UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Лазурний берег рожевої мрії, Тебе полюбить кожен, безумовно,
Шторм і штиль, настільки дивної краси, В душі притулок знайдуть одночасно !

Чари Лазурного берега

Днів: 11, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 7
Львів- Будапешт-Любляна-Оз.Блед * -Верона-Оз.Гарда-Канни-Ніцца-Монако * -Сан-Ремо *-вересні Тропе * -Ментон- Модена-Егер-Львів
Італія
Монако
Словенія
Угорщина
Франція

7  екскурсій вже у вартості туру!
У подарунок - дегустація вин та гуляш в Егері!
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!
6 ночей відпочинку на Лазурному узбережжі!!!

У програмі туру: Розкіш Монако, курортний Сен Тропе,
Казка Лігурії Дольчеаква і Сан Ремо, Чари гірського озера Блед!
Багато моря, сонця, дегустацій і хорошого настрою!

День 1.

БудапештЛьвівНадьканіжа

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур відбувається з Комплексу Термінал "А". Переїзд по Україні, перетин кордонів. Переїзд в Будапешт.

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Ночівля.
День 1 - Будапешт – Львів – Надьканіжа
День 2.

ЛюблянаБлед

Сніданок. Прибуття в Любляну.
Екскурсія

Привітна Любляна – затишна і мила

(входить у вартість туру)
Столиця Словенії Любляна – невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому – парадні будівлі минулого століття. Словенці і, звичайно, столичні жителі дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність. Можливість спробувати словенську кухню і пообідати.

Магія гірського озера Блед

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Бог не обділив Словенію красою природи. А словенці вміють про неї піклуватися і зберігати! Справжня перлина країни - озеро Блед - прекрасний і гармонійний куточок природи, який здається зовсім не зворушеним цивілізацією і в той же час - відомий європейський курорт. 
Всі вхідні квитки оплата додатково. Переїзд в Італію. Ночівля в Італії.
День 2 - Любляна – Блед
День 2 - Любляна – Блед
День 2 - Любляна – Блед
День 2 - Любляна – Блед
День 3.

Веронаозеро Гарда

Сніданок.
Екскурсія

Верона – столиця закоханих

(входить у вартість туру)
Сьогодні перед нами відкриються "Ворота Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра.
Відпочинок на озерах. Для бажаючих

Перлини озера Гарда

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€ + вх. квиток)
Неодноразово багато відомих літераторів прославляли, оточені вітрами, смарагдові води озера Гарда і відзначали диво мінливих пейзажів по його берегах. Сьогодні ми випробуємо почуття захоплення, насолоди, заспокоєння. Величні гори, в поєднанні з оливковими гаями, піщаними пляжами і смарагдовою водною гладдю. Лацізе –перше незалежне містечко в Італії. Потім містечко Бардоліно. Знайомство буде неповним без дегустації вин і місцевих делікатесів. Тут так само виробляють оливкову олію відмінної якості і є музей історії виробництва оливкової олії. Вино і олію можна придбати безпосередньо від виробника. А тепер знайомство з перлиною озера Гарда - казковим курортним містечком Сірміоне. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали письменників. 
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд
Можлива прогулянка на катері (доп оплата). Або

Італійський Діснейленд – Гардаленд

(вх. квиток)
Найзнаменитіший в Італії парк розваг: гірки, атракціони, гойдалки, каруселі сприяють веселому проведенню часу. Тут також відбуваються вистави за участю дельфінів, проводяться балети на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників... Нас чекають американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна. Чи готові зануритися в дивовижний підводний світ?! Так? Тоді нам неодмінно потрібно потрапити в Акваріум на озері Гарда (вх. квиток). Приготуйтеся зовсім близько розгледіти барвистих морських зірок, таємничих акул, і граціозних скатів. Тут ми дізнаємося про існування морських драконів! Акули будуть пропливати занадто близько, прямо над головою.
Переїзд на Лазурове узбережжя. Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення... Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі. Ночівля.
День 3 - Верона – озеро Гарда
День 3 - Верона – озеро Гарда
День 3 - Верона – озеро Гарда
День 3 - Верона – озеро Гарда
День 4.

Відпочинок на лазурному березі

Сніданок. Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі. Лазурове узбережжя створене для щастя. Люди на Землі поділяються на тих, хто в нього закоханий, і тих, хто там не був. Вільний час для купання в морі. Ночівля.
День 5.

КанниВідпочинок на лазурному березіСен-Поль-де-Ванс

Сніданок. Відпочинок на морі на лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі.
Екскурсія

Канни – життя це свято

(входить у вартість туру)
Канни – оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних люди палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на його сходинках побували найвідоміші сфери кіномистецтва. А про золото пальмової гілки - символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя ...

Чарівність Провансу

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Сьогодні ми відвідаємо Грасс - одну зі світових столиць парфумерії. Потім піднімемося в гірське село Гурдон, одне зі ста найкрасивіших сіл Франції. Воно приваблює своїми неповторними пейзажами Вовчої ущелини. Невелика зупинка в Туретт-сюр-Лу. Тут-село фіалок і ми спробуємо традиційне фіалкове морозиво (за бажанням). Далі Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Тут розташований один з найвідоміших ресторанів - «Золота голубка», прикрашений полотнами відомих художників. Незвичайна атмосфера Провансу чекає нас в кожному з відвідуваних містечок. Закінчимо нашу подорож в містечку Антіб - дивно приємний містечко - затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
Можливість повечеряти (дод. оплата). Ночівля.
День 5 - Канни – Відпочинок на лазурному березі – Сен-Поль-де-Ванс
День 5 - Канни – Відпочинок на лазурному березі – Сен-Поль-де-Ванс
День 5 - Канни – Відпочинок на лазурному березі – Сен-Поль-де-Ванс
День 5 - Канни – Відпочинок на лазурному березі – Сен-Поль-де-Ванс
День 6.

НіццаВідпочинок на лазурному березіМонако

Сніданок. Відпочинок на морі на лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі.
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...
Вільний час.

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд
Ночівля.
День 6 - Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Монако
День 6 - Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Монако
День 6 - Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Монако
День 6 - Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Монако
День 7.

Відпочинок на лазурному березіСен-Тропе

Сніданок. Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі. Вільний час для купання в морі.

І Бог створив Сен-Тропе

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Нас чекає Сен-Тропе – мальовниче портове містечко, прославлене кінематографом 20 століття. Красуня-блондинка Бріджит Бардо з «І Бог створив жінку», дивак-жандарм Луї де Фюнес і випадковий кілер з «небезпечною» парасолькою у виконанні П'єра Рішара – ба навіть більше – це було тут. Сьогодні у цього сонячного приморського містечка репутація модного «зоряного» курорту. Saint-Tropez-улюблене місце кінозірок, богеми і світської публіки. Вишукані вітрильники, престижні яхти прикрашають гавань цього міста, ще зовсім недавно він був рибальським селом. Але за світським лоском знаменитого Сен-Тропе ховається миле і чудове місто з особливим місцевим колоритом і шармом. У ресторанах Сен-Тропе можна спроувати незвичайні страви, що з'явилися в результаті змішування прованської і середземноморської кухонь. Ми зможемо смачно повечеряти в одному з ресторанчиків (оплата по меню). Прогуляємося по набережній, помилуємося заходом над бухтою... Чудовий вечір...
Ночівля.
День 7 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе
День 7 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе
День 7 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе
День 8.

Відпочинок на лазурному березіСан-Ремо

Сніданок. Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі. Вільний час для купання в морі.

Середньовічна казка Лігурії: Дольчеаква і Сан Ремо

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Запрошуємо зануриться в дивовижний за своєю красою світ, що складається з оливкових гаїв, виноградників і справжніх лігурійських сіл. Нас чекає Дольчеаква, яка зачаровує своїми вузенькими середньовічними вуличками. Влітку тут проводять вистави і виставляють композиції з квітів. Французький художник Клод Моне неодноразово повертався сюди писати картини. Для всіх бажаючих буде прекрасна можливість продегустувати червоне вино «Россезе», улюблене вино Наполеона (за доп. Оплату). Далі нас чекає Сан-Ремо - столиця квіткової Рів'єри. Сан-Ремо вважається самим фешенебельним курортом на Лігурійській Рив'єрі. Клімат його надзвичайно м'який в усі пори року. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання по греблі, автомобільні гонки. Можливість купатися в морі або повечеряти в одному з безлічі чудових італійських ресторанчиків (доп оплата по меню).
Ночівля.
День 8 - Відпочинок на лазурному березі – Сан-Ремо
День 8 - Відпочинок на лазурному березі – Сан-Ремо
День 8 - Відпочинок на лазурному березі – Сан-Ремо
День 9.

МентонВідпочинок на лазурному березі

Сніданок. Виселення з готелю. Відпочинок на морі на лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі.

Чудеса лазурного берега

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Почнемо подорож з Вільфранш-сюр-Mep.Маленьке рибальське містечко, Вильфранш зберіг свій історичний вигляд міста XVII століття, з його портом, різнокольоровими фасадами будинків і фортецею. Рейд Вільфранш - привілейоване місце віддачі якоря найпрестижніших теплоходів під час їх круїзів. Нам буде надана можливість побачити перлину мису - віллу баронеси Ротшильд. Її господиня створила справжній райський куточок. Вілла потопає в зелені і оточена сімома садами. Справжнім дивом є музичні фонтани, які наповнюють алеї парку чудовою музикою.
Екскурсія

Квіткова Рів’єра

(входить у вартість туру)
Прибуття Сан-Ремо – столицю квіткової Рів'єри. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання по греблі, автомобільні гонки. У маленьких кафе, на набережній, можна випити чашечку справжнього італійського еспресо. Можливість зануритися в лігурійські морські води.
Переїзд на нічліг. Ночівля в Італії.
День 9 - Ментон – Відпочинок на лазурному березі
День 9 - Ментон – Відпочинок на лазурному березі
День 9 - Ментон – Відпочинок на лазурному березі
День 9 - Ментон – Відпочинок на лазурному березі
День 10.

Модена

Сніданок. Всі дегустації в цей день оплачуються додатково.
Екскурсія

Модена

(входить у вартість туру)
Екскурсія в крихітну Модену - батьківщину бальзамічного оцту і смачного вина. Відвідування сироварні, де можна поспостерігати за виробництвом сиру пармезан, вершкового масла, рікотти, спробувати і придбати продукцію місцевих сироварів. Пармезан не просто те, без чого не обходиться італійська кухня - він гордість Італії. При бажанні, можна буде придбати високоякісний сир безпосередньо у виробника. Далі нас чекає відвідування старовинного заводу традиційного Моденського бальзамічного оцту. Бальзамічний оцет - традиційна приправа кухні Емілії. Уже четверте століття з покоління в покоління передаються старовинні бочки і секрети неповторного смаку однією з найбільш вишуканих італійських приправ. На екскурсії ми познайомимося з виробництвом оцту, а на дегустації зануримося в світ п'янких смаків, букетів і ароматів, якими збагачує «бальзаміко» будь-яку страву. 
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 10 - Модена
День 10 - Модена
День 10 - Модена
День 11.

ЛьвівДолина Красунь

Сніданок. Переїзд по Угорщині.
Екскурсія

Гуляш в Долині Красунь

(входить у вартість туру)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд в Україну. Перетин кордонів. Можливо від'єднання від групи в Стрию. Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в Франції від 1.5€ до 3€ з людини за ніч
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• оренда навушників на весь маршрут 10€ (оплата на маршруті)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638