" (30Є/10Є). Зараз ми зможемо опинитися в казці, наповненій романтикою і чарами. Величний Брюгге. Яскравий і товариський він привітно відкриває свої двері. Брюгге - це романтичний музей під відкритому небом. Він, як чарівна скринька, з якої скільки коштовностей не дісталося, ще стільки ж залишається. Ночівля на території Бельгії.

 

День 7.
Сніданок. Виселення з готелю. Сьогодні нас чекає прогулянка з фотопаузами.
Далі наш шлях лежить у Францію - в Пікардію. Пікардія поєднує в собі скарби архітектури і пишність природи. Нас запрошує місто Жюля Верна Ам'єн. Ам'єн - столиця Пікардії, розташована в закруті річки Сомми. Переїзд в Компьень - королівське місто, розташоване на річці Уаз поблизу приголомшливої краси лісу з багатовіковими деревами. Франція - країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць .... Автобусно-пішохідна екскурсія "Перше побачення з Парижем". Чарівне місто, готуючись до зустрічі, одягає своє вечірнє вбрання: блиск вогнів, романтика, яка літає в повітрі, роблять зустріч більш бажаною.Вільний час. Прогулянка по таємничій Сені (Дорослі 13 € / діти до 12 років 10 €). Краса мостів, велич будівель, Нотр Дам ... У вільний час є можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі. Поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 8.
Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
"Орден Тамплієрів і таємниці кварталу Маре" (18 € / діти до 12 років 8 €). Квартал Маре, розташований на правому березі Сени - один з найстаріших районів Парижа. Тут збереглося відчуття середньовічного міста в центрі сучасного міста - вузькі вулиці, несподівані площі, величезна кількість площ і особняків.
"Енциклопедія століть - Лувр" (38 € / діти до 12 років 18 €). Наш екскурсовод запросить Вас у Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври. Лувр - один з найбагатших музеїв у світі. Відвідування музею Фрагонар. Французькі парфуми - елітні й вишукані. Напевно, немає в світі жінки, яка не мріяла б стати власницею заповітного флакончика. Пропонуємо відвідати одні з кращих парфумерних магазинів Парижа Benlux або Kams і придбати приємний сувенір для себе коханої.
Вечірня прогулянка "За фіалками на Монмартр" (18 € / 10 €). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер.Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа.
Відоме кабаре "Мулен Руж" (Час 23:00-118 €) - барвисті костюми, яскраве пір'я, танцівниці, французький канкан ...
Самостійне повернення в готель. Ночівля.

День 9.
Сніданок.
ВІЛЬНИЙ ДЕНЬ У ПАРИЖІ.
Ночівляг на території Франції.

 

День 10.
Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
"Сентиментальна Нормандія" (68 € / діти до 12 років 38 €). Побувавши у Франції, не можна не відвідати Нормандію з її морськими курортами, устрицями, «камембер», кальвадосом і яблучним сидром. Нормандія - у цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Місто ста веж - Старовинний Руан-найбільше нормандське місто. Тут в Палаці Правосуддя судили легендарну Жанну Д'Арк Кафедральний собор Нотр-Дам. Нас чекає екскурсія по місту, після якої ми вирушимо в Довіль-до господаря морського узбережжя, в місто-"подарунок" втомленій від метушні аристократії. І на завершення - стародавній і працьовитий Трувіль - старовинне рибальське селище на березі протоки Ла-Манш ... Ми вдихнемо свіжого морського повітря і ковтнемо пару стаканчиків яблучного сидру. Повернення до Парижу ....
Або "Черево Парижа" (18 € / діти до 12 років 10 €). Усім нам відомий роман Еміля Золя. Ми прогуляємося по історично важливих місцях, відомим за французькою художньою літературою. Пале-Рояль, Площа Перемог, Квартал Монторгей, Центр Жоржа Помпіду. Історії «дворів чудес», історії життя Франції.
"Гранд Опера" (30 € / діти до 12 років 10 €). Гранд Опера одне з кращих архітектурних пам'яток Парижа. Її зали, нагадують за своєю величчю королівський палац, де мармур, онікс, граніт, позолота занурюють нас у чарівний світ розкоші. Ночівля на території Франції.

День 11.
Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
"Примхи французьких королів-Замки Луари" (80 € / діти до 12 років 38 €). Бог благоволив до Франції ... Одне століття плавно перетікало в інше на берегах Луари ... Залишилися тільки одні свідки минулих подвигів і зрад, трагедій, весіль і карнавалів .... Старовинні замки .... Серце Франції-долина казкової річки Луари, береги якої всіяні старовинними замками - примхами французьких королів, створеними великими геніями. Почнемо наше знайомство із грандіозного мисливського палацу Шамбор. Наступним нас чекає Амбуаз-затишне містечко і замок, прославлений самим Леонардо Да Вінчі. Далі наш шлях лежить до Шенонсо-чарівному замку на воді.
АБО Запрошуємо на екскурсію "Замок Фонтенбло, селище Барбізон і Палац Во-Ле-Віконт" (60 € / діти до 12 років 30 €). Почнемо нашу мандрівку з Фонтенбло-найстарішого володіння французьких королів. Спочатку це було мисливське угіддя, а трохи пізніше стало офіційною резиденцією монархів. Трохи відпочинемо в селищі Барбізон. Далі нас чекає історія Віконта Ніколя Фуке. Палац Во-Ле-Віконт-твір мистецтва, побудоване трьома майстрами: архітектором Ле Во, декоратором Ле Браном і садівником Ле Нотр. Коли Король Людовік XIV побачив Палац, він вражений незвичайною красою, вирішив побудувати ще більш прекрасний палац, яким повинен був стати Версаль. Повернення в Париж .... Ночівля на території Франції.

День 12.
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Шампань.
Сьогодні нас чекає прогулянка по одному з живописних міст Франції ... Реймс відкриє нам чарівність французької провінції. Тут гармонійно співіснує історичне минуле і сьогоднішній день: римські арки, середньовіччя, відродження, модерн і арт-деко ... Вільний час. Переїзд до Бельгії.
Місто Буйон, вельми популярний серед туристів. У це місто варто заїхати хоча б просто заради того що б отримати справжню насолоду від чудових гірських пейзажів і залишивши всю метушню насолодитися спокоєм європейської провінції. У місті Буйон знаходиться однойменний замок, власником якого був герцог Готфрід - безстрашний проводир Першого Хрестового походу. Взагалі містечко - просто казка. Ми просто пройдемося по вечірніх вуличках цього міста і насолодившись видовищем збудованим з ошатних фасадів тутешніх будинків заглянемо в один з барів або ресторанчиків, де спробуємо бездоганне бельгійське пиво з масою різних закусок. Ночівля на території Бельгії.

День 13.
Виселення з готелю. Вільний час.
Для всіх бажаючих екскурсія "Кельн-золото Рейну" (18Є/10Є). Кeльн - це один з найстаріших міст Німеччини. Це четверте за величиною місто Німеччини, яке знаходиться на землі Північний Рейн-Вестфалія, найбільший культурний і економічний центр країни, столиця карнавалу. Виїзд до Польщі. Ночівля на території Польщі.

День 14.
Сніданок. Виселення з готелю.
Час прибуття до Львова орієнтовно 21:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Трансфер на поїзди на на з.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страхівка (групова)
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-організатора по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у программі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр = 35€ +280 гривень.
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульского збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонара до 21р.
Візовий центр сплачують всі. СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється/підписується лише ОСОБИСТО туристом.
ОБОВЯЗКОВИМ Є НАЯВНІСТЬ ЧІТКОЇ ПРОПИСКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ПАСПОРТІ.


Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно: туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів, від Оператора Агент отримує готову
Аплікаційну форму для заповнення/підпису.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Якщо Ви бронюєте даний тур по варіанту «11+1», то 3(три) екскурсії, які потрібно замовити просимо вибрати з наведених нижче:
«Чарівність Валлонії» (38Є)
Багатоликий Амстердам - місто контрастів (дорослі - 60 € / діти до 12 років - 30 €).
"Середньовіччя наяву" (30Є/10Є).
"За фіалками на Монмартр" (18 € / 10 €)
"Сентиментальна Нормандія" (68 € / діти до 12 років 38 €).
"Капризи французьких королів-Замки Луари" (80 € / діти до 12 років 38 €).
"Кельн-золото Рейну" (18Є/10Є).
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Доплата за одномісне розміщення:
- Стандартні дати + 333 євро/тур. 
- Святкові дати, Різдво, травневі свята + 414 євро/тур.

• Компанія залишає за собою право змінити кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої у автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої у кафе, авто грилях і т.д.
• Для туристів, котрі бажають подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка -3% від вартості туру. Кількість місць обмежена (4-5 місць) і їхня нумерація може змінюватись взалежності від конфігурації автобусу .

Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готе ля і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638