UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Я на сонечку сиджу, і на сонечко дивлюся ...
Всі сиджу - у, на кумедні веснянки я дивлюся...

Забавні веснянки Чорногорії!

Днів: 10, 2 нічних переїзди
Львів - Закопане - Відень - Будва - Будапешт - Львів
Австрія
Польща
Угорщина
Чорногорія

Чорногорія запрошує, сонечком пригощає!!!

День 1.

Львів - Закопане

 08.30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд до столиці польських Татр - Закопане.
Рекомендуємо відвідати ідеальне місце для відпочинку - водний комплекс Терма Буковина Татранська (дорослі-23 €, діти до 12 років-18 €): дитячі майданчики, гірки, сауни, парні і 12 басейнів з хвилями, парою, течіями - наповнені водою з термальних джерел , температура якої 28-36 ° С. Ночівля на території Польщі.

День 1 - Львів - Закопане День 1 - Львів - Закопане День 1 - Львів - Закопане День 1 - Львів - Закопане
День 2.

Відень

 Ранній сніданок. Виселення з пансіонату.
07:00 - переїзд до Відня одна із найчарівніших і найпривабливіших столиць Європи... Оглядова екскурсія «Відень - класика звуків», місто розкішних палаців і величних площ, мальовничих вуличок і численних скверів. Столиця на Дунаї , оточена намистом Віденського лісу, поєднує старовину і сучасності, високого мистецтва і творчості, місто художників і цінителів мистецтва. Віденська опера, Хофбург - офіційна імператорська резиденція, Кільцевий бульвар, Ратуша, Парламент, і звичайно собор святого Стефана... не може не викликати захоплення.
У вільний час рекомендуємо екскурсію «Імператриця Елізабет - правда і вигадка» (дорослі - 30€, діти до 12 років - 18€) - Відвідування імператорських покоїв Хофбурга і музею Сісі. Особистість Елізабет - коханої імператора Франца Йосифа, - огорнута безліччю міфів і легенд. Вона була першою вершницею Європи і відомою красунею свого часу... слідкувала за фігурою, виснажуючи себе дієтами... коли їй було 15, "перший чиновник" великої Австрійської імперії попросив її руки... а після 30 - ти років вона не позувала перед портретистами, бажаючи залишитись у віках молодою і неперевершеною... Правда змішалась з вигадкою...
Нічний переїзд на узбережжі Адріатичного моря, в країну чудових гір і чудесного літа - Чорногорію.

День 2 - Відень День 2 - Відень День 2 - Відень День 2 - Відень
День 3.

Будва

 Приїзд в Будву. Нас зустрічає Будванськая Рів'єра. Ласкаве сонечко, теплий пісок, синє море, таємничий шум хвиль - все це Будванской Рів'єра. Курорт Будва - один з найпопулярніших в Чорногорії. Старе місто - стародавній і затишний, оперезаний фортечною стіною, маленькими площами, численними кафе, ресторанами і магазинами. У Новому місті знаходиться більшість готелів, ресторанів, дискотек і тягнеться легендарний Слов'янський пляж. Тут можуть чудово провести час і ті, хто жадає тиші і самоти, і ті, хто хоче активного повноцінного відпочинку з масою всіляких розваг. Вільний час на морі...
Поселення в готель після 14:00 - 15:00. Вільний час для прогулянок по набережній і знайомства з прекрасним курортом - Будвою. Ночівля на території Чорногорії.

День 3 - Будва День 3 - Будва День 3 - Будва  
День 4.

Ловчен - Негуши

 Сніданок. Вільний час на морі...
Для всіх бажаючих рекомендуємо відвідати екскурсії:
Цетіньє - Ловчен - Негуши ( 36 €). Сьогодні всім бажаючим пропонуємо поїздку в древню столицю Чорногорії - Цетіньє . Місто є духовним і культурним центром країни. Ми відвідаємо знаменитий Цетіньській монастир, в якому зберігаються мощі Св. Петра Цетінського і дві унікальні християнські реліквії - рука Св. Іоана Хрестителя, що хрестила Ісуса Христа, і частина хреста, на якому був розіп'ятий Христос. Після огляду міста Цетіньє дорога веде нас через надзвичайно гарні місця, які називаються "Кам'яне море Чорногорії", до гори Ловчен. Звідси відкривається прекрасний вид на долину Цетіньє. Далі нас чекає переїзд в село Негуши, яке славиться своїми делікатесами , такими як пршут, негушський сир і дуже смачна медовуха . Під час екскурсії - коротка зупинка в селі для дегустації , покупки місцевих виробів
• Трохи на Землі знайдеться місць, однаково шанованих послідовниками православної , католицької та мусульманської релігій. Чудотворний монастир Острог (30 €), вирубаний в скелі на висоті 900 м над рівнем моря - саме таке місце. Тут не має значення хто ти, важливо навіщо ти сюди прийшов... Перше враження: монастир буквально висить у повітрі. Це святилище вже більше 500 років з незгасним інтересом притягує паломників з усього світу. Тут зберігаються мощі св. Василя Острозького - чудотворця і цілителя всіх хворих. У монастирі приймають паломників всіх віросповідань. Біля монастиря знаходиться джерело святої води
Ночівля на території Чорногорії.

День 4 - Ловчен - Негуши День 4 - Ловчен - Негуши День 4 - Ловчен - Негуши День 4 - Ловчен - Негуши
День 5.

 Сніданок. Вільний час на морі ...
Рекомендуємо відвідати екскурсію по одному з найкрасивіших заток в світі - Боко - Которської (38€). У затоку входять чотири протоки і сім островів, а вздовж Боко - Которської бухти проходить ланцюг старовинних середньовічних міст , серед них Котор - місто з більш ніж двотисячолітньої історією... За фортечними стінами міста знаходяться справді архітектурні шедеври, такі як годинникова башта 17 століття, собор Святого Трифона - покровителя і захисника міста, церква Св. Луки , церква Св. Анни, церква Св. Марії , палац герцога і театр Наполеона які представляють лише невелику частину багатства Котора. Вільний час. Можна піднятися по кам'яних сходах з крутими східцями до фортеці , яка знаходиться на висоті 260 м , і звідки відкривається надзвичайно красивий вид на місто. Далі нас чекає прогулянка на катері по затоці до міст: Пераст - батьківщині мореплавців і Герцег -Нові - ботанічному саду Чорногорії. Кінцевою зупинкою нашого морського круїзу буде чудовий пляж жаницами , примітно , що потрапити сюди можна тільки пропливши на невеликому катері. (Додатково за бажанням можна на не великому катері відвідати Блакитну печеру (за дод. Плату) і відпочинок на пляжі. Переправа на катері в Тіват , посадка в автобус, повернення в готель). Повернення в Будву .
Ночівля на території Чорногорії.

День 5 - День 5 - День 5 - День 5 -
День 6.

Скадарське озеро

 Сніданок. Вільний час на морі...
Сьогодні запрошуємо на прогулянку на катері по самому велике озеру Балканського півострова - Скадарського (38€). Озеро має статус національного парку, через який проходить кордон між Чорногорією та Албанією, воно відоме своєю чарівною красою, багатою флорою і фауною (єдине місце в Європі, де ще можна зустріти рожевих пеліканів). Крім самого озера і більше 40 островів, що входять в територію Національного парку, до озера примикає безліч рибальських поселень. Саме в таких невеликих селищах на березі Скадарського озера можна відчути справжній дух Чорногорії, познайомитися з традиціями чорногорського народу і пізнати справжнє чорногорське гостинність.
Повернення в Будву. Ночівля на території Чорногорії.

День 6 - Скадарське озеро День 6 - Скадарське озеро День 6 - Скадарське озеро  
День 7.

 Сніданок. Вільний час на морі...
Рекомендуємо відвідати екскурсію по двох каньйонах річках Тара і Морача (38 €). Дві річки мають один гірський витік і течуть в протилежні сторони. Дорога вздовж каньйону, по якій проходитиме наша екскурсія, має велику кількість тунелів, в деяких місцях вона спускається до річки, в інших піднімається на висоту близько 100 метрів над річкою. Не може не викликати щирого захоплення побудована під час Австро- Угорської імперії на практично прямовисних схилах каньйону залізниця . У каньйоні річки Морача нас чекає зупинка біля монастиря Морача . Після огляду монастиря дорога веде нас до гори Дурмитор і каньйону річки Тара . Річка Тара довжиною 150 км є найдовшою річкою в Чорногорії. Цю унікальну річку через її чистоти і краси називають " Сльозою Європи" , а каньйон річки Тара з його прекрасною дикою природою є другим за величиною в світі після каньйону річки Колорадо , його глибина сягає 1300 метрів в місці Churovec . Ночівля на території Чорногорії.

День 7 - День 7 - День 7 - День 7 -
День 8.

 Сніданок. Вільний час на морі...
Любителям природних пейзажів і гострих відчуттів ми пропонуємо:
захоплююче водне пригода по заповідних місцях Чорногорії, а точніше нас чекає Рафтинг по річці Тара (68 €), що утворює в своїй нижній течії найглибший каньйон , другий за величиною в світі після каньйону річки Колорадо. На крутих порогах завмирає подих від гострих відчуттів , а в тихих заводях захоплює дух від краси і величі навколишньої природи. Втім, навряд чи можливо описати словами те, що відчуваєш під час рафтингу, просто треба одного разу пережити це самому. Смачний обід з національних страв, приготований на терасі ресторану, розташованого над річкою, стане нагородою для учасників сплаву.
Рибалка ( 38 €) - улюблена всіма чоловіками справа. На цьому пікніку нікому не буде нудно. Всі любителі рибної ловлі отримають справжнє задоволення, вловивши рибу у відкритому морі і відчувши себе досвідченими морськими вовками. Група підтримки зможе позасмагати на палубі , помилуватися красивою природою і панорамою курортів. І найголовніше: скуштувати улов справжніх рибалок , приготований чорногорськими кухарями.
Емоції, які ми отримаємо в цей день ми запам'ятаємо надовго! Нічний переїзд в Будапешт.

День 8 - День 8 - День 8 - День 8 -
День 9.

Будапешт - Сентендре

 Приїзд в Будапешт. Пропонуємо відвідування термальних купалень графа Сечені (16 €), які після нічного переїзду забезпечать нам прекрасний настрій на цілий день!
Перехідна екскурсія по Будапешту - місту витонченої культури, яка спокушає і зачаровує .
"Король Дунаю " - саме так називають його! Адже це єдине місто, розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями: Парламент, Королівський палац, Центральна синагога, собор Матіяша, парк Варошлігет з казковим замком - Вайдахуняд ...
Рекомендуємо: поїздку в Закрут Дунаю - місто Сентендре. Чудове і затишне містечко , де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков , музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани та провести солодкі хвилини у світі казки ( 30 €). У вільний час для всіх бажаючих прогулянка на кораблику по Дунаю з шампанським ( 23 €). Переїзд в готель. Ночівля на території Угорщини.

День 9 - Будапешт - Сентендре День 9 - Будапешт - Сентендре День 9 - Будапешт - Сентендре День 9 - Будапешт - Сентендре
День 10.

купальні Мішкольц-Тапольца - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Рекомендуємо відвідати підземний грот - купальні в Мішкольц-Тапольце: купання і водні атракціони чекають нас (10 €). Повернення в Україну. Перетин кордону.
Орієнтовно в 18:00 прибуття в Чоп.
Прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• візова підтримка;
• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• проживання по маршруту:
Польща – пансіонат зі сніданками;
Угорщина – готель зі сніданками;
Чорногорія – вілла зі сніданками.
• оглядові екскурсії згідно програми;
• Страхівка (групова)
У випадку коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу
• супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• рекомендовані програми ,
• вхідні квитки в екскурсійні об'єкти;
• проїзд в громадському транспорті ;
• особисті витрати (обіди , вечері, сувеніри)
• При наявності, оплата міського/туристичного податку (City/Tourist tax) в готелях/пансіонатах по маршруту туру від 2 до 6 євро/ніч (оплачується туристами особисто на рецепції).
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 22€.
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору за договором про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Документи:
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом

Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
Доплата за одномісне розміщення + 138 €/тур.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!
Час прийому документів вказується в Підтвердженні Замовлення.
ОБОВ'ЯЗКОВИМ є наявність чіткої ПРОПИСКИ В українському паспорті.
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях т.д
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.

Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638