UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…Блискучий Париж і Вільний Амстердам…

Два + Два… Амстердам і Париж !

Днів: 10, без нічних переїздів
Львів - Вроцлав - Берлін - Амстердам - Париж  - Франкфурт на Майні - Закопане - Львів
Нідерланди
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

Спокійний тур для вивчення Амстердаму і Парижу!!!
Відпочинок в термалах Закопане и посещение Нормандии!
Без нічних переїздів. 
В період з 23.03 по 21.05 можна відвідати Королівський парк квітів Кекенхоф
У вартості екскурсії по Берліну, Амстердаму,  Парижу, Франкфурті на Майні, Кракову !
 

День 1.

Львів - Вроцлав - Легниця

 06:00-8:00 Безкоштовні трансфери «залізничний вокзал – Термінал-А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал А. Перетин кордонів. Переїзд по Польщі.
Екскурсія Вроцлав- "Священна квітка Європи"(18€/13€). Одне із найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним із найкрасивіших в Польщі, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце після Краківського. Ратуша з сонячним годинником
Розміщення в гостелі на території Німеччині. Ночівля.

День 1 - Львів - Вроцлав - Легниця День 1 - Львів - Вроцлав - Легниця День 1 - Львів - Вроцлав - Легниця
День 2.

Берлін - музей Пергамон

 Сніданок.
Німеччина. Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки. Екскурсія: “Величність могутнього Берліну”. Берлін – величезний мегаполіс. Нам може здатися, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, палац Шарлоттенбург, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота. Вільний час.
Відвідування музею Пергамон - (23Є+вх квиток).
Екскурсія "Пивними дорогами Берліну..."(28/18€). Можливість відвідати одну з найстаріших пивних Берліну і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація « метра» пива і « ледачого» пива.
«Зачарований Берлін » (18€/10€). Ми будемо насолоджуватися красою самої сучасної площі Берліна - Потсдамер Плац, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, відчуємо себе гостями в колишніх століттях.
Переїзд в Нідерланди. Ночівля в Нідерландах.

День 2 - Берлін - музей Пергамон День 2 - Берлін - музей Пергамон День 2 - Берлін - музей Пергамон День 2 - Берлін - музей Пергамон
День 3.

Амстердам - Заансе Сханс - Волендам

Сніданок.
Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Однак ні те ні інше назва не передає всю його красу і чудову привабливість. екскурсія “Місто-мрія Амстердам”. Амстердам здатний заворожити своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички та площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так несхожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків ... Це місто варто один раз побачити ... щоб полюбити його назавжди! Вільний час. Для бажаючих: Прогулянка по каналах Амстердаму на прогулянковому кораблику(16€). Ми залишимо за бортом міську метушню і попливемо по нескінченних каналах Амстердаму.
“Тиха Голландія” (38€/30€). Заансе Сханс – музей під відкритим небом, справжня голландське поселення. Неспішно крутяться вітряки, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожен вітряк дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище – Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним - старовинними рецептами.
Вечірній Амстердам(18€/13€). Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує ... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль. Ночівля на території Нідерландів.

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам
День 4.

Гаага - Делфт - Кекенгоф - Схевенінген

 Сніданок. Вільний час в Амстердамі. Для бажаючих екскурсії:
В період з 23.03 по 21.05 Можна провести час в Королівському парку квітів Койкенхоф(28€ +вх.квиток) – найпопулярніше місце в Нідерландах! тут завжди пахне весною і замирає подих від красоти, якої більше не можна побачити ніде! Койкенкоф- це величне свято, на який ми запрошуємо Вас!!!
"Великі і маленькі міста"(38€/30€). Цей день ми почнемо з вами з відвідування старовинного містечка Дельфт, де жив і писав свою «Дівчину з перловою сережкою» великий голландський художник Ян Вермеер. Для бажаючих пропонуємо відвідати центр Роттердама, з його знаменитим вантовим мостом Еразма, «кубічними будівлями» і різноманітністю сучасної архітектури (вартість трансферу 18€). Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага- особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто -резіденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи - Схевіненген. У цього містечка є дві абсолютно різних риси, тут з'єдналися традиційне голландське село і модний курорт.
Ночівля на території Нідерландів. 

День 4 - Гаага - Делфт - Кекенгоф - Схевенінген День 4 - Гаага - Делфт - Кекенгоф - Схевенінген День 4 - Гаага - Делфт - Кекенгоф - Схевенінген День 4 - Гаага - Делфт - Кекенгоф - Схевенінген
День 5.

Париж - ріка Сена - Ейфелева вежа

 Сніданок. Наш шлях лежить у Францію.
І ось Вона…довгождання франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорохих парфумів, красивих жінок і безлічі таємниць…Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів ... Отель де Віль- Лувр-Сади Тюльрі-Вандомская площа-Оперний театр. Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard. Французькі парфуми - елітні й вишукані. Напевно, немає в світі жінки, яка не мріяла б стати власницею заповітного флакончика Вільний час. Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх квитки).
"Таємниці річки Сена"(13€/10€) Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.
Вечірня програма "Вогні нічного Парижа"(26€/18€), під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, магія моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро , район Ла Де Фанс, в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня - мерехтлива Ейфелева вежа. Ночівля.

День 5 - Париж - ріка Сена - Ейфелева вежа День 5 - Париж - ріка Сена - Ейфелева вежа День 5 - Париж - ріка Сена - Ейфелева вежа День 5 - Париж - ріка Сена - Ейфелева вежа
День 6.

Діснейленд - Нормандія - Париж - Довіль - Трувіль

 Сніданок. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
"Сентиментальна Нормандія"(68€/46€). У цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де приголомшливо красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками. Старовинний Руан - найбільше норманське місто. Ми вирушимо в Довіль - до господаря морського узбережжя, в місто- "подарунок", втомленій від метушні аристократії. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль.
“Легендарний Монмартр” (18€/13€). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартру продовжує вирувати.
Діснейленд (23€+вх.квиток). Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Тут ми зможемо прокататись в старовинному потязі залізницею, побачити героїв різних диснеївських мультфільмів, зануритися в атмосферу всесвітньо відомих казок. Зустрітися з вогнедихаючим драконом, здійснити політ на літаючому кораблі над нічним Лондоном, побувати в будинку знаменитого Робінзона Крузо на вершині дерева. Відвідування Дісней студії за дод. плату.
Відоме кабаре "Мулен Руж" (Час 23: 00-130 €) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан…! Ночівля.

День 6 - Діснейленд - Нормандія - Париж - Довіль - Трувіль День 6 - Діснейленд - Нормандія - Париж - Довіль - Трувіль День 6 - Діснейленд - Нормандія - Париж - Довіль - Трувіль День 6 - Діснейленд - Нормандія - Париж - Довіль - Трувіль
День 7.

Франкфурт-на-Майні - замки Рейна

 Сніданок. Переїзд в Німеччину. 
Франкфурт-на-Майні  порадує вас і затишною площею Ремер, і численними музеями, і прекрасним променадом уздовж Майна, і сучасною архітектурою. Франкфурт - батьківщина Гете, тут є його будинок-музей, тут вручається найпрестижніша літературна премія його імені.
"Замки романтичного Рейну" (43€+вх.квиток). Велична річка, обрамлена середньовічними замками та старовинними фортецями, прославлена численними легендами і оповідями, протікає серед рейнських гір, в одному з кращих винних ландшафтів Німеччини. Романтичний Рейн - це також долина прекрасної німфи Лорелеї. Неприступний замок Марксбург, легенди про гордих дів з Обервезель, семи велетнів, хороброго лицаря Зигфриде, ворожих братів, дівчині Гуті і бідному лицаря Рихарде запрошують познайомитися з цим чарівним і неповторним ландшафтом. Розміщення в готелі на території Німеччини (Район Ерфурта).

День 7 - Франкфурт-на-Майні - замки Рейна День 7 - Франкфурт-на-Майні - замки Рейна День 7 - Франкфурт-на-Майні - замки Рейна День 7 - Франкфурт-на-Майні - замки Рейна
День 8.

Краків

 Сніданок. Переїзд по Польщі. Прибуття до Кракова.
Екскурсія по Кракову «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди. Можливість відвідати «Пивний Краків» (26€). У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох. Переїзд в Закопане. Ночівля.

День 1 - Львов - Краков День 1 - Львов - Краков День 1 - Львов - Краков
День 9.

Закопане

 Сніданок.
Столиця польських Татр- Закопане. Місто приваблює неповторною атмосферою. У Закопане - чудова природа, колорит гуральского фольклору і широкий вибір розваг !!! Вільний час. Центр Закопане - вулиця Крупувки (Krupowki) - все крутиться навколо нього: національні ресторанчики - колиби, палатки з сувенірами, брички запряжені кіньми, які в екстравагантній формі познайомлять з дерев'яною архітектурою міста. Рекомендуємо відвідати ідеальне місце для відпочинку - водний комплекс Терма Буковина Татранська (18€ + вхідний квиток): дитячі майданчики, гірки, сауни, парні і 12 басейнів з хвилями і течіями - наповнені водою з термальних джерел, температура якої 28-36 ° С. Бажаючі зможуть познайомитися з гуральськими традиціями і скуштувати частинку культури поляків - «Гуральський вечір»! "Бундз" - чудовий сир, "осціпек" - солений овечий сир, "москол", свинина, ягнятко, баранина, "квашница" і, звичайно ж, чай горянина - всесвітньо відомий "гжанець". Під гуральські акорди вечеря в національній гуральській колибі (оплата по меню). Ночівля.

День 9 - Закопане День 9 - Закопане День 9 - Закопане День 9 - Закопане
День 10.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю.
Час прибуття у Львів орієнтовно 18:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на з.д. вокзал.
До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
Супровід гіда-керівника по маршруту
Проживання в готелі 3* зі сніданками.
Екскурсії, вказані в програмі.
Додатково оплачується:
Консульський збір 35 €.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року.
Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 25 €.
Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.При відмові НЕ повертається.
Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
факультативні екскурсії
Проїзд в громадському транспорті
Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638