UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… А Італія, пихата красуня, ходить в сукні біло-блакитному.
І танцює мила дівчинка, на гарячих плитах босоніж. ...

А в Італії… Рим і Флоренція…

Днів: 6, 2 нічних переїзди
Львів –Краків- Прага- Рим –Флоренція-Відень-Велічка-Львів
Італія
Австрія
Польща
Чехія

Тур,  в якому ми за дуже короткий час зможемо побачити  так багато.
Чудова і незабутня Прага, Столиця світу Рим,   Вічний Ватикан, 
Квітуча Флоренція,  Величний Відень  і такий затишний Краків. 
Всього 6  днів  і море вражень!
У вартості  екскурсії  по П
разі, Риму і Відню!

День 1.

Львів - Краків

06:00-08:00 Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Переїзд до Польщі.
При швидкому проходженні кордону екскурсія «Королівський шлях»(18Є/13Є). Краків-місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузи. Переїзд до Чехії. Ночівля (Прага).

День 2.

Прага

Сніданок.
Екскурсія "Знайомство з Прагою". У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця ... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
"Український слід у історії Праги" (18 € / 13 €). Відомі українці в Чехії, важливі події для України і для Чехії, цікаві факти і можливість почути і побачити все найцікавіше. Місце першого друку «Кобзаря» Шевченка, мова І. Франка на Слов'янському з'їзді, життя Івана Пулюя. Тісний зв'язок з історією Чехії: Храм Діви Марії Сніжної, Національний театр, Танцюючий будинок. Багато незвичайного дізнаємося ми на цій екскурсії.
"Прогулянка на історичному трамваї" (18 € / 13 €). Перші трамваї у Празі з'явилися в 1875 році, тоді трамвайні склади тягли коні. Екскурсовод розповість цікаві історії, музикант зіграє нам національні мелодії, а ми зможемо подивитися на життя Праги з вікна через призму історії.
Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:
Пішохідна екскурсія "Таємниці королів"(18€/13€). Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас чекає Лоретта, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празькому граді.
Прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/26€). Аперитиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей. Ось вони незабутні миті в житті. 
Нічний переїзд в Італію.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Рим - Ватикан - Колізей Рим

Прибуття до Риму. По дорозі зупинка на сніданок (оплата самостійно).
УВАГА!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО РИМУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ !!! (Квиток оплачується самостійно).
Екскурсія «Всі дороги ведуть до Риму». Сьогодні ми побачимо велике місто на семи пагорбах. Рим - столиця світу, яка дихає вічністю .... Тут кожен камінчик - історія. Імперії розквітали і переживали занепад, старі боги змінювались новими, і тільки Рим залишався Римом .... Мудреці кажуть, що не можна зрозуміти Італії, не побувавши в її серці - Римі. Ну що ж ... починаємо знайомство. Вільний час.
Держава Ватикан "Дотик до вічності"(30€+вхідний квиток). Священний світ мистецтва та релігії. Наш шлях веде нас у найменшу країну в світі, яка розмістилася на території одного міста. Ми прогуляємось по святих місцях.
"Рим - місто Імператорів"(23€+ вхідний квиток). Колізей, Римський і Імператорський Форуми, Капітолійський пагорб - священне місце богів і мета всі звитяжні полководців.
«Богемний Трастевере»(21€/16€). Старовинний квартал Трастевере, розташований на правому березі Тібру, не схожий на звичайні римські квартали. Вузькі вулички, безліч ресторанів, маленькі площі, на яких розташувалися художники з мольбертами, неквапливий ритм життя створюють романтичний настрій ... Переїзд на нічліг. Ночівля в Італії.

День 3 - Рим - Ватикан - Колізей Рим День 3 - Рим - Ватикан - Колізей Рим День 3 - Рим - Ватикан - Колізей Рим День 3 - Рим - Ватикан - Колізей Рим
День 4.

Піза - Флоренція

Сніданок. Прибуття до Флоренції.
УВАГА!!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО Флоренції ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ !!! (Квиток оплачується самостійно). Вільний час у Флоренції. Екскурсії по бажанню.
"Квітуча Флоренція"(23€/18€). Сьогодні ми перемістимося в епоху Відродження. Тут жили і творили генії: Мікеланджело, Челліні, Джотто. А десь далеко лунають ніжні звуки органу і спів вуличних музикантів, просто на мостових місцеві художники малюють свої картини, в ресторанчиках веселі господарі пригощають тосканським вином, а на галасливих ринках очі розбігаються від великої кількості сувенірів.
Запрошуємо Вас у розкішну Пізу "На допомогу падаючій вежі"(38€/30€). Піза - родзинка країни. Давним-давно це була одна з чотирьох великих морських республік Італії, а сьогодні - улюблене місце туристів, які приїжджають подивитися на «Таємниче місто з білого мармуру».
"Флоренція - квітка Ренесансу"(23€/18€). Флоренція це не тільки музей просто неба, це ще і вузькі вулички, середньовічні церковки і ремісничі майстерні. Сходи через сади троянд приведе нас на Оглядовий майданчик Мікеланджело, звідки відкривається дивовижний вид на Флоренцію.
Нічний переїзд в Відень .

День 4 - Піза - Флоренція День 4 - Піза - Флоренція День 4 - Піза - Флоренція День 4 - Піза - Флоренція
День 5.

Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер

 По дорозі зупинка на сніданок (оплата самостійно).
Пішохідна екскурсія «Віденський вальс». Відень - місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Це незвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! Ми заглянемо до світу Swarovski і зможемо придбати собі сувенір на пам'ять. Вільний час у Відні. Для охочих:
«Величний Відень»(26Є/21Є). Ця екскурсія з зупинками на фотопаузи дозволить нам отримати найбільш повне уявлення про столицю Австрії - Відень. Ми побачимо історичні та сучасні райони міста, проїдемось по Рінгштрассе з її грандіозними будівлями, побачимо Хофбург (зимову резиденцію імператора), Парламент, Бургтеатр, Університет, а також Палац Шенбрунн - літню резиденцію Габсбургів.

«Віденський Ліс і Баден»(38Є/30Є + вхідний квиток). Чарівні в зимовий час мальовничі передмістя Відня, оспівані Штраусом. Ми побачимо родове гніздо князівської династії Ліхтенштайн. Побуваємо в старовинному монастирі Святого Хреста 12 століття, і дізнаємося про першу правлячу династію Бабенбер. Заїдемо в село Маерлінг, де знаходиться мисливський будиночок імператорської сім'ї Габсбург. А на завершення нашої програми, ми прогуляємось по місту Баден. Невелике курортне містечко, з безліччю термальних джерел, СПА-салонів, атмосферою спокійною, затишною життя.
«Таємниці старого міста»(21Є/16Є+вх квитки). Душа цього міста старовинна і загадкова. Для когось Відень - це скромна аристократка, а для нас відкриється інший Відень - милий і добрий, старовинні вулички з дивовижною атмосферою спокою і тиші. Вулички за якими колись гуляли Моцарт, Гайдн, Штраус, вулички зберігають багато загадок, легенд і звичайно ж правдивих історій, про які нам розповідають. Переїзд на нічліг. Ночівля в Чехії.

День 5 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер День 5 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер День 5 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер День 5 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер
День 6.

Львів - Величка

Сніданок. Можливість відвідування супермаркету. Переїзд по території Польщі.
Соляні Копальні "Велічки" (18Є + вхідний квиток). До речі, з їх відкриттям пов'язана одна гарна легенда .... Яка ...? Відповідь ви знайдете тільки тут! Це місце цікаве і тим, що тут зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чаруючий погляд підземні озера, всілякі скульптури, статуетки, фрески - ціле підземне місто!
Час прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону).
До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• В випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3* з сніданками.
• Екскурсійна програма
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки в екскурсійні обєкти.
• Факультативні екскурсиії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Консульський збір + Візовий Центр =35€ +23 Є
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, по договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі.
• При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638