UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Вітер грає Баха на скрипці, місяць сяє в милій усмішці.
Б’єтеся серце, спускаючись нижче - Два найщасливіші дні в Парижі...

Два дні в Німеччині + Париж і Прага!

Днів: 7, 1 нічний переїзд
Львів – Вюрцбург – Ротенбург – Париж – Орлеан - Версаль – Діснейленд – Мюнхен – Прага - Львів
Німеччина
Франція
Чехія
    
День 1.

Львів

 07.30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
9:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд в готель. Ночівля на території Німеччини.

День 2.

Вюрцбург - Ротенбург-на-Таубері

 Сніданок. Сьогодні ми відвідаємо старовинний Вюрцбург (10 €) - батьківщину франконського вина. Під час екскурсії вузенькі вулички з гостроверхими будиночками приведуть нас від міської Ратуші і собору Св.Климента до резиденції Вюрцберзьких єпископів, яка за своєю красою не поступається Шенбруну і Версалю. Скрізь панує атмосфера гармонії та спокою ...

День 2 - Вюрцбург - Ротенбург-на-Таубері У вільний час рекомендуємо здійснити подорож крізь німецьку історію, долиною ріки Таубер в місто Ротенбург, який називають серцем "Романтичного шляху Німеччини" (30 € / 18 €). Неймовірно гарне та затишне місто, як з казок братів Грімм. Могутні середньовічні бастіони, які сьогодні тонуть в зелені і квітах, міська Ратуша, чарівні, немов іграшкові, будиночки. Тут знаходиться найбільший в світі магазин і музей Різдвяних іграшок, який працює цілий рік - і ми неодмінно зануримося в ньому в атмосферу дитинства і чарівних казок ... Тут все незвичайне все - і тому в кафе гостям подають традиційну страву роттенбурзьців - солодкі сніжки. 

Поселення і ночівля в готелі на території Німеччини.

День 2 - Вюрцбург - Ротенбург-на-Таубері День 2 - Вюрцбург - Ротенбург-на-Таубері День 2 - Вюрцбург - Ротенбург-на-Таубері День 2 - Вюрцбург - Ротенбург-на-Таубері
День 3.

Париж

Сніданок. Переїзд в місто - безмежного захоплення - Париж, місто, про яке неможливо забути ... лише раз його відвідавши ... Приїзд в Париж. Оглядова екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів ...
У вільний час є можливість відвідати:
• світ мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври - "Мистецтво краси - Лувр" (38€/30€) - один з найбагатших музеїв в світі. Тут можна годинами милуватися роботами Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тиціана, Рафаеля .... Мона Ліза, Богиня Ніка, Венера Мілоська ....
• щоб відчути ауру Парижа рекомендуємо прогулянку на кораблику по Сені (опл. додатково). Закохані пари, зграї голубів, граціозні танці під звуки вуличних оркестрів - аура любові навколо і у всьому. І це прекрасно!
• екскурсія «Все про Париж» (18 € / 13 €). Нас очікують: площа Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу - Гранд Опера, церква Мадлен, і в завершенні прогуляємося по парку Пале Рояль. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж - казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами… і це прекрасно !!!
• пішохідна екскурсія "Магічне серце Парижа" (23€/13€). Нас чекає захоплююча подорож по наймальовничіших місцях Парижа. Екскурсія розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. Далі ми прогуляємося по самому дивовижному куточку Парижа - кварталу Маре. Вузькі вулиці, майже незаймані століттями, допоможуть нам здійснити подорож у часі, де нас чекають замок королеви Марго, площа Шатле і вежа Санжак. Закінчимо нашу екскурсію на площі всіх закоханих, можна сказати головній площі відомого Латинського кварталу!!!

День 3 - Париж Хто не підіймався на монмартрський пагорб, той не знає Парижа! Екскурсія "Монмартр ... від мистецтва до романтики!" (18 € / 10 €). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секре Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати, площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого ...

Вечірня програма "Вогні нічного Парижа" (23 € / 13 €), під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, і в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня - мерехтлива Ейфелева вежа.
Поселення і ночівля на території Франції.

День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж
День 4.

Париж - Діснейленд

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Парижі. Рекомендуємо відвідати:
"Сентиментальна Нормандія" (68 € / 30 €). У цій милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де приголомшливо красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками ... Старовинний Руан - найбільше норманське місто. Тут, в Палаці Правосуддя судили легендарну Жанну Д'Арк. Нас чекає екскурсія по місту, після якої ми вирушимо в Довіль - до господаря морського узбережжя, в місто- "подарунок" втомленій від метушні аристократії. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль - старовинне рибальське селище на березі протоки Ла-Манш ... Нормандія не залишить нас байдужими ... Повернення в Париж ....

День 4 - Париж - Діснейленд • «Перлинка Луари - Орлеан» (30 € / 18 €). «Між небом і Луарою» - девіз Орлеана, столиці французького департаменту Луарі центрального регіону Франції. Адже на туристичній емблемі Орлеана дві вигнуті блакитні вилки (одна - зводу небесного, інша - гладі річковий) обіймають силует історичних будівель міста, що потопають у зелених кругляшках орлеанських лісів. Місто відоме в першу чергу Орлеанської дівою - Жанною д'Арк, яка після багатомісячної облоги в лічені дні звільнила його, також відомий своїм кафедральним собором Сен-Круа (Святого Хреста), Королівської вулицею і ... але про це вже під час екскурсії !!!

• резиденцію королів - Версаль. Екскурсія "Велич і розкіш - неповторний Версаль" (26€ + вх. Квиток). Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль-символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк, незліченні статуї та басейни, безкінечні паркові алеї .... «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі ... ».
• відвідування країни чудес - Діснейленд (23€ + вх. квиток). Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Всі мрійники зможуть вирушити у захоплюючу мандрівку на машині часу і здійснити політ до зірок ... і ще багато-багато атракціонів і розважальних програм чекають нас в Діснейленді.
Орієнтовно 21:00 Нічний переїзд до Мюнхена.

День 4 - Париж - Діснейленд День 4 - Париж - Діснейленд День 4 - Париж - Діснейленд День 4 - Париж - Діснейленд
День 5.

Мюнхен

 
Зупинка на сніданок (опл. додатково). Переїзд в столицю землі Баварії місто Мюнхен. Екскурсія "Мюнхен - Легенда Баварії ...". Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест". У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати на вибір:
«Світ BMW» (10€+вх. Квиток). У ході екскурсії пропонуємо відвідати музей BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, нагадуючи про головну деталь автомобільного двигуна. Вони ніби підкреслюють міць і швидкість знаменитої марки. Тут можна познайомитися з постійно оновленим модельним рядом "баварців", подивитися, як функціонує та чи інша система в автомобілі, поспостерігати на великому екрані, як велося будівництво будівлі - від закладення першого каменю, який видно в підлозі під скляним ковпаком до нинішнього його стану. Ви дізнаєтеся про всі інновації в сфері техніки, дизайну, організації виробництва автомобілів.
«Мюнхенську резиденцію» (23€ + вх. Квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антиквариум. 
"Сучасний Мюнхен" (18 € / 10 €). Візитною карткою сучасної Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор. ...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 5 - Мюнхен День 5 - Мюнхен День 5 - Мюнхен День 5 - Мюнхен
День 6.

Прага

 Сніданок. Переїзд в Прагу. Пішохідна екскурсія "Прага - місто легенд" (10 €) - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця. ... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, хватить мріяти, пора все це побачити своїми очима ...
Для всіх бажаючих прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/23€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода .... Ось вони незабутні миті в житті ...
Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 6 - Прага День 6 - Прага День 6 - Прага День 6 - Прага
День 7.

Львів

 Сніданок. Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова приблизно о 17:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 18:00 Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638