UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

А між нами джаз…Через легкий сигаретний дим… Нам світ буде здаватися іншим.
І покидати його від сьогодні… Ми ніколи не захочемо!

Наш джазовий світ …

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів- Ганновер- Амстердам- Брюссель-- Руан- Мон- Сен-Мішель- Долина Луари -Париж–Франфурт на Майні
Бельгія
Нідерланди
Німеччина
Франція

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ

Якщо Ви хочете: Побачити романтику Саксонскої Швейцарії.
Побувати в фортеці на воді- Ганновері і вільному Амстердамі.
Познайомитися з традиціями Бельгії.
Покупатися на березі Ла-Маншу. Відчути себе корсарами в форті Сен-Мало.
Здійснити похід на скалу-острів до аббатства Мон-Сен-Мішель! Побачити «весільне плаття Франції»- долину Луари, чарівний Париж і крихітний Люксембург!
Цей тур для Вас! Високий аккорд в Ваш джазовий світ!

День 1.

Львів

08.30 Збір на Львівському з.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Польшу. Ночівля.

День 2.

Ганновер

 Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Нас запрошує Ганновер - столиця Нижньої Саксонії. Оглядова екскурсія «Ганновер - фортеця на воді». Під час екскурсії ми дізнаємося багато нового про Ганновер і, його минуле, теперешнє і майбутнє, його людей, про значення міста для Німеччини і всього світу. Ми побачимо старе і нове місто, перегорнемо захоплюючі сторінки історії Ганновера! Ми увійдемо під склепіння величної Нової Ратуші та церкви Маркткирхе, поговоримо про фахверкову архітектуру і «Північну готику» ... Поселення в готель на територии Нідерландів. Ночівля.

День 2 - Ганновер День 2 - Ганновер    
День 3.

Амстердам - Волендам - Заансе Сханс

 Сніданок.
Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Однак ні та ні інша назва не передає всю його красу і чудову привабливість. Амстердам, столиця Нідерландів- це унікальне та неповторне місто, рівного якому немає у всьому світі. Екскурсія "Місто-мрія Амстердам". Амстердам здатний заворожити своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички та площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так несхожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків ... Це місто варто один раз побачити ... щоб полюбити його назавжди! Вільний час. Для бажаючих:
Прогулянка по каналах Амстердама на прогулянковому кораблику (30 € / 10 €). Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама
У період з 21.03 по 20.05 Можна провести час в Королівському парку квітів Кекенхоф (Дорослі 38 € / діти до 12 років 30 €) - найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, якої більше не можна побачити ніде! Койкенкоф- це урочисте свято, на яке ми запрошуємо Вас !!!
"Тиха Голландія" (Дорослі 38 € / діти до 12 років 30 €). Заансе Сханс - музей під відкритим небом, справжнє голландське селище. Неспішно крутяться вітряки, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожен вітряк дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище -Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачний копчений вугор, приготовлений по старовинних рецептах.
Вечірній Амстердам (18 € / 10 €). Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує ... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль ... Ночівля на території Бельгії.

День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс День 3 - Амстердам - Волендам - Заансе Сханс
День 4.

Брюссель - Гент - Брюгге

 Сніданок.
Нас запрошує столиця Бельгії - Брюссель. Брюссель - динамічне промислове місто королівства, столиця Європейського Союзу. Тут ми зможемо відчути красу архітектури, відвідати численні музеї або побродити по магазинах у пошуках традиційних сувенірів, таких як бельгійський шоколад і мереживо. Оглядова екскурсія по історичній частині міста. Вільний час. Можливість відвідати екскурсії на вибір:
Всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію "Середньовіччя наяву" (38Є / 18Є). Наша подорож на північний захід Бельгії, починається з середньовічною столиці графства Фландрія - Гента. Старовинний Гент - це музей середньовіччя, літопис темних епох, місто-порт на злитті рік Ліс і Еско. Його набережні наскрізь просякнуті духом історії та поезії.
Зараз ми зможемо опинитися в казці, наповненій романтикою і магією. Величний Брюгге. Яскравий і товариський він привітно відкриває свої двері. Брюгге - це романтичний музей під відкритим небом.
Ночівля на території Бельгії.

День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге День 4 - Брюссель - Гент - Брюгге  
День 5.

Нормандія

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Францію.
Франція - країна дивна, різноманітна і багатолика .... Наш шлях лежить через Пікардію до Нормандії. Столиця Верхньої Нормандії, місто ста веж - Руан. Місто являє собою музей шедеврів готики. Руанський великий кафедральний собор Нотр-Дам - один із найгарніших пам'ятників середньовічної архітектури. Тут в Палаці Правосуддя судили легендарну Жанну Д'Арк. І тут же, на площі Старого Ринку, вона зійшла на вогнище. Оглядова екскурсія по місту. Вільний час.
"Сентиментальна Нормандія" (48 € / 28 €). Нормандія - у цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками ... Ми проїдемо по знаменитому гвинтовому дорожньому Мосту Нормандії. Це один з найдовших підвісних мостів у світі. Ми відвідаємо мальовниче портове місто Онфлер, потім поспішаємо до господаря морського узбережжя, в місто- "подарунок", втомлений від метушні аристократії Довіль. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль - старовинне рибальське селище на березі протоки Ла-Манш, яке існує ще з часів вікінгів ...
Ночівля на території Франції.

День 5 - Нормандія День 5 - Нормандія День 5 - Нормандія День 5 - Нормандія
День 6.

Мон-Сен-Мішель - Сен-Мало - Канкаль - Дінан

Сніданок. Виселення з готелю.
Сьогодні нас чекає восьме чудо світу - великий Мон Сен-Мішель. На кордоні Нормандії і Бретані, знаходиться одна з найбільш вражаючих і прекрасних споруд, створених людиною. Острів-скеля-абатство Мон-Сен-Мішель. Магічна чарівність цього місця охопить кожного, хто зможе побачити підступаючий до острова прилив ... Відвідування Абатства (вх квиток). Вільний час. Бретань .... Це країна романтичних узбереж, батьківщина Короля Артура, Астерікса і Обелікса, устриць, унікального бретонського пива, млинців із гречаного борошна і колишніх піратських міст. Переїзд на знаменитий Смарагдовий берег Франції у Сен - Мало, - місто для тих, кого в дитинстві манили пригоди корсарів і морські простори. Вільний час. Можливість покупатися в Атлантичному океані.
Для всіх бажаючих поїздка з фотопаузою «Піддані океану» (30 € / 23 €). Можливість відвідати Канкаль - маленьке містечко, який знає кожен любитель устриць. У нас буде можливість продегустувати найвідоміші устриці, побачити найбільші плантації по вирощуванню устриць, просто прогулятися по миловидному містечку і Динар - місто курорт. Протягом кількох десятиліть Динар залишається одним з найпопулярніших місць відпочинку. Динар - відмінне місце для прогулянок та екскурсій. Ночівля на території Франції.

День 6 - Мон-Сен-Мішель - Сен-Мало - Канкаль - Дінан День 6 - Мон-Сен-Мішель - Сен-Мало - Канкаль - Дінан День 6 - Мон-Сен-Мішель - Сен-Мало - Канкаль - Дінан
День 7.

Долина Луари - Париж

 Сніданок.
Бог благоволив до Франції ... Одне століття плавно перетікало в інше на берегах Луари ... Тепер залишилися тільки одні свідки колишніх подвигів і зрад, трагедій, весіль і карнавалів ... Старовинні замки .... Серце Франції - долина казкової річки Луари, береги якої всіяні замками - примхами французьких королів, створеними великими геніями. Тут переплелися таємні історії Франції, життя закоханих монархів і прекрасних жінок. Всі вхідні квитки оплачуються додатково. Нас чекає Амбуаз затишний замок, прославлений самим Леонардо Да Вінчі. Вільний час в Амбуазе. Для всіх бажаючих:
«Вілландрі» (30 € / 18Є). Вілландрі відрізняється від інших замків Луари своїми дивними трирівневими садами, аналогів яким немає більше ніде в світі! Нас чекають "Сади любові", "Самшитові вітальні", незабутня атмосфера спокою й умиротворення. Переїзд в Париж.
Пішохідна екскурсія "Побачення з Парижем". Нас чекають: площа Конкорд, сади Тюлері, величний Лувр, найкрасивіший театр світу - Гранд Опера, Бульвар Капуцинів, і на завершення найпоетичніша церква в Парижі - Мадлен !!! Побачивши всю цю красу, розуміємо що Париж - казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами ... і це прекрасно !!!
Поселення в готель.
Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж" (Час 23: 00-118 €) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан ... Самостійне повернення в готель. Ночівля.

День 7 - Долина Луари - Париж День 7 - Долина Луари - Париж День 7 - Долина Луари - Париж День 7 - Долина Луари - Париж
День 8.

Париж - Діснейленд

 Сніданок.
Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати на вибір:
"Гранд Опера" (23 € / 18 €). Гранд Опера один з кращих архітектурних пам'яток Парижа. Її зали, нагадують за своїм величі королівський палац, де мармур, онікс, граніт, позолота занурюють нас у чарівний світ розкоші.
«Латинський квартал" (18 € / діти до 12 років 10 €). Старовинні вулички, сувенірні крамнички, книжкові магазини органічно вписуються в атмосферу кварталу. Закінчимо прогулянку вечерею в одному з ресторанів (оплата самостійно по меню).
Прогулянка по таємничій Сені (Дорослі 18 € / діти до 12 років 13 €). Краса мостів, велич будов, Нотр Дам ...
У вільний час є можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі.
"Орден Тамплієрів і таємниці кварталу Маре" (18 € / діти до 12 років 8 €). Квартал Маре, розташований на правому березі Сени - один з найстаріших районів Парижа. Тут збереглося відчуття середньовічного міста в центрі сучасного міста - вузькі вулиці, несподівані площі, величезна кількість площ і особняків.
"Легендарний Монмартр" (18 € / діти до 12 років 10 €). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа.
АБО «Діснейленд» (68€/60€). Тут завжди бажані не лише діти, а й дорослі, тому що Діснейленд - це Країна вічних канікул, де ніколи не затихає музика, не слабшає свято і не вичерпуються веселощі ...
Ночівля на території Бельгії.

День 8 - Париж - Діснейленд День 8 - Париж - Діснейленд День 8 - Париж - Діснейленд День 8 - Париж - Діснейленд
День 9.

Люксембург

 Сніданок. Вільний час. Для бажаючих:
... Люксембург (18Є / 10Є) крихітні вимощені вулички, величезні мости, сади, парки і герцогський палац.
Запрошуємо на екскурсію в крихітне герцогство Люксембург. Кожен з дитинства мріє побувати в казці і відчути себе героєм неймовірних пригод ... У світі багато казкових країн, а наш шлях лежить в одну з них -В Зеленому Серці Європи серед гір, оточений кручами, розташувалося затишне містечко із однойменною назвою. Ми побачимо капелу Сен-Кірен, готичну церкву Сен-Мішель, ренесансний Палац юстиції, бароковий собор Нотр-Дам .... Маленькі площі приведуть нас до затишних ресторанчиків, де завжди раді бачити гостей ... Незабутній смак солодощів і смородинового вина чекають нас у Люксембурзі .... Ночівля на території Бельгії.

День 9 - Люксембург День 9 - Люксембург День 9 - Люксембург День 9 - Люксембург
День 10.

Франкфурт-на-Майні

 Сніданок. Переїзд в Франкфурт-на-Майні. Вільний час.
Для бажаючих екскурсія Франкфурт-на-Майні (10Є / 6Є) порадує вас і затишною площею Ремер, і численними музеями, і прекрасним променадом уздовж Майна, і сучасною архітектурою. Франкфурт - батьківщина Гете, тут є його будинок-музей, тут вручається найпрестижніша літературна премія його імені. Франкфурт - колиска німецької демократії. Або «Місто і замок Хайдельберг» (дорослі 38 € / діти до 12 років 30 €) Це знамениті руїни Німеччини та найвідоміша пам'ятка, є символом міста Хайдельберга. Знаходиться в центрі Гейдельберга на північному схилі гори Кенігштуль. Замок Хайдельберг романтично розташувався уздовж річки Неккар / Neckar. Його руїни лежать на скелястому пагорбі над університетом міста Хайдельберга. Ночівля на території Польщі.

День 10 - Франкфурт-на-Майні День 10 - Франкфурт-на-Майні День 10 - Франкфурт-на-Майні День 10 - Франкфурт-на-Майні
День 11.

Львів

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд в Україну.
Час прибуття у Львів орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поезди на з.д. вокзал. До нових зустрічей!.

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ
• Страховка (групова).
• В випадку, коли вік туриста більше ніж 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3* з Сніданками.
• Внутрішні пароми
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35€.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, по договору про спрощення візового режиму: пенсионери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року.
• Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 25€.
!!!Міський податок (city tax) в готелях Франції от 1,5 до 3 евро/ніч
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за визою.
При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні обєкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

ВАЖЛИВО:
Доплата за одномісне розміщення
Стандартні дати + 180€ /тур
Святкові дати Різдво, Травневі Свята + 230€/тур

• Туристи, які подорожують самостійно, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напитки в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години мы будемо робити зупинки, де буде можливість купити гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобусу.
• Мінімальна к-сть для виконання факультативної програми 30 людей.
• Автобусне обслуговування в вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму тура без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638