UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1337
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 27.04.24
1€ = 42.76 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7003
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... “ Звучала музика і танула душа,
А почуття були різні, як фарби,
Мелодія пливла кришталево, не поспішаючи,
Квітковим вальсом з забутої казки! "...

Музичні серця!

Днів: 5, без нічних переїздів
Львів – Вроцлав – Дрезден - Прага – Відень – Будапешт –Чоп – Львів
Австрія
Німеччина
Словаччина
Угорщина
Чехія
День 1.

Львів - Вроцлав

 Львів. 06:00 - 07:30 – Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
08:30 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд по території Польщі.
При швидкому перетині кордону - відвідування Вроцлава - «Священної квітки Європи» (10€/6€), легендарної колиски Польщі! Старе Місто є одним із найкрасивіших в Польщі, а площа Вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 2.

Дрезден - Прага

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Дрезден. Вільний час в Дрездені.
Для бажаючих оглядова екскурсія «Дрезден - древня столиця Саксонії» (10€/6€). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту - Театральна площа з Дрезденської оперою в центрі. Величні будівлі Цвінгера ...
12:00 - Переїзд в Прагу. Оглядова екскурсія «Прага - місто легенд» - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця. ... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима ... Для всіх бажаючих рекомендуємо:

День 2 - Дрезден - Прага «Таємниці королів» (18€/10€). Під час екскурсії ми дізнаємося про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас очікують скарби Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду.

прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/18€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода…. Ось вони незабутні миті в житті…

День 2 - Дрезден - Прага «Шарм вечірньої Праги» (18€/10€). Вечірня Прага сповнена шарму, різних несподіванок, і вся її краса постає перед нами в особливому вечірньому світлі, а містика витає в повітрі ... Прага покаже нам себе зовсім з іншого боку, розкриє багато загадок, розповість багато цікавого. А в кінці екскурсії ми спробуємо «еліксир молодості» ...

19:00 - Переїзд, поселення і ночівля в готелі на території Австрії (Відень).

День 2 - Дрезден - Прага День 2 - Дрезден - Прага День 2 - Дрезден - Прага День 2 - Дрезден - Прага
День 3.

Відень

 Сніданок. Виселення з готелю. 9:00 -оглядові екскурсія «Відень - столиця Габсбургів». Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Під час пішохідної екскурсії ми побачимо: площу Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! У вільний час рекомендуємо:

День 3 - Відень «Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

«Тут музика звучить всюди» (13€+вх.квиток). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+вх.квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!

День 3 - Відень «Братислава чекає гостей» (30€/18€) і пропонує здійснити захоплюючу прогулянку по історичній частині міста ... Старовинні вулички, надійна архітектура палаців і фортець, тиша парків і повноводний Дунай ... Ласкаво просимо в Братиславу, де традиції хорошої їжі і прекрасного вина збереглися з незапам'ятних часів !!!

У вечірній час рекомендуємо - «Відень у вечірньому вбранні!» (30€/26€). Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає своє вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше ... Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним ...
20:00 - Переїзд, поселення і ночівля в готелі на території Угорщини (Будапешт).

День 3 - Відень День 3 - Відень День 3 - Відень День 3 - Відень
День 4.

Будапешт

 Сніданок. 09:00 - Пішохідна екскурсія «Будапешт - перлина Дунаю» О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліці Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... У вільний час рекомендуємо екскурсії:

День 4 - Будапешт «Ключ до серця Будапешта» (18€/10 €). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі споруди фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і загортають вдалину Дунай. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлісейських полях» Будапешта - парадного проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!

«Таємнича Буда» (13€+вх.квиток) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт (з дегустацією вин), собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
«Подорож в Закрут Дунаю» (23€+вх.квиток). Наш шлях лежить в Вишеград - літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемося до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
«Підземний Будапешт» (16€+вх.квиток) - Природа щедро нагородила Будапешт чудесами. Крім кількох десятків термальних джерел в Будапешті, під Будайськими горами простягається система сотень печер, загальна довжина яких становить 29 км.
У вечірній час рекомендуємо:

День 4 - Будапешт «У світлі тисячі вогнів» (23€/18€) з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю ...

• Під запальні акорди в національному ресторані «Пробуємо Угорщину на смак» (30€/18€).
Повернення в готель і ночівля (Будапешт).
  

День 4 - Будапешт День 4 - Будапешт День 4 - Будапешт День 4 - Будапешт
День 5.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю.
• Зранку відвідування термальних купалень графа Сечені (вх. квиток) – заряд бадьорості та енергії на цілий день!
Прибуття в Чоп орієнтовно в 18:00.
Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~23:00. Вільний час.
Для туристів, які відправляються на Львівський ж.д. вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» о 23.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проезд автобусом туркласса
• проживание в отеле, завтраки (шведский стол)
• экскурсии по программе
• сопровождение руководителя группы, страхование
• В случае если возраст туриста составляет более 60 лет или не достигает 6 лет, необходимо дополнительно уточнить размер доплаты страхового платежа.
Додатково оплачується:
• рекомендованные программы и входные билеты
• консульский сбор – 35€ (кроме категорий граждан освобожденных от оплаты – пенсионеры, дети до 18 лет… согласно договора об упрощение визового режима)
• услуги Визового Центра – 22€ (если подача в Киеве, Одессе, Харькове, Днепропетровске)
• услуги банка – 25 грн (если подача в Берегово)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638