UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Нас вабить подорож! Стародавні столиці чекають!
І нові враження вони нам щедро роздають. ...

Сяйво столиць! (Новорічний тур)

Днів: 6, 2 нічних переїзди
Львів – Дрезден - Прага – Будапешт – Відень – Львів
Австрія
Німеччина
Угорщина
Чехія
День 1.

Львів

 10:00 - Подарунок від компанії - екскурсія «Тільки у Львові!». Для початку ми відвідаємо собор Святого Юра - одне з найкрасивіших архітектурних будівель міста. Захоплення викликає як зовнішній вигляд собору, так і його інтер'єр. Потім ми відправимося в центральну частину міста, прогуляємося по вузеньких вуличках древнього Львова. Тут розливається аромат ранкової кави, кличуть своїми передзвонами костел Успіння і Домініканський собор, підноситься над черепичним морем Ратуша ... Кожен камінчик на площі Ринок несе через віки свою історію! А в завершенні екскурсії ми вирушимо на Високий замок - стародавню колиска Львова, звідки відкривається панорамний вид на місто з висоти пташиного польоту ...
14:30 - Для туристів, які прибувають на Львівський ж.д. вокзал - трансфер на Термінал «А».
16:00 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Дрезден.

День 2.

Дрезден - Майсен

 08: 00 - Прибуття в древню столицю Саксонії - Дрезден. Тут все виблискує та переливається яскравими вогнями - «Флоренція на Ельбі», як часто називають Дрезден, зустрічає свій 800-річний ювілей! ... Це один з найбільших культурних центрів Європи, який зберігає безцінні скарби, без яких немислима європейська цивілізація. Занурення в саксонський колорит ми почнемо з дрезденського Старого міста. Надзвичайно компактний, він згрупований навколо Театральної площі, центр якої прикрашають кінний пам'ятник королю Йоганну і будівля Дрезденської опери. Вільний час в Дрездені. Рекомендуємо:

День 2 - Дрезден - Майсен «Саксонська Швейцарія» (38€/30€). Немає меж захопленню красою, яку створює природа! Чарівна Ельба, протікаючи через високі гори, утворює глибокий каньйон, уздовж якого розташувалися скелі, які за формою нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи, піраміди ... Скелястий парк «Бастай» - цілий лабіринт ущелин, і цією красою можна насолоджуватися нескінченно!

«Місто білого золота - Мейсен» - (23€/18€) - свідок тисячолітньої історії. Він відомий у всьому світі завдяки порцеляні ... Середньовічні вулички, сходи, сповнені життя площі, будинки, які бачили не одне століття, з магазинчиками, кафе і винними погребами - все це місто «легенд», яке розкинулось навколо гори. А на горі - величний собор, замок Альбрехтсбург і Єпископська вежа!
• відвідати найбагатше зібрання коштовностей в Європі - музей «Зелені Склепіння» (16€+вх.квиток)
• насолодитися красою Дрезденської картинної галереї (16€+вх.квиток)
Тут знаходиться триптих «Богоматір з немовлям» Яна Ван Ейка, виписаний з такою фотографічною точністю, що його можна розглядати цілу вічність, ніжну «Дівчину з листом» Вермеєра Делфтського і перлину колекції - незрівнянну «Сикстинську Мадонну»
20:00 - Переїзд в Прагу. Поселення і ночівля на території Чехії.

День 2 - Дрезден - Майсен День 2 - Дрезден - Майсен День 2 - Дрезден - Майсен День 2 - Дрезден - Майсен
День 3.

Прага

 Сніданок. Виселення з готелю.
08:00 - Оглядова екскурсія «Прага - місто легенд» - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця. ... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, хватить мріяти, пора все це побачити своїми очима ... Для всіх бажаючих рекомендуємо:

День 3 - Прага «Таємниці королів» (18€/10€). Під час екскурсії ми дізнаємося про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас Лоретта, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду.

• прогулянку на кораблику по Влтаві (30€/18€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода .... Ось вони, незабутні миті в житті ...
Поселення в готелі на території Угорщини (Будапешт).
Зустріч Нового року!!!
Ночівля в готелі.

День 3 - Прага День 3 - Прага День 3 - Прага День 3 - Прага

З Новим 2017 роком!

День 4.

Будапешт

 Сніданок. Виселення з готелю.
09:30 - Пішохідна екскурсія «Будапешт - перлина Дунаю» О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліці Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... У вільний час рекомендуємо екскурсії:

День 4 - Будапешт «Ключ до серця Будапешта» (23€/13€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі споруди фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і загортають вдалину Дунай. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлісейських полях» Будапешта - парадного проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!

«Таємнича Буда» (18/10€+вх.квиток) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
«Подорож в Закрут Дунаю» (23€+вх.квиток). Наш шлях лежить в Вишеград - літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемося до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
У вечірній час рекомендуємо:
«У світлі тисячі вогнів» (23€/18€) з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю ...
Повернення в готель і ночівля. (Будапешт).

День 4 - Будапешт День 4 - Будапешт День 4 - Будапешт День 4 - Будапешт
День 5.

Відень

 Сніданок.

День 5 - Відень Рекомендуємо поїздку в «Відень - столицю Габсбургів» (38€/30€). Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Під час пішохідної екскурсії ми побачимо: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! У вільний час рекомендуємо

«Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
«Тут музика звучить всюди» (13€+ вх. квиток). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах і зальчиках, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+вх.Квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!
"Відень - перекази і легенди" (Дорослі 18 € / діти до 12 років 13 €). Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, «танцюючий годинник» - Анкерур ... Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою.
Виїзд з Відня в Будапешт. Повернення в Україну.

День 3 - Вена День 3 - Вена День 3 - Вена День 3 - Вена
День 6.

Львів

 Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 08: 00. Вільний час.
Для туристів, які вирушають на Львівський ж.д. вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» в 08.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом туркласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, страхування
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми
• Міський / Туристичний податок (City / Tourist tax) в готелях Італії від 1 до 6 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• консульський збір - 35 € (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно договору про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638