UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Свято з присмаком вина - Ртвелі!

Днів: 6
Тбілісі - Мцхета - Сігнагі – Тбілісі
Грузія

6 днів/5 ночей

День 1.

Тбілісі

Прибуття в Тбілісі. Трансфер в готель.
Розміщення. Вільний час.

День 1 - Тбілісі День 1 - Тбілісі День 1 - Тбілісі День 1 - Тбілісі

 

День 2.

Тбілісі

 Сніданок у готелі. Знайомство з Тбілісі. Спочатку нас зустріне найграндіозніший храм Грузії - Кафедральний собор Самеба, який вражає красою і величчю своєї грандіозної архітектури, пишністю стилю і зовнішнього декору. Не менш відомим пам'ятником старовини Тбілісі є храм Метехі, що стоїть біля самого краю кам'янистого берега Кури і служив в минулому фортецею і резиденцією грузинських царів. Собор «Сіоні» (XII в). Це місце цікаве не тільки як архітектурна споруда і пам'ятник старовини, але і як святе місце, де зберігається кілька християнських реліквій. І, звичайно ж, відвідаємо сучасний міст, якому президентом країни було дано назву Міст Миру і Парк Ріке. Далі на підйомнику за кілька хвилин опинимося на стародавньої фортеці Нарікала - найвідоміший і древній пам'ятник Тбіліської старовини, городяни звуть її «душею і серцем міста». Прогуляємося по вулиці Шарден. Далі виїзд на екскурсію, де відвідати ансамбль монументальних скульптур «Історія Грузії», іноді згадується з назвою Хроніки Грузії або навіть, як Тбіліський Стоунхендж.
Повернення в готель. Вільний час. Трансфер в національний ресторан на вечерю з вином та шоу програмою: грузинськими піснями і танцями.

День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі
День 3.

Мцхета - Тбілісі

 Сніданок у готелі. Виїзд на екскурсію в «Мцхета» - найдавніший місто, столиця стародавньої Грузії. Саме в Мцхеті зберігається одна з головних християнських святинь - Хітон Господній. Завдяки цій святині Мцхета називають «другим Єрусалимом». І саме тут, зберігся головний християнський собор всієї Грузії - Светіцховелі. А щоб повністю відчути красу міста, який називають - Другий Єрусалим, ми піднімемося в монастир Джварі (V в), звідки відкривається прекрасна панорама древньої столиці.
Продовжимо свою подорож по Військово-грузинській дорозі, не залишимо без уваги фортеця і монастир Ананурі, які красуються на березі Жинвальского водосховища. А так же ми побачимо найвідоміший гірськолижний курорт Грузії - Гудаурі, розташований на висоті 2195 метрів. Далі прибуття в м Степацмінда (Колишній Казбегі), знаменитий своїм мальовничим розташуванням в горах Великого Кавказу. Це центр гірського туризму і альпінізму. Тут ми піднімемося на гору Казбегі на джипах, відвідування Гергетской трійці (1 дорога 20 хв.).
У сільському будинку в Степанцмінда відвідаємо уроки приготування гірський хінкалі, який за смаком і розміром відрізняється від звичайних, а також Вас порадує приготування хабізгіні, це одна з різновидів хачапурі, які готують тільки на цій території Грузії.
Повернення в Тбілісі. Вільний час.

День 3 - Мцхета - Тбілісі День 3 - Мцхета - Тбілісі День 3 - Мцхета - Тбілісі День 3 - Мцхета - Тбілісі
День 4.

Кахетія - Сігнагі

 Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Екскурсія до Кахетії - край лози і батьківщина виноробства, адже саме тут росте 500 сортів винограду, з 2000 які існують в світі. Уявімо собі величезну гору, самотньо стоїть в центрі величезної долини. На горі - місто фортеця, звідки відкривається дивовижний вид на Алазанська долина, одну з найкрасивіших на Кавказі, а вдалині - Головний кавказький хребет із засніженими вершинами. Так, це «Сігнагі» - маленький і дуже гарне містечко на сході Кахетії. Його називають містом любові, адже саме тут палац одружень працює цілодобово! Так само, відвідайте винний льох, де Вас чекає дегустація вина і чачі. Далі отримаємо позитивний заряд енергії відвідавши «Бодбе» - монастирський і єпископальний комплекс Святого Георгія. Тут розташована Базиліка Святої Ніно.
Прибуття в село Велісціхе, де Ви візьмете участь у зборі винограду і, за бажанням, самі зможете тиснути ногами зібраний Вами виноград в спеціальній посудині. Там же, в музеї і винному погребі Нумісі (XVI в). Відвідаємо дегустацію двох сортів вина та грузинської горілки - чача, також буде надана можливість поспостерігати, і самим взяти участь в процесі випічки ароматного грузинського хліба і «грузинського сникерса» - чурчхели. І нарешті, Вас чекає справжня грузинська «супра», з смачними стравами.
Після вечері переїзд в Телаві. Розміщення в гостинному домі Телаві.

  День 4 - Кахетія - Сігнагі День 4 - Кахетія - Сігнагі День 4 - Кахетія - Сігнагі
День 5.

 Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Виїзд на екскурсію в Некресі, складається з декількох культових будівель різних часів. Сама рання споруда - невелика церква кінця IV ст. Вона була споруджена незабаром після проголошення християнства офіційною релігією держави. З комплексу відкривається дивовижний вид. Далі відвідування замку Гремі -Історичний пам'ятник складається з церкви архангелів Михаїла та Гавриїла, дзвіниці і триповерхового палацу. Це все, що залишилося від колись величного середньовічного міста, який стояв на Великому Шовковому Шляху. Після екскурсії ми побуваємо в декількох кілометрах від Кварелі, в зеленому Чальском ущелині, де знаходиться штучне озеро, а під ним, в надрах гори побудовано одне з найбільших в світі вино сховищ. Довжина всіх його п'ятнадцяти штреків становить 7,5 км. Глибоко в мармуровій тверді скелі прихований основний зал винотеки. Після спекотного кахетинського сонця, здається, що потрапляєш в холодильник. Температура в штреках взимку і влітку + 14°, тобто саме така, при якій повинні витримуватися марочні червоні вина. Екскурсія по тунелю з дегустацією вина. Далі огляд винного заводу корпорації Кіндзмараулі, екскурсія по заводу з дегустацією всесвітньо відомого вина Кіндзмараулі. Тут же смачний Кахетинський обід (за дод. плату 25дол / ос.) Після обіду, виїзд в Тбілісі через Гомбоскій перевал.
Прибуття в Тбілісі. Розміщення в готелі. Вільний час.

День 6.

Тбілісі

Сніданок у готелі. Звільнення номерів до 12:00.
Трансфер в аеропорт Тбілісі. Завершення обслуговування.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Груповий трансфер аеропорт - готель - аеропорт Тбілісі (під всі авіа рейси)
• Транспортне обслуговування
• Обслуговування кваліфікованого гіда
• Проживання в Тбілісі в обраній вами категорії готелю 4 ночі на (ВВ), в Телаві в гостинному домі 3 * на (ВВ).
• Вечеря в ресторані в Тбілісі з вином і шоу програмою
• Дегустація вина, обід + майстер - класи Грузинської кухні в Велісціхе
• Ртвелі - збір винограду + витримка
• Дегустація вин в сховище Хареба
• Дегустація Кіндзмараулі у Кварелі
• Обід + уроки з приготування Грузинських страв в Степанцмінда
• Джип на Гергети
• Підйомник на Нарикала в Тбілісі.
Додатково оплачується:
• Авіа переліт Київ-Тбілісі-Київ - від 180 $;
• Додаткові екскурсії;
• Страховка;
• Додаткове харчування, особисті витрати
Додаткова ніч у Тбілісі до / після туру:
• в готелі 3 * економ: сингл 45 $, дабл 60 $, тріпл 72 $
• в готелі 3 *: сингл 66 $, дабл 78 $, тріпл 102 $
• в готелях 4 * економ: сингл 72 $, дабл 84 $, тріпл 114 $
• в готелях 4 *: сингл 114 $, дабл 132 $, тріпл 180 $
Вартість дод. трансферу в одну сторону: 1-3 чол - 25 $, 3чел -35 $ мінівен, 4-6чел 40 $;

Документи:
Дорослі - діючий закордонний паспорт;
Діти (до 16 років) подорожують з батьками: діючий дитячий проїзний документ або закордонний паспорт одного з батьків (вписаний + вклеєні фото дитини).
• Якщо дитина подорожує з одним з батьків обов'язково необхідно мати нотаріально - завірений дозвіл від батька, який не їде з дитиною!
• Для школярів необхідно нотаріально - завірений дозвіл від обох батьків на ім'я керівник!

Для громадян України віза до Грузії НЕ ПОТРІБНА !!!

Важливо:
• Просимо уточнювати вартість туру, програму і наявність місць;
• Трансфери та екскурсії в цих турах несуть характер невеликого групування;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Про більш ранньому від'їзді туристів просимо повідомляти при бронюванні туру;
• У разі запізнення туристів на час проведення екскурсій, туристична компанія не несе відповідальності за ненадані послуги.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638