UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

..…Блискучий Париж і Вільний Амстердам…

Два + Два… Польща і Нідерланди

Днів: 10, без нічних переїздів
Львів - Краків - Берлін - Амстердам - Париж - Роттенбург - Прага - Львів
Нідерланди
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

Львів - Краків - Берлін - Амстердам - Париж - Роттенбург - Прага - Львів

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

У вартості туру:  Королівський Краків, Величний Берлін, Амстердам – місто тюльпанів, Романтичні дороги Баварії, Вишуканий Париж, Старовинна Прага…

День 1. 
08.30 Збір на Львівському ж.д. вокзалі . Трансфер на Термінал « А».
9:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал « А». Перетин кордонів. Переїзд до Кракова.
Оглядова екскурсія по місту « Королівський шлях » - шлях , по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце сплетення легенд ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа , один з найстаріших вузів Європи - Ягелонський університет , середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини . Вільний час . Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію « Пива багато не буває» ( 23 €). Під час екскурсії ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення і спробуємо його на смак! А закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачний вечерю в кращих польських традиціях ! Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

День 2. 
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час.
Рекомендуємо відвідати "Польський Акрополь" - Вавельський замок (дорослі-18 €, діти до 12 років-16 €) - найкращий пам'ятник ренесансної культури, створений відомими європейськими майстрами.
Соляні Копальні "Велічки" (дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Це місце цікаве і тим, що зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чарівні підземні озера, всілякі скульптури-ціле підземне місто! Переїзд в район Вроцлава. Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

День 3. 
Сніданок. Виселення з готелю..
Дорога проходить через сонні сереньовічні міста, повз величні борочні палаци і фантастичні казкові замки… Екскурсія: “Велич могутнього Берліну”. Нам здається що ми переміщуємось в машині часу, тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулявшись розкішними вулицями і проспектами, зможемо побачити сучасність. Вільний час. Відвідання музею Пергамон – архітектурні шедеври Стародавнього світу! (30Є).
Ночівля на території Німеччини.

День 4.
Завтрак. Переїзд в столицю Королівства Нідерланди.
…Повітряні мельниці і фламандські живописці, консервативна Гаага і вирощування тюльпанів, голандський сир і ліберальний Амстердам. Екскурсія “Багатогранний Амстердам- місто контрастів”. Для бажаючих прогулянка по каналах Амстердаму на кораблику (30€). Ми залишимо за бортом міську метушню і попливемо по безкінечних каналах Амстердаму.. З борту катера місто видасться нам ще більш загадковим та романтичним. Поселення в готель на території Нідерландів. Ночівля.

День 5. 
Сніданок. Вільний час в Амстердамі. Для бажаючих екскурсія:
В період з 21.03 по 20.05 Можна провести час в Королівському парку квітів Койкенхоф (Дорослі 38€/дети до 12 лет 30€) – найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, яку не можна побачити ніде! Койкенкоф – це урочисте свято, на яке ми запрошуємо Вас!!!
…Біжать низькі хмари по небу, з моря, від високих піщаних дюн, доноситься подих моря. Нідерланди дихають цим повітрям, і жувуть своїм розміреним життям…Місцеві мешканці говорять «Хто не бачив провінцію – той не бачив Голандію»! Екскурсія “Тиха Голандія” (Дорослі 38€/діти до 12 років 30€). Заансе Сханс - музей під відкритим небом, справжнє голандське село.
Для бажаючих екскурсія “Великі і маленькі міста” (Дорослі 60€/діти до 12 років 30€). Наш шлях пролягає в старовинний Дельфт. Світове визнання Дельфту приніс вишуканий синій фаянс. Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага– особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто –резиденція королеви Беатрікс. А зовсім поряд найвишуканіший курорт Північної Європи– Схевінінген. Ночівля на території Нідерландів.

День 6. 
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Париж.
У Францію ми встигаємо закохатись ще у шкільні роки, коли зачитуємось романами Дюма. І ось шкільна мрія зараз здійсниться… Автобусно-пішохідна екскурсія “Любов з прекрасним іменем Париж!”. Проїдемо Єлисейськими полями, побачимо величну Тріумфальну арку, витончену Ейфелеву вежу, Гранд Оперу. Вільний час. Прогулянка по таємничій Сені (Дорослі 13€/ діти до 12 років 10€). Краса мостів, велич будівель, Нотр Дам… Поселення в готель. Відвідання відомого кабаре "Мулен Руж” (Час 23:00-118 €)- яскраві наряди, барвисті пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан… (Самостійне повернення в готель). Ночівля.

День 7.
Сніданок. Вільний час в Парижі.
Париж прекрасний, але є ще одне чудове місце розкоші і величі у Франції. Королівська резиденція– Версаль. Екскурсія “Банти та діаманти”(38€/дети до 12 лет 30 €). Запрошуємо на свято пишності, в цартсво балів, аудієнцій, застіль і театральних вистав. Повернення в Париж. Для всіх бажаючих “Енциклопедія століть - Лувр” (38€/діти до 12 років 18€). Наш екскурсовод запросить Вас в Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври. Відвідання музею Фрагонар.
Французькі парфуми — эелітні та вишукані. Напевно немає в світі жінки, котра би не мріяла стати власницею такого бажаного флакону. Пропонуємо відвідати один з кращих парфюмерних магазинів Парижу Benlux або Kams і придбати приємний сувенір для себе коханої. Пропонуємо екскурсію “Легендарний Монмартр”(18/10 €). Найвідоміший пагорб Парижу, який увінчаний короною – Сакре Кер. Ночівля на території Франції.

День 8.
Сніданок. Виселення з готеля. Переїзд в Німеччину.
Німеччина…Дорога в’ється поміж горбистих лугів та виноградників Франконії, вздовж річок і озер, вздовж підніжжя Альп… Сьогодні ми здійснимо подорож через німецьку історію, по долині річки Таубер в місто Ротенбург, яке називають серцем, “Романтичного шляху Німеччини”. Надзвичайно затишне місто, як з казок братів Грімм. Тут незвичайне все, – і тому в ресторанчиках гостям подають – солодкі сніжки… Ночівля на території Німеччини.

День 9.
Сніданок.Є на білому світі місцевості, які наділені надзвичайною притягувальною силою. І одна з них Чехія… Екскурсія “Знайомство з Прагою”. В лабіринтах маленьких вуличок ми зануримось в таємничу атмосферу Старого міста. Для всіх бажаючих прогулянка на кораблику по Влтаві (Дорослі 30€/діти до 12 років 18€). Аперитиви, шведський стіл (напої опл. дод.) в супроводі цікавих розповідей.… Розміщення в готелі в Польщі. Ночівля.

День 10. 
Сніданок. Виселення з готелю.
Час прибуття до Львова орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страховка (групова)
• У випадку коли вік туриста сягає більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + візовий центр =35€+20€
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонарі до 21р.
Візовий центр сплачують всі.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом
ОБОВЯЗКОВИМ Є НАЯВНІСТЬ ЧІТКОЇ ПРОПИСКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ПАСПОРТІ.


Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Якщо Ви бронюєте даний тур по варіанту «11+1», то 3(три) екскурсії, які потрібно замовити просимо вибрати з наведених нижче:
Екскурсія "Тиха Голландія " (Дорослі 38 € / діти до 12 років 30 €).
Екскурсія "Великі і маленькі міста" ( Дорослі 60 € / діти до 12 років 30 €).
Екскурсія "Легендарний Монмартр " ( 18 / 10 €).
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Доплата за одномісне розміщення:
- Стандартні дати + 178 євро/тур. 
- Святкові дати, Різдво, травневі свята + 220 євро/тур.

• Компанія залишає за собою право змінити кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої у автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої у кафе, авто грилях і т.д.
• Для туристів, котрі бажають подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка -3% від вартості туру. Кількість місць обмежена (4-5 місць) і їхня нумерація може змінюватись взалежності від конфігурації автобусу .

Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готе ля і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638