UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Тут вранці щебечуть птахи, тут дуже хочеться закохатися,
Оливкових дерев гай, Лаванди аромат кругом ... І здається, що тут мій дім.

Щастя близько… Прованс і Тоскана

Днів: 11, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 8
Львів- Будапешт- Трієст -Мілан-Оз.Комо * - Екс-ан Прованс-Арль- Канни-Ніцца-Монако * -Чінкве Терре-Флоренція Сієна * Сан Джиминьяно * -Піза * -Егер-Львів
Італія
Монако
Угорщина
Франція

8  екскурсій  вже у вартості туру!
У подарунок - дегустація вин та гуляш в Егері!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

У програмі туру: Джерело натхнення Озеро Комо, Моє серце назавжди в Провансі - села і містечка Провансу, Пан Авіньйон, Лавандові дороги Провансу, Лазурний Пиріг -Антіб, Сен-Поль-де-Ванс, Розкіш Монако,Перлини під сонцем Тоскани: Сієна, Сан-Джиміньяно, Піза, заручена з морем Венеція

День 1.

БудапештЛьвівНадьканіжа

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур відбувається з Комплексу Термінал "А". Можливість приєднання до групи в Стрию та Ужгороді. Перетин кордонів.

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Ночівля.
День 1 - Будапешт – Львів – Надьканіжа
День 2.

Трієст

Сніданок. Переїзд в Італію.
Екскурсія

Трієст - місто зі смаком кави

(входить у вартість туру)
Нас чекає місто, яке знаходиться на перехресті трьох культур - італійської, словенської та австрійської. Звичайно ж воно повинно бути дуже особливим - таким і є Трієст. Трієст - місто-порт, місто, з запахом кави! Воно дуже симпатичне і має свій неповторний шарм, заради якого тут бували такі великі люди як Зигмунд Фрейд, Джеймс Джойс, Райнер Марія Рільке. Що сформувало легкий, інтелігентний і одночасно бунтарський характер міста? Чому Трієст називають вільним містом? Всі відповіді - на екскурсії «Трієст -місто зі смаком кави».
Вільний час. О, ця італійська кухня! Смачна. Любите рибу і морепродукти? Море і прибережні лагуни забезпечують регіон різноманітною рибою і морепродуктами. Всі знають, що рибні страви чудово поєднуються з ароматними білими винами, а саме такими і багатий цей регіон. Переїзд на нічліг. Ночівля в Італії.
День 2 - Трієст
День 2 - Трієст
День 2 - Трієст
День 2 - Трієст
День 3.

Міланозеро Комо

Сніданок.
Екскурсія

Місто моди та мистецтва - Мілан

(входить у вартість туру)
В цьому місті є все: античність і сучасність, прогрес і культура. Найдавніше місто, яке вважається одним із динамічніших в Європі. Мілан – столиця моди і дизайну, але також і місто, багате пам’ятниками архітектури і творами мистецтва. Нашій увазі постане символ Мілану - Домський Собор. Побудований в готичному стилі грандіозний собор Дуомо міланці жартома називають «Їжачком». Вітражі Дуомо вражають своєю красотою і незвичністю. Ми побачимо всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала». Театр, який відомий далеко за межами міста своєю незрівняною акустикою, і відомими композиторами.

Озеро Комо – джерело натхнення

(Дорослий: 38€ / Діти: 38€)
Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи. 
Озеро Комо - джерело натхнення - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля в Італії.
День 3 - Мілан – озеро Комо
День 3 - Мілан – озеро Комо
День 3 - Мілан – озеро Комо
День 3 - Мілан – озеро Комо
День 4.

Екс-ан-ПровансПрованс

Сніданок. І ось він довгоочікуваний... Прованс...
Екскурсія

Екс-ан-Прованс

(входить у вартість туру)
Чудове місто, колишня столиця Провансу, місто Доброго Короля Рене. Місто трибуна Великої Французької Революції, улюбленця народу – графа Оноре Мірабо. Місто Поля Сезанна і Еміля Золя. Сюди приїжджають просто побродити по місту, подивитися на нескінченні фонтани, посидіти в кафе або ресторані. Так зробимо і ми і зрозуміємо, що Екс... прекрасний...

Моє серце назавжди в Провансі

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€ + вх. квиток)

А сьогодні ми відчуємо справжню атмосферу Провансу.  Величезна кількість справжніх містечок і селищ Провансу, які внесені до списку «Найкрасивіші села Франції», розкинулися на пагорбах Люберона. Переїзд в одне з найкрасивіших містечок Франції – Руссійон, розташоване в долині Люберон, посеред найбільшого кар'єра охри в Європі.  Усі відтінки жовтого, червоного та бургунді можна побачити на вулицях Руссільйона - вони нагадують мальовничі кольорові картини. Провансальському містечку пощастило найбільше, поселення заховалося у серці історичного Провансу, з його вином, сонцем і смаком до життя.  А також відомий усім Горд – вважається одним з найкрасивіших сіл у Франції, яке розташоване на високому пагорбі. Тут безліч кафе і арт-галерей, а на найвищій точці міста є замок, який був перероблений з укріпленої фортеці. Милує не тільки око, але й душу! Горд – це місце, де зняли знаменитий фільм «Хороший рік». Нескінченні пахучі сади, неосяжні кедри надають тутешнім селам надихаючу, мелодійну атмосферу, так улюблену художниками. Абатство Сенанк - дивовижно спокійне місце. Лакост - це невелике мальовниче селище в районі Петі Люберон, яке фігурує на карті Франції ще з ІХ століття, найбільш відоме своїм замком маркіза де Сад, який вінчає вершину Лакоста.

Ночівля.
День 4 - Екс-ан-Прованс – Прованс
День 4 - Екс-ан-Прованс – Прованс
День 4 - Екс-ан-Прованс – Прованс
День 4 - Екс-ан-Прованс – Прованс
День 5.

АрльАвіньйонСен-Ремі-де-ПровансЛе-Бо-де-Прованс

Сніданок.
Екскурсія

Перлина Прованса – Арль

(входить у вартість туру)
Дивовижне місто, в якому панує особлива атмосфера, навіяна багатим і славним минулим: численні художні краси, повітря, яким тут так легко дихається, відчуття свята і веселощів.

Пан Авіньйон і цей милий Прованс!

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Незвичайне місто в Провансі, де протягом століття перебував папський двір. Другий Ватикан. Старовинні вулички, церкви, Папський Палац. Ми піднімемося на пагорб Роше де Дом, де перед нами відкриється чудовий вид на міст святого Бенезета, на річку Рону і Віль Новина дез Авіньйон. Містечка Сен Ремі де Прованс. Саме тут народився найвідоміший провісник Нострадамус. Продовжиться екскурсія в Ле-Бо-де-Прованс, одне з найкрасивіших сіл Франції, середньовічна фортеця якого надихнула Данте на зображення пекла в «Божественній комедії». В Бо виникає найпрославленіший у всьому Провансі «двір любові»: тут куртуазна поезія трубадурів оспівувала любов в її найвищих і благородних проявах. Він поєднує в собі пам'ятники далекого минулого і сучасні споруди, виконані в прованській традиції. Дегустація прованських солодощів. Ми побачимо Іль-сюр-ла-Сорг – колишнє рибальське село, пізніше – місто ткачів, а нині – антикварна столиця Провансу. Овіяний таємницями Фонтен де Воклюз, заснований в середині VI століття Святим Верани. Можливість повечеряти в одному з ресторанчиків (оплата по меню).

Лавандові дороги Провансу

(Дорослий: 60€ / Діти: 46€)
Найчистіше повітря, аромат лаванди, безкраї лілові поля, які, набувають кольору від сіро-лілових до синьо-фіолетових... хіба не казка? Під час цвітіння лаванди земля відображає синяву високого неба так, що створюється враження що ти ногами ходиш по фіолетово-синім хмар. Неосяжні лавандові поля під синім прованським небом, лавандові ферми і села, споконвіку живуть лавандою і всім, що виробляють з цьієї щедрої рослини. Чарівне плато Валансоль претендує на місце головного виробника лаванди. Запрошуємо познайомитися з «синім золотом» і його секретами.
Ночівля.
День 5 - Арль – Авіньйон – Сен-Ремі-де-Прованс – Ле-Бо-де-Прованс
День 5 - Арль – Авіньйон – Сен-Ремі-де-Прованс – Ле-Бо-де-Прованс
День 5 - Арль – Авіньйон – Сен-Ремі-де-Прованс – Ле-Бо-де-Прованс
День 5 - Арль – Авіньйон – Сен-Ремі-де-Прованс – Ле-Бо-де-Прованс
День 6.

Відпочинок на лазурному березіКанниСен-Поль-де-ВансАнтіб

Сніданок. Переїзд на Лазурове узбережжя. Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення... Відпочинок на морі на лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі.
Екскурсія

Канни – життя це свято

(входить у вартість туру)
Канни – оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних люди палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на його сходинках побували найвідоміші сфери кіномистецтва. А про золото пальмової гілки - символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя ...

Лазурний Пиріг. Сен-Поль-де-Ванс!

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт... Антіб – дивовижно приємне містечко – затишне і миле, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
Лазурний Пиріг. Сен-Поль-де-Ванс!
Можливість повечеряти (дод. оплата). Ночівля.
День 6 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб
День 6 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб
День 6 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб
День 6 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб
День 7.

НіццаФрагонарМонакоВідпочинок на лазурному березі

Сніданок. Відпочинок на морі на лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі.
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд
Ночівля в Італії.
День 7 - Ніцца – Фрагонар – Монако – Відпочинок на лазурному березі
День 7 - Ніцца – Фрагонар – Монако – Відпочинок на лазурному березі
День 7 - Ніцца – Фрагонар – Монако – Відпочинок на лазурному березі
День 7 - Ніцца – Фрагонар – Монако – Відпочинок на лазурному березі
День 8.

Чинкве-ТерреФлоренція

Сніданок. Сьогодні нас чекає чудовий день. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.

Заповідник Чінкве-Терре

(вх. квиток)
це природне багатство у всій своїй красі. Місце, відоме у всьому світі, як кілька маленьких середньовічних поселень в провінції Ла Спеції, які вважаються світовим надбанням людства і знаходяться під охороною ЮНЕСКО. Ріомаджоре - перлина Чінкве Терре, заснований в кінці XII століття. Манарола- містечко-гавань, розташоване на скелі, посипаній виноградниками. Вернацца - містечко, де безліч підйомів, спусків і обривистих прольотів зустрічаються на головній площі, звідки відкривається дивовижний вид на море. Монтероссо бере свою назву через червоний колір, яким фарбуються гори під час заходу. Старовинні церкви, яскрава палітра різнокольорових будиночків, величні скелі, покриті виноградниками, яскраве сонце і незвичайно прозоре синє море, а також відома «стежка любові», прорубані в скелястому березі - становить неповторний місцевий пейзаж. Переконайтеся в цьому самі ...
Переїзд в Флоренцію. УВАГА!!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО Флоренції ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ !!! (Квиток оплачується самостійно).
Екскурсія

Місто італійського шарму - Флоренція

(входить у вартість туру)
Флоренція - символ епохи Відродження. Її вулиці, площі, палаци та храми прикрашені творіннями великих італійських майстрів. Тут бере свій початок епоха Ренесансу, це місто Мікеланджело і Макіавеллі, місто-скарбниця, повне пам'ятників мистецтва, культури та історії. Ми побачимо шедеври великих майстрів: Площа Синьорії, головний флорентійський собор Санта Марія-дель-Фьорі, дзвіницю Джотто, Баптистерій із прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. Ось вона - нескромна чарівність Флоренції ....
Ночівля в Італії.
День 8 - Чинкве-Терре – Флоренція
День 8 - Чинкве-Терре – Флоренція
День 8 - Чинкве-Терре – Флоренція
День 8 - Чинкве-Терре – Флоренція
День 9.

ПізаСан-Джиміньяно

Сніданок. Виселення з готелю. Пересування по Флоренції - на громадському транспорті. Для охочих:

Перлини під сонцем Тоскани: Сієна, Сан-Джиміньяно, Піза

(Дорослий: 55€ / Діти: 46€)
Першою нас зустріне «Сієна - серце Італії», місто, яке знаходиться під охороною ЮНЕСКО, пишається своїм древнім виглядом, свято шанує особливості та звичаї Середньовіччя і вважається найбільш консервативними містом Італії. Сієна - це ожилий лицарський роман, справжнісіньке свято краси, розуму і справедливості. Тут все гранично осмислено, велично і підпорядковане загальній ідеї. У вільний час в Сієні ми рекомендуємо «Кухня і вина Тоскани» (доп оплата) -традиційних італійський обід з дегустацією вин К'янті. Потім ми відправимося в «Місто середньовічних хмарочосів - Сан-Джиміньяно». Піднімається на пагорбі, немов на троні, Сан Джиминьяно нерідко називають "Манхеттеном Середньовіччя". Багаті родини міста намагалися перевершити один одного вельми незвичайним способом - висотою зведених ними веж! Тому в минулі століття міську картину цього містечка визначали саме родові вежі, висота яких нерідко перевищувала 50 метрів. Силуетний Сан-Джиминьяно не тільки красивий, але дарує ще й можливість відчути атмосферу справжньої Італії в самому серці Тоскани ... Закінчимо нашу подорож в Пізі. Піза родзинка Італії. Давним-давно це була одна з чотирьох великих морських республік Італії, а сьогодні - улюблене місце туристів. І це не випадково, адже головна прикраса - Пізанська вежа дійсно вражає уяву своєю пишністю, а слава "падаючої" ось уже не одне століття хвилює любителів пригод. Який геніальний архітектор майже 1000 років тому вирішив обдурити закони фізики і прославитися на весь світ. Неймовірно, але чудеса бувають !!!
Пізанська башня - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля в Італії.
День 9 - Піза – Сан-Джиміньяно
День 9 - Піза – Сан-Джиміньяно
День 9 - Піза – Сан-Джиміньяно
День 9 - Піза – Сан-Джиміньяно
День 10.

ПадуяВенеція

Сніданок. Кожен шанувальник Італії зобов'язаний побувати в крихітному містечку на сході Падуанської рівнини - Падуї! А побувати в Італії і не скупитися різними дрібницями? Так це ж неможливо! Тут можна купити колекційні речі, взуття і одяг. Окрему тему являють собою продукти італійської кухні - чого варті лише оливкова олія, вина, граппа, сир «Пармезан», «пармська» шинка. Головне, що будь-яка продукція італійського виробництва має гарантовано високу якість. А зараз …. Шопінг !!! Для тих, кому не цікавий шопінг екскурсії на вибір:

Падуя - місто університетів

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Тут можна зануритися в італійську історію, побачити чудові базиліки, де знаходяться старовинні фрески, виконані самим Джотто, побачити оду з найбільших і барвистих площ в Європі, побувати в чинному найстарішому університеті, де викладали Коперник і Галлілей, побачити прекрасний ботанічний сад

Заручена з морем Венеція

(Дорослий: 38€ / Діти: 33€ + вх. квиток)
"Заручена з морем", – так кажуть про Венецію – найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії.
Переїзд в Угорщину. Ночівля.
День 10 - Падуя – Венеція
День 10 - Падуя – Венеція
День 10 - Падуя – Венеція
День 10 - Падуя – Венеція
День 11.

Львів

Сніданок. Переїзд на Північ Угорщини.
Екскурсія

Гуляш в Долині Красунь

(входить у вартість туру)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд до України. Перетин кордонів. Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в готелях Франції, Італії від 1.5€ до 5€ з людини за ніч
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• оренда навушників на весь маршрут 13€ (оплата на маршруті)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638