UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
…Полюбив я прекрасний Париж за кипучі бульвари його...
О Париж,Ти на мене зориш Іменем Бальзака, Гюго!

У модному Парижі…

Днів: 8, 2 нічних переїзди
Київ - Львів - Прага - Люксембур - Париж - Дрезден - Львів - Київ
Люксембург
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

Київ - Львів - Прага - Люксембур - Париж - Дрезден - Львів - Київ

Прага, Люксембург, Париж і Дрезден у вартості туру!!! 

День 1. 
7:10 Збір у Києві. Місце зустрічі: Київський залізничний вокзал-Південний - при виході біля фонтану.
7:30 Виїзд з Києва. Переїзд по території України.
Можливість приєднатися до групи в Рівному, Житомирі, Львові.
13.30 Прибуття до Львова. Комплекс Термінал «А». Можливість відпочити, пообідати.
14.00 Для туристів, які прибувають на Львівський залізничний вокзал - трансфер на Термінал «А».
14:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд до Польщі.
Розміщення в готелі. Ночівля.

День 2. 
Сніданок. Переїзд в Прагу.
Пішохідна екскурсія "Знайомство з Прагою". Ми підемо на Карлів Міст, в Єврейський квартал, на Староміську площу до Астрономічного годинника з небесним механізмом на Ратуші. Вільний час .
Для всіх охочих прогулянка на кораблику по Влтаві (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Аперетиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей ... "Тіні старого міста" ( Дорослі 13 € / діти до 12 років 10 €). Від таємного служителя старого міста в тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише обраним.
Нічний переїзд в Люксембург.

День 3. 
Сніданок.
Люксембург - крихітні вимощені вулички, величезні мости, сади, парки і герцогський палац...
Запрошуємо на екскурсію у крихітне герцогство Люксембург. Кожен з дитинства мріє побувати в казці та відчути себе героєм неймовірних пригод ... У світі багато казкових країн, а наш шлях лежить в одну із них -У Зеленому Серці Європи серед гір, оточений горами, розмістилось затишне містечко з однойменною назвою. Ми побачимо капелу Сен-Кірен, готичну церкву Сен-Мішель, ренесансний Палац Юстиції, барокковий Собор Нотр-Дам .... Маленькі площі заведуть нас до затишних ресторанчиків, де завжди раді бачити гостей ... Незабутній смак солодощів і смородинового вина чекають нас у Люксембурзі .... Вільний час. Ночівля.

День 4. 
Сніданок . Переїзд до Франції.
І ось Вона... довгоочікувана Франція - країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, красивих жінок і безлічі таємниць .... Екскурсія "Перше побачення із Парижем". Нас очікують: площа Згоди, церква Сен-Мадлен, яка переливається вогнями Ейфелевої Вежі, велична Тріумфальна арка, Єлисейські поля і Гранд Опера - один із найкрасивіших театрів світу і гордість Парижу ... Є можливість здійснити прогулянку таємничою Сеною (13€/10€), побачивши красу мостів і Нотр -Дам ... Самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квиток опл. дод.). Екскурсія "Латинським кварталом" (23€/діти до 12 років 13€). Старовинні вулички, сувенірні крамнички, книжкові магазини, природньо вписуються в атмосферу кварталу у вечірньому освітленні. Закінчимо прогулянку вечерею в одному з ресторанчиків (оплата по меню). Поселення в готель. Ночівля.

День 5. 
Сніданок. Вільний час у Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
"Сентиментальна Нормандія" (68 € / 60 €). В цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет ». Ми зможемо побувати на березі перлинового моря, де приголомшливо красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками... Старовинний Руан - найбільше норманське місто. Ми вирушимо в Довіль - до господаря морського узбережжя, в місто - "подарунок", втомленене від метушні аристократії. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль. Повернення в Париж ...
Або «Діснейленд» (дорослі - 68 € / діти до 12 років - 60 €). Тут завжди бажані не лише діти, а й дорослі, тому що Діснейленд - це Країна вічних канікул, де ніколи не зникає музика, не закінчується свято і не вичерпуються веселощі ...
"Легендарний Монмартр" (18 € / діти до 12 років 10 €). Найвідоміший пагорб Парижу, увінчаний короною - Секр Кер . Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижу.
Відоме кабаре "Мулен Руж" (час заходу 23:00 - 110 €). Це яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан ... Самостійне повернення в готель. Ночівля.

День 6. 
Сніданок . Виселення з готелю. Вільний час у Парижі.
Французькі парфуми - елітні й вишукані. Пропонуємо відвідати одні з найкращих парфумерних магазинів Парижа Benlux або Kams і придбати приємний сувенір для себе коханої. Є можливість відвідати екскурсії на вибір: "Гранд Опера" (23 € / діти до 12 р . 18 €). Гранд Опера один із найкращих архітектурних пам'яток Парижа. Її зали, нагадують по своїй величі королівський палац, де мармур, онікс, граніт, позолота занурюють нас у чарівний світ розкоші.
Королівська резиденція - Версаль. Екскурсія "Банти і діаманти" (38 € , діти до 12 років 30 €). « ... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ схиляється перед його красою. І можливо все, що зробив Людовік недаремно, адже ми б не побачили раю на землі .... ». "Енциклопедія століть - Лувр" ( 38 € / діти до 12 років 18 €). Наш екскурсовод запрошує у Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили дар людству великі шедеври. Нічний переїзд в Дрезден.

День 7. 
Прибуття в Дрезден. По дорозі зупинка на сніданок (оплачується самостійно).
Нас запрошує древня столиця Саксонії - Дрезден. Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден знаменитий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту, Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Вільний час. Відвідування Музею Скарбів з екскурсоводом ( Дорослі 18 € , діти до 12 років 6 €).
Для всіх охочих подорож у "Порцелянове містечко Мейсен " (Дорослі 33 € / діти до 12 років 16 €). Тут все незвично і красиво, звідси кожен відвідувач забирає з собою частинку маленької казки. Повернення в Дрезден.
АБО Подорож в Саксонську Швейцарію «Чарівність Ельби» ( дорослі - 38 € , діти до 12 років - 30 €). Немає меж захопленню... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі , стовпи і піраміди ... Поселення в готель в Польщі. Ночівля.

День 8. 
Сніданок. Виселення з готелю.
Час прибуття до Львова орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на залізничний вокзал орієнтовно 20:30.
22:00 Виїзд до Києва. Можливість закінчити подорож у Рівному, Житомирі.
Прибуття до Києва близько 6:00

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страхівка (групова)
• Проїзд маршрутом автобусом єврокласу
• Супровід гіда-організатора маршрутом
• Проживання по маршруту готель 2-3 * зі сніданками.
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії.
• Рекомендовані програми.
• Проїзд у громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр = 35 € +280 гривень.
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору за договором про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
• Візовий центр оплачують всі.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

УВага! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється/підписується лише ОСОБИСТО туристом.
ОБОВЯЗКОВИМ Є НАЯВНІСТЬ ЧІТКОЇ ПРОПИСКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ПАСПОРТІ.


Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно: туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів, від Оператора Агент отримує готову Аплікаційну форму для заповнення/підпису.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом з Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Якщо Ви бронюєте даний тур по варіанту «11+1», то 3(три) екскурсії, які потрібно замовити просимо вибрати з наведених нижче:
Прогулянка на кораблику по Влтаві (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €).
Латинський квартал (Дорослі - 23 € / діти до 12 років - 13 €).
Сентиментальна Нормандія (Дорослі 68 € / діти до 12 років 60 €).
Легендарний Монмартр (Дорослі 18 € / діти до 12 років 10 €).
Порцеляновий містечко Мейсен (Дорослі - 33 € / діти до 12 років - 16 €).
Чарівність Ельби (дорослі - 38 €, діти до 12 років - 30 €).
• Доплата за одномісне розміщення
Регулярні дати + 120 євро/тур. Різдво, Травневі Свята + 138 євро/тур
• Для туристів, які бажають подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка -3% від вартості туру. Коількість місць обмежена (4-5місць) та їхня нумерація може змінюватися залежно від конфігурації автобуса.
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
•Туристи , які подорожують самостійно, можуть бути розміщені в тримісних номерах!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть .
Під час проїзду кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати
гарячі напої в кафе, автогрилях і т.п. Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачається.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638