UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Недарма називають тебе золотою, Тут старовина і готика поруч живуть,
Повисли мости над Влтавою-рікою І старі замки погляд в небо ведуть ...

Новорічна подорож до Праги

Днів: 6, 1 нічний переїзд
Львів- Дрезден*-Прага-Карлові Вари*- Чеський Крумлов*-Відень*-Львів
Австрія
Німеччина
Чехія

Прага, Дрезден і Відень!

3 ночі у Празі!!!!!! Шопінг у Дрездені і у Празі!
У програмі Карлові Вари, Чеський Крумлов і Відень!!!

готель у Празі Juno3*
День 1.

Львів

09.30 Збір на екскурсію на Львівському залізничному вокзалі.
10:00 Подарунок від компанії. Автобусна екскурсія по Львову «Тільки у Львові ...». Ми побачимо і зупинимося на фотопаузу біля Церкви Святого Юра, проїдемось вуличками Старого Львова, зробимо невелику пішохідну прогулянку по центру стародавнього граду, під'їдемо до Високого замку і по вулиці Личаківській - закінчимо нашу екскурсію на вокзалі.
14.30 Для туристів, НЕ охочих відвідувати екскурсію збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
16:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордонів. Нічний переїзд по території Польщі.

День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів
День 2.

Дрезден

Прибуття в Дрезден. Вільний час у Дрездені.

День 2 - Дрезден Для охочих рекомендуємо екскурсію по Дрездену (18€/13€). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту - Театральна площа з Дрезденської оперою в центрі. Величні будівлі Цвінгера. Можливість відвідати Дрезденську картинну галерею (дод. плата). Вільний час для прогулянок і шопінгу.

Німеччина - країна, яка може запропонувати своїм гостям чудові можливості для шопінгу. Тут можна купити модний одяг для дорослих і дітей, взуття, німецьку косметику, спортивні товари, а також шоколад і багато іншого - всі ці товари відрізняються відмінною якістю при порівняно невисокій вартості. Хочете заглянути в Карштадт, C & A, Альтмаркталерею або Центральну Галерею - вибирайте самі. Покупки чекають Вас! Переїзд до Праги.
Прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/23€). Аперитиви, вечеря шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миті в житті ... Ночівля в Чехії (Прага).

День 2 - Дрезден День 2 - Дрезден День 2 - Дрезден День 2 - Дрезден
День 3.

Прага

Сніданок.
Екскурсія "Знайомство з Прагою". У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші ...
Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:

День 3 - Прага "Таємниці королів" (18€/13€). Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас чекає Лоретта, Градчанська площа, Шварценбергський палац і зміна варти в Празькому граді.

"Пивними дорогами Праги ..." (23 € / 18 €). «Куди б не занесла чеха доля на своїх потужних крилах, навіть на край світу, є місце, куди він буде повертатися завжди, - туди, де варять чеське пиво». Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Вільний час для шопінгу. Чехія дуже популярна як країна, де можна обзавестися хорошими речами. Прага - це центр місцевого шопінгу. Тут можна купити все, що завгодно. Знамениті чеські гранати, вироби з влтавіна і богемського скла. Кришталеві люстри і біжутерія, а ще взуття та одяг. І звичайно ж величезна кількість сувенірів.
Зустріч Нового Року на центральній площі Праги! Для охочих Святкова Новорічна вечеря !!! (дод. плата.)
Ночівля в Чехії (Прага).

День 3 - Прага День 3 - Прага День 3 - Прага День 3 - Прага

Вітаємо з Новим 2017 роком!!!

День 4.

Чеський Крумлов - Карлові Вари

01.01 Сніданок. Вільний час в Празі. Для охочих:
Запрошуємо Вас в мальовничу та величну Південну Чехію (33€/30€). Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми .... Тут затишно, спокійно і дуже красиво ... Край славиться багатою історією і хорошим вином ... Обов'язково потрібно зайти в один із середньовічних замків та відчути себе справжнім дворянином. Відвідування одного із середньовічних замків (вх. квиток оплачується додатково). Далі шлях лежить в серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з доби середньовіччя ...
Або Пропонуємо факультативну екскурсію "Карлові Вари" (26 € / 21 €). Заїзд на пивзавод Крушовіце для покупки пива. Далі наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Час повертатися до Праги ...
Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою (38€ /30€). Вас чекає вечір в корчмі, яка Вас перенесе на сотні років назад ... в Добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера ... Ночівля в Чехії (Прага).

День 4 - Чеський Крумлов - Карлові Вари День 4 - Чеський Крумлов - Карлові Вари День 4 - Чеський Крумлов - Карлові Вари  
День 5.

Відень

Сніданок. Переїзд до Відня.

День 5 - Відень Пішохідна екскурсія "Віденський вальс" (18€/13€). Відень - місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величний місто зачаровує шармом і витонченістю ...

Для охочих автобусна екскурсія «Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, величне 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Вільний час. Переїзд в Угорщину. Для охочих:
"Чарівність Дунаю" (23 € / 18 €). Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт ... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац ... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі та музеї найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта. Виїзд до України.

День 5 - Відень День 5 - Відень День 5 - Відень День 5 - Відень
День 6.

Львів

Час прибуття до Львова орієнтовно 10:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибутт
я до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал.

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3 * зі сніданками.
• Екскурсійна програма
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € + 23є
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі.
• При відмові НЕ повертається (Виняток для іменинників, у яких в подорож День народження - втрати покриває Акорд Тур).

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638