UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Срібна Земля ...
... Неповторний куточок світу ...
... Казковий край виноградників і згаслих вулканів ...

«Моя країна чудесна - Закарпаття» (Збірний тур для школярів)

Днів: 3, без нічних переїздів
Львів – Ужгород – Мукачеве – Берегове – Сколе – Львів
Україна

Нас чекають веселі пригоди, цікаві і пізнавальні розповіді!
Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь-які зручні для Вас дати.
Бажані дати і кількість осіб просимо вказувати в запиті.

День 1.

Львів - Ужгород - Ужгородський замок

Для туристів які прибувають на Львівський залізничний вокзал - трансфер на Термінал «А». Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А».
Дорогою ми будемо милуватися мальовничими схилами Карпат, прозорими немов сльоза гірськими річками, схованими серед лісів синіми озерами, невеличкими містечками, високими перевалами та засніженими вершинами. Екскурсія Ужгородом – містом унікальних історичних пам’яток та архітектурних ансамблів, містом сакур та магнолій. Ми побачимо найдовшу липову алею Європи, Хрестовоздвиженський собор, будівлю жупаната, шедевр дерев’яної архітектури Закарпаття – Шелестовську церкву, побудовану в немавританському стилі синагогу та, звісно ж, Ужгородський замок, який спорудили на одному з вулканічних пагорбів на правому березі річки Уж. Біля входу в замок нас зустрічає Геракл, який перемагає гідру, а далі ми побачимо сокола Турула – геройській символ угорців. Як і усі замки, Ужгородський також має свої легенди, одну з яких – про Білу діву, ми обов’язково почуємо.
Поселення у хостел по маршруту. Вільний час.

День 1 - Львів - Ужгород - Ужгородський замок День 1 - Львів - Ужгород - Ужгородський замок День 1 - Львів - Ужгород - Ужгородський замок
День 2.

Мукачево - замок графа Шенборна - Берегово

Сніданок. Мукачеве – місто над Латорицею, яке поєднує у собі середньовічну таємничість та різноманіття культур, екзотику та традиції. Тут збережений архітектурний спадок Австро-Угорщини та витає дух Габсбургів. Міська ратуша зі своїм сторічним годинником, каплиця Святого Йосипа XIV століття, білий палац князів Ракоци та, звісно ж, гордість міста – Мукачівський замок Паланок XIV-XVIII століття. Він розташований на Замковій горі та славиться дев’ятьма залами історичної експозиції. Ще в давні часи Паланок ( вх. квитки опл.дод.) заслужив репутацію неприступної фортеці, про його мужність з повагою говорили у багатьох європейських столицях. Замок був і полоненим, за право володіти яким сперечалися королі та князі, і однією з найстрашніших буцегарень Австрійської імперії. Сьогодні Паланок, перетворений на архітектурно-історичну пам’ятку, височіє над рікою як символ високої моралі, сили духу та взірець народного таланту, як скарбниця історії та культури. Вільний час. Пропонуємо відвідати:
• Екскурсія «В гостях у графа» (120 грн.). У мальовничому урочищі Берегвар, у долині річки Латориця знаходиться унікальна пам’ятка архітектури Закарпаття – романтичний замок австрійського графа Шенборна у стилі неоренесансу. У проект палацу була закладена своєрідна символіка – за основу прийняті складові частини астрономічного року. Число вікон – 365 – відповідає кількості днів у році, число кімнат – 52 – кількості тижнів, число входів – 12 – кількості місяців. Ставок на території замку має контури Австро-Угорської імперії, а поряд з ним знаходиться «джерело молодості та краси».
• Екскурсія «Cвіт води Закарпаття» (160 грн+вх.квиток). Берегове – місто, що розкинулося на берегах річки Верке, у підніжжя гір, схили яких зайняті виноградниками. Протягом багатьох віків володарями цього містечка були угорські королі. Тому це єдине місто України, де переважає угорське населення, а вулиці до сих пір підписують двома мовами – угорською та українською. Нас з радістю приймуть термальні курорти «Косино» або «Жайворонок» (вх. квитки опл. дод.) Також на території міста знаходиться багато джерел та басейнів з термальними водами, купання у яких можливе як літом, так і взимку. Нас з радістю приймуть термальні курорти «Косино» або «Жайворонок» (вх. квитки опл. дод.). Температура води на поверхні – 36 градусів, вона має лікувальні властивості. Тут ми зможемо по справжньому відпочити та розслабитися.
Повернення у хостел.

День 1 - Львов - Мукачево День 1 - Львов - Мукачево День 1 - Львов - Мукачево
День 3.

водоспад Кам'янка - Львів

Сніданок. Виселення з хостела. Дорогою на нас чекає водоспад Кам’янка (вх. квитки опл. дод.), що утворився у мальовничому проломі гірського хребта Сколівські Бескиди. Потоки води вириваються з масивних кам’яних глиб та падають на велетенські вертикальні скелі, що розташовані на березі річки Кам’янка. Спустившись трошки нижче, в нас буде можливість спробувати мінеральну воду з джерела.
А тепер готуйтеся до сюрпризу! Нас чекає Вікторина, в ході якої всізможуть перевірити свої знання і те, як засвоїли новий матеріал по Україні і Закарпаттю!
15.00 – орієнтовний час прибуття у Львів. Місце прибуття – Космплекс Термінал «А».
16:00 – орієнтовний час трансферу на Львівський залізничний вокзал.
Подарунок від компанії! Пішохідна екскурсія «Лабіринтами львівських вулиць». Тут все дихає сивою давниною, здається, що ти перенісся на декілька століть назад. Саме тут ви зможете доторкнутися до казки, відкрити для себе справжню красу старовинного Львова.

День 3 - водоспад Кам'янка - Львів День 3 - водоспад Кам'янка - Львів День 3 - водоспад Кам'янка - Львів День 3 - водоспад Кам'янка - Львів
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 90 грн. / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 

* сезонна доплата з особи за тур - 320 грн.

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання в готелі туристичного класу/хостел (виселення до 12:00 останнього дня, речі залишають в камері схову залізничного вокзалу)
• сніданки;
• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• екскурсійне обслуговування згідно програми;
• трансфер вокзал – готель – вокзал.
Додатково оплачується:
• вхідні квитки в екскурсійні об’єкти;
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати;
• 2 вечері – від 260 грн. з ос.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638